Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyim cnm sen napıyosun çok az uyumuşşsun kuzum stres yapma umarım iyi gecer sınavınkızlar nasılsınızz.sadece 3,5 saat uyudum gece sabahtan beride işlerşm vardı dışarda oraya buraya koşturuyorum bu saatte enerjim tükendi(thy nin hosteslik ilanına başvurmuştum çarşamba ing sınavına gidicem onuda taktım kafama stress yaptım.dua edinde iyi geçsin kızlar
Ayy saol kuzum elimden geldiğince düzeltmaye çalışıyorum ama bazı yemekler elimde olmuyor eve gelince tatlıda balık yüzünden oldukızarmış balık çok iyi bi seçenek değil ama yinede o kadar sorun değil ama helva ve dondurma olmamalıymış canıböyle diyorum ama senin menüler gerçenten düzeldi onunda farkındayım :))
Haklısın kuzum kahvaltıda tahin cok seviyorum
canım dikkatimi derse verdiğim zaman çok iyi diyet yapıyorum ama ders yapmadıgım zaman ipin ucu kaçıyo okul bitince napcaksam artıkbende hiç biri işe yaramadı kayısı su sit zeytinyagı filan cnm bende akışına bıraktım ve afedersin ama az önce çıktım tabi ama bu kilo aldıgım gerçeğini değiştir
bebegim sabah olmamış yine![]()
İyiyiz yavrum snden nbr Allah kolaylık versin işlerindehello bebekler naabersiniz:)
öyle böyle değil çok fena beynim şişti kızlar spor yapmıyorum bu aralar ama eminim şu stresle müthiş kalori harcamışımdır.Bahsetmiştim yeni sisteme geçtik diye bugunde aksaklılıklar devam ediyor yemek memek hak getire su bilem içemedim![]()
Evet cnm olmadı biliyorum.Bugün rahatı rejim listeme aynen devam ediyorum. Kan seviyem çok düşük gerçekten en az 11 olması geren 7 de felan regl olduğumdan iyice bitkin düştüm yoksa spor yapacaktım. Yürüyüş bandıyla en az 50 dk hızlı. Ama şu bir kaç gün geçsin ekndimi toparlarım kan ilaçlarımı da alıyorum sonra spor. Tartılmadan aradaki fazla aldığım kaloriyi vereceğim inşallah.
Şuan kaçsın cnm Ticer'ın yok benim gibi kaç kilo olduğunu bilmiyorum. Ama beden kitle endeksideki ideal kilona ulaştıysan tamamdır. Sonuçta herşeyden önce sağlık. Tabii tebrik de ediyorum böyle takdire şayan kilo verdiğin için. Darısı başımıza.
Bugün 65.9kgdim canim. Bmiye göre en az 58kg olmam gerekio. Cok verdigim icin beni zayif görmeye alisk degiller tabi haha halbuki halen kiloluyum baya düsün boy 1.58
canım beden kitle endeksine göre ideal kilon 48 ama bnce 58 de senin için ideal bölgesel yağlanma zaten gitmio yani![]()
Ideal kilom dgl ben en azindan inmeme gereken kiloyu yani siniri 58yazdim. Yanlis hatirlamiotsam öyleydi. Dogrudur cnm basenler hadi neysede göbegim kötü ya. Göbekde degil aslinda göbek deligimin üstü midem iyide göbek deligindeb asagi karnim cok büyük. Pöff yillarin yagi biraz inceldi ama tamamen gitmicek gibi
gitmiyo cnm aslında giderde bol spor ve daha sıkı bi diyetle filan bndede kaldı ideal kiloma bende düşmek istemedim filan çünkü yüzüm çöküyo bnce bizim boyumuz için 58 60 ideal cnm ya keşke verebilsem ama irademi ve şevkimi kaybettim
bugünkü menüm
sabah 9:00
2 dilim kızarmış tam buğday az tereyağı salça domates ve tahinpekmez çayy
ara 11:00
2 dilim elma, 1 minik anamur muzu, yarım portakal
öğlen 13:00
3 parça kızarmış balık (mecburen ve sonunda bitti)
ardından 1 kase az pirinçli sütlaç
ara 16:00
türk kahvesi
kuşburnulu rezeneli yeşil çay
akşam 19:00
3 köfte 1 küçük dilim ekmek 1 kepçe yoğurtlu patates (hepsi fırınlanmış)
ekmeği azalt bbgmbugunku menum
Sabah 08:30
1 haslanmis yumurta
peynir
Bol maydonoz (limonlu)
1,5 dilim tb ekmegi
2 cay
Ara 11:30
10 tuzsuz badem,5 findik
1 kucuk kivi
Yarım portakal
Ogle 13:30
1 kase salata(yesil sogan,yesil sarimsakli)
bir kac parca peynir
1,5 dilim tb ekmegi
2 cay
Ara 16:00
1 salatalik
1 kucuk mandalina
Aksam 18:45
2 parca tavuk pirzola(fırında)
1 kase cacık
Az marul salatası
Yarım dilim tb ekmegi
3L su