• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fiyucecim gerçekten yok yok içinde tam bir nerji deposu olmuş,sakın kanatlanayım deme mazallah:60:
kızlar hepinize iyi akşamlar bol muhabbetler,ben çıkıyorum,biraz uyusam iyi olcak malum çok yormamam lazım ki hemencecik iyleşebileyim,bir aksilik çıkmazsa görüşmek üzere şekerler:34::38:
valla öyle oldu...simdi biraz tel süzgecten gecirmeye calıstım yok tam olmamıs...düdüklünün agzını kapadım biraz basıncla pişsin...suyundan koydum bi bardak mükkemmel degil tabiki ama fena degil ya sebze suyu gibi olmus...
gorusrz cnm bende kacıorm zatne mutfak allahlık:60: temzlik şart:60:
kızlar nasılsınız?
gezmeden geldım oglumun yemegını yedırdım altını aldım
uyuttum evımı supurdum oglum uyandı
daha sımdık vaktım oldu
gezmede mantı hamurunu mınık kareler halınde kesmısler erıstenın kup kup olanı haslayıp ustune kıym a
1 kase yedım 2 dılım pasta
2 taane katmer pogaca 2 yk pıınc salatası ama akşam yemeği yok
anam anam anam...dombili naptın sen:77:

valla öyle oldu...simdi biraz tel süzgecten gecirmeye calıstım yok tam olmamıs...düdüklünün agzını kapadım biraz basıncla pişsin...suyundan koydum bi bardak mükkemmel degil tabiki ama fena degil ya sebze suyu gibi olmus...
gorusrz cnm bende kacıorm zatne mutfak allahlık:60: temzlik şart:60:

anam anam anam...dombili naptın sen:77:
sabah khvaltı yok oglen yok ıkındı yedım ıste akşamda yok

neyse yarın a kahvaltıya gıdecegım bakalım ne dıkkat edecegım cumayada oruc tutmaya baslıyacagım orucla ıyı oluyor kılo verıyorum
hemde kaza oruclarımı tutyorum

bır donem oluyorkı yemek ıstıyorumm

sabah khvaltı yok oglen yok ıkındı yedım ıste akşamda yok

neyse yarın a kahvaltıya gıdecegım bakalım ne dıkkat edecegım cumayada oruc tutmaya baslıyacagım orucla ıyı oluyor kılo verıyorum
hemde kaza oruclarımı tutyorum

bır donem oluyorkı yemek ıstıyorumm

sole bakınca 1ögün tabi kalori normal oluyo ama keske aralıklı yiyebilme sansın olsaydı sabah bi kısmı aksam bi kısmı acıkma şimdi,ben öyle oluorm çünkü...
cnm allah kabul etsin ne güzel kazaları da tutuyorsunuz,ben oruç tutamadıgım icin...drlar yasakladıgından ailem de izin vermiyor...son3yıldır hicbi gün tutamadım,ondan once gene 1-2gün tutardım...
valla simdi düsünüorm da o dediklerin benm de önümde olsa ben daha fazla yerdim:60:balık gibiyim bu konuda doyma güdüm yok:60::60:

masalcım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yapabilcemiz bişi var mı?? dr. gittin sanırım haber ver durumun hakkında

bugünün kurbanını seçtim dombili !!!
valla canım ben düzensiz besleniyorum ama sen bugün hiç ii yapmamışsın
bence sabah kahvaltı yapsaydım öğlen bu kadar çok yemezdin hemde yağa dönüşmezdi
herşeyden 2 tane yiyeceğine 1 tane yeseydin...o kesme hamuru biliyorum 1 kase çok fazla hayatım
üzerinede pirinç yemişsin
valla eleştirecem kusura bakma...
sabah kahvaltı yapsaydın akşamda sebze en azından öğlen daha az yerdin

