canım, bak hurma yediğini farketmiştim yazacaktım unutmuşum. hurmanın çok faydasını göreceksin inşallah canım. ben zamanında bir türlü düzgün bir sonuç bulamadım hurma için. ayrıca evden yanında bir şeyler getirmen de çok güzel canım. bu sefer stratejilerin falan herbişeyin süper asumancım:)he he yumruğu bulamadım hayatım kaç kaloridir.
emine hala geçmişi okuyor anladığım kadarıyla.
rabiacım,sana yetişmeye çalışıyorum hayatım,sen gibi olamam ama idare edicez artık,sen parmakala gösterdiğimiz tek üyesin,azmine hayran değilim desem yalan olur.
bende şuan irademi görünce kendime hayret ediyorum madem yapabiliyorum niye bu kadar debeleniyorum diye,bak oluyormuş işte. inşallah devam edicem canım bırakmak yok. bakarsınız 55 den sonra 52 ye inerim. ayy demesi bile süper ama 55 i göreyimde 52 şimdilik eksik kalsın. oruç tutarken bu kadar acıkmıyorum ama şuan midem beynimle savaş veriyor,midem diyor açım,beynim diyor değilsin ama birazdan midemin gönlünü hoş ederim.:))
bende sen gibi yapmak istiyorum. şimdi wordde oluşturdum listemi, zor olsada netten kalorileride buldum yarın tümünü eklerim buraya.
eşinin gelmesine gerçekten az kaldı hayatım yaa,hayırlısı ile su gibi gelsin inşallah.
ya bu arada hurmanın kalorisi 15 yazıyor nette yanlış değildir umarım. bilen varmı canlar.
ayrıca bana yazdığın güzel sözler için de teşekkürler. bu azimde senin de payın var canım. demek ki sende de bu potansiyel var. maşallah canım sana.

sana da iyi akşamlar canım.canlar işlerimi toparlayıp çıkacağım,
hepinizi çok öpüyoorum iyi akşamlar.