• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

takyon canım hoşgeldin
bölümün neydi ne sınavı hayatım??başarılar diliyorum

neysecim aslında yemekten hemen sonra çay içmek ii değilmiş ama ben hemen içiyorum
ara verip içersem kesin yanında tatlı bişi canım çekiyo...
oğluşun yaramaz mı uyumadan içemiyor musun??
canım bu arada yalnız mı kalıyosun ben sanırım eşim askere gidince burda kalamayacağım :((

bugün ne yedim?

kahvaltı: peynir, 2 zeytin, pazı kavurması. 1 dilim ekmek.
ara: 2 elma, yarım ayva,1/2 etiform
öğle: sardalya buğulama, soğan
ara: 2 kupa yeşilçay, 3 fincan adaçayı
ikindi: biraz kuru siyah üzüm, 1,5 etiform, 3 lokma köfte
akşam: salata, aşurelik buğday attım içine. 4 kaşık falan

canım maşallah :nazar: çok güzel besleniyosun
neysecim sen haftada ne kadar veriyosun

neysecim aslında yemekten hemen sonra çay içmek ii değilmiş ama ben hemen içiyorum
canım bu arada yalnız mı kalıyosun ben sanırım eşim askere gidince burda kalamayacağım :((
çayı boş içemeyenlerdenim ben de:( o yüzden seni anlıyorum. ama hep derler yediklerimizdeki vitamini öldürüyor diye bilmiyorum artık.
oğlum yaramaz olmasına yaramaz da çaya pek karışmaz, sevmiyor. onu yatırma telaşesinden içemem diye düşünmüştüm. 8-9 uyku saatleri oluyor. gerçi saat 10'dan aşağı uyumuyor.
canım, annemler bir üst katta oturuyorlar. yalnız sayılmam yani. ama ben evimde olmayı tercih ediyorum. geceleri falan yalnızız oğlumla. kafam sakin oluyor böyle.
annen falan gelemes mi yanına eşin askere gidince? insanın evi gibisi yok.

takyon canım hoşgeldin

hoşbuldum canım :) ilahiyat okuyorum açıktan ona çalışıyorum ev çocuk ders derken zaman kalmıyor teşekkür ederim canım eşin askeremi gidiyor Allah yardımcın olsun canımm:70:

çayı boş içemeyenlerdenim ben de:( o yüzden seni anlıyorum. ama hep derler yediklerimizdeki vitamini öldürüyor diye bilmiyorum artık.
oğlum yaramaz olmasına yaramaz da çaya pek karışmaz, sevmiyor. onu yatırma telaşesinden içemem diye düşünmüştüm. 8-9 uyku saatleri oluyor. gerçi saat 10'dan aşağı uyumuyor.
canım, annemler bir üst katta oturuyorlar. yalnız sayılmam yani. ama ben evimde olmayı tercih ediyorum. geceleri falan yalnızız oğlumla. kafam sakin oluyor böyle.
annen falan gelemes mi yanına eşin askere gidince? insanın evi gibisi yok.

canım büyük avantaj annenlerle aynı yerde olman...benimki imkansız çnk annem başka memlekette ve babamı bırakıp gelemez...kısa dönem olursa 6ay demek bu da ona düzenini boz diyemem sanırım
hayırlısı şimdilik gitmiyor zten 2012 yılına kadar tecilli zaten ama ben önce gitmesini istiyorum

teşekkür ederim canım. haftalık 1 kilo civarında verdim şimdiye kadar. yani hiç 2 kilo olduğunu hatırlamıyorum. 1-2 arası bir şey oldu.

çok güzel hayatım ben haftada 1 kilo verdiğim dönemi çok hatırlamıyorum hipotiroidim olduğu için çok yavaş gidiyor azmine hayranım

hoşbuldum canım :) ilahiyat okuyorum açıktan ona çalışıyorum ev çocuk ders derken zaman kalmıyor teşekkür ederim canım eşin askeremi gidiyor Allah yardımcın olsun canımm:70:

açıktan eminim çok zordur özellikle arapça :)) kaçıncı sınıfsın...2.sınıfta zorlaşıyor diye biliyorum
Allah yardımcın olsun canım

canım büyük avantaj annenlerle aynı yerde olman...benimki imkansız çnk annem başka memlekette ve babamı bırakıp gelemez...kısa dönem olursa 6ay demek bu da ona düzenini boz diyemem sanırım
hayırlısı şimdilik gitmiyor zten 2012 yılına kadar tecilli zaten ama ben önce gitmesini istiyorum
çok güzel hayatım ben haftada 1 kilo verdiğim dönemi çok hatırlamıyorum hipotiroidim olduğu için çok yavaş gidiyor azmine hayranım
dosbacım, zaten askerlik meselesinden taşınmadık biz. eşim gelince baya değişiklik olacak sanırım hayatımızda ama hayırlısı olsun.
canım, inşallah bir bebişin olursa onunla oyalanırsın. Rabbim hayırlısıyla versin size bir evlat.
ben de senin azmine hayranım canım. sen çok gayretlisin maşallah ve bunca süredir düzenli bir beslenme ve diyet sürdüryorsun. ben de inşallah şimdiki düzenimi devam ettirebilirim.

