Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım çok teşekkür ederim ben de öyle tahmin ettim amaemin değilim başka kimse kalmadı çünkü.

ay ben çok acıktım
öğlen yemeği için daha ne yiyeceğime karar almadım acaba sütlükahve mi içsem.Akşamdan bişey kalmadı.Acaba domates ve sogan salatası olurmu?Sen ne dersin canım...

herkese günaydınlar. çalışan nasıl belli oluyor değilmi hafta sonu sabahı birtek ben. kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım gerçketen zor hafta sonu çalışmak.

Asuman canım günaydın,nasılsın kahvaltını ettin mi?
benim kahvaltım 1 k.k peynir.1 dim ekmek,oglumdan kalan yarım yumurta,bir bardak kuşburnu ballı çay.

afiyet olsun.

melis de çıplak ayakla uyuyor. Ben kısa kollu body üzerinde giydirdim ama yetti sanırım sabah açtığımda içi sıcacıktı.

nachtigall çağla canım sen de hediyeni aldın demek. Ne yollamış merak ettim.

yaaaa nachtigale hediyem ulaştımı bilmiyorum dün verdim kargoya bugün gidecekti ama umarım burayı görmeden alır sürpriz olsun istiyordum :kedi:

ay ben çok acıktım
öğlen yemeği için daha ne yiyeceğime karar almadım acaba sütlükahve mi içsem.Akşamdan bişey kalmadı.Acaba domates ve sogan salatası olurmu?Sen ne dersin canım...

bol yeşillikli bir salata biraz yoğurt yiyebilirsin hafif geçirmek istiyorsan.

günaydın kızlar dün akşam sizden sonrada çalıştım 2.30 da uyudum ama kızım erken uyanmasın diye dua ettim kabul oldu sanırım 10da uyandık birlikte. hafta sonu kahvaltımızı yaptık :kedi:

herkeze güzel haftasonları a.s bazı işlerimden ötürü hala kahvaltımı yapamadım ama birazdan yapıcam,bu arada regl olduğum için çok şiddetli bir karın ağrım var,inş. çok uzun sürmez bu sancı katlanması çok güç ((
meliscim nasılsın,çok yoğun çalıştığını biliyorum,ALLAH kolaylıklar versin :))

canım yemek yemeden önce ufak bir ara yapman iyi olurdu sanırım. keyif yapayım dersen sütlü kahve ideal,kahve bende etki ediyor yani iştahımı kesiyor,sendede öyleyse iyi olur sanırım.

yaa melisim gerçekten çok üzgünüm hayatım ben inan hatırlayamadım ama aldı herkes diye düşündüm.daha görmemiştir ama sileyim istersen

ilaç al hayatımçok ağrın oluyorsa çekme yazık.

yaa melisim gerçekten çok üzgünüm hayatım ben inan hatırlayamadım ama aldı herkes diye düşündüm.daha görmemiştir ama sileyim istersen

olsun canım yaa en geç ben kaldım aslında bir türlü kargoya vermedim dün verebildim ancak aynı şehirdeiz zaten bugün eline ulaşacaktır belki de ulaşmıştır ama dershanededir henüz almamıştır belki eşi almıştır bilmiyorum. çağla da anlamıştır benden geleceğini.

canım şuanda eline ulaşmıştır o zaman. yenede üzgünüm hayatım. herkes öğrendi zannettim.

ah o ağrılar,melankolicim bencede ağrı kesici falan al hayatım.yada umarım almışsındır. sanada güzel haftasonu diliyorum,ama önce ağrının geçmesini.

kızlar galibe sinemaya gidebileceğiz ablam melisi bana bırak dedi ona yakın 3 boyutlu varmış bilet alacağız birazdan 7.30 matinesi :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben düne göre bugün daha iyiyim....Bugün yediklerimi yazayım sabah 6.30 bir elma,sabah kahvaltıda 1 kase çorba ve yarım dilim ekmekle klasik kahvaltı,arada 1 havuç,öğlen patates ve karnıbahar kızartması(tabi 2-3 çatal).Akşamada ıspanak yemeği var.Yanınada bişeyler yapar annem.ıyi hafta sonları hepinize.

adcım meliscim sağolun,ne gariptirki regl ın 3. günü sancım oluyo ve ilaç alamıyorum çünkü çok etkiliyo o yüzden çekmek durumunda kalıyorum,biraz hafifledi ama ara ara şiddetleniyo ( kendimi sıcak tutmaya özen gösteriyorum,polar attaniyeyi belime ve bacaklarıma doğru doladım etek gibi öyle geziniyorum:sinifsinif: kahvaltımı yaptım 2 tane çokokrem bisküvi (300cl) yarım dilim ekmek çok az peynir ve zeytin yedim,bir saat sonra kabuk tarçın zencefil ve karanfilli çay yapıp içerim,akşama ne yiyeceğim belli değil ama hafif geçiririm,basküle çıkmıycam dedim ama dayanamadım geçen haftaki kilom ile aynı çıktım sanırım adetten dolayı bu şekildeyim yoksa kilo verdiğimi hissediyorum ve annemde öyle sölüyo a.s

selam arkadaşlar nasıl geçiyor haftasonunuz?
benim her zamanki gibi evde geçiyo zaten hava da bi düzeliyo bi bozuyo eve kapanıp kaldım yani bugün yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında 1 kase nesfit yarım bardak kadar sütle birlikte
arada 1 küçük elma
öğle ise 2 dilim kepek ekmeği bir parça köy peyniri 2 ince dilim salam 1 dilim de kaşar peyniri
şu an ise yeşil çayımı içiyorum

ne güzel spor yapmak gibisi varmı melankolicim, insanı dinç tutar.
kilo veriyormusun bari canım?

bencede çok güzel beni mutlu ediyo ve tüm stresimi alıyo,hocalarımıda çok sevdima.s evet kaptanım kiloda veriyorum ama bu hafta tartılmayı düşünmüyorumdum regl oldum çünkü ama dayanamadım yine bu sabah tartıldım,geçtiğimiz haftaya göre bir değişiklik olmamış, tabi sebebi belli regl,yoksa kilo verdiğimi hissediyorum ve annemde söylüyor vereliniortak

arkadaşlar merhaba bugün biraz kaçırdım gibi emin değilim bi bakın sabah sucuklu 1 yumura 1.5 dilim ekmek biraz ama az peynir 2 kaşıkkuşburnu marmelatı

öğlen yeşil salata 1 kase sütlaç ve 2 kaşık belki daha az saç kavurma şimdi meyve yapacam kızımada çorba iyi ya çok kaçırmamışım

Melisciimmm, eve şimdi geldim ve eşim hediyemi almışşş. Çok teşekkür ederim canım. Küpelerimi taktım, kolyem elimde (boğazlı kazağım var diye kolyemi takamadım) Çok beğendim canım. Bebek çorabı jestine de çok duygulandım.. Zevkine, yüreğine sağlık arkadaşım

Şimdi geçmişi okuyacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…