canım annen çok haklı
kışın vücut üşümemek için daha yağlı yiyeceklere ihtiyaç duyuyor
su içme isteği olmuyor
meyveler doyurucu olmuyor çünkü en uzun geceleri yaşıyoruz
spor konusunda daha üşengeç oluyoruz dışarı bile çıkmak istemiyoruz
ama inanıyorum ki bahar geldiğinde diyete başlayanlardan çok daha şanslıyız en azından daha önce karar vermiş oluyoruz
haklisin baharcim havalar soguyunca su konusu biraz zorluyor insani burda da cok soguk havalar -5 derece idi bugün dahada soguyacakmis benim kiloda cok yavas gidiyor artik ama pes etmek yok
bugün yediklerime geline kahvalrida degisiklik yaptim bugün
1 dilim tam tahilli ekmege nutella sürüp yedim
arada 1 mandalina
öglen etli nohurt yemegi ve pilav cok az yedim
tursu
1 elma
aksam sadece meyve
2 litre su
günaydın hatunlar. topikte herkes yazıp kaçıyor,biraraya gelinip sohbet olmamış çok yoğunuz anlaşılan.
hayır canım çekilişe katılmadım ama pişman oldum :))aslında güzel olur buluşma saatlerimiz olsa yada randevu ayarlıyalım daha iyi olur sanırım. :))
nasılsın bu arada,tartıldınmı hiç canım.
sen çekilişe katılmışmıydın dosbacım.
bende katılıyorum kesinlikle birgünsohbbet günümüz olsun ve bunu rutinleştirelim ya bir akşam yada gündüz belli bir saat
kızlar dün hediyemi gönderdim bugün öğleden sonra inşallah eline olur arkadaşın umarım beğenir
kızlar merhaba beni merak etmeyim akşam auğrarım inşallah malis hasta biraz çok ateşi var boğazı kötü doktora gideceğiz yarına kadar biraz toparlaması lazım işe gideceğim. Dün işten döndüm 39 dereceydi ateşi ilaçlarla düşüp bir daha çıkıyor 39-39.3 falan .
dosbacım seni,n mesajını gördüm üstte evet çok yoğunum gerçekten bu dönem ama haftaya lisans dersleri bitiyor sadece yllara devam edeceğim 2-3 hafta daha. 2. dönem biraz daha rahatım. Bunlar bana sevinç veriyor :)
günaydın arkadaşlar,evet ben de sizin gibi karşılamıyoruz diye düşünüyordum.Ben çarşamba ve cumartesi günleri daha rahat girebilirim bu 2 gün benim için uygun.
lahvaltıda 1 bardak portakla suyu içtim,şimdi 1 bardak yeşil çay içerim 1 çay kaşık bal da katarım.Daha sonra 1 bardak sütlü kahve içerim,akşam yemeginden sonra 1 elem yerim.Akşam için ısgara balık ve yeşil salatası olacak 1 dilim ekmek de yerim.
Dünkü piza ve gofretten bugün cezalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?