günaydın,hemen kilomu söyleyim 72 üzgünüm ben kilo vermek yerine alıyorum.Benim tartm bozuk dün eczanede tartıldım belki de öğlenden sonra olduğu için fazla kilo gösterdi.Şimdiya kadar hep sabah aç karnında ve wc den sonra tartıp kilomu söylerdim.Netise diyete devam.
meliscim turşu yemedim ama dün benim günüm vardı sadece 1 tane sütlü tatlı yedim
ufacık bişey yiyince hemen kilo olarak dönüyor(
kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm
eşim hediye konusunda kararsız kalmış ama en güzelini düşünmüş bu akşam yola çıkıyoruz yarın istanbuldayımmm
fanatik gs tarftarıyım hihoyyyt yarın beni maça götürecek hihoyyyt
umarım istanbulda hava güzeldir :uhm:
dosbacığım doğumgünün kutlu olsun bende istanbula gitmek istiyorum ama kendime birtürlü fırsat yaratamıyorum çocuğu iki gün anneme bbırakıp kaçasım var ama kızıma kıyamıyorum uuff ama ben istanbulu istiyorum
ferdacım keyfine bak hayatım,inşallah biran önce halolur. yeni dişin takılınca ne ısmarlıcan ona şöyle güzel bi yemek olsun ilk diş ya. sırnaşık şey
ay ne gıcık bir espriiii :mymeka:
günaydın kızlar kilom 82 geçen haftadan bu yana 200 gram farketmiş neyse en azından onca kaçamağa sadece bu kadar fark etmesine sevindim dün melzeyitcimle de anlaştık bundan sonra sıkı yönetime aldık ikimiz birbirimizi yediklerimizi ve günümüzü değerlendiricez bakalım umarım bi faydası olur geçmişi okuyup dönüyorum
ah adcığım nasıl bırakayım babasıyla tartışır gibi olduk bana sarılıyor bir yandanda ders yapıyor anneciğim erkekler işte biraz gergin oluyorlar sakin ol sen bakma babama diyor hadi şimdi bu çocuğu bırak bir yerlere yok yok ben onuda götürürüm
ferdacım çok özür dilerim anca girebildim ama zaten 62 çıktım yani değişen bişey yok :)
adcım hediyeni az önce aldım canım çok teşekkür ederim çok beğendim yüreğine sağlık arkadaşım.çok güzel bi heyecanmış çekilişe girdiğime çok memnun oldum.
merak edenler için söyleyeyim :) iç içe geçen iki tane çok güzel çanta hemen yatak odamda aynanın önüne koydum :) duruya iç çamaşırı toka ve eldiven.
tekrar çok teşekkür ederim.
ne talihsizlik yaşadın merak ettim.
diş işi zor canım provaları mide bulandırıyo (en azından benimkini) geçmiş olsun
demek yağmur yağıyor( yarın karda yağacakmış (
dile kolay 6 diş.canım çoğu gitti azı kaldı sanırım. biraz daha sabır.
dosbacııım sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.
2saatte ne çok şey yazmışsınız kıskandım yavvv bende arkadaşıma özel bir hediye yaptırmıştım yarın elinde olur adcığımlada konuştuk 4 yıldır çorumdayım ve burda özel kartlar hiç satılmıyor arkadaşımada boş gönderdim ama çok üzüldüm birşeyler yazmaya çalışıyım dedim adcığımada arkadaşımada yazamadım tutuldum ama adcığımda arkadaşımda güle güle kullanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?