• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar benden bugünlük bu kadar. Minik prensesimi uyuttum. Mis gibi bir kahve yaptı eşim sağ olsun. Şimdi birazcık da onunla ilgileneyim. Yarın sabah görüşmek üzere kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı rüyalar :16:

Kızlar benden bugünlük bu kadar. Minik prensesimi uyuttum. Mis gibi bir kahve yaptı eşim sağ olsun. Şimdi birazcık da onunla ilgileneyim. Yarın sabah görüşmek üzere kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı rüyalar :16:

İyi geceler. Mutluluğun daim olsun. Resimlere bayıldım yalnız. İnşallah ben de böyle bir albüm oluştururum :)

Eveet hanımlar bugunun son mesajını yazayım da ben de yatmaya hazırlanayım artık, evde herkes uyuyalı cok oldu.. Bu arada ebrucum , arkadasın getirdiği simitlerden yemedim:)
Bugunku menum

Sabah 11.00
1 ince krep
Domates salatalık
Peynir zeytin

Oglen 15.00
3 hurma
2-3 tane kofte

16:30
2 ufak kuru patlıcan dolması ( hesapta yoktu aslında arkadas gelince onunla oturdum tabi yemiş oldum)

Aksam 18:30
2 yemek kasıgı fırında makarna ( ben diyete basladıgımdan beri neredeyse hiç makarna yemedim ama bugun komsuya vermek için makarna yaptım, cocukları her yemegi yemiyor makarna seviyor diye.. Kendimize de ondan yapmıs oldum yani, bir daha yok..)
2 ufakkuru patlıcan dolması ( bulgur - pirinc eşit)

Su 3 lt

birgün bende bunu yapacağım :D
merhaba aramıza yeni katıldın sanırım bende yeni katıldım 2-3 gün oldu adım melike memnun oldum tanıdığıma :)

Kizlar merhaba,
Dun hic giremedim merak ettiyseniz kusura bakmayin..

Kotu haberler aldik dun, cok sevdigim eski bir komsumuzu kanserden, esimin 15 yasindaki bir akrabasini da trafik kazasinda kaybettik..

Bugun de isler yogundu anca gelebildim. Gecmise bakip yetiseyim size
başın saolsun canımm
:13:
Tsk ederim aciklaman icin okudum anladim kurallara zayiflamak icin uymak zorundayiz zaten iki haftadan sonra bende listedeyim insallah
hoşgeldin canım bende melike memnun oldummm :)

Menüm

Sabah
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost

Öğlen
Şehriye çorbası, bezelye, salata

Ara
5-6 tane erik
Sütlü kahve

Akşam (biraz garip oldu)
Yağsız omlet, peynir, domates, yoğurt, 1dilim tam buğday

2lt su, 2 sade soda

Yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz tek tek alinti yapamadim ofiste islerim var biraz...bende size kendimi tanitayim ben sevgi urgup te yasiyorum 4 yil oldu daha once ankarada ayasiyordum 1 kizim var 14 aylik esimle birlikte cacalisiyoruz kucuk bir butik otelimiz vvar....evlenxigimde 60 kiloydum hamile kaldigimda 70 kilo doguma giderken 105 kilo ,dogumdan ciktigimda 98 kilo, 1 hafta sonra 96 kilo veeee bid yilda sadece 89 kiloya dusebildim yani 7 kilo verebildim sonra temmuz 15 de kk ya girdim sevgili ebrucugum beni13takima davet etti yaklasikbir bucuk ay oldu veben 89 ile basladigim diyetime su an 79,5 kiloyumm yani 9,5 kilo verdim onumde daha 19,5 kilo var onlarda gidicek insallah burasi beni cok motive ediyor sayisiz kere basladigimpazartesi rebjimlerinde burda son buldu yani

Canım ben de yeni okudum.. Harikasınn

3 gündür aktif olamadım burada.. Yarından itibaren toplarlayacağımmm..

ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -

Yeni geldiniz sanırım ya da ben geldiğimde izindeydiniz.. Hepinize merhaba demek istedim.. Benim adım Seda, 25 yaşındayım, yazılımcıyım, İstanbuldayım.. 10 kilo vermek isterken evlendim, 1 sene olmadan 10 kilo daha aldım:50: 2 haftadır buradayımmm

ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -

Yeni geldiniz sanırım ya da ben geldiğimde izindeydiniz.. Hepinize merhaba demek istedim.. Benim adım Seda, 25 yaşındayım, yazılımcıyım, İstanbuldayım.. 10 kilo vermek isterken evlendim, 1 sene olmadan 10 kilo daha aldım:50: 2 haftadır buradayımmm

Merhaba seda. İsmim gül. Özel bir okulda muhasebeyle ilgileniyorum 1 kızım var boşanıkım :) Ankara da ikamet ediyorum Yarışmacı arkadaşa başarılar :D

Herkese iyi geceler ben kaçar :) Bu aralar dişlerim çok kötü Paradontax diş macunu aldım yanında da bir ağız bakım suyu bakalım dişetlerimi kurtarabilecek miyim... Herkese sevgilerimi iletirken Esen kalın diyorum :)

ayeyldz - ayşenur
jelibonum - öykü
minikkelebek
glmscs - gül
evamaria -
melikea123 -

merhabalar bende melike 18 yaşındayım tanıştıkmı hatırlamıorum tanıtayım kendimi dedim öğrenciyim bu yıl üniversiteye geçtim yeditepe üniversitesinde bilgisayar öğretmenliği okuyacağım hazırlıktayım işte :)

kızlar bu aralar bir şişkinliğim var normalde ben ilaç kullanmadan regli olamam yani 5 aydır falan olmuyorum yine ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mı bilmiyorum ama baya şişkinlik yaptı

Merhaba seda. İsmim gül. Özel bir okulda muhasebeyle ilgileniyorum 1 kızım var boşanıkım :) Ankara da ikamet ediyorum Yarışmacı arkadaşa başarılar :D

Ankarayi seven nadir insanlardan biriyim, universiteyi orada okudym, coook ozluyorum

Herkese iyi geceler ben kaçar :) Bu aralar dişlerim çok kötü Paradontax diş macunu aldım yanında da bir ağız bakım suyu bakalım dişetlerimi kurtarabilecek miyim... Herkese sevgilerimi iletirken Esen kalın diyorum :)

Canim bence iyi gelir,. Sensodyn benim dis eti kanamalarimi bitirdi

merhabalar bende melike 18 yaşındayım tanıştıkmı hatırlamıorum tanıtayım kendimi dedim öğrenciyim bu yıl üniversiteye geçtim yeditepe üniversitesinde bilgisayar öğretmenliği okuyacağım hazırlıktayım işte :)

Basarilar.dilerim canim hem.okulunda hem burada
Kilo vermek sizler icin cok daha onemli :)

kızlar bu aralar bir şişkinliğim var normalde ben ilaç kullanmadan regli olamam yani 5 aydır falan olmuyorum yine ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mı bilmiyorum ama baya şişkinlik yaptı

Olabilir bence canim... cokgecmis olsunn

Ben de yaatiyorum kizlar hepinize iyi geceler... yarin sabah deniz otobusuyle bursa yolcusuyum, 6da kalkmam laZim.. ama cok sukur gunubirlik gidiyorum, aksama evimde olacagim kismetse..

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum. Kalan mesajlara gelince cevap yazacağım. Öpüyorum hepinizi:16::16:
Tesekkur ederim.evet yememe dikkat ediyorum.yuzdum yuzdum kuyruguna geldim artik birakmam.
Konyaya gelin veriyoruz.biliyorum konyadasin ebrucum.nasipse carsamba aksami gelicem.ilk defa geliyorum.dugun cumartesi meram tayat salonu dihe bir yer varmis orda olucam.bakalim hayirlisi

Bugunku menum:
Sabah 11.00 bir dilim peynir,bir domates,bir salatalik
Oglen 13.00 bir seftali
Ara 16.45 bir kase yogurt nane ekerek yiyorum
Aksam yarim porsiyon doner (disarda yedik)
3lt su
İnanin artik yemek yemek istemiyorum.midem cok kuculdu.ama kili verme hizim yavaslama evresinde.sabrediyorum...siz de sabredin.bu arada kilom-1. :)

Bu arada laptopum arizalandi ben de tabletten giriyorum inanin cok zor.hicbir bildirimi goremiyorum.kimler alintilamis.beni kimler durumu begenmis.bugun baya geri dondum yazilari okumak icin ama nafile.eger yanitlamadiysam yazilarinizi cok uzgunum goremedigimden kaynaklaniyordur.yeni arkadaslarimiz varsa hepsi hosgeldi,iyi ki geldi:)

Back
X