maşallah sitenin güzel hatunları kaşla göz arası ne güzel kaynatmışsınız,
tokyon canımkaderimiz aynı anladığım kdarıyla ama sen şanslısın bulunduğun ilde en azından ilahiyat fakültesi var,benimde 4. yılım bu sene ama arapça bir beni mahvetti bakalım hayırlısı..
dosbacım bende azmine hayranım, en azından hiç kontrolü bırakmadın :nazar:
neyneysecim seninde yemek listelerin hep ölçülü sanada maşallah:nazar:
maslcım canım öğrencilik ve dengesiz beslenme bunun üzerine çok dışardan yemek te mideyi mahvediyor,kendimden biliyorum ne zaman dışarda çorba harici i şey yesem o gün bitmek bilmiyor.. ama hayatına sebzeleri sokman doğru yolda ilerlediğinin göstergesi:34:
öğleden sonraki arada 1 portakal,1 mandalina yedim
akşam 2 kase şehriyeli limonlu ve yoğurtlu çorbadan içtim ve yanında 5 kaşık sade makarna yedim...
yarım saat sonra bir portakal yerim

melankolicim imam hatip lisesinde hocalarımız dan alıyoruz dersi hafta sonları okulda oluyorum sağolsun hocalarımız bırakmadı bizi çok yardımcı oluyorlar yoksa öğrenmemiz imkansız dil bilgisi berbat halde karışık çok kuralsız bir dil beni ilk bitiren cem-i teksirlerdi :))))))

neyneysecim 5 kaşık makarna yemek kaşığı değil bizim yemek yerken kullandığımız kaşık,birde makarnanın şekli biraz tuhaf kaşığa 4 en fazla 5 tane sığıyor:53:
ama evet gün içerisinde bir şey yediğim söylenemez,birde ben makarna kendi bşına kilo yapmadığını ve kilo yapmasnı sağlayan ve makarnayı zenginleştiren sosları olduğunu biliyorum:44: bu konu hakkında bilgisi olan var mı kızlar?:44:
canım dosba gene yazar belki, bu konuda ben ondan çok şey öğrendim. diyetisyeni ona 4 kaşık izin veriyormuş. bir keresinde de 3 kaşık makarna 1 dilim ekmek muhabbeti olmuştu sanki.. gerçi o 3 kaşık pilav olabilir:)
ben de makarnaya dayanamayanlardanım. artık canım isterse de azıcık yapıyorum kızlar. illa 1 paketten veya yarım paketten yapmak zorunda değiliz. açtığınız paketin kalanını bir kavanoza koyun, hiçbir şey olmaz.

tabii ki cnm yüklerim...hatta dur pişerkenki halini ekleyim...aslında şöyle bi tadına baktım da ben sebze manyagıyım cidden benm hosuma gitti,sadece tuz lazım ona biraz ama hic katmadım işte:(dieti burdan geliyor sanırım...yoksa yag aramıyorum ben pek,annem neyse de hep diet beslenen babam bile suna biraz yag koy bu ne diyip durur yemeklerime:60:napiim sevmiyorum cok yag(kızartmalar haric:60::60:)

koku hosuma gitti bakalım tuzsuz işkence gibi olcak sanırım ama idare ederim:34:
canım yağı sevmemen avantajın oluyor. bu arada çorban gerçekten ilgi uyandırdı:)) çok tuzsuz gelirse çorbanı biraz yoğurtla tüketmeyi dene canım. ben öyle yapıyorum veya limon sıkabilirsin. senin yaptığın "şey"in tadını tam kestiremediğim için limon mu yoğurt mu karar veremedim:) ayrıca ben içinde sarımsak olan şeylerde tuz aramadığımı farkettim. belki faydası olur sarımsağın.

melankolicim imam hatip lisesinde hocalarımız dan alıyoruz dersi hafta sonları okulda oluyorum sağolsun hocalarımız bırakmadı bizi çok yardımcı oluyorlar yoksa öğrenmemiz imkansız dil bilgisi berbat halde karışık çok kuralsız bir dil beni ilk bitiren cem-i teksirlerdi :))))))
ne kadar iyi hocalarınız varmış takyoncum. hala iyi insanlar var desene. inşallah başarılı olursun canım.

