Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın. evde kahvaltı etmedim yarım haşlanmış yumurta yedim..işyerinde yarım paket kremalı bisküvi yedim,1 bardak çay içtim. bugün sabaha karşı adet oldum. heryerim ağrıyor dökülüyorum. eve gitmek istiyorum. biri beni kurtarsın.

adcığım bende aynı durumdayım acayip karın ağrısı ve bugün 4 günüm offf nedir bu kadınların çlesi kaymaklı büskivü aman çok fena

valla bilmiyorum nedir bu çilemiz ama kaymaklıyı mecburiyetten yedim hayatım,canım inan hiçbirşey istemiyor.bi ağrı kesici içeyim diye yedim.birazdanda yeşil çay içeyim diyorum belki iyi gelir.

gün olur alır başımı giderim..... belki.

yemeğimi yedim de geldim
arada 3 tane mavi yeşil bisküvi

öğlen yarımdan az çorba 3 kaşıktan az bulgur pilavı
patlıcan kebap
salata
yedim

bende yemeğimi yedim çok şükür.
hasanpaşa köftesi vardı.ama 3 ad köfteye bedeldi.dahada ağır gelmesin diye yanına sadece salata yedim. iş çıkışına kadar ıhlamur ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum. bakalım ya nasip.

miraba çikolatalaarr epeydir yoğdum özlediniz beni eminimm sengözlerimebaksanab

şindik size çok güzel bir çay tarifi vericeemmm
etkisini gününde görceksiniizz

bir tutam karanfil
bir çubuk tarçın
bir adet zencefil
bunları 2 bardak suda kaynatın sabahve akşam sıcak olarak için yanlız zencefilleri biraz parçalayın
sabahki hazırladığınız karışımı akşam ısıtp tekrar içebilirsiniz
hergün taze olarak içilcek güzelleer
ben günnde 400 gr verdim yarın tartılır haber vericem sizee
ama göbeğim indi baya etkilidr

şiddeetle tavsiye edilir !!!

ey hayat! sen şavkı sularda bir dolunaysın,
aslında yokum ben bu oyunda.
ömrüm beni yok saysın.

valla bangır bangır türkü dinleyesim var.

nereus nasılsın gulüüm. hoşgeldin. 400 gr az buz değil akannehir verdiğin tarifi bu akşam eve gidince yapıcam hayatım.sağol inşallah bendede işe yarar.

merhaba arkadaşlar.Benim dün net kablum koptu,düzeltmeye çalıştım ama elektrik çarptıkorkup braktım.Bugün eşim düzelti ve girebildim.

Biraz zaman isteyecektim,diyet yapmak havada degilim bu günlerde.Fakat düşündüm de eger sizinle olmasam kendimi brakıp eski kiloma dönme tehlikesindeyim.Size fazla destek olamayacağım için özür diliyorum,am aben sizin desteğiniz çok ihtiyacım var.Bir şey yazmanız gerek yok tek sizini takip etmek,sizinle beraber olmak kendimi kontrol etmeye yardım oluyor.

Bu günlerde acayip iştahlıyım ama sizi düşünerek yememek için kendimi tutuyorum.
kahvaltım bir dilim ekmek,1 k.k peynir,3 tane zeytin,ballı yeşil çay.
oğlende 1 domats,1 kçk peynir,2 dilim uno ekmek.

nereusum peki kilo verdiriyor ama sumu attırıyor yağmı yakıyor.onuda diyivercenmi hayatım.

nereus nasılsın gulüüm. hoşgeldin. 400 gr az buz değil akannehir verdiğin tarifi bu akşam eve gidince yapıcam hayatım.sağol inşallah bendede işe yarar.

bu tarifi yapan arkidaş 15 günde 3 kilo vermiş bence çok iyi :lepi:
ben yürüyorum sporumu yapıyorum etkili olması için
keten tohumunu yoğurda karıştırıp yiyorum
uyurken elma sirkesi içiyorum
üstünede beni yut dediğinizi duyar gibiyimm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
haberlere çıkarmışım şişman kızın hazin sonu
yediği türlü ot karışımlarıyla sonunda zeherlendi mafoldumben
inşallah bişi olmaz gencecik yaşta :roflol: :roflol: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nereusum peki kilo verdiriyor ama sumu attırıyor yağmı yakıyor.onuda diyivercenmi hayatım.

yapan kişi yağ yaktığını söylemiş
tulavet ihtiyacınızı hissetiğinizde sizde görceksiniz yazmış
verilen kilolar tekrar alınmıyormuşş
bende işe yaradıysa deneyin yaramasa bile faydaları var zararları yok

günaydın artık işe gelmek istemiyorum kızımı okula göndermek istemiyorum birlikte uyuyalım kahvaltı yapalım istiyorum hayatım bukadar telaş içinde yaşamaktan dolalı bir memnuniyetsizlik yaşıyorum
samah kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 3 küçük dilim kaşar peyniri azcık ekmek ucu yedim 1 litrede aç karnına suyumu içtim

canım kızını özlemen,onunla vakit geçirmek istemen çok normal.Hafta sonraları bol bol vakit geçirmeye çalış belki hasretin azılır.Ben çalışmıyorum