Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar hepiniz yilbasina kadar kilo vereceksiniz
ben ne yedim bugun normal kahvalti
1 elma
öglen cok kücük bir parac karniyarimk 2 kasik pilav salata
1 mandalina
aksam yok sadece meyve
2 litre su
kizlar cuma günü kayinvalidem geliyor
inşallah veririz,yeni yılla biraz kilo vermiş girersek moral verir.
Canım bugü çok iyi atlatmışsın böyle devam edersen yılbaşa kadar çok iyi sonuç alacaksın.

canım yazdıklarını okuyunca yanlış sayfa açtığımı sandım.Bayram haftası sayfalardan zanettim.:))))))))))))))) gündüz iyi ama akşam biraz fazla olmuş.Seni çok iyi anlıyorum ben de rengl olmadan önce tatalı çok yerim hatta bir gün oturup ağladım canım tatlı çok istiyordu yememk için 2 gün dayandım ama 3 de küçük çocuk gibi ağladım en sonunda yiyince rahatladım.Bence biraz tatlı ye fakat sütlü tatlılar olsun ve miktara dikkat et.:icecream:

dikkat ediyorum ama işte bir anlık gaflet ama çok midem bulandı ve şimdi istifra ettim çok karıştı sanırım:uhm:birazdan yeşil çayımı içer rahatlar midem ayy hiç halim kalmadı:bbo:

dikkat ediyorum ama işte bir anlık gaflet ama çok midem bulandı ve şimdi istifra ettim çok karıştı sanırım:uhm:birazdan yeşil çayımı içer rahatlar midem ayy hiç halim kalmadı:bbo:

canım geçmiş olsun deyim.Yeşil cayı mideye iyi gekirmi onu bilmiyorum ama ballı ıhlamur çayı bana çok iyi geliyor.

bugünki menümü hafifcene atlattım az tavuk 2 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt bugünü hafif atlattım ve 40 dk yakın yürüdüm yürüyüş bandını sonunda açtım ama çok yorulsum birde sauna eşofmanı giymiştim acayip ter attım belki oluşan ödemi böylece atlatırım

melakoliciğim geçmiş olsun bazen bende karıştırınca aynı işleme tabi tutuyorum miğdemi
dikkat etmek lazım azda yesen doyuyosun çokta yesen herhalde nefsin terbiyesi burda başlıyor aman aman bugün başardım umarum bu haftayı böyle atlatırım

fikriyeciğim evet herkese anlattım arkadaşlarımla çekiliş yaptık falan diye nasıl merak ediyorum bende yarın gönderirim hafta sonuna elinde olur canım arkadaşımın şimdiden umarım beğenir

ay çok güzel oldu gerçekten ben de bana kim hediye edec çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum,çoçuk oldum resmen.

Nihayet!!! Hediyelerden bahsetmeye başladık:))) Hani meraklıyımdır, biliyorum ama takımım da hiç meraklı değil ki!!! Ben de göndereyim bari arkadaşıma yarın. Umarım seversin canım

Canım yaa, kaptırmışsın kendini bi an. Neyse, bence şimdiden ılık su içmeye başla. YArın da dikkat et. O zaman bi şey olmaz :))))

Benim günüm epey yoğundu. Öğleye doğru yarım paket etiform ve süt içtim. Öğlen içi çıkarılmış uno light sandviç ekmeği arası peynir ve ayran. Sonra da aeorobik...
Gitsin yağlar, gelsin kaslar...
Özel derste çocuğun annesi resmen yalvardı. 2 kaşık pilav ve 1 küçük baget ve 1 parça bitter çikolata.. Annem de enfes bir tatlı yapmış. Çok çok az aldım. Ve dedim anneme. Artık tatlı matlı yok.

selam
yazmadigimdanda anlasilacagi üzre haftasonu kacamaklarima son verme kararimi tutamadim.
bunun sebebide aslinda 2 gün disarda olmam.ve disarda yemem.
evde olsaydim kesinlikle olmayacakti.