canım dosba gene yazar belki, bu konuda ben ondan çok şey öğrendim. diyetisyeni ona 4 kaşık izin veriyormuş. bir keresinde de 3 kaşık makarna 1 dilim ekmek muhabbeti olmuştu sanki.. gerçi o 3 kaşık pilav olabilir:)
ben de makarnaya dayanamayanlardanım. artık canım isterse de azıcık yapıyorum kızlar. illa 1 paketten veya yarım paketten yapmak zorunda değiliz. açtığınız paketin kalanını bir kavanoza koyun, hiçbir şey olmaz.

canım yağı sevmemen avantajın oluyor. bu arada çorban gerçekten ilgi uyandırdı:)) çok tuzsuz gelirse çorbanı biraz yoğurtla tüketmeyi dene canım. ben öyle yapıyorum veya limon sıkabilirsin. senin yaptığın "şey"in tadını tam kestiremediğim için limon mu yoğurt mu karar veremedim:) ayrıca ben içinde sarımsak olan şeylerde tuz aramadığımı farkettim. belki faydası olur sarımsağın.

valla cnm ben zaten ister istemez az az pişiriyorum...mübarek makarna 13tl:53: tamam devlet ödüyor da, devlete72.5tl hak verio bana aylık,ben onla şehriye makarna bisküvi gofret un ne alcamı şaşırıyorum... o yuzden hep dedigin gibi tüketiyorum olmadı buzdolabında saklıyorum valla daha uzun sürüyor bitmesi hem:34:
gecen sefer yarısmadayken kilo verdigimde bu corba sayesinde vermstm dogrusu ozaman icinde mercimek brokoli karnıbahar fasulye falan yoktu...daha sadeydi ve bikac gun sonra resmen iskence olmaya baslamıstı...
şimdiki nolur bilmem... pişti koydum kaseye hem tadına bakıcam hemde size resmini göstereyim dedim...
yesil mercimegi karası cıksın die önceden haslamadıgım icin biraz karardı corba...dogrusu boyle daha iyi oldu gibi...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
yogurtla denemistim eskiden gercekten güzel oluyor ama niye bilmiyorum kilo verilmiyor öyle cok...
o yuzden sade sıcak bol baharat deneyim diyorum:34:
1kase simdi iciyorum ölmezsem yarın bunla baslıyorum diete:60::60::60:

Son düzenleme:
saol masalcımm inş cabuk atlatırızz
nur cnmm hayırlı yolculuklar kendi arabanızlamı gideceksiniz otobüsle zor olur ilaydaylaa
ayy ciciler kime acabaa cok güzel gözüküyolaarr
yarın karamanda olursun demi tatlımm

Uçakla gidecektim canım eşim gelmeyecek biz kızımla gidecektik ama gidemedik
Konya da çok sis varmış uçak iptal oldu pazar günü akşam bineceğiz artık eşim çok mutlu oldu 4 gün daha beraberiz diye

Süpersin Nurcum çok iyi olmuş saat geç olmuştu ..
İyi yolculuklar canım dikkat et yolda ..

Ayy çok güzel duruyor hediyeler kime ki acaba :)
Hafta sonu yollamalı mıyım ben sizce?

Teşekkürler canım
Hediyemide alacak olan arkadaşım alınca söyler artık
Resimlerinide ekler

canım özelden yazdım ama burayada yazayım,kalliste ablaya mesaj atarmısın o sana hediye gönderecek kişiye mesaj atıp bildirir.

yetişemedim sana,iyi yolculuklar hayatım.

erken yaşta su çiçeği olması çok iyi,aşısını da olduysa çabuk atlatır Allah ın izniyle. çok geçmişolsun.
seni izinli yazıyorum elacım,toparlanınca gel hayatım.

canım inan herşey beyinde bitiyor,ne kadar bazı şeyleri kabullendirirsen kendine o kadar kolay gidiyor kilolar,bende bugün başladım,dayanabildiğim noktaya kadar gideceğim inşallah. sende verirsin kiloları yeterki iste.

