Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesaja özellikle tek olarak cevap yazmak istedim. O kadar haklısın ki anneni sana yaptığı kötülük hakkında. Kötülük diyorum çünkü beslenme alışkanlıklarını çocuklara kazandıran kişiler anneler. Eminim senin annen senin iyiliğin için yapmıştır sana kötülük yaptığının farkında olmadan. Senin kızın çok şanslı. Sen buraya geldikten sonra eminim şansı daha çok arttı çünkü sen burda nasıl sağlıklı beslenilir onu öğreneceksin. Öncelikle yaptığım araştırmalar sonucu obezitenin asla genetik olmadığını öğrendim. Şişmanlığın en önemli nedeni yanlış beslenme. Bugünden itibaren geçmişine bir sünger çek. Unut kilolarını sadece sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir yaşamı düşün. Boyuna göre şuan ki kilon çok ama çok fazla. Ama ben sana inanıyorum ki en kısa zamanda bütün fazla kilolarından kurtulacaksın. Karşında benim gibi bir örnek olsun. Buraya ilk geldiğimde 85,5 kiloydum ve o anda takımın en kilolusu bendim hatta aynen böyle yazmıştım takıma. Aradan sadece 6 ay geçtikten sonra burdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Aynısını sizlerin de yaşayabilmesi için uzun süredir takımda kaptanlık yapıyorum. Lütfen emeklerimi ve sizlere ayırdığım zamanı boşa çıkartmayın. Sizlerin de zayıf olduğunu görmek istiyorum. Şimdi yeni gelen bütün arkadaşlardan söz istiyorum hedefinize ulaşacağınız konusunda.![]()
merhaba aramıza yeni katıldın sanırım bende yeni katıldım 2-3 gün oldu adım melike memnun oldum tanıdığıma :)
başın saolsun canımm
hoşgeldin canım bende melike memnun oldummm :)
3 gündür aktif olamadım burada.. Yarından itibaren toplarlayacağımmm..
ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -
Yeni geldiniz sanırım ya da ben geldiğimde izindeydiniz.. Hepinize merhaba demek istedim.. Benim adım Seda, 25 yaşındayım, yazılımcıyım, İstanbuldayım.. 10 kilo vermek isterken evlendim, 1 sene olmadan 10 kilo daha aldım2 haftadır buradayımmm
Amin canım çok teşekkürlerİyi geceler. Mutluluğun daim olsun. Resimlere bayıldım yalnız. İnşallah ben de böyle bir albüm oluştururum :)
Dolmalar ve makarnalar olmamış canım biliyorsun. Sporda yok.Eveet hanımlar bugunun son mesajını yazayım da ben de yatmaya hazırlanayım artık, evde herkes uyuyalı cok oldu.. Bu arada ebrucum , arkadasın getirdiği simitlerden yemedim:)
Bugunku menum
Sabah 11.00
1 ince krep
Domates salatalık
Peynir zeytin
Oglen 15.00
3 hurma
2-3 tane kofte
16:30
2 ufak kuru patlıcan dolması ( hesapta yoktu aslında arkadas gelince onunla oturdum tabi yemiş oldum)
Aksam 18:30
2 yemek kasıgı fırında makarna ( ben diyete basladıgımdan beri neredeyse hiç makarna yemedim ama bugun komsuya vermek için makarna yaptım, cocukları her yemegi yemiyor makarna seviyor diye.. Kendimize de ondan yapmıs oldum yani, bir daha yok..)
2 ufakkuru patlıcan dolması ( bulgur - pirinc eşit)
Su 3 lt
Menün gayet güzel Seda cım afiyet olsun. Sadece su az olmuş ve spor yok.Menüm
Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Öğlen
Şehriye çorbası, bezelye, salata
Ara
5-6 tane erik
Sütlü kahve
Akşam (biraz garip oldu)
Yağsız omlet, peynir, domates, yoğurt, 1dilim tam buğday
2lt su, 2 sade soda
Dişler çok önemli canım çok dikkat et. Diş hekimine muayene oldun mu?Herkese iyi geceler ben kaçar :) Bu aralar dişlerim çok kötü Paradontax diş macunu aldım yanında da bir ağız bakım suyu bakalım dişetlerimi kurtarabilecek miyim... Herkese sevgilerimi iletirken Esen kalın diyorum :)
Konu hakkında çok bilgim yok ama büyük ihtimal regl ve ilaç kaynaklı bir şişkinlik gibi geldi bana. Bol bolyeşil çay ve su içebilirsin.kızlar bu aralar bir şişkinliğim var normalde ben ilaç kullanmadan regli olamam yani 5 aydır falan olmuyorum yine ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mı bilmiyorum ama baya şişkinlik yaptı
Gunaydın hanımlar, kahvaltımı yaptım, bugün insallah spoor yapmak istiyorum dunku gibi beklenmeyen birsey olmazsa...
