Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim turşu yemedim ama dün benim günüm vardı sadece 1 tane sütlü tatlı yedim
ufacık bişey yiyince hemen kilo olarak dönüyor (

eşim hediye konusunda kararsız kalmış ama en güzelini düşünmüş bu akşam yola çıkıyoruz yarın istanbuldayımmm
fanatik gs tarftarıyım hihoyyyt yarın beni maça götürecek hihoyyyt
umarım istanbulda hava güzeldir :uhm:

dosbacığım doğumgünün kutlu olsun bende istanbula gitmek istiyorum ama kendime birtürlü fırsat yaratamıyorum çocuğu iki gün anneme bbırakıp kaçasım var ama kızıma kıyamıyorum uuff ama ben istanbulu istiyorum

ferdacım keyfine bak hayatım,inşallah biran önce halolur. yeni dişin takılınca ne ısmarlıcan ona şöyle güzel bi yemek olsun ilk diş ya. sırnaşık şey
ay ne gıcık bir espriiii :mymeka:

saol canım... istanbula gidebilirsin ne de olsa artık büyümüş... ama yok kızımı bırakmam dersen de baharı bekleyeceksin
ayyy bazen diyorum bebiş çok zor bi sorumluluk ama yine de istiyorum

günaydın kızlar kilom 82 geçen haftadan bu yana 200 gram farketmiş neyse en azından onca kaçamağa sadece bu kadar fark etmesine sevindim dün melzeyitcimle de anlaştık bundan sonra sıkı yönetime aldık ikimiz birbirimizi yediklerimizi ve günümüzü değerlendiricez bakalım umarım bi faydası olur geçmişi okuyup dönüyorum

fikriyecim darılma ama hayatım sen her bir tabak mantı yada küçük boy pizza yedim dediğinde ve benzeri şeyler ben hayret ediyorum. sanırım onları azaltman lazım. opuyorumnanaktan

meliscim turşu yemedim ama dün benim günüm vardı sadece 1 tane sütlü tatlı yedim
ufacık bişey yiyince hemen kilo olarak dönüyor (
balım sabah tartılıyorsan şişlik olduğunu biliyorsun dimi o fazlalığın. kalktıktan birkaç sonra tartılırsan belki farklı çıkar. bide wc ye çıktığından emin ol çünkü bağırsakta birikenlerde ziyadesiyle ağır çıkıyor.

kızlaaaarrrrr yarın benim doğum günümmmm
yarında kutlarım ama şimdiden mutlu yıllar hayatım iyiki doğdun iyiki varsın.a.s.

vay cimbomlu vay. maç kimle bacım.

yüreğinin götürdüğü yere git hayatım.

biz şimdi onlara kıyamıyoruz,ama onlar büyüyünce bizi bırakıp gidecekler. lafa gelicede bıraksaydın derler.

dosbacım bende şimdiden doğum gününü kutlarım canım a.s.
kızlar birazdan markete gidicem alışveriş için gelince tekrar girerim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ah adcığım nasıl bırakayım babasıyla tartışır gibi olduk bana sarılıyor bir yandanda ders yapıyor anneciğim erkekler işte biraz gergin oluyorlar sakin ol sen bakma babama diyor hadi şimdi bu çocuğu bırak bir yerlere yok yok ben onuda götürürüm

ad1 canım çok doğru söylüyorsun,ben bu hamur işleri brakırsam eminim çok hızlı şekilde kilo veririm herhalde.Ama maalesef evde bunlardan yenilir.Eşim çok seçeci herşey pişiremiyorum,mesela ıspınak,brokoli,karnıbahar,kereviz,pancar gibi zebzeler ağzına sürmez.Ben de hem onun için hem oğlum hem kendim için ayrı ayrı yemek yapmaktam üşeniyorum açıkçası.

bugün 2 k.k peynir,2 dil ekmek.1 bardak çay.

akşam mantı vardı ben de yemedim ve sabah çok acıkmıştım biraz kaçırdım.

bhr cım bende öptüm canım hadi çabuk gel.
melzeyitim öyle diyorum ama bencede götür tabi,çünkü bende oğlum olmadan biryere gitmek istemem gitsemde huzurum olmaz zaten.
fikriyecim ayrı yemek yapamasanda en azından miktarını azaltabilirsin bu yediklerinin hayatım,yani 1 tabak mantı yerine 3 kaşık mantı gibi. bir hafta böyle yap istersen bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…