önceden olsa o 3 tane bisküviyi dert etme derdim,olsun o kadar derdim. ben öyle diye diye kilo veremiyorum.ama artık akıllandım 1 tane bile istemiyorum,sende yeme hayatım,kilo verdiğin zaman yaşayacağın mutluluğu heba etme sakın.

Teşekkür ederim canım ,iyi yolculuklar olamadı

nurcum herhalde yola çıktın bile. hayırlı yolculuklar canım. karamanlı mısınız? ben de karamanlıyım:) neresindensiniz canım?

.

Canım merkezde doğup büyüdük babam bi köyünden annemse çumralı
sen nerelisin çok sevindim ya hemşeri buldum

kızlar yetisemicem sanırım size ya... ben okudukca sayfalar ilerliyor....

Bugün süper uyandım:52: pc acık yatmıştım..msn falan acıktı... bi uyandım pcye dondüm oda ne benim asker msnde:69::69:

dra gitmislerdi dun...bugun kendi boluklerine geciceklermiş...10:30gibi acemi olmalarına ragmen dış posta geln sizi de cıkarayım demiş...buda bisiler yiyip direk nete beni görmeye... 11:30dan beri kamera acıktı simdi cıktı...
ay çok özlemişim yaaa:69: cok ii geldi onu görmek...yalnız tabi hicbisi yiyemedim,bi ara dedm yüzümü yıkayım bari:60: okadar...
simdi cıktı...

gecmisi okudum da yazamadım cvp bekleyemedim...

masal cnm su havuz isi ucuz olursa bende gelebilrm aslında:34:
elacım gecms olsun tekrar tekrar...
nur hediyeler süper görünüo valla özendim:30:

okumadıım yazılar var kusura bakmayın nolur fena heyecanlıyım sevglmi gördümyaaa:69::69:
Teşekkür ederim canım
Sanada yollarız çok hoşuna gittiyse

bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah saat 7.30 da kahvaltı kk büyüklüğü peynir ve haşlanmış 1 ad yumurta.
öğleye doğru ara. yarım elma
öğle yemeği saat 14.00 de 1 tabak bol limonlu pırası ve 2 kaşık yoğurt.
1 saat sonra ara yarımdan az elma
şimdi çay içiyorum birazdan yeşil çaya bağlıcam kendimi.:))

iyi gidiyorum dimi. iyi iyi maşallah. :nazar: :46:

Süpersin hayatım

tarifler havada uçuşmuş
harika görünüyor
ben aslında bugün çok düzensiz beslendim
sabah kalkınca aşure yedim ama az...
öğle yemeği olarakta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek ve domates
aşureyi yemesydim çok ii olcaktı
eşim geldi onu yolcu ettim akşam yalnızım
canım hiç bişi istemiyo zaten yemekte yapmadım

Aşure görünce dayanılır mı hiç

arkadaşlarım herkese merhaba,uzun zamandır cevap yazamıyorum ,biliyosunuz işten bağlanıyorum nete ve yeni yıl yaklaşırken işler müthiş yoğun hep dışarıdayım . evde de henüz net olmadığı için gece de giremiyorum.sizi çooooooookkkkkkkkk özledim.bu ara diyette yapamıyorum.iştahım sağolsun yine yerinde ama ekmek yememeye çalışıyorum.akşamlarıda çok fazla yemiyorum.şimdi biraz geçmişe bakıcam sizi öpüyorum

