ben bügün biraz cozuttun,sabah bir dilim börek yedim öğlen ise bir kase çorba salata akşam işte biraz bozdum,bir kepçe çorba 2 dilim börek ve iki dilim tavukgöğsü üstü çikolata soslu:kedi:ama yediğim için nasıl pişmanım bilemezsiniz,yazarken bile utanıyorum,çok yememişim dimi kızlar?kaydirigubbakcemilebu arada sporumuda yaptım
canım yazdıklarını okuyunca yanlış sayfa açtığımı sandım.Bayram haftası sayfalardan zanettim.:))))))))))))))) gündüz iyi ama akşam biraz fazla olmuş.Seni çok iyi anlıyorum ben de rengl olmadan önce tatalı çok yerim hatta bir gün oturup ağladım canım tatlı çok istiyordu yememk için 2 gün dayandım ama 3 de küçük çocuk gibi ağladım en sonunda yiyince rahatladım.Bence biraz tatlı ye fakat sütlü tatlılar olsun ve miktara dikkat et.:icecream:
dikkat ediyorum ama işte bir anlık gaflet ama çok midem bulandı ve şimdi istifra ettim çok karıştı sanırım:uhm:birazdan yeşil çayımı içer rahatlar midem ayy hiç halim kalmadı:bbo:
Bugün hediyemi aldım yarın göndermeyi düşünüyorum.Arkadaşım umarım beğenirsin.hehheee şimdilik bu mesajıma cevap veren olmayacak hehehhehe çok heycanandım. Bu hediye çekimi çok güzelbir şeymiş küçük çoçuk gibi beni heycanlandırdı:)))))))))))))))))))))))))))
fikriyeciğim evet herkese anlattım arkadaşlarımla çekiliş yaptık falan diye nasıl merak ediyorum bende yarın gönderirim hafta sonuna elinde olur canım arkadaşımın şimdiden umarım beğenir
ay çok güzel oldu gerçekten ben de bana kim hediye edec çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum,çoçuk oldum resmen.
ben bügün biraz cozuttun,sabah bir dilim börek yedim öğlen ise bir kase çorba salata akşam işte biraz bozdum,bir kepçe çorba 2 dilim börek ve iki dilim tavukgöğsü üstü çikolata soslu:kedi:ama yediğim için nasıl pişmanım bilemezsiniz,yazarken bile utanıyorum,çok yememişim dimi kızlar?kaydirigubbakcemilebu arada sporumuda yaptım
merhabalar,hafta sonu vazla kaçırmadım açıkçası tek kaçamm bir çikolata rengliyim bu kadar olur diye düşündüm.Ama hafta sonu bitti ve kaçamak yok
Buün kahvaltıdan önce yarım elma
kahvaltı 1 k.k peynir,1 dilm ekmek,çay
öğlen 1 köfte,yarım dili ekmek ve 1 tane haşlamış mısır.
birazdan sütlü kahve içerim
akşam tek süt içmeyi düşünüyorum veya toğurt yerim,cok acıkırsam 1 salatalık da yerim.
dikkat ediyorum ama işte bir anlık gaflet ama çok midem bulandı ve şimdi istifra ettim çok karıştı sanırım:uhm:birazdan yeşil çayımı içer rahatlar midem ayy hiç halim kalmadı:bbo:
bugünki menümü hafifcene atlattım az tavuk 2 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt bugünü hafif atlattım ve 40 dk yakın yürüdüm yürüyüş bandını sonunda açtım ama çok yorulsum birde sauna eşofmanı giymiştim acayip ter attım belki oluşan ödemi böylece atlatırım
hehehehee günaydıııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
çok mutluyum regl olduğum halde tartı bana güzellik yaptı alkisalkisalkis
veee 67.4 kiloyumm fıstıklaarrr :lepi:
gözün aydın nereus :) çok sevindimm. kilo çizelgesi eklesene kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?