Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay canım Akılı Melise bak kim bilir ne tatalı anlatıyordur.Bak hala da sıkılmamış oyuncaktan afferin oma.güle güle kullanın canım

kaydirigubbakcemile5

Farkettik 1 saattir okuyorsun :))
en iyisini yapıyorsun adcım cumadan işin bitsinki oğluşunla eşlinle vakit geçir hafta sonun sana kalsın.

ay canım Akılı Melise bak kim bilir ne tatalı anlatıyordur.Bak hala da sıkılmamış oyuncaktan afferin oma.güle güle kullanın canım

kaydirigubbakcemile5

inanamazsın fikriyecim eline alıyor teli bugün teyzesine anlatıyor yaklaşık 5 dk. konuştu vermiyor zorla aldım elinden, geze geze konuşuyor annesi gibi evi 5 kere turlamıştır :)

ayşegülüm seni gördüğüm iyi oldu ne soracağım sen duruya uyku tulumu almıştı dimi onu giydirince üzerine bir şey örtmesek üşürmü acaba dün aldım giydirdim de ne örttüysem açtı huzursuz oldum yine. Penye ince olanlardan çok kalın değil body üzerine giydirdim.

bu konuyu bi araştırayım canım evde fazla yüksek olmayan kasa gibi bişey var onu ters çevirince bundan güzel step tahtası mı olur geçerim tv başında sıkılmam da hem kaydirigubbakcemile3

ben de yatayım kızlar dinleneyim bari geç oldu öpüyorum hepinizi.

bu arada hiç söylemedim işime gelmedi 9 takımdan 7. olduk :kedi:

iyi geceler canım opuyorumnanaktan

çalışan evli bayan olmak hele de küçük çocuğun varsa ne kadar zordur tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin canım işteki yorgunuk bir de evdeki yorgunluk insanın kendine ayıracak zaman kalmıyodur

bhr cım melzetim meliscim sizlerede iyi geceler,

sana da iyi geceler canım opuyorumnanaktan

inanamazsın fikriyecim eline alıyor teli bugün teyzesine anlatıyor yaklaşık 5 dk. konuştu vermiyor zorla aldım elinden, geze geze konuşuyor annesi gibi evi 5 kere turlamıştır :)

yerim onu beeennnnn

canım dilerim bütün eğitimciler de senin gibi eğitimi seven sevdiren vede sevilen insanlar olurlar. şu günümüz memleketinde o kadar ihtiyacımız varki böyle eğitimcilere,artık çocuklar çok farklı yetişiyorlar ve dahada karmaşık kötü bir dünyadalar ki ileride dahada kötü olacağını düşünüyorum. siz eğitimcilere o yüzden çok büyük görevler düşüyor. sizler karanlığın sonunda bekleyen aydınlık ellersiniz, onları yakalayacağınız eli muhakkak bulursunuz.

ay kızlar döktürmüşsünüz gece gece oku oku anca bitti keşke bende katılabilseydim ama biraz temizlik yaptım gündüz çocukla zor oluyor bende gece giriştim işlere annemde bizde bi taraftanda onunla ilgileniyorum.

guzelimm canım tekrar çok geçmiş olsun hemen moralini bozma dur bakalım daha yeni oldu sayılır biraz zaman geçsin yavaş yavaş toparlanacaktır kasların.

ayy valla hepsi birbirine girdi yazacaklarımın kusura bakmayın nolur.ama genel olarak sanırım çoğumuzda bi durgunluk var şu günlerde inanın benimde bütün düzenim bozuldu bugün karnıbahar vardı ama kızartma istedi annem ve bende bi sürü yedim peşine sahlep off annemle çok zor oluyor diyet işi kendisi doğuştan diyete karşı zaten.diyet adına yaptığım herşeye söyleyecek bişeyi oluyor onu göndermedende toparlanamayacağımı anladım.

ferdacım tulumu badynin üzerine derken çıtçıtlı badynin üzerinemi giydiriyosun.ben genelde çıtçıtlı bady üzerine normal bady ve üzerine tulumu giydiriyorum bizim tulum ince sayılmaz normal.onun üzerinede ince bi battaniye örtüyorum ama zaten bikaç saate açıyor kendisi kombide miminumda oluyo.çok soğuk olduğu zaman kalın battaniyesini örtüyorum tulumun üzerine.

sağol canım çok haklısın hepimizin bilinçli olması lazım o kadar kötü bir dönemki çocuklarımız çok küçük onları da çok bilinçli öğretmenler yetiştirir inşallah.

yerim onu beeennnnn

opuyorumnanaktan o da seni öper ablası :))

offf annelerle çok zor oluyor hklısın ben de salep içtim bugün ne zamnadır canım istiyordu.

ben sadece kısa kollu body üzerine giydirdim ince oldu galiba ama çok ateşli pişiyor kpmbi de tam açık minimumda değil alt işyeri soğuk oluyor çünkü. ben de uzun kollu bodtsinin de çıkarmayayım üzerine giysin. İnce örtüyorum onu bile açıyor. Sağol canım fikir verdin.

iyi geceler bhr cım.
az önce pc kendiliğinden kapanıp tekrar başladı,gelesiye kadar herkes gitmiş. melisim sende gidecenmi.

kızlar bende çıkıyorum,uyku bastırmışken yatayım malum yarın iş var.inşallah erken çıkabilirimde şöyle kafa dağıtabilirim,arkadaşlarla sohbet falan iyi gelir. öpüyorum hepinizi.

iyi geceler bhr cım.
az önce pc kendiliğinden kapanıp tekrar başladı,gelesiye kadar herkes gitmiş. melisim sende gidecenmi.

adcım ben tam çıkıyordum bir mail geldi çalışayım dedim takıldım ama yatsam iyi olur geç oldu. İyi geceler canım öpüyorum. baharım sana da ayşegülcüm herkese iyi geceler.

herkese günaydınlar. çalışan nasıl belli oluyor değilmi hafta sonu sabahı birtek ben. kaydirigubbakcemile3

Asuman canım günaydın,nasılsın kahvaltını ettin mi?
benim kahvaltım 1 k.k peynir.1 dim ekmek,oglumdan kalan yarım yumurta,bir bardak kuşburnu ballı çay.

bu arada hediyesini almayan kim kaldı şimdi merak ettim? :)

baharcım iyi geceler tatlı rüyalar canım.

canım ben ise tek bir uzun kollu badi giydiriyorum ve üzerine bir şey örtmüyorum ama bizim kombi biraz daha yuksek açık.tek ayklarına ince bir bataniye örtüyorum ama onu da itiyor,çorap da istemiyor öyle çıplak ayakla uyur.

bu ara arkadaşlar Çağla kim,canım kusurama bakma ama seni çıkartamadım,ne olur kırılma.Hediyeni dün aldım inan beni çok mutlu ettin.Kargocudan paketimi alınca çocuk gibi heycanla açtım ve açınca kocaman gülümsem daha kocaman oldu.....çok ama çok mutlu ettin beni hediyemi çok beğendim.Daha güzel hediye olamazdı kesin.Nasıl da aklına gelmiş tam yılbaşı havasını yakalımışsın.Çok teşekkür ederim arkadaşım.

günaydın fikriyecim.nasılsın canım.
sanırım çağla nactigall oluyor sana hediyeni o göndermiş olabilir ama emin değilim. dur bakalım şimdi.
ad1- genciza
melzeyit - ad1
genciza -melzeyit
fikriye - melis
melis - nactigall
nactigall -fikriye

zaten diğer isimler belli çağla ismi nachtigalle ait olsa gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…