• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:60: he he yumruğu bulamadım hayatım kaç kaloridir.
emine hala geçmişi okuyor anladığım kadarıyla.
rabiacım,sana yetişmeye çalışıyorum hayatım,sen gibi olamam ama idare edicez artık,sen parmakala gösterdiğimiz tek üyesin,azmine hayran değilim desem yalan olur.
bende şuan irademi görünce kendime hayret ediyorum madem yapabiliyorum niye bu kadar debeleniyorum diye,bak oluyormuş işte. inşallah devam edicem canım bırakmak yok. bakarsınız 55 den sonra 52 ye inerim. ayy demesi bile süper ama 55 i göreyimde 52 şimdilik eksik kalsın. oruç tutarken bu kadar acıkmıyorum ama şuan midem beynimle savaş veriyor,midem diyor açım,beynim diyor değilsin ama birazdan midemin gönlünü hoş ederim.:))
bende sen gibi yapmak istiyorum. şimdi wordde oluşturdum listemi, zor olsada netten kalorileride buldum yarın tümünü eklerim buraya.
eşinin gelmesine gerçekten az kaldı hayatım yaa,hayırlısı ile su gibi gelsin inşallah.

ya bu arada hurmanın kalorisi 15 yazıyor nette yanlış değildir umarım. bilen varmı canlar.
canım, bak hurma yediğini farketmiştim yazacaktım unutmuşum. hurmanın çok faydasını göreceksin inşallah canım. ben zamanında bir türlü düzgün bir sonuç bulamadım hurma için. ayrıca evden yanında bir şeyler getirmen de çok güzel canım. bu sefer stratejilerin falan herbişeyin süper asumancım:)
ayrıca bana yazdığın güzel sözler için de teşekkürler. bu azimde senin de payın var canım. demek ki sende de bu potansiyel var. maşallah canım sana.:nazar:

canlar işlerimi toparlayıp çıkacağım,
hepinizi çok öpüyoorum iyi akşamlar.
sana da iyi akşamlar canım. :54:

kalktım arkdsla bulusmadan önce kulplu tavada bayaa çorba ısıttım içine 2yk yogurt katıp yedim...

kafede: 1sahlep,1kupa çay,1kücük çay
sonra arkdsmla markete girmiştik kalpli çikolatalar gelms kalorisini bilmiyorum ama 1tane yedim 26grlık:77:
ama pişman degilim cunku sbahtan beri midem agzımda geziyorum hala kereviz tadı vardı agzımın icinde,baktım sahlep deiştirmedi bide halsizlik var 1tane yiyim dedim iyi geldi birz canlanlım...

şimdi biraz daha corba içicem...ilerleyen saatlerde portakal mandalina elma ayva var evde, meyve ile geçiştirrm diyorum...
çikolatayı görmedim:15: kalanı güzel. afiyet olsun canım. ben de adaçayı içeceğim. bu arada geçen gün çok açtım. annem bamya pişirmiş, onu yedim. ki ben de senin gibiydim bamyayı hayatta yemezdim. diyetteysen herbirşeyi yiyebiliyorsun:))

çikolatayı görmedim:15: kalanı güzel. afiyet olsun canım. ben de adaçayı içeceğim. bu arada geçen gün çok açtım. annem bamya pişirmiş, onu yedim. ki ben de senin gibiydim bamyayı hayatta yemezdim. diyetteysen herbirşeyi yiyebiliyorsun:))
valla çikolatada pişman olcaktım nerdeyse ama kendime geldim çok güçsüz kalmıstım:77:
yok valla ben yapamıyorum onu... yani aç kalıcamı bileyim ııh agzıma almam...yıllar sonra sadece 1tane yemek zorunda kaldım gecen yıl,oda lösemili cocukları ziyarete gidiyordum,anne kız gibiydik duru'm vardı,kaybettik... zamanında yemek yemediginde annesi arardı nolur gel senden yemek istio derdi, bikere sırf o yesin diye bitane attım agzıma ama ömrümden ömür gitti resmen...ciddi anlamda nefret ediyorum:(

