Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evrencim senin kız şimdiden hayat derslerine başladı büyüdüğünde filozof falan olur sanırım. valla maşallah. yerim ben onun moral veren sözlerini. ay bugün cuma dua edem yavrularımıza.
Rabbim yavrularımıza sağlık,huzur,şans dolu bir ömür nasip eylesin,ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar ve de tonton nineler,dedeler olurlar inşallah.
AMİN.

hediyem gittimiki kııı
ya bu arada hediye ile ilgili bir talihsizlik yaşadım. sahibi alınca açıklarım kendisine özürlerimi sunacağım çünkü.
bu sabah kahvaltıda 2 tane kurabiye yedim şimdi yeşil çay içiyorum.

adcığım duan için gerçekten teşekkür ederim ne oldu hediyene çok merak ettim
ben ne yedim
ara 1 yeşil elma
öğlen 3 çatal pilav ve tavuk
salata yeşilinden(marul)
azcıkta meyvelitavuk göğsü yedim:))

13.TAKIM 135. ETAP
ad1 (55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.00%)
dosba (67.4 / 67.9 / -0.5 / -0.74%)
melis08 (61.2 / 61.9 / -0.7 / -1.14%)
fikriye_bg (71.7 / 72.0 / -0.3 / -0.42%)
güzelimm (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.00%)
Nachtigall ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / 0.00%)
aSkiTo (65.7, geri, dönmek üzere ayrıldı)
genciza (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.00%)
bhr.87 (81.8 / 82.0 / -0.2 / -0.24%)
karamanlı (65.2 / 64.7 / 0.5 / 0.77%)
melzeyit (78.4 / 78.0 / 0.4 / 0.51%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (665.9 / 666.7 / -0.8 / -0.12)

kızlar listemiz böyle ama güzelim ve genciza bildirim yapmadı arkadaşlar biraz daha hassa olalım lütfen. Güzelim 1 haftada 1 kere yazmış iyimisin tatlım merak ediyoruz.
nestaicim gelseydin listeye alacaktım seni.
durum azıcık kötü haftaya toparlanalım.
ben şimdi gidip kızımı annemden alacağım. herkesi öptüm. yine gelirim.

ferdacım çok özür dilerim anca girebildim ama zaten 62 çıktım yani değişen bişey yok :)

adcım hediyeni az önce aldım canım çok teşekkür ederim çok beğendim yüreğine sağlık arkadaşım.çok güzel bi heyecanmış çekilişe girdiğime çok memnun oldum.

merak edenler için söyleyeyim :) iç içe geçen iki tane çok güzel çanta hemen yatak odamda aynanın önüne koydum :) duruya iç çamaşırı toka ve eldiven.
tekrar çok teşekkür ederim.
ne talihsizlik yaşadın merak ettim.

kızlar arkadaşım gelecekti ama ben yanlış anlamışım gelmeyecek yani karışık hikaye
yaptığım sarımsak köfteden yedim küçük bi kase ( zaten kilo veremiyorum ( biliyorum ki yarın hiç bişeye dikkat etmeyeceğim

canım beğendiğine sevindim. inan çok kararsız kaldım ne alayım diye birkaç seçenek daha vardı sonunda sandıkları alayım dedim içine bişeyler koyarsın yada süs eşyası olarak kullanırsın diye.
talihsizlik değilde aslında benim hatam. dün akşam nede olsa yetiştiririm diye geniş davrandım ama sonradan ortam işyerinde müsait olmayınca arkadaşa dedim,paketlermisin diye oda tamam dedi. sevdiğim arkadaştır. oda kızının eşyalarını paketlememiş öylece poşette koymuş,ayrıca yeni yıl kartın vardı onu içine koymamış. bu sabah getirdi kartı koymayı unutmuşum diye,öyle öğrendim durumu.kusura bakma canım daha güzel olmasını isterdim. aldığım yerde paketletebilirdim ama çok geç olmuştu ve otobüsü kaçırmak üzereydim paketinide alıp aceleyle çıktım kartını alıp koyarım diyede evdede paketlemedimyani durum bu .

canım inan hiç önemli değil hepsi çok güzel uzun zamandırda hediye almamıştım çok mutlu etti beni bu sürpriz hediye.

evet geldim nihayet anemlere geldim şimdi oradayız melisi yedirdim uyuttum. Babası iş dönüşü alcak bize. Sabah ben uyurken arabayı alayımmı demiş ben de hıııı demişim. Sabah evden çıkacağız melisle şok, araba yok annemlere yürüdük çok yakın ama yağmur yağıyordu bir elimde melis bir elimde şemsiye çantalar falan. şimdi o alacak bizi mecburen.
dosbacım yok dişim takılmadı bugün prova oldu çarşamba takacak sıkıldım çok.

diş işi zor canım provaları mide bulandırıyo (en azından benimkini) geçmiş olsun
demek yağmur yağıyor ( yarın karda yağacakmış (

onun etkisi olabilir tabi canım ö.sonra tartılmak farkettiriyor ayrıca ben de ada katılıyorum. kendin için mesela 2 köfte salata, oğluna yaptığın çorbalardan vs yapıp yiyebilirsin yada azıcık miktar azalt inan bu hafta çok farkedecek.

meliscim turşu yemedim ama dün benim günüm vardı sadece 1 tane sütlü tatlı yedim
ufacık bişey yiyince hemen kilo olarak dönüyor (

offf yaa dosban sorma hemen fark ediyor.

kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm

doğum günün kutlu olsun en güzel yılın olsun bu yıl sana bebiş müjdelesin.

ohhhh ne güzel ne düşünceli bir koca. Bebiş yokken gezmenin keyfini çıkarın sonra pek yok
canım maalesef hava güzel değil yağmurlu inşallah yarına açar.

kızını bırakma şekerim üzülür yaa şubat tatilini yada yazı bekleyeceksin annelik böyle işte.

ferdacım keyfine bak hayatım,inşallah biran önce halolur. yeni dişin takılınca ne ısmarlıcan ona şöyle güzel bi yemek olsun ilk diş ya. sırnaşık şey
ay ne gıcık bir espriiii :mymeka:

1 tane de değil adcım 6 tane yeni diş köprü yapılıyor arkalara. Ne yesem bilmemki şimdiden düşüneyim.

sıkı yönetimmi ilan ettiniz iyi hadi bakalım bu hafta ikinizin haftası olsun.
geçmiştemi kaldın canım gelememişsin delikafadulden

akıılı kuzucuk nasıl da olgun ben de bazen şaşırıyorum kim kimin annesi diye bunlar bizi sulu götürür susuz getirir valla bimişler

harika sen de hediyeni almışsın ben de çok memnun oldum katıldığıma çok güzel bir heyecan oldu.
Güle güle kullanın sen ve kızın.

diş işi zor canım provaları mide bulandırıyo (en azından benimkini) geçmiş olsun
demek yağmur yağıyor ( yarın karda yağacakmış (

evet benimkii de o macun gibi şeyi sokmuyormu ağzıma ıyyy :1no2:

yaaa karda mı varmış ne kötü. Olsun yağmurda yürürsünüz romantik olur.
canım fırsat bulursanız görüşelim diyeceğim ama gezmeye geliyorsunuz sen yine de bak durumuna göre haber verirsin bana. cebimi özelden atayım sana.

FİKRİİİYEEEE SEN BENİM MESAJLARIMI OKUMUYORMUSUN ŞEKERİM, HEDİYENİ ALDIM NEREDEYSE BİR SAYFA DA YAZI YAZDIM :1no2:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN.

dile kolay 6 diş.canım çoğu gitti azı kaldı sanırım. biraz daha sabır.
dosbacııım sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.

2saatte ne çok şey yazmışsınız kıskandım yavvv bende arkadaşıma özel bir hediye yaptırmıştım yarın elinde olur adcığımlada konuştuk 4 yıldır çorumdayım ve burda özel kartlar hiç satılmıyor arkadaşımada boş gönderdim ama çok üzüldüm birşeyler yazmaya çalışıyım dedim adcığımada arkadaşımada yazamadım tutuldum ama adcığımda arkadaşımda güle güle kullanır inşallah

dile kolay 6 diş.canım çoğu gitti azı kaldı sanırım. biraz daha sabır.
dosbacııım sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.

evet canım sorma çok uğraştık bir daha kapısından geçmem dişçinin.

canım benim ben de güzel kart bulamadım mektup yazdım :)
eşimle birazdan kargoya gideceğiz sinir oldum bu saate kaldı arabasızlıktan neyse artık 1 gün gecekmeli yarın elinde olur gecikme için özür.
öpüyorum.
gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…