Selam canım bizi çok bırakma ama

adcım daha hamile değilim :19: ama inş. diyorum dua yerine sayıyorum
düzensiz yemeğime bi son verdim akşam aklıma çok ii bi kaçamak geldi ama adcığımın kararlılığı beni de gaza getirdi karnabahar haşlıyorum :56:
diyeceksiniz hep karnabaharlamı besleniyorsun diye :1: hayır ama geçen misafire salata için bol bol karnabahar ve brokoli aldım meğer tarifte karnabahar yokmuş elimde patladı
haşlayıp halayıp yiyorum salatalara katıyorum
neyse şimdi yemeğimi yiyeyim görüşürüz
melankolicim geçmiş olsun canım Allah şifa versin

İnş sağlıkla hamile kalırsın canım ya

bu gün geleyim öğle yemeyine bu gün yine ev gezmesine gittim 1kase kısır evdede 2kaşık yoğurt yedim
10kasımdan beri evde yim bunalım takılıp duruyordum kkde diyete başladım hergün gezmek çıkıyor yesem bir türlü yemesem birtürlü yarında var sabah ne yesem acaba

ahh ev gezmeleri ahh
yemesen diyetteyim desen diyet evde olur nerene diyet yapıyon derler
yesen kilo alırsın sonra kalkıp sen biraz kilo mu aldın derler

Kızlar soranlara soluyorum hemen
Doktorum tamamen yemege dayalı verıyor nasıl su gurkan kubılay var doktorumdada cıkdı hatta BKM mutfaktan zayıflattıklarının dıyet lıstelerı hep bır suru yemekle dolu aynen ole zaten bu sekılde dıyet yapıyorum demıyorsunuz :)
Aksıne saglıklı beslenıyorsunuz ve yanı sıra sporsuz bır sekılde zayıflıyorsun :)
Spor olarak ısten eve artık yuruyerek gıdıp gelıyorum arabasız :)

Şekerlerim Çok yorucu bir gün geçirdim
ara falan yapamadım sadece bol çay içtim
uçağa bindik yarım saat oturduktan sonra hava şartlarından dolayı seferimiz iptal dediler
Eşim eve yaklaşmıştı aradık tekrar döndü cumartesi gününe kadar sisli hava cumarteside eşimin işi varmış pazar gününe aldık artık bileti bakalım hayırlısı
Akşamda eşim 2 saatte geldi
dışarda yedik ama ben sadece 1 kase çorba içtim

Doktorum tamamen yemege dayalı verıyor nasıl su gurkan kubılay var doktorumdada cıkdı hatta BKM mutfaktan zayıflattıklarının dıyet lıstelerı hep bır suru yemekle dolu aynen ole zaten bu sekılde dıyet yapıyorum demıyorsunuz :)
Aksıne saglıklı beslenıyorsunuz ve yanı sıra sporsuz bır sekılde zayıflıyorsun :)

Süper ya bende istiyorum öyle diyet :17:

Süper ya bende istiyorum öyle diyet :17:

Cnm eger yakınlarında boyle bır yer varsa gorus derım
benım verdıgım para son kurusuna kadar helal olsun o doktora
Sıze dıyet lıstemı yazsam yok artık dersınız ama ılk basta bende dıyordum bunlarla kılo alcam dıye ama
6cm gobekden 3 cm gogusden 2.5 cm bacak aramdan gıdınce anladımkı dogru yolda ve yerdeyım :)

ayrıcabende yarar gordugumden soyluyorum ac kalarak kılo verebılırız kabul
ama gerı almamız an meselsı ve ısın en garıp kısmıda omur boyu ac kalıp sureklı bır dıyette olmaktansa omur boyu mantıklı beslenmek cok daha ıyı geldı bana :)
Bugun aksam bır durum yedım
ve sımdı bunun yanında ıstesem suan bır ton balıgı ıkı dılım ekmek yada et ve ekmek yıyebılırım :D

