bu ara arkadaşlar Çağla kim,canım kusurama bakma ama seni çıkartamadım,ne olur kırılma.Hediyeni dün aldım inan beni çok mutlu ettin.Kargocudan paketimi alınca çocuk gibi heycanla açtım ve açınca kocaman gülümsem daha kocaman oldu.....çok ama çok mutlu ettin beni hediyemi çok beğendim.Daha güzel hediye olamazdı kesin.Nasıl da aklına gelmiş tam yılbaşı havasını yakalımışsın.Çok teşekkür ederim arkadaşım.
günaydın fikriyecim.nasılsın canım.
sanırım çağla nactigall oluyor sana hediyeni o göndermiş olabilir ama emin değilim. dur bakalım şimdi.
ad1- genciza
melzeyit - ad1
genciza -melzeyit
fikriye - melis
melis - nactigall
nactigall -fikriye
zaten diğer isimler belli çağla ismi nachtigalle ait olsa gerek.
kızlar galibe sinemaya gidebileceğiz ablam melisi bana bırak dedi ona yakın 3 boyutlu varmış bilet alacağız birazdan 7.30 matinesi :)
canım boşaltım kutumu ama mesajın gelmedi
nach sen arkadaşım olarak görünmüyorsun o yüzden mesajını alamıyorum
arkadaşlık teklifi gönderdim sana kabul edersen mesaj gönderebilirsin
tarifini aldım en kısa sürede yapacam kolay bir yemek
bu arada 3 ince dilim pasta 450 caloriymiş ozaman iyi diye düşünüyorum 1500 cal geçmiyor bu gün yediklerinm????
arkadaşlık teklifi gönderdim sana kabul edersen mesaj gönderebilirsin
tarifini aldım en kısa sürede yapacam kolay bir yemek
bu arada 3 ince dilim pasta 450 caloriymiş ozaman iyi diye düşünüyorum 1500 cal geçmiyor bu gün yediklerinm????
Çağla canım ismini kullanabilirmiyim bilmiyorum.Canım hediyen süper ne güzel dışkabıda asmışsın ben ise kıyamıyorum orda göremeyeceğim diye asmadım.Ben basanın üzerine koydum yarın ona uygun bir mum alcam ortasına koyarım.Evimi çok çok neşelendirdi bu hediyeceğim.Bİ de tam koltuklarıma uyumlu onlar da kırmızı reng.Çok TEŞEKKÜR EDERİM Canım.
fikriyeciğim ve çağlacığım hediyelerinizi gülegüle kullanın ne kadar güzel sevgiyle alınan herşey kendini hemen belli ediyor
zaten hafta sonu olunca kaçımamak gibi bi şans kalmıyor ufff
selam kızlar,benim hala karnım ağrıyo( akşam yemeğide yemedim canım hiç bişey istemiyor,bitki çayımı içerim erken yatarım sanırım bu gece ama yinede arada bakarım,herkez hediyesini güle güle kullansın(kıskandım bende) görüşürz hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?