günaydın fikriyecim.nasılsın canım.
sanırım çağla nactigall oluyor sana hediyeni o göndermiş olabilir ama emin değilim.
ad1- genciza
melzeyit - ad1
genciza -melzeyit
fikriye - melis
melis - nactigall
nactigall -fikriye
herkese günaydınlar. çalışan nasıl belli oluyor değilmihafta sonu sabahı birtek ben. kaydirigubbakcemile3
Asuman canım günaydın,nasılsın kahvaltını ettin mi?
benim kahvaltım 1 k.k peynir.1 dim ekmek,oglumdan kalan yarım yumurta,bir bardak kuşburnu ballı çay.
canım ben ise tek bir uzun kollu badi giydiriyorum ve üzerine bir şey örtmüyorum ama bizim kombi biraz daha yuksek açık.tek ayklarına ince bir bataniye örtüyorum ama onu da itiyor,çorap da istemiyor öyle çıplak ayakla uyur.
bu ara arkadaşlar Çağla kim,canım kusurama bakma ama seni çıkartamadım,ne olur kırılma.Hediyeni dün aldım inan beni çok mutlu ettin.Kargocudan paketimi alınca çocuk gibi heycanla açtım ve açınca kocaman gülümsem daha kocaman oldu.....çok ama çok mutlu ettin beni hediyemi çok beğendim.Daha güzel hediye olamazdı kesin.Nasıl da aklına gelmiş tam yılbaşı havasını yakalımışsın.Çok teşekkür ederim arkadaşım.
günaydın fikriyecim.nasılsın canım.
sanırım çağla nactigall oluyor sana hediyeni o göndermiş olabilir ama emin değilim. dur bakalım şimdi.
ad1- genciza
melzeyit - ad1
genciza -melzeyit
fikriye - melis
melis - nactigall
nactigall -fikriye
zaten diğer isimler belli çağla ismi nachtigalle ait olsa gerek.
ay ben çok acıktım
öğlen yemeği için daha ne yiyeceğime karar almadım acaba sütlükahve mi içsem.Akşamdan bişey kalmadı.Acaba domates ve sogan salatası olurmu?Sen ne dersin canım...
herkeze güzel haftasonları a.s bazı işlerimden ötürü hala kahvaltımı yapamadım ama birazdan yapıcam,bu arada regl olduğum için çok şiddetli bir karın ağrım var,inş. çok uzun sürmez bu sancı katlanması çok güç((
meliscim nasılsın,çok yoğun çalıştığını biliyorum,ALLAH kolaylıklar versin :))
yaa melisim gerçekten çok üzgünüm hayatım ben inan hatırlayamadım ama aldı herkes diye düşündüm.daha görmemiştir ama sileyim istersen
ne güzel spor yapmak gibisi varmı melankolicim, insanı dinç tutar.
kilo veriyormusun bari canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?