afiet olsun canım
orcik olarak bilmiyordum ama bende çok severim ama bana çok kalorili sanıyordum aslında çok değilmiş
ben de ceviz tercih edeceğim şimdi ara olarak
bende cips yemek istiyorum :umursamaz:bu arada herkeslere günaydın.
hafta sonu çok fazla kaçırmadım,ama çok dikkatte etmedim. sabah kahvaltıda krem peynirli,ballı 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,2-3 çatal patates kızartması 2 bardak çay
öğlen, yarım kase çorba,1 fincan ligt süt.
akşam yarım tabaktan az pilav, 3 ad küçük köfte,bol marul salatası.
yatasıya kadar,2 bardak çay,1 dilim elma,ilerleyen saatlarde 1 fincan şekersiz nescafe,1 paket cips.
işte bu da işin kötü yanı. :mymeka:
bu sabah: krem peynirli ballı bir dilim çavdar ekmeği,1 bardak çay,bir parça fıstıklı çikolata.
şimdi ıhlamur yada yeşil çay içeceğim.
bende cips yemek istiyorum :umursamaz:
şimdi kalorisine baktım bir porsiyon menemen 170 iki dilim ekmek 56 toplamda 228 kalori kendime günlük tutacam kaç kalori almışım bakalım gün içerisinde
Kızlar merhaba... 82.9 olmuşum bugün tartıldım. Ama inanılmaz hastayım. Dün doktora gittim. Doktor grip vakalarının %50 sinin domuz gribi olduğunu söyledi. testini yapmıyorlar ama ihtimale karşı tamiflu denen ilaçtan veriyorlar. Onuda bulmak neredeyse imkansız. Neyse bir arkadaşım buldu. 4 gün daha içeceğim. Cuma kilo bildirimindede bulunamadım tabii. Kusura bakmayın olurmu ? Ama en azından kilo verdim :))) 84 idim 82.9 olmuşum. sevgilerr..
canim sakin birakayim deme baslarda bende öyleydim vermeye baslayina arkasi geliyorgünaydıııınnn a.s.
ya kızlar noolcak bu durum ben anlamadım(
haftasonu hastayım diye biraz fazla yedim hemen tartıya yansıdı...
hep diyet bi yaşam istemiyorum ben ama(
koruma programına geçtim tamam çok uygulayamıyorum belki ama çookta abartmıyorum sonuçta sizlerin desteği ile diyetteyim
canim verecekesin hic moralini bozma kilo vermede moral en büyük rol ben sana inaniyorumSORMA hayatım bende çok zannediyodum kutu içinde alıyordum bugün teklisini aldım baktım arkasında yazan o iyi oldu sevindim gerçi yemedim ama
şimdide gidiyorum yemeğe bakalım ne yiyecem et bulursamm et yerim büyük ihtimal birazda yeşillik möööö oldum resmen ya arkadaşım hafta sonu 1.5 kilo vermiş sinirim bozuldu birde iddia ya girdim 74 kilo olacam yeniyıla kadar dedim ama o beni geçecek ço küzüldüm kendime
dosbacim bende actigim zaman kollarim agriyor artik konusmaktan aslinda iyi oluyor yemeyi unutuyorumara yapamadım telefonda annemle konuştum :)) düşünün ne kadar konuştuğumu :))
bol bol sohbet edip bol bol ıhlamur içtim
öğle yemeği olarakta = 2 parça pirzola(biftek olmalıydı aslında ama çok yağlı değildi) bol yeşillik salata
şimdi de ıhlamurumu içiyorum
canim dert etmekendineGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Ben hafta sonu bir yere gitmediğim için kaçamak yapma gibi bir şansımda olmadı.Bu aralar çok uyuyorum,onun etkisiyle kilo almaktan çok korkuyorum.Ben hareketsiz kaldığım anda hemen basenlerden beliriyor.Sinir oluyorum bu duruma.....bUGÜN yediklerim sabah klasik kahvaltı,arada portakal,arada 1 elma,akşamlık çorba,ıspanak,et yemeği,ve bulgur pilavı var.Ayy karnım acıktı çoook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?