:60::60: gece gündüz telefon konuşmalarına bakılırsa evet aşkta kazanma yolundasın:97:
cnm oda bayaa uzun hikaye aslında...
bizim daha yeni1 yıl olcak 22ocakta, sessiz sakin fazla iyi niyetli biri.. bense biraz çenebaz sinirli susmak bilmeyen bi tip:60:
ortak bi arkdsmız tanıstırdı bizi...sonra cocuk bana yapmadıgını birakmadı...uzun hikaye...bizimkide sessiz sakin savunmadı hiç...
öyle mi diyerek bitirdim kasımda..1ay ayrı kaldık,bidaha aynısı olmayacak asla diyerek ayakustu bi evlenme teklifiyle geldi geri... yani evet seviyorum ama ben bukadar dilliyken onun da biraz sesinin cıkması lazım...
sonra...
bizimki gecen hafta cars gitti,aksamına benm artık gorusmediim onun kardesi gibi olan ortak arkdsımız,facebooktn yaptı yapacagını,beni ima ederek erkek arkdsmın duvarına "kimler gelr gecer gider,bazısını da *iktir eder gene bizbize kalırız kardeşim....." flan yzmıs...bizimki de dün nete girdi ya,gorduu halde cvp yazmayınca bi patladım... anlıcan gönül almaya çalısıyor,bi yandan da askerlik psikolojisi...elinde olsa her sn arayacak...
ama farkında degil işte,sevmek yetmiyor,umarım o cocua artık agzının payını vermeyi ögrenir...yoksa geldiginde de böyle olursa...üzgünüm ama gelecek düşünemicem:59:
ya oyuzden dk bası arayıp yalakalık yapıyor bana:60:
ben anlamadım kazanıyor muyum kaybediyor muyum:60::60:

emirelcim bence en kısa zamanda cesaretini topla çık
zaten 3 defa yalnız çıktıktan sonra bişi olmaz :))
emin ol bu lafıma güven... belki biraz park sorunu yaşarsın ama zamanla onuda halledersin
hem bu arada yaş kaç ki??

teşekkürler canım bende arkadaşımla çıktık oturduğum yer trafik olarak kalabalık biraz tenla bir yerde baba verdi arabayı biraz kullandım arabadan indiğimde elim ayağım titriyordu söylediğin çok doğru insan kullandıkça kendine güveni artıyorama bir kaç saatlik bir hoca tutsam daha iyi olur herhalde desteğin için çok teşekkürler

off ya saçımı başımı yolluyorum ya çoklu alıntı bir türlü yapamıyorum + ya basıyorum mesaj kutusu çıkıyor yazıyorum cevapla diyorum tekli alıntı yapmış ben nerede hata yapıyorum oooofff

teşekkürler canım bende arkadaşımla çıktık oturduğum yer trafik olarak kalabalık biraz tenla bir yerde baba verdi arabayı biraz kullandım arabadan indiğimde elim ayağım titriyordu söylediğin çok doğru insan kullandıkça kendine güveni artıyorama bir kaç saatlik bir hoca tutsam daha iyi olur herhalde desteğin için çok teşekkürler

ffffttttttttttttttttttttttttttt

MErhabalar
Dosbacım
Dietımı sormussun ama ole buyuk bır dıyetım yok yanı hersey serbest
doktorumun lafıyla YASAK YOK ÖLÇÜSÜNE BAKALIM!!
Kesınlıkle dogru . Mesela buguneşimin memleketten bazlama cevızlı sucuk felan geldı aradım doktorumu cevızlı sucuk ne yerıne gecer dedım ve hemen soledı ona gore yıcem bende :D
Herseyden once hesaplamalarımı bılıyorum onun ıcın dıyetlık bır durum yok.
Kılo verdıgımı soledıgım kısıler ^^ eee sen bır haftadır yapıyorum dıyorsunda sen bızle hep normal yemekler yedın^^ dıye tepkı verıyorlar :)
Yanı soyle dıyım dıyet dedıgımız sey bende meyve yogurt sebze ekmek et bunları ne kadar yıcegım yazıyor
ve ekmegın etın sebzenın meyvenın yerıne neler gectıgı yazıyor :D
Ilk basta cok karısık gelmısdı sureklı elımde kagıtlarım yemek ne yesem dıye bakdım sadece 2 gun ama :D.ve cıg sebzeler SERBEST
brokolı patlıcan su bu hepsı :D kendımı ac hıssedınce (ki bu hıc olmuyor ) kozde kırmızı bıber patlıcan ohh lımobnla mıss gıbı :D
Sımdı herseyı ezbere bılıyorum
Ornegın
2 kasık makarna =1 dilim ekmek
2 yemek kasıgı lor peynır =1 et
2 mandalına = 1 porsıyon meyve