Eee sizler nadılsınız bakalımm?
Ben merama uzak oturuyorum canım. Erken gelecekmişsiniz gezmek içinde vaktiniz olur büyük ihtimal. Ben japon parkına yakın oturuyorum. Eğer gelecek olursanız sana özelden numaramı yazıyorum ararsın, tanışmış oluruz.Tesekkur ederim.evet yememe dikkat ediyorum.yuzdum yuzdum kuyruguna geldim artik birakmam.
Konyaya gelin veriyoruz.biliyorum konyadasin ebrucum.nasipse carsamba aksami gelicem.ilk defa geliyorum.dugun cumartesi meram tayat salonu dihe bir yer varmis orda olucam.bakalim hayirlisi
Menün oldukça sağlıklı ve güzel görünüyor ama sanki bana az gibi geldi.Bugunku menum:
Sabah 11.00 bir dilim peynir,bir domates,bir salatalik
Oglen 13.00 bir seftali
Ara 16.45 bir kase yogurt nane ekerek yiyorum
Aksam yarim porsiyon doner (disarda yedik)
3lt su
İnanin artik yemek yemek istemiyorum.midem cok kuculdu.ama kili verme hizim yavaslama evresinde.sabrediyorum...siz de sabredin.bu arada kilom-1. :)
Hangilerini denedin? Ben mesela nesfit i daha çok seviyorum. Müsli yemedim hiç. K- fleks hoşuma gitmedi. Sen hepsini denedin mi?Arkadaslar ben de ara veya sabah ogunumde musli vb seyler yemek istiyorum ama yiyemiyorum midmi bulandiriyo sutle.bana ne onerirsiniz?
Günaydın canım.Gunaydin kizlar hepinize az kaloroli bi gun olmasi dilegiyle hepiniza mrb :)
Gunaydın hanımlar, kahvaltımı yaptım, bugün insallah spoor yapmak istiyorum dunku gibi beklenmeyen birsey olmazsa...
Günaydın canım kolay gelsin sana.Gunaydin kizlar, ben geldim bursaya.. simdi is vakti![]()
Günaydın Tuba' cım. Hadi bakalım inşallah. Keşke vaktim ve imkanım olsa bol bol spor yapsam çok seviyorum spor yapmayı.Gunaydın hanımlar, kahvaltımı yaptım, bugün insallah spoor yapmak istiyorum dunku gibi beklenmeyen birsey olmazsa...
Ayyy ne güzel ne güzel maşallah kızına. Benim kızımda bu sene ikinci sınıfa başlayacak teyzesi. Allah bu sene kolaylık versin sana ve kızına.Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor
Günaydın Ayşenur' cum afiyet olsun canım.Günaydın kızlar... bende yenı uyandım gec olmadan kahvaltımı yapıyım![]()
arkadaşlar merhabalar... ben yaklaşık bir yıldır kadınlar kulubu uyesiyim ama takımlar hakkında hiç bilgim yok. ben de destek alarak zayıflamak istiyorum. moralmen çökmüş durumdayım. çok kilo aldım sürekli diyete başlayıp bozuyorum ve çalıştıgım için her günüm yorgun geçip sonra da uyuşuk uyuşuk oturuyorum. evde her türlü kondisyon malzemem var ama içimden gelmiyor. beni de aranıza alın güçlenmem gerek![]()
Sedacim merhaba ben nihal.muglaliyim.3 yillik evliyim.su ara calismiyorum.84 kilodan 75 kiloya dustum.buraya takildigimdan beri ise 73 um.yenilerdenim.deneme surecindeyimm..hedefim 68..kisaca kendimi tanitayim dedim3 gündür aktif olamadım burada.. Yarından itibaren toplarlayacağımmm..
ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -
Yeni geldiniz sanırım ya da ben geldiğimde izindeydiniz.. Hepinize merhaba demek istedim.. Benim adım Seda, 25 yaşındayım, yazılımcıyım, İstanbuldayım.. 10 kilo vermek isterken evlendim, 1 sene olmadan 10 kilo daha aldım2 haftadır buradayımmm