Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiet olsun canım
orcik olarak bilmiyordum ama bende çok severim ama bana çok kalorili sanıyordum aslında çok değilmiş
ben de ceviz tercih edeceğim şimdi ara olarak

SORMA hayatım bende çok zannediyodum kutu içinde alıyordum bugün teklisini aldım baktım arkasında yazan o iyi oldu sevindim gerçi yemedim ama
şimdide gidiyorum yemeğe bakalım ne yiyecem et bulursamm et yerim büyük ihtimal birazda yeşillik möööö oldum resmen ya arkadaşım hafta sonu 1.5 kilo vermiş sinirim bozuldu birde iddia ya girdim 74 kilo olacam yeniyıla kadar dedim ama o beni geçecek ço küzüldüm kendime

melzeyitim sende kalori hesabı yap hayatım.iyi olur gerçekten. ya aslında yapabilirsin sadece iste ve kendini çok kasma. bende bıraktım kasma işlerini yani rahat bırakıyorum kendimi.aksi taktirde bunalıyorum ve gidip yemek yiyorum. hadi ol 74 yılbaşına kadar bende 53 olacam inşallah.

melemen yedim yada menemen yedim 2 dilimde ekmek yedim bugün ki karbonhidrat alımımı bitirmiş bulunuyorumbirazdan bakacam kaç kalori olmuş

ara yapamadım telefonda annemle konuştum :)) düşünün ne kadar konuştuğumu :))
bol bol sohbet edip bol bol ıhlamur içtim
öğle yemeği olarakta = 2 parça pirzola(biftek olmalıydı aslında ama çok yağlı değildi) bol yeşillik salata
şimdi de ıhlamurumu içiyorum

bende cips yemek istiyorum :umursamaz:

şimdi kalorisine baktım bir porsiyon menemen 170 iki dilim ekmek 56 toplamda 228 kalori kendime günlük tutacam kaç kalori almışım bakalım gün içerisinde

şimdi kalorisine baktım bir porsiyon menemen 170 iki dilim ekmek 56 toplamda 228 kalori kendime günlük tutacam kaç kalori almışım bakalım gün içerisinde

canım kalori çok öenmli tabii ki ama oranları ii tutturmak lazım
proteinden aldığın kalori günlük ihtiyacının %40 olmalıymış

selam kızlar haftasonu hepimizi vurmuş yine bende sabah 400 gram fazla çıktım verdiğim 300 gramdı zaten 100 de eklenmiş sanki çok ihtiyacım varmış gibi :bbo:
bugün geç kalktım sabahla öğle birleşti 2 dilim kepek ekmeği 1 k.k kadar beyaz peynir 5 tane yeşil zeytin yedim öğle yemeği yemiycem 2 tane ara yapıcam akşama kadar akşam da çorba ve salata :sm_confused:

merhabalar,hafta sonu vazla kaçırmadım açıkçası tek kaçamm bir çikolata rengliyim bu kadar olur diye düşündüm.Ama hafta sonu bitti ve kaçamak yok
Buün kahvaltıdan önce yarım elma
kahvaltı 1 k.k peynir,1 dilm ekmek,çay
öğlen 1 köfte,yarım dili ekmek ve 1 tane haşlamış mısır.
birazdan sütlü kahve içerim
akşam tek süt içmeyi düşünüyorum veya toğurt yerim,cok acıkırsam 1 salatalık da yerim.

Bugün hediyemi aldım yarın göndermeyi düşünüyorum.Arkadaşım umarım beğenirsin.hehheee şimdilik bu mesajıma cevap veren olmayacak hehehhehe çok heycanandım. Bu hediye çekimi çok güzelbir şeymiş küçük çoçuk gibi beni heycanlandırdı:)))))))))))))))))))))))))))

fikriyeciğim evet herkese anlattım arkadaşlarımla çekiliş yaptık falan diye nasıl merak ediyorum bende yarın gönderirim hafta sonuna elinde olur canım arkadaşımın şimdiden umarım beğenir

üzümlü cevizli sucuğumu da yedim 67 kalorimiydi neydi bugünü böylee kapatırsam güzel olacak yarında aynılarını yerim yada sabah 2 yumurta yerim sabah çok acıkıyorum birde akşam eve gidince bu akşamda iki yumurta yiyecem hehehehebu arada 1.5 litre su içtim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Ben hafta sonu bir yere gitmediğim için kaçamak yapma gibi bir şansımda olmadı.Bu aralar çok uyuyorum,onun etkisiyle kilo almaktan çok korkuyorum.Ben hareketsiz kaldığım anda hemen basenlerden beliriyor.Sinir oluyorum bu duruma.....bUGÜN yediklerim sabah klasik kahvaltı,arada portakal,arada 1 elma,akşamlık çorba,ıspanak,et yemeği,ve bulgur pilavı var.Ayy karnım acıktı çoook.

canim sakin birakayim deme baslarda bende öyleydim vermeye baslayina arkasi geliyor
canim verecekesin hic moralini bozma kilo vermede moral en büyük rol ben sana inaniyorum
dosbacim bende actigim zaman kollarim agriyor artik konusmaktan aslinda iyi oluyor yemeyi unutuyorum
canim dert etmekendine
kizlar hepiniz yilbasina kadar kilo vereceksiniz
ben ne yedim bugun normal kahvalti
1 elma
öglen cok kücük bir parac karniyarimk 2 kasik pilav salata
1 mandalina
aksam yok sadece meyve
2 litre su
kizlar cuma günü kayinvalidem geliyor

ii akşamlar kızlar bugün hafif atlattım
akşam menüm
2yk pilav 2yk k.fasülye 2 parça pirzola
ekmek yemedim
saat 6 da yemek faslı bitti artık meyvemi yerim 2 porsiyon

ben bügün biraz cozuttun,sabah bir dilim börek yedim öğlen ise bir kase çorba salata akşam işte biraz bozdum,bir kepçe çorba 2 dilim börek ve iki dilim tavukgöğsü üstü çikolata soslu:kedi:ama yediğim için nasıl pişmanım bilemezsiniz,yazarken bile utanıyorum,çok yememişim dimi kızlar?kaydirigubbakcemilebu arada sporumuda yaptım

ayyy çok midem bulanıyo sakız çiğniyorum midem yatışsın diye birazdan yeşil çayımı içerim en azından yakımını hızlandırır en azından öyle umuyorum,aslında böyle olmamın sebebi regl dönemine çok yaklaşmış olmam vücudum şişmeye başladı ve tabi tatlı yeme isteğim ama dayanıcam bu hafta hiç kaçamak olmayacak,yarın hoca hanım arkadaşlarımızla günümüz var ama ben gitmiycem çünkü spor saatimle çakışıyo tabiki önce sağlık diye düşünerek spor salonunu seçiyorum,spor hocam herşeyden önce tutup önemsersen çabuk sonuç alırsın diye beni tembihledilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…