Bunun gıbı seyler ıste :)
ve suan gecıkme yasadıgımdan tek korkum hamıle olmak:(
Doktorum dedı hıc korkma senı 75le hamılelıkden devam eder 83 le dogum yaparsın dedı:)
Ama tabıkı amacım 60 gıbı kıloyla hamılelık
Insallah yokdur bole bırsey

arkadaşlar beni affedin uğraştım uğraştım olmadı çoklu alıntı yapamıyorum bende toptan yazayım öğrenene kadar kusurruma bakmayın testekleriniz için hepinize çok teşekkürler
şimdi eşim geldi kapatmam lazım görüşmek üzere

valla çikolatada pişman olcaktım nerdeyse ama kendime geldim çok güçsüz kalmıstım:77:
yok valla ben yapamıyorum onu... yani aç kalıcamı bileyim ııh agzıma almam...yıllar sonra sadece 1tane yemek zorunda kaldım gecen yıl,oda lösemili cocukları ziyarete gidiyordum,anne kız gibiydik duru'm vardı,kaybettik... zamanında yemek yemediginde annesi arardı nolur gel senden yemek istio derdi, bikere sırf o yesin diye bitane attım agzıma ama ömrümden ömür gitti resmen...ciddi anlamda nefret ediyorum:(
cnm oda bayaa uzun hikaye aslında...
bizim daha yeni1 yıl olcak 22ocakta, sessiz sakin fazla iyi niyetli biri.. bense biraz çenebaz sinirli susmak bilmeyen bi tip:60:
ortak bi arkdsmız tanıstırdı bizi...sonra cocuk bana yapmadıgını birakmadı...uzun hikaye...bizimkide sessiz sakin savunmadı hiç...
öyle mi diyerek bitirdim kasımda..1ay ayrı kaldık,bidaha aynısı olmayacak asla diyerek ayakustu bi evlenme teklifiyle geldi geri... yani evet seviyorum ama ben bukadar dilliyken onun da biraz sesinin cıkması lazım...
sonra...
bizimki gecen hafta cars gitti,aksamına benm artık gorusmediim onun kardesi gibi olan ortak arkdsımız,facebooktn yaptı yapacagını,beni ima ederek erkek arkdsmın duvarına "kimler gelr gecer gider,bazısını da *iktir eder gene bizbize kalırız kardeşim....." flan yzmıs...bizimki de dün nete girdi ya,gorduu halde cvp yazmayınca bi patladım... anlıcan gönül almaya çalısıyor,bi yandan da askerlik psikolojisi...elinde olsa her sn arayacak...
ama farkında degil işte,sevmek yetmiyor,umarım o cocua artık agzının payını vermeyi ögrenir...yoksa geldiginde de böyle olursa...üzgünüm ama gelecek düşünemicem:59:
ya oyuzden dk bası arayıp yalakalık yapıyor bana:60:
ben anlamadım kazanıyor muyum kaybediyor muyum:60::60:
firuzeciğim, kaybettiğin lösemili çocuk için üzüldüm. cennet kuşu olmuştur inşallah. canım, ben önceden kabak yemezdim, pırasa yemezdim, patlıcan yemezdim.. uzaar gider. damak tadın değişebiliyor zamanla. bendeki durum bu en azından:)
erkek arkadaşınla durumun biraz karmaşık. ama belli ki sende ona karşı boş değilsin. askerlik sonrası oturup konuşursunuz. yalnız işte insan neyse o, huy pek değişmiyor. bugün bu yakın arkadaşı olur, yarın ailesi olur.. ne bileyim her zaman bir şey çıkar. askerlik süresi senin için de iyi olur. uzun uzun düşün canım. bunlar kolay kararlar değil.

arkadaşlar beni affedin uğraştım uğraştım olmadı çoklu alıntı yapamıyorum bende toptan yazayım öğrenene kadar kusurruma bakmayın testekleriniz için hepinize çok teşekkürler
canım, birinin mesajını okurken eğer onu alıntılamak istiyorsan + işaretli olana basıyorsun ve + tik işaretine dönüşüyor. sonra okumaya devam ediyorsun, istediğin kadar + ile alıntı yapıp en son cevapla yapıyorsun. her seferinde cevapla yapman gerekmiyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi geceler.

evet bugün ne yedim:

kahvaltı: peynir, 3 zeytin, pazı kavurması (Allahım bitti çok şükür), 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım etiform
öğle: sardalya buğulama, yarım mor soğan
ara: yarım etiform, 1 maden suyu, 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase şehriye çorbamsı oğluş yemeği
ara: 2 kupa adaçayı, 1 armut, 1 kase nar
akşam: salata (börülceli)

şimdilik bu kadar.

selam kardeş takımım
asumancım canım ben yarın burda olamıycam bizim takıma yazdım ferihan listeyi yaparmısın dedim ama olurda müsait olmazsa yada bi sorun çıkarsa haberin olsun canım müsait olursan bizim takımı kontrol edermisin yarın ?