pizza kola puding cips ve patlamis misirdan olusan günün , ertesi günü bana 1,4 kilo olarak geri döndü.
cok kizginim kendime.
sabah bütün kararliligimla elma diyetine basladim.
ama esim karsi cikti. ve elmayi zaten sevmedigimi, elma diyet yaparsam iyice tiksinecegimi söyledi.
hak verdim.

ama 2 kilo elma aldim ve günde 2-3 elma yemeye karar verdim.

bugün yediklerim..

gec kalktim

sabah yok

ögle 2 elma

ara 1cm² findikli beyaz cikolata

aksam 3 ufak parca biftek.

aslinda kirmizi et yemeyi tercih etmiyorum diyette.
ama bu et özel olarak arjantinden geliyor ve babam yilda 3-4 kez sipharis veriyor.
bu yüzden dayanamadim.

gecmisi okumaya vaktim olmadi. umarim hepiniz iyisinizdir.

hafif atlatmışsın canım regl döneminde tatlı krizlerinden kurtulmak zor bi çikolatayla geçiştirmişsin yine de yerimseniben

canım börekler ve tavuk göğsünün miktarları fazla olmuş yoksa gün içinde zaten başka bişey yememişsin ama spora da gidiyosun erimiştir heralde :)

rezene çayının iyi geldiğini okumuştum canım hazmetmek ve mideni rahatlatmak için deneyebilirsin..

darısı benim başıma canım bende bir başlasaydım spora yarın tüm gün dışarda olucam bi aksilik çıkmazsa epey yürüycem inşallah bu da benim için bir başlangıç olur :)

nachtigall yoga ve meditasyonla ilgili cdler arıyorum burda bulmam imkansız ötesi önerebileceğin bir sitevarmı ancak ankaraya gittiğimdebulabilirim cdler arkadaşa sipariş vermiştim oda alamamış

kızlar merhaba,
melzeyitcim yine kızacaksın bu saatte işin ne diye ama erken uyudum kızımla yarın 2 dersim var notlarıma bile bakmadım değişik bir konu anlatacağım aslında onun huzursuzluğu ile uyumuştum, ama notlarım da okulda kalmış eve getirmemişim bakamadım neyse anlatırız birşeyler neyseki ağzım laf yapıyor.
dün yoğun geçti ve akşam regl oldum dinlenmek istiyordum ama ablam geldi eşi mesaiye kalmış babam da geç gelecekti annemlere gel diye baskı yaptı çok gittik melisle hanımlar partisi yaptık gündüz çok iyi gitmeme rağmen akşam cozuttuk regl olacakmışım demekki. Eve geldiğimde bayaa geç olmuştu hemen yarın için yemeği hazırladım ama pişiremedim artık yarın pişirir ablamız. ışte böyle mutsuzum karnım şiş başım ağrıyor.
geçmişe de baktım ama yazacak gücüm yok herkese bu hafta diyetlerde başarılar dilerim.

nesetaicim olur tabi olur cumaya alırız seni takıma.

günaydın hanımlar melisciğim bugün bende sabah ezanıyla uyandım yatakta döndüm ondan sonra tekkrar sızmışım uyandık ama kız okula zor yetişti bizim yüzümüzden çocukta uyanamıyor bu nasıl bir koşturmaca anlamadım ki
neyse sabah bir bardak süt ve 1 yumurta yedim

hehehehee günaydıııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt

çok mutluyum regl olduğum halde tartı bana güzellik yaptı alkisalkisalkis

veee 67.4 kiloyumm fıstıklaarrr :lepi:

merhaba arkadaşlar.. sanırım herkes haftasonu biraz kaçırmış. ahh bir al bir ver ne olacağız böyle. gayrett inşallah ulaşacağız hedeflerimize... bende herkes gibi biran önce sonucu görmek istiyorum fakat bir yandanda bu kez kalıcı olması için daha uzun süreçte vermek istiyorum kiloları. hepinize hayırlı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…