• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 gündür aktif olamadım burada.. Yarından itibaren toplarlayacağımmm..

ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -

Yeni geldiniz sanırım ya da ben geldiğimde izindeydiniz.. Hepinize merhaba demek istedim.. Benim adım Seda, 25 yaşındayım, yazılımcıyım, İstanbuldayım.. 10 kilo vermek isterken evlendim, 1 sene olmadan 10 kilo daha aldım:50: 2 haftadır buradayımmm

:16: merhaba sedacım memnun oldum evet bende yenı geldım adım aysenur., istanbulda yasıyorum... ayy cnm bende 1 senelık evlıyım 1 sene olmadan 10 kılo aldım senı anlıyorum cok kotu bır durum :43: ama burada basaracagız inanıyorum :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben merama uzak oturuyorum canım. Erken gelecekmişsiniz gezmek içinde vaktiniz olur büyük ihtimal. Ben japon parkına yakın oturuyorum. Eğer gelecek olursanız sana özelden numaramı yazıyorum ararsın, tanışmış oluruz. :16:
Menün oldukça sağlıklı ve güzel görünüyor ama sanki bana az gibi geldi.

Hangilerini denedin? Ben mesela nesfit i daha çok seviyorum. Müsli yemedim hiç. K- fleks hoşuma gitmedi. Sen hepsini denedin mi?

Günaydın canım. :16:
Ebrucum tesekkur ederim tabiki davetini degerlendirmek ben de seninle tanismak cok isterim.numarani kaydettim.oralara yolumuz duserse arayacagim.

K flex meyveli cok fena midemi bulandirdi..eti form musli koktu burnuma.ya ben sutle yiyemiyorum.bi de balli olan vardi marka unuttum o biraz iyiydi.bulursam ona baslayayim bari.naapiyim aliscam artik.

umarım aramıza katılırsın cnm emınım burada istedıgın kıloya ulasırsın cok guzel bır site burada bırbırımıze guc verıyoruz super oluyo valla insanın dıyetı bırakası gelmıyor :1: :1:

inşallah canım ben de bugun 68 le başlıyorum bakalım inşallah sizin gibi heveslenırım de bırakmammm :21:

Mrb kızlar oğlumu uyuttum tam kosu bandina binicekken uyandı simdi tekrar uyutuyorum gece zaten uyumadı çok yorgunum bugün 13 aylik oglum hala uyku duzeni yok napcam bilmiyorum :(

Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor

Tatlı heyecalar, tatlı telaşlar..Hayırlı olsun canım, Allah zihin açıklığı versin..:)

umarım aramıza katılırsın cnm emınım burada istedıgın kıloya ulasırsın cok guzel bır site burada bırbırımıze guc verıyoruz super oluyo valla insanın dıyetı bırakası gelmıyor :1: :1:

Evet gerçekten katılıyorum, insanın diyeti bırakası gelmiyor.:)

Herkese günaydın ! Hatta tünaydın! :) Bugün yine erkenden kalktım ve pilates yaptım, iki bardak su içtim. Sonra mutfağı, salonu filan toparladım. Ardından birtakım kişisel temizlik işlerine giriştim :) Hal böyle olunca kahvaltım birazcık gecikti ama olsun, güzelce kahvaltımı da yaptım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım:)

Herkese günaydın ! Hatta tünaydın! :) Bugün yine erkenden kalktım ve pilates yaptım, iki bardak su içtim. Sonra mutfağı, salonu filan toparladım. Ardından birtakım kişisel temizlik işlerine giriştim :) Hal böyle olunca kahvaltım birazcık gecikti ama olsun, güzelce kahvaltımı da yaptım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım:)

günaydın canım bişey sormak istiyorum pilateste hangi programı takip ediyorsun ben de başlamak istiyorum da.. geçenlerde ceyda düvencinin nasıl zayıfladıgını anlattığı roportajda platesin ustunde cok durması iyice ilgimi artırdı ama gercekten o kadar faydali mı merak ediyorum

arkadaşlar merhabalar... ben yaklaşık bir yıldır kadınlar kulubu uyesiyim ama takımlar hakkında hiç bilgim yok. ben de destek alarak zayıflamak istiyorum. moralmen çökmüş durumdayım. çok kilo aldım sürekli diyete başlayıp bozuyorum ve çalıştıgım için her günüm yorgun geçip sonra da uyuşuk uyuşuk oturuyorum. evde her türlü kondisyon malzemem var ama içimden gelmiyor. beni de aranıza alın güçlenmem gerek :3:
Sana takım kurallarımızı yazayım canım. Okuduktan sonra kurallara uyabileceğini düşünürsen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Gunaydin kizlar

Nasilsiniz benim huysuz kizim sabahin korunde Kalkti simdi tekrar uyudu bende yeni firsat buldum gelmek icin
Günaydın canım hoş geldin. Ama bu aralar çok az gelir oldun :44::50:

Ebrucum tesekkur ederim tabiki davetini degerlendirmek ben de seninle tanismak cok isterim.numarani kaydettim.oralara yolumuz duserse arayacagim.

K flex meyveli cok fena midemi bulandirdi..eti form musli koktu burnuma.ya ben sutle yiyemiyorum.bi de balli olan vardi marka unuttum o biraz iyiydi.bulursam ona baslayayim bari.naapiyim aliscam artik.
Fırsat bulursan mutlaka ara canım çünkü tanışmak için güzel bir fırsat. Eminim bir daha Konya' ya yolun zor düşer :34: Sütten hariç başka bişeyle yenmiyor sanırım. İnşallah ballısı uygun olur senin için.