MErhabalar
Dosbacım
Dietımı sormussun ama ole buyuk bır dıyetım yok yanı hersey serbest
doktorumun lafıyla YASAK YOK ÖLÇÜSÜNE BAKALIM!!
Kesınlıkle dogru . Mesela buguneşimin memleketten bazlama cevızlı sucuk felan geldı aradım doktorumu cevızlı sucuk ne yerıne gecer dedım ve hemen soledı ona gore yıcem bende :D
Herseyden once hesaplamalarımı bılıyorum onun ıcın dıyetlık bır durum yok.
Kılo verdıgımı soledıgım kısıler ^^ eee sen bır haftadır yapıyorum dıyorsunda sen bızle hep normal yemekler yedın^^ dıye tepkı verıyorlar :)
Yanı soyle dıyım dıyet dedıgımız sey bende meyve yogurt sebze ekmek et bunları ne kadar yıcegım yazıyor
ve ekmegın etın sebzenın meyvenın yerıne neler gectıgı yazıyor :D
Ilk basta cok karısık gelmısdı sureklı elımde kagıtlarım yemek ne yesem dıye bakdım sadece 2 gun ama :D.ve cıg sebzeler SERBEST
brokolı patlıcan su bu hepsı :D kendımı ac hıssedınce (ki bu hıc olmuyor ) kozde kırmızı bıber patlıcan ohh lımobnla mıss gıbı :D
Sımdı herseyı ezbere bılıyorum
Ornegın
2 kasık makarna =1 dilim ekmek
2 yemek kasıgı lor peynır =1 et
2 mandalına = 1 porsıyon meyve

Bunun gıbı seyler ıste :)
ve suan gecıkme yasadıgımdan tek korkum hamıle olmak:(
Doktorum dedı hıc korkma senı 75le hamılelıkden devam eder 83 le dogum yaparsın dedı:)
Ama tabıkı amacım 60 gıbı kıloyla hamılelık
Insallah yokdur bole bırsey
valla güzelmiş sistem... umarım böyle devam eder de istediğin kiloya ulaşırsın sedacım... bebek olayına gelince,ben bebek görünce dayanamayanlardanım, evlenirsem sanırım kiloya falan bakmam ilk işim hamile kalmaya çalısmak olur:60: senin icin de hayırlısı ne ise o olsun diyelim,sakin kendini sıkıntıya sokma, o kısmetini bilir elbet zamanı gelnce olur:34:
cnm herkesin yazdıgı yazının altında + işareti var ya,oraya tıklıyorsun tek tek,en son cevaplama kısmına tıklayınca hepsini bir arada veriyor...senin icin tek problem
yazan ksımları bozmamak umarım anlatabilmişimdir...:34:
firuzeciğim, kaybettiğin lösemili çocuk için üzüldüm. cennet kuşu olmuştur inşallah. canım, ben önceden kabak yemezdim, pırasa yemezdim, patlıcan yemezdim.. uzaar gider. damak tadın değişebiliyor zamanla. bendeki durum bu en azından:)
erkek arkadaşınla durumun biraz karmaşık. ama belli ki sende ona karşı boş değilsin. askerlik sonrası oturup konuşursunuz. yalnız işte insan neyse o, huy pek değişmiyor. bugün bu yakın arkadaşı olur, yarın ailesi olur.. ne bileyim her zaman bir şey çıkar. askerlik süresi senin için de iyi olur. uzun uzun düşün canım. bunlar kolay kararlar değil.
duru benim kızım gibiydi... ondan sonra zaten cocuklarla birebir arkds olmayı kestim,uzaktan yardım ediyorum artık icim parcalanıyor:( duru nun ölümü cok koydu bana...
evet karısık durumlar, bilmiyorum ailesiyle aram iyi abisiyle görüsüyorum zaten,babasıyla tanıstım arkdsı olarak falan...ama işte tek bi kisi derdim o ortak arkds...umarım hallolur tabi bende olsun istiyorum ama huyumdur olmayacak duaya amin demem... o yuzden dedigin gibi bu zaman bana iyi gelecek sanırım...bakıcaz... hayırlısı olsun diyorum:)
evet bugün ne yedim:

kahvaltı: peynir, 3 zeytin, pazı kavurması (Allahım bitti çok şükür), 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım etiform
öğle: sardalya buğulama, yarım mor soğan
ara: yarım etiform, 1 maden suyu, 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase şehriye çorbamsı oğluş yemeği
ara: 2 kupa adaçayı, 1 armut, 1 kase nar
akşam: salata (börülceli)