Teşekkür ederim canım
Sanada yollarız çok hoşuna gittiyse
Şekerlerim Çok yorucu bir gün geçirdim
ara falan yapamadım sadece bol çay içtim
uçağa bindik yarım saat oturduktan sonra hava şartlarından dolayı seferimiz iptal dediler
Eşim eve yaklaşmıştı aradık tekrar döndü cumartesi gününe kadar sisli hava cumarteside eşimin işi varmış pazar gününe aldık artık bileti bakalım hayırlısı
Akşamda eşim 2 saatte geldi
dışarda yedik ama ben sadece 1 kase çorba içtim
saol cnm benm:34:
sen nerde oturuyordun? ankarada da kac gundur bi sis var göz gözü görmüyor diger yerler nasıl bilmem ama batıkent bu durumda da ondan sordum...
bu arada dısarda 1kase corbayla yemegi bitirmek süper valla bravo:71:

bende istiorm bundan:):):)
ay yok böle olmucak gaza geldim cidden bende haftaya cars ya da perş gideyim su hacettepeye bi gastrolojiye,sonrada diyetisyene icim rahat etmeyecek yoksa.
gecen çölyaklı biriyle daha knstum şaka gibi ya hemen hemen tüm çölyaklılar zayıflıktan kemikleri sayılacak durumda...
bense ne yesem yarıyor ... iyice kuskulandım dogrusu endoskopi biyopsi raporu + kan tahlili var immunolojiden ama yine de kurt düstü icime baska bi hastaneye daha gidicem....
sonra da bi diyetisyen ohhhh gitsin kilolar gelsin dar gelen eski kıyafetlerim:66::66:

Cnm eger yakınlarında boyle bır yer varsa gorus derım
benım verdıgım para son kurusuna kadar helal olsun o doktora
Sıze dıyet lıstemı yazsam yok artık dersınız ama ılk basta bende dıyordum bunlarla kılo alcam dıye ama
6cm gobekden 3 cm gogusden 2.5 cm bacak aramdan gıdınce anladımkı dogru yolda ve yerdeyım :)

Ayy canım yok ben diyetisyene uyamam şaka yapıyorum ben diyetisyene gittiğimde yemediğim için kilo aldığımı söylemişti benim çoğunluk sorunum yiyememek
Çok yemeye düşkün değilim 2 yıldır düzelttim önce sabah bişeyler atıştırır diğer gün sabaha kadar dururdum ve kilo aldım diyetisyene gittiğimde yemediğim için vücudun kendini savunmaya aldığını en ufak bir gıdayı yağ olarak depoladığını söylemişti sonra sonra düzene koydum şükür haliyle 1 yılda 23 kilo verdim şu andada vücudum dinlenmeye geçti.

saol cnm benm:34:
sen nerde oturuyordun? ankarada da kac gundur bi sis var göz gözü görmüyor diger yerler nasıl bilmem ama batıkent bu durumda da ondan sordum...
bu arada dısarda 1kase corbayla yemegi bitirmek süper valla bravo:71:

bende istiorm bundan:):):)
ay yok böle olmucak gaza geldim cidden bende haftaya cars ya da perş gideyim su hacettepeye bi gastrolojiye,sonrada diyetisyene icim rahat etmeyecek yoksa.
gecen çölyaklı biriyle daha knstum şaka gibi ya hemen hemen tüm çölyaklılar zayıflıktan kemikleri sayılacak durumda...
bense ne yesem yarıyor ... iyice kuskulandım dogrusu endoskopi biyopsi raporu + kan tahlili var immunolojiden ama yine de kurt düstü icime baska bi hastaneye daha gidicem....
sonra da bi diyetisyen ohhhh gitsin kilolar gelsin dar gelen eski kıyafetlerim:66::66:

Canım ben İstanbulda yaşıyorum ama konyaya gidecektim Konya çok sisli olduğu için iniş yapılamıyormuş o yüzden uçak kalkmadı
Geç saat olduğu için çorba yeterli geldi bana

firuze çorba süper görünüyor
canım istersen bi dr.a daha görün...
nurcum herşeyde bi hayır vardır bak eşind mutlu olmuş...hayırlıca ailene kavuşman dileğiyle

Back
X