Mrb kızlar oğlumu uyuttum tam kosu bandina binicekken uyandı simdi tekrar uyutuyorum gece zaten uyumadı çok yorgunum bugün 13 aylik oglum hala uyku duzeni yok napcam bilmiyorum :(
Keşke daha önce oturtabilseydin bu uyku düzenini. Ben sana hemen bir link vereyim. İncele bakalım. Benim kızda işe yaradı maşallah. :nazar:

Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku kardeşim... ver elini!

Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi

Ohhh desene mis gibiyim evimde kendimde :9:

günaydın canım bişey sormak istiyorum pilateste hangi programı takip ediyorsun ben de başlamak istiyorum da.. geçenlerde ceyda düvencinin nasıl zayıfladıgını anlattığı roportajda platesin ustunde cok durması iyice ilgimi artırdı ama gercekten o kadar faydali mı merak ediyorum

Ebru ŞALLI' ya ve Ceyda Düvenci ye bakacak olursak eğer demek ki pilates çok ama çok etkili. :34:

Son düzenleme:

cnm ben platesı onceden ebru sallı nın beyaz tv dekı programından yapıyordum her sabah cıkıyordu ama sımdı sezon fınalınde oldugu ıcın yok bu ay baslar heralde bende netten acıyorum youtube den falan artık program cıkana kadar boyle idare edıyorum :9: bıde tv ye baglıyorum bılgısayarı canlı yayın gıbı oluyor :9:

ben bazen yogurtlada yerım degısıklık olsun dıye cnm bıde boyle dene belkı seversın :40:

Slm kızlar. Ancak vakit bulup yazabildim.

sabah kahvaltıda 5 çorba kaşığı müsli süt il.

öğle yemeğimde 4 köfte 1 kaşık patates püresi 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık muhallebi :) regl dönemim yakın kaç gündür tatlıııı diye öldüm bittim ama çok pişmanım :)

öğle yemeğimde 4 köfte 1 kaşık patates püresi 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık muhallebi :) regl dönemim yakın kaç gündür tatlıııı diye öldüm bittim ama çok pişmanım :)
afıyet olsun cnm ya tatlıyı yedın ama keske patatesı yemeseydın ikiside sekerlı bılıyosun :(

Gül' cüm canım menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Kahvaltın güzel olmuş. Öğle yemeğindeki patates püresi ve muhallebi olmamış. Diyet boyunca patates ve patatesten üretilen her şeyden uzak duruyoruz. Bide çok pişmanım yazmışsın ama gülücük atmışsın. :20: Pişman olan insanın üzülmesi lazım bence. :19:

kızlar öglen yemegımıde yedım sımdı temızlık yapacagım daha sonra markete gıdıp yesıl cay alacagım bıttı yesıl cayım hemde yuruyus yapmıs olurum :9: daha sonra eve gelıp spor yapacagım.. :32: bıde kızlar ya fazla su ıcmek zarar verırmı sızce sımdıden 2 lt ye yakın su ıctım aksama kadar 3 u gecer heralde enteresan bır soru bılıyorum ama herseyın fazlası zarar dıye bır laf varya ondan :1:

Ben merama uzak oturuyorum canım. Erken gelecekmişsiniz gezmek içinde vaktiniz olur büyük ihtimal. Ben japon parkına yakın oturuyorum. Eğer gelecek olursanız sana özelden numaramı yazıyorum ararsın, tanışmış oluruz. :16:
Menün oldukça sağlıklı ve güzel görünüyor ama sanki bana az gibi geldi.

Hangilerini denedin? Ben mesela nesfit i daha çok seviyorum. Müsli yemedim hiç. K- fleks hoşuma gitmedi. Sen hepsini denedin mi?

Günaydın canım. :16:
merhaba cnm.teşekkür ederim ilgine.eğer oralara gelirsek seni muhakkak arayacağım.ben de seninle tanışmayı çok isterim.çok güzel bir insansın buradaki herkese yardımcı oluyor bizleri motive ediyorsun.iyi ki varsın.iyi ki senin takımındayım.çok özverili çalışıyorsun.sonsuz teşekkürler,emeğine sağlık.bu arada numaranı kaydettim.
evet menüm az gibi duruyor fakat ben aç değilim inan ki.midemi küçülttüm nihayet.çok dikkat ediyorum.azimliyim başaracağım.
diğer konu k flex meyvelisini yedim.allahım gücüne gitmesin tövbe tövbe ....büyük hayal kırıklığı midem bulandı.eti formun müslisini yedim o da olmadı.markasını hatırlamıyorum ballı olandan yemiştim o biraz daha iyi.bugün alacağım.

hımm olabilir.deneyeyim bugün.yazarım detayları.teşekkür ederim

önemlı degıl cnm.. evet oyle yap daha guzel oluyor.. dıger gevreklerı sevmedıysen specıal k yada nesfıt dene bu ıkıı gercekten guzel ben cıkolatalısına bayılıyorum sutlede cok guzel oluyor :9:

merhaba cnm tamam bulgur falan faydalı da patates olmamalıydı.bundan sonra dikkat et cnm.

Mrb kizlar bende ogle yemegimi yedim oglumla beraber bankaya gidip geldim yuruyus oldu hem bisiklete flnda bindim plates yaptim kosu bandinada binebilsem tam olcak :)

Back
X