şimdilik bu kadar.
menün bayaa güzel göründü gözüme:) cnm börülceyi bende cok severim,hatta buzlugumda vardı buzdolabı bozuldugunda 1pişirimlik kalmıstı çöpe gitti... bu mevsimde nerden buldun mrk ettim, yoksa sennde mi stoktan...
ayy sarımsak zeytinyagı offf süper gider valla:)

selam kardeş takımım
asumancım canım ben yarın burda olamıycam bizim takıma yazdım ferihan listeyi yaparmısın dedim ama olurda müsait olmazsa yada bi sorun çıkarsa haberin olsun canım müsait olursan bizim takımı kontrol edermisin yarın ?

hoşgeldin takyon:71:

Kahvaltı:

-diet çorbam(1kaseden fazla) + 2 yk yogurt

Aradışarıdaydım
-1kupa çay
-1kücük cay
-1sahlep
-26grlık bir çikolata:77:

Akşam
-diet çorba + 2-3yk yoğurt

Ara
-1ince dilim kaşar peyniri
-1kan portakalı
-1ayva

canım bişeyler yemek istiyor kendimi zor tutuyorum... şimdi bi elma çayı yapıcam tarçın keser umarım:34:
öğle yemegi niye yok derseniz zaten saat2de kahvaltı ettim:34:

fiyucecim hoşbuldum canım....
yarın ad1 yazdıklarımı görmezse ona hatırlatırsınız siz malum sayfalar çabuk ilerliyor hatırlatın canım size zahmet :70:

duru benim kızım gibiydi... ondan sonra zaten cocuklarla birebir arkds olmayı kestim,uzaktan yardım ediyorum artık icim parcalanıyor:( duru nun ölümü cok koydu bana...
evet karısık durumlar, bilmiyorum ailesiyle aram iyi abisiyle görüsüyorum zaten,babasıyla tanıstım arkdsı olarak falan...ama işte tek bi kisi derdim o ortak arkds...umarım hallolur tabi bende olsun istiyorum ama huyumdur olmayacak duaya amin demem... o yuzden dedigin gibi bu zaman bana iyi gelecek sanırım...bakıcaz... hayırlısı olsun diyorum:)

menün bayaa güzel göründü gözüme:) cnm börülceyi bende cok severim,hatta buzlugumda vardı buzdolabı bozuldugunda 1pişirimlik kalmıstı çöpe gitti... bu mevsimde nerden buldun mrk ettim, yoksa sennde mi stoktan...
ayy sarımsak zeytinyagı offf süper gider valla:)
duygusal bağlantı kurmamak gerekiyor ama ben olsam ben kurardım eminim. bu konu seni üzüyor sanırım. daha fazla bahsetmesek daha iyi.
canım, benim börülce kuru olan. ben yeşilini hiç yemedim:) börülceyle tanışıklığım da çok yeni. egeliler iyi biliyor sanırım börülceyi, değil mi?
Kahvaltı:

-diet çorbam(1kaseden fazla) + 2 yk yogurt

Aradışarıdaydım
-1kupa çay
-1kücük cay
-1sahlep
-26grlık bir çikolata:77:

Akşam
-diet çorba + 2-3yk yoğurt

Ara
-1ince dilim kaşar peyniri
-1kan portakalı
-1ayva

canım bişeyler yemek istiyor kendimi zor tutuyorum... şimdi bi elma çayı yapıcam tarçın keser umarım:34:
öğle yemegi niye yok derseniz zaten saat2de kahvaltı ettim:34:
afiyet olsun canım. bu saatten sonra sıvı harici tüketme istersen. elma çayı çok süper bir fikir. sabah inşallah hepimizin yüzü güler.

fiyucecim hoşbuldum canım....
yarın ad1 yazdıklarımı görmezse ona hatırlatırsınız siz malum sayfalar çabuk ilerliyor hatırlatın canım size zahmet :70:
hatırlatırız inşallah takyoncuğum. yarın sınavın mı var?

hatırlatırız inşallah takyoncuğum. yarın sınavın mı var?
yok canım yarın kayınvalidemi doktora götürecem sabah burda olamam bizim takıma yazdım ferihana yarın listeleri hazırlarmısın dedim ama şu anda burda yok cevabını bilmiyorum o yüzden her ihtimale karşı asumanda bilsin istedim sağolun canım

Back
X