Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çağla benim şekerim :))) Beğendiğine sevindim canım. Ben de kendime aynısından aynı gün aldım ve dış kapıya astım :)))

Benim benim :)))))))))))))

kızlar galibe sinemaya gidebileceğiz ablam melisi bana bırak dedi ona yakın 3 boyutlu varmış bilet alacağız birazdan 7.30 matinesi :)

Hangi filme gideceksin canım, hatta şimdi sinemadasın galiba :))

vallahi kızlar kızıma çorba yapacaktım ama tenceyereyi karıştırıken bi anda galiba tencerenin dibi çıktı anlamadım yoğurt siyah siyah oldu bende pizza sipariş ettim en küçüğünden ama 2 dilim yedim çokacıkmışım şaka biyana yarın bu bana yansırmı bilmiyorum 1 kaçtanede patates yedim((((((

canım boşaltım kutumu ama mesajın gelmedi

Melzeyitim, canım. Sen benim patates tarifimi alabildi mi? Bazen çok şey yazdığımızda her yazdığımızı takip edemeyebiliyoruz. Eğer mesajımı okumadıysan tekrar yazabilirim

Yazmıştım canım.Sana mesaj gönderirken mesaj göndereceğiniz kişi özel mesaj istemiyor uyarı yazısı geliyor.

arkadaşlık teklifi gönderdim sana kabul edersen mesaj gönderebilirsin
tarifini aldım en kısa sürede yapacam kolay bir yemek

bu arada 3 ince dilim pasta 450 caloriymiş ozaman iyi diye düşünüyorum 1500 cal geçmiyorbu arada 3 ince dilim pasta 450 caloriymiş ozaman iyi diye düşünüyorum 1500 cal geçmiyor bu gün yediklerinm????

süprizz fırın sütlaş 347 kalori

68 kalori ekmek

marul salata 93
sucuklu yumurta 200 kalori

peynir 100 de o olsa

saç kavurma 100 gr 295 imiş ben yarısının yarısını yedim

bugün biraz kaçırmışım aayyyyyyyyy bu gün yediklerinm????

Son düzenleme:

Kabul ettim canım. Bu arada afiyet olsun şekerim. Ben de bugün sanırım ölçülü yedim sanırım. Standart kahvaltı. Öğlen sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) peynir. Akşamüstü 2 mandalin ve akşam yemeğinde paptatesli tavuk yedim

Çağla canım ismini kullanabilirmiyim bilmiyorum.Canım hediyen süper ne güzel dışkabıda asmışsın ben ise kıyamıyorum orda göremeyeceğim diye asmadım.Ben basanın üzerine koydum yarın ona uygun bir mum alcam ortasına koyarım.Evimi çok çok neşelendirdi bu hediyeceğim.Bı de tam koltuklarıma uyumlu onlar da kırmızı reng.Çok TEŞEKKÜR EDERıM Canım.

Canım 1500 cal geçmiyorsa günü çok iyi bitirmişsin demekki.Yarın sebze ağrlıklı bir günün olursa bugünkü fazlalıklar farkedilmeyeck.

Kullan canım Çağla'yı. Beğendiğine çok sevindim.Koltuklarına da uymasına sevindim. Mum koyma fikri de çok iyi canım. Ben hiç düşünmemiştim :)) Yeni yılda tüm isteklerin gerçekleşsin inşallah canım.

fikriyeciğim ve çağlacığım hediyelerinizi gülegüle kullanın ne kadar güzel sevgiyle alınan herşey kendini hemen belli ediyor
zaten hafta sonu olunca kaçımamak gibi bi şans kalmıyor ufff

fikriyeciğim ve çağlacığım hediyelerinizi gülegüle kullanın ne kadar güzel sevgiyle alınan herşey kendini hemen belli ediyor
zaten hafta sonu olunca kaçımamak gibi bi şans kalmıyor ufff

Kesinlikle haftasonu insan kaçırıyor. Hafta içi bir şekilde düzenli olabiliyoruz. Mesela dünden kalma pasta hala dolapta duruyor ve ben savaş veriyorum. Yememliyim... yememeliyim. Bugün yemesem yarın ne olacak?

merhaba kızlar a.s.

bugün yediklerim
sabah iki dilim ekmek az peynir,iki zeytin,bal ve şekersiz çay
öğlen nescafe ve 6 kepekli bisküvi
ara bi bayram çikolatası
ara iki kuru kayısı
akşam yemektede patatesli sulu köfte var birazdan yiyeceğiz.

melzeyit sende çok kaçırmış sayılmazsın bence afiyet olsun.

haklısın canım yarın kesin yiyeceksin yada bu akşam eşin otururken önüne koyacaksın o yiyecek baktın çok kaldı çöpe atacaksın yada sevdiğin bir komşuna tabakta götüreceksin en son ama en güzel ihtimal oturup kendin yiyeceksin

benim sıkıntım spor yapamamak maalesef

bütün gün evdeyim kızımda küçük havalarda soğudu sık sık çıkaramıyorum.kızıma bakacak kimsede yok.evde bişeyler yapabilirim aslında ama bi türlü başlayamıyorum.

selam kızlar,benim hala karnım ağrıyo ( akşam yemeğide yemedim canım hiç bişey istemiyor,bitki çayımı içerim erken yatarım sanırım bu gece ama yinede arada bakarım,herkez hediyesini güle güle kullansın(kıskandım bende) görüşürz hanımlar...

Casnım geçmiş olsun. Her ay aynı sancı...
Canım yaparız bi daha çekiliş... Hediye için sebep bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…