- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
İnşallah ama ben kilo versemde vermesem de cumartesi ödül günüm ve belki de cumartesiye hazırlık yapıyor beynimeyvah eyvah... bu hafta bi iki kilo ver de ödül niyetine haftasonu ye artik. ruyalarin gercek olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ama ben kilo versemde vermesem de cumartesi ödül günüm ve belki de cumartesiye hazırlık yapıyor beynimeyvah eyvah... bu hafta bi iki kilo ver de ödül niyetine haftasonu ye artik. ruyalarin gercek olsun![]()
GünaydınGünaydın 13.takım güzelleri![]()
Izne cikicaz canım antalyaya dogru
burcum ikizler yükselenim de akrep diye hatırlıyorum niye sordun kiBişey sorcam burcun yay mi yada yukseleninle ay burcunu biliyor musun![]()
hicbisey yemedim canim,aciksam ayran falsn icerdim ama tıka basaydimGünü çok erken kapatmışsin canım umarım karnın acikip bir şeyler yememişsindir
az gelmedide ,bende kahvesiz duramam canim aynen,sekersiz bos ictigim icin yazmiyorumÇok az değil mi ara yapmamışsin hiç ay gün içinde kahve çay içmeden duramıyorum ben![]()
Ay burcunu da öğren yay etkisi var gibi rahattir yay burçları benim ay burcum yay ve en çok yay etkisi var bende sen de de vardır belkiburcum ikizler yükselenim de akrep diye hatırlıyorum niye sordun ki![]()
Seni gidi seni o yüzden menün az gibi duruyorhicbisey yemedim canim,aciksam ayran falsn icerdim ama tıka basaydim
az gelmedide ,bende kahvesiz duramam canim aynen,sekersiz bos ictigim icin yazmiyorum
Ekdersimizi alacağız, yani öyle zannediyorum açıkça sormadık ama nöbet için de size ekders yazacağım dediğine göre derse girenlere verecekler girmeyenlerin yerine. Çünkü bu haftaya göre ayrı ders programı yapıp görevlendirildiniz şeklinde bize ilettiler.İlginç bir uygulama gerçekten ilk defa duydum sifaen mi gorevlendiriliyorsunuz yani iyilik olsun diyeneyse bana garip geliyor da
Yürüyüşe git ya sahile gidip temizlik dediğin nedirkiGünaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettimistanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl