Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok merakk ettim söyle ama ben sana söylemiştim :kedi:
aaa doğumgününmü ne zaman bu aralar olduğunu aslında biliyordum burçlardan konuşurken ama ne zaman, baktım profilinde yazmıyor.
güle güle kullan şekercim

yaaa kızlar ben de diyet falan kalmadı kaç gündür çok fena geçti günlerim yoğunlukla ne yediğime ne içtiğime dikkat edebildim. Bugünü anlatayım mesela melisin gece birçok kez ateşini ölçtüğüm için uyukusuzdum en son uyanışımda da uyuyamadım 2 saat oturdum çalıştım 6.30da uyudum zilin sesiyle uyandım saat 8.40. Saat 10da sınav yapmam gerekiyor uçmam lazımdı yetişmem için 8:55de evden çıktım yoldan 1 çatal aldım yedim. ün.tede yemeğe vaktim olmadı yine son anda odacımız halime acıdıc1 tost yapmış getirmiş. Akşam yine yemek yoktu baba kız aç beni bekliyorlardı neyse eşim işe el atmış annem çorba yapmış getirmiş eşim köfte tavuk yapmış, salata yapmış birazda sebze haşlamış. ışte bunlar yedim bugün.

şimdi cevap verebilirim :)
baştan başlayayım melisin hasta olduğu gün yani dün elime geçti hediyen (çok kabayım ancak bugün yazma fırsatı bulabildim dün hiç gelemedim) öyle bir andı ki melis uyuyordu babasıyla ben oturuyorduk çok bitkindik melisin ateşi düşmüyordu falan canımız sıkkındı. kapı çaldı hatta sinirlendim melis uyanacak diye ama uyanmadı kargo dedi hayırdır dedim hiç aklımdan bile geçmiyordu öylesine dalmışımki melisin hastalığına unutmuşum herşeyi. İsmimi söyledi kimlik alayım dedi gönderenin ismini ve elindeki koca paketi görünce şaşırdım yanlışlık olmasın böyle bir kişiyi tanımıyorum dedim (fikriyecim eşinin ismiyle yollamış daha doğrusu eşi yollamış sanırım) evirdim çevirdim daha adamı yollamadan apartmanda herkesin duyacağı şekilde çığlık attım anladım anladım diye :) eşim koştu geldi şaşırdı kimden dedi bilmiyorum dedim hemen açtım önce melise bir paket çıktı harika pembe süslü eline basınca şarkı söyleyip yürüyen bir köpekcik. Bana ahşap çok şık bir çerçeve kalemliğiyle takım işyeri maama götüreceğim kesin uygun foto bulur bulmaz. Ve bir de ömür boyu saklayacağım bir kart sanberk ve annesinden. melis uyandı gördü ve koşmaya başlaya başladı uyukulu uyukulu hemen sarıldı dünden beri oynuyor ve şu anda onunla uyudu.
canım arkadaşım bizi ne kadar mutlu ettiğini kelimelerle tarif etmem mümkün değil. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hediye aldım. Seni çok seviyorum. Çok teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar şöyle bir baktım geçmişe de bir gün saat belirlesek toplansak demişsiniz bunu çok denedik adcım bilir beceremedik bir türlü o gün de insanların işi çıkıyor. ısterseniz yeniden deneyelim siz bilirsiniz.
melis için geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler, 1-2 ay önce de olmuştu ya eli sürekli ağzında dişten dolayı galiba kendisi enfekte ediyor 2 gün ateş korkuttu bizi, bugün turp gibiydi.

iyi geceler herkese a.s.

ferdacım melisin iyileşmesine çok sevindim köpekciğiyle güzel güzel oynar şimdi :) seninde hediyen çok güzelmiş güle güle kullan canım.bende melzeyite kapşonlu bi sweet aldım :) bakalım bana kimden gelecek :)

benimde annem burda bi kaç gün daha kalacak bende hiç dikkat edemiyorum maalesef.eve biri gelince tüm programım bozuluyor artık toparlanmak için annemin gitmesini beklicem.

evet cabım sağol 2 günlük bir hastalıktı ben de anlamadım neyseki çabuk atlatıyor. Bu kış günleri için harika bir hediye melzeyit güle güle kullan canım. Bakalım kişmden gelecek :)
anneler off nneler nasıl da yediriyorlar insanı :kedi:
iyi geceler herkese ben de biraxdan yatarım.

tekrar geçmiş olsun melisciğime hastalıklar çocuklarımızdan uzak olsun çok yıpratıcı oluyor maalesef.hele antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum.

iyi geceler ferdacım tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

haklısın canım ben de hiç sevmem antibiyotiği melise de çok şart olmadıkça kullanmayız herhalde bugüne kadar 2 kere kullandık yani 2 tedavide.
ben bu sefer yatıyorum artık :) sanada tatlı rüyalar ayşegülcüm.

Günaydın kızlar,
Hediyelerimiz yavaş yavaş ulaşmaya başlamış, grubumuza bir heyecan gelmiş :)))
Melzeyitim, akşama tarifi yazacağım :) Kahvaltı yapıyorum gayet klasik yanında 1 yumurta var.
Kilomu yazayım hemen. Değişiklik yok maalesef Şaşırmadım

.TAKIM 135. ETAP

ad1 (55 /
dosba (67.4
melis08 (61.2
fikriye_bg (71.7
güzelimm (62
Nachtigall ( 61.2/61.2/0.0/0.0&#37
aSkiTo (68.1 / 65.7 / 2.4 / 3.52%)
genciza (61.7
bhr.87 (81.8
karamanlı (65.2
melzeyit (78.4/78.0/0.4/0.51%)

kızlar daha fazla verdim ama bugün sabah yine elim ayağım şişti ancak bukadar

evet gelmeye başladılar :)

şişin inbince yansır canım hemen basküle. 400 gr da iyi.

günaydin kizlar benim kilom
65.2/64.7/0.5/0.76%

karamanlım yine vermiş tebrikler canım 64lere indin.:kedi:

ben cikiyorum ise gidiyorum bugün kayinvalidem geliyor aksamgiremem büyük bir ihtimal
kendinize iyi bakin

tamam canım görüşürüz.

ben 61.9um hiç dikkat edemedim normal hiç şaşırmadım.

13.TAKIM 135. ETAP
ad1 (55.0 /)

dosba (67.4 )
melis08 (61.2 / 61.9 / -0.7 / -1.14&#37
fikriye_bg (71.7 )
güzelimm (62.0)
Nachtigall ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / 0.00%)
aSkiTo (65.7, geri, dönmek üzere ayrıldı)
genciza (61.7 )
bhr.87 (81.8 )
karamanlı (65.2 / 64.7 / 0.5 / 0.77%)
melzeyit (78.4 / 78.0 / 0.4 / 0.51%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

dün 67.1 çıkan ben bugün 67.9 çıkıyorum çıldırmak üzereyim ya...
ama ilacımı düzenli kullancağım artık sanırım faydası olacak
yani 0.5 almış görünüyorum çok üzgünüm

ben cikiyorum ise gidiyorum bugün kayinvalidem geliyor aksamgiremem büyük bir ihtimal
kendinize iyi bakin
hayırlı işler hayatım.
bende dün gönderdim.bugün elinde olacak arkadaşın. :))
bol paylaşımı ihmal etmeyelim,gelen arkadaş en azından birönceki arkadaşın yazdığına cevap yazsın,çıkarkende belirtsin. ne bileyim gelirken merhaba,çıkarken hoşçakalın desin falan filan,yapan arkadaşlara sözüm yok tabi.hani diyorum birbirimizi ihmal etmeyelim. dimi ama. mafoldumben
iyi olmana sevindim hayatım.kolestrolü düşürmenin tek yolu spor sen ne güzel bunu en azından dengelemişsin. bol sağlıklı,sporla dolu güzel günlerin olsun inşallah canım.
bu dileğim bütün arkadaşlarım için geçerlidir. :1hug:
gencizacım hediyeni aldım canım teşekkür ederim mutlu oldum gerçekten

gözünaydın hayatım güle kullan.

bu arada dün bir türlü fırsat bulup buraya yazamadım. hadiyemi aldığımı söyledim sanırım ama kimden aldığımı yazmadım sebebide bende hediyemi göndereyim istedim. hani daha hediyesini almayan arkadaşlar çakmasın kimden hediye alacağını diye. ay çok cin fikirli gördüm kendimi. :jeyyar:
herkes hediyesini aldı sanırım o zaman açıklıyorum ben melzeyitten aldım hediyemi. canım arkadaşım, Ametist taşından kolye ve küpesini almış bana. ruh halimi bildiği için çok uygun bir hediye oldu gerçekten. ametist taşının çok özel bir taş olduğunu öğrendim. melzeyit söyleyince netten araştırdım ve bende öğrendim özelliklerini. hatta burayada birazını yazayım. aklında kalanlar
bulunduğu yerde olumsuz enerjileri temizliyor. odanın herhangi bir yerinde dursa bile negatif enerjiyi pozitife çevirmeye yetiyor.
uykusuzluk çekenler varsa aranızda bu taşı bir süre elinizde tutup,yastığınız altına koyarsanız faydasını görürsünüz.
pembe kuvars ile kullanıldığında aklı güçlendirip kalbi koruyormuş.
ve yüksek ısıya maruz kaldığında rengi sarıya dönüyormuş. döneminin en değerli taşıymış.bunlar aklımda kalan ilgimi çeken kısımlar daha bir çok özellikleri var netten bakabilirsiniz kızlar.
melzeyitim tekrar çok teşekkürederim hayatım. hediyelerinin bir şekilde sürekli üstümde olmasını sağlıyacağımdan emin olabilirsin.
a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:

şişkinlikler olmuştur canım yarın yine eski kilona inersin. Turşumu yedinmafoldumben

evet adcım paylaşım konusuna tamamen katılıyorum gelip arkadaşlarına cevap yazmayan arkadaşlar diğer arkadaşlarda bir süre sonra cevap alamayacaklar ve bu durum kopukluk oluşturacaktır hatta niye bana kimse cevap yazmıyor diye dşünüp kendinizi dışlanmış hissedeceksiniz. Etki tepkidir bu herkes birbirine biraz daha duyarlı olursa harika olur :)))
hayırlı olsun canım güle güle kullan.

kızlar hepinize günaydın. umarım herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.
melis benim kilomu aynı geçersen sevinirim. artık takmıyorum bu kilo işini ama dikkat etmeye çalışıyorum. tamam çok fazla değil ama abartmıyorum en azından. arada kaçtığıda oluyor ama herzaman değil. off çok karmaşık. ama dediğim gibi takmıyorum.
buralarda olurum sanırım öptüm hepinizi.

kızlar tyine dişçiye gideceğim provası varmış bugün dişin artık herhalde haftaya takar bunaldım yani, 11.30 gibi çıkmam lazım melisi anneme bırakıp geçeceğim.

günaydın,hemen kilomu söyleyim 72 üzgünüm ben kilo vermek yerine alıyorum.Benim tartm bozuk dün eczanede tartıldım belki de öğlenden sonra olduğu için fazla kilo gösterdi.Şimdiya kadar hep sabah aç karnında ve wc den sonra tartıp kilomu söylerdim.Netise diyete devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…