hoşbuldum rabiacım canım açıktan ilahiyat okuyorum onun sınavları
Allah yardımcın olsun canım. arapça falan zor oluyor diyorlar.

merhaba kardeş takımım nasılsınız ? uzun zamandır uğrayamıyorum kusura bakmayın kızlar sınavlarım yaklaştı derse verdim kendimi sınavdan sonra bol bol gelirim inşaAllah o zamanda siz beni kovarsınız :60::60:
Ben de soracaktım nerede okuyorsun diye ama cevabını okudum canım ..
Tabiki her zaman bekleriz takyoncuğum ..

karnabahara belki biraz daha şans verebilirim. akşam yemeğini de halletmişsin afiyet olsun. ben de salatamı yedim. çayı ancak oğluş uyuyunca içebilirim sanırım. benim de geriye meyve kaldı sadece.

canım, bugün menün güzel oldu. akşam da güzel performans bekliyoruz senden. iyi geceler canım.

ilginç bir şeymiş psikolojik deney.. yaw koca koca üniversiteli insanlarsınız. sınava göre hayatı ayarlayamıyorsa birileri işiniz yaş yani. neyse canım artık yeniden düzenlendiğinde gidersin.

hadi bakalım firuzeciğim. maşallah sen de çok gayretli oldun. nazar değmesin.:nazar: inşallah diyet karışımın güzel olmuştur.

Güzeldi deney ..
Bölüm de çok hoştu aynen bir psikoloji labaratuvarı gibiydi.
Yabancı filmlerde olur ya öyle ..
Etkilendim ..
Hiç sorma ya ben de giriyorum o sınavlara ama kendimi ayarlayabiliyorum dimi ..
Sİnir oldum 9 ocağı bekliyorum.

bugün ne yedim?

kahvaltı: peynir, 2 zeytin, pazı kavurması. 1 dilim ekmek.
ara: 2 elma, yarım ayva,1/2 etiform
öğle: sardalya buğulama, soğan
ara: 2 kupa yeşilçay, 3 fincan adaçayı
ikindi: biraz kuru siyah üzüm, 1,5 etiform, 3 lokma köfte
akşam: salata, aşurelik buğday attım içine. 4 kaşık falan
Harikasın yine Neyneysecim ..
Cidden ne sporunu ne diyetini hiç bozmadan çok güzel devam ediyorsun nazar değmesin ..

takyon canım hoşgeldin

Çay yemekten en az 2 saat sonra içilmeliymiş ki besinlerin değerini öldürmesin ..
Dikkat ediyorum buna tam bir çay tiryakisi olarak.

masalcım hoşgeldin. güzel sözlerin için teşekkürler. sen de güzel gidiyorsun canım. takıma shirli değnek değdi sanki, maşallah. herkesde bir toparlanma var.:nazar::nazar::nazar:

açıktan eminim çok zordur özellikle arapça :)) kaçıncı sınıfsın...2.sınıfta zorlaşıyor diye biliyorum
Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım. arapça falan zor oluyor diyorlar.

Ben de soracaktım nerede okuyorsun diye ama cevabını okudum canım ..
Tabiki her zaman bekleriz takyoncuğum ...

teşekkür ederim kızlar evet malesef açıkdan okumak daha zor hele arapça bitirdi beni :)) 3, sınıftayım haftasonları okulda ders görüyorum ama yeterli gelmiyor Rabbim muvaffak eder inşallah

dosbacım, zaten askerlik meselesinden taşınmadık biz. eşim gelince baya değişiklik olacak sanırım hayatımızda ama hayırlısı olsun.
canım, inşallah bir bebişin olursa onunla oyalanırsın. Rabbim hayırlısıyla versin size bir evlat.
ben de senin azmine hayranım canım. sen çok gayretlisin maşallah ve bunca süredir düzenli bir beslenme ve diyet sürdüryorsun. ben de inşallah şimdiki düzenimi devam ettirebilirim.

.

amin inş. canım
bebek istiyorum zaten Rabbim çok aratmasın inş.
2 yıldır eğer burda olmasam kesin 80 üzeri olurdum
ben hamile kalmadan 60 olmak istiyordum ama olamadım
yinede bugüne şükür
askerlik konusunda da hakkımızdan hayırlısı
aslında yurt dışına çıkacaktık ama olmadı
şimdi de eşim ok düşünmüyor
bakalım hayırlısı

Ben neler yemişim bugün ..
Sabah: Elma sirkeli ballı su ( Hasta olacak gibiydim ondan)
Kepekli tost .. = 150 kalori
Ara: Meyveli yoğurt = 125 kalori
Öğle: HAşlanmış makarna = 85 kalori
Karnıbahar salatası: 200 kalori
Ara= Maden suyu
Akşam = 3-4 tane patates kızartması = 75 kalori

Toplam = 635 kalori ...

Aslında akşam yemeğim değildi o patatesler ama şuan mide ağrısından ölüyorum.
DÜşünmemeye çalışıyorum ama midem çok kötü ağrıyor :S

Ben neler yemişim bugün ..
Sabah: Elma sirkeli ballı su ( Hasta olacak gibiydim ondan)
Kepekli tost .. = 150 kalori
Ara: Meyveli yoğurt = 125 kalori
Öğle: HAşlanmış makarna = 85 kalori
Karnıbahar salatası: 200 kalori
Ara= Maden suyu
Akşam = 3-4 tane patates kızartması = 75 kalori

Toplam = 635 kalori ...

Aslında akşam yemeğim değildi o patatesler ama şuan mide ağrısından ölüyorum.
DÜşünmemeye çalışıyorum ama midem çok kötü ağrıyor :S

hayatım ben bildiğimi söleyeyim en ağır diyet bile 1200 kalori olmak zorundaymış
yoksa kasların erir..yağdan veremezsin...masalcım bence kaloriyi biraz artır
daha sağlıklı besinlerle mesela patates kızartması hem sağlıksız hemde doyurucu olmamıştır
diğer yedikleri çok güzel olmuş
biliyorum öğrencilik zor

masalcım hoşgeldin. güzel sözlerin için teşekkürler. sen de güzel gidiyorsun canım. takıma shirli değnek değdi sanki, maşallah. herkesde bir toparlanma var.:nazar::nazar::nazar:
Toparlandım ben de Neyneysecim bugün ..
TAkımda aynı şekilde ..
Ama bu hafta bir şey beklemiyorum kendimden ..
Çünkü tartıldığımda 60.5 gördüm tartı da ..
59u tekrar görsem yeterli.

teşekkür ederim kızlar evet malesef açıkdan okumak daha zor hele arapça bitirdi beni :)) 3, sınıftayım haftasonları okulda ders görüyorum ama yeterli gelmiyor Rabbim muvaffak eder inşallah

Başarılar Takyoncuğum ..
Eminim açıktan daha zordur ve ev var çocuk var derken ..
Kolay gelsin ..

amin inş. canım
bebek istiyorum zaten Rabbim çok aratmasın inş.
2 yıldır eğer burda olmasam kesin 80 üzeri olurdum
ben hamile kalmadan 60 olmak istiyordum ama olamadım
yinede bugüne şükür
askerlik konusunda da hakkımızdan hayırlısı
aslında yurt dışına çıkacaktık ama olmadı
şimdi de eşim ok düşünmüyor
bakalım hayırlısı

6 ay kendin kalsan sorun olur mu evde tatlım?
Bence de insanın kendi evi gibisi yok.
Ben başka yerde kalınca rahatça uyuyamam bile ne kadar yakın olsa da ..

masalcım biliyorum 2 saat sonra içmek lazımmış
ama tatlı yememek için içiyorum yemeğin üzerine :((

Anladım canım ..
Bir de şey sorayım çay sizi de acıktırıyor mu?

hayatım ben bildiğimi söleyeyim en ağır diyet bile 1200 kalori olmak zorundaymış
yoksa kasların erir..yağdan veremezsin...masalcım bence kaloriyi biraz artır
daha sağlıklı besinlerle mesela patates kızartması hem sağlıksız hemde doyurucu olmamıştır
diğer yedikleri çok güzel olmuş
biliyorum öğrencilik zor

Patates neden oldu?
Bugün dediğim gibi hep dışarıdaydım.
Bir yerde pizza tarzı yendi ..
Diğer tarafta çiğköfte ve arkasından benim en sevdiğim tatlı olan tiramisu ve bunlara hayır dedim :)
Ama patatesten bari al bir kaç tane diye ısrar ettiler ondan yedim ..
Akşam gelirken brokoli aldım yapacaktım.
Öğrencilik de gerçekten zor oluyor ama fark ettiyseniz menülerim çok düzeldi uğraşıyorum artık bir şeyler haazırlamakla ama midem berbat ağrıyor yiyemeyeceğim için yapmadım ..

masalcım pizza ve tiramisuya hayır demişsin ya 3-5 patates sana feda olsun :))
yeminle ben dayanamazdım tebrik edrim canım

çay beni çok acıktırmıyor yeterki içerken karnım çok aç olmasın ozaman midem bulanıyor
eşim gidince 6 ay yalnız klamam hayatım benim için zor
ama bakacağız zaman ne gösterecek

Back
X