Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

AD1 teşekküreler canım.suan sut içiyorum,nedense bu ünlerde canım hep süt ve peynir çekiyor.
özellikle akşamları çok acıkıyrum ben şekersiz ıhlamıur içerim istahımı kapatsın.

canım evet kaliteli vakit geçirmek çok önemli zati kızım yanımdayken olabildiğince vakit geçirmeye çalışıorum koca kızı kucağımdan indiremiyorum öpmekten çocuğun yüzü doğduğundan beri isilik dolu oda alıştı bizi yalaya yalaya öpüyor çılgın kızım benim birazdan gelir okuldan

ad1 ne güzel bir söz daha öneceden duymamıştım,hemen kaydedecem.
evet canım ben de öyle düşünüyorum,kilo vermesem de en azından kilo almamayi dikkat edersem yineden iyi.

kesinlikle bırakma yoksa benim başıma gelenller seninde gelir bak 76 yı görmüştüm ki tekrar 80 oldum offf offf

anacuğum ne yaptın ya acaba bendemi yapsam dayanabilirmiyim bilmiyorum ki yarını sabırsızlıkla bekliyorum düşüp bayılacam kilonu duyunca :))))

fikriyeceğil allah beni güldürdün ya senide güldürür inşallah su diyeti değil kız o şu diyet yani herhangi bir diyet ten bahsediyo ŞenizŞeniz

merhaba kızlar a.s.

nereuscum bitki çayını bende denicem canım çok teşekkürler a.s.

fikriyecim yanındayız şekerim bırakma kendini sakın:1hug:

hilmiyecim senin sürprizlere alışığız zaten canım hiç şaşırmadım vede kıskanmadım:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim
günüm güzel geçti kaçamak yaptım sayılmaz
sabah kalvaltımı çok hafif yapmıştım
öğlen
1 kase çorba 2 yk pilav 4-5yk güveç salata
üzerinede çok minicik sütlaç yedim
yani kaçırmadım olarak görüyorum kendimi

merhab kizlar nasilsiniz ben isten yeni geldim bugün ne yedim
sabah evde kahvalti yapmadim isyerinde arkadas simit getirdi yarim simit yedim nasil özlemisim
1 fincan kahve 1 litre su
öglen dün dosbadan canim cekmisti mantar yaptim peynirli
corba
1 elma
yarim litre su
aksam 1 kase corba
yatasiya kadar 1 litre su daha icerim bakalim yarin kac kilo cikacagim
ama benim bir sorunum var kizlar kabizlik basladi
dosba ve melankoli nasilsiniz kizlar

haha melzeyitcim türkce karakteler olmadigi icin su diye algilamis yha yerim onu ben :))

dosbikim karamanlim süper gidiyorsunuz..
insallah yarin mutlu uyanirsinizz ve gününüz mutlu gecerrr

merhaba hanımlar,ilk önce ne yediklerimi yazayım;
sabah: 5 tane buçak bisküvi şekersiz çayla beraber
öğlen: bir kase çorba ve salata bir buçuk dilim ekmekle birlikte
akşam: bir kepçe çorba bir tabak (tepeleme değil) sade makarna ve birkaç kaşık salata niyetine bol limonlu kısır
bir saat sonra yeşil çayımıda içerim,yatana kadar da 1lt su daha içerim ve bu günlük bu kadar :))) spordan geldim ama duşumu alamadım evde sular kesilmişti,çok rahatsız hissediyorum kendimi ( şimdi geldi ama tam anlamıyla değil duşta poblem yapmasın diye biraz daha bekleyip kendimi sıcak bir banyoya atıcam :)) anlatırken bile gevşiyorum :))))

biraz yorgunum hayatım bende yaklaşık 1 saat 20dk dır evdeyim dinlendim ve geç olmadan akşam yemeğimi yedim,birazdan ise duşa gircemgamyoncuiremsu

afiyet olsun canım... iyiyim bugün çok şükür.... yakında bütün topic kaşarlı mantar yiyecek kaydirigubbakcemile3

ne güzel spor olayını aştın sen canım...
bende istiyorum ama bi türlü bu konuda kendimi değiştiremiyorum (

ne güzel spor olayını aştın sen canım...
bende istiyorum ama bi türlü bu konuda kendimi değiştiremiyorum (

gerçekten alıştım bugün 4. günümdü ve iki gün önceki ağrılarımın yarısı bile kalmadı,dosbacım önce karar ver ve kendine bir spor salonu araştırması yap ve şartlarını öğren,uygun gördüğün yerede kendini yazdır,bir mecburiyet hissedecksin ama tabi önce spor yapmayı sevmek lazım,ben çok seviyorum ve beni mutlu ediyo,u şekilde bir dene arkadaşım bence işe yarıycak ve kendini daha zinde ve mutlu hissedeceksin,en azından kaçamağın olsa bile o kaçamağı eritecek bir yerin olduğunu bilmek bile güzel :))))

haha melzeyitcim türkce karakteler olmadigi icin su diye algilamis yha yerim onu ben :))

dosbikim karamanlim süper gidiyorsunuz..
insallah yarin mutlu uyanirsinizz ve gününüz mutlu gecerrr

:roflol::roflol::roflol: AY Askito Allah seni ne yapmasın,belki de beni ne yapmasın desem daha doğru olcak.kaydirigubbakcemile3
Hiç gülesimyoktu ama burda kendi kendimi ve sezi güldürdüm.:lepi:

teşekkurler hayatım,brakmam.Onun için burdan ayrılmayacaım.Yoksa kesin çok kilo alırım.

butugun toplam yediklerimi yazayım.
Sabah peynir,zetin,ekmek,balı çay
ara yarım armut daha önce yazmayı unutmuşum
öglen domates,peynir,2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
şimdi 1 salatalık yedim,
akşam mantı var ama ne yapsam ne yesem acaba mantı baya besleyeci....

canım ben geçen sene çok araştırdım sen ozaman var mıydın bilmiyorum ama spora başlamıştım
ankarada benim bulunduğum semtte kapalılara yönelik faliyetler çok fazla yok
başladığım salon bayan erkek karışık ve birde sadece bayan kısmı vardı
ilk başta gayet iiydi ama daha sonra erkekler durumun farkında olmadığı için hocaıza bişeyler sormak için girmeye falan kalkıştılar ve tabii ben bu durum üzerine bıraktım
aslında havuza gitmeyi çok istiyorum ama yine burda bay-bayan karışık havuzlar var
bayan havuzları bana çok uzak ve arabam yok (
bu durumdan sonra yürüyüş bandı aldım hatta abarttım biraz pahalı bişey aldım ve tv'si bile var ama maymun iştahlılık yaptım hakkını veremedim
başıyorum ama en fazla 15 gün ( sürüyo hala kendime bi çzöüm bulamadım

mantı mııı :bbo:
ayy hiç söyleme canım ya kafamçokkarıştı

biraz yorgunum hayatım bende yaklaşık 1 saat 20dk dır evdeyim dinlendim ve geç olmadan akşam yemeğimi yedim,birazdan ise duşa gircemgamyoncuiremsu
dinlen canim dus gercekten rahatlatiyor insani
afiyet olsun canım... iyiyim bugün çok şükür.... yakında bütün topic kaşarlı mantar yiyecek kaydirigubbakcemile3
sagol canim evet haydi kizlar kasarli mantar yemeye

bilmiyordum canım ama üzüldüm,olanakları çok olan bir şehirde oturuyorsun aslında ama bir yönden ise kıstlamalar içerisindesin,ama bu durumu salon sahiplerine söyleseydin belki bir önlem alırlardı,bunu hiç denedin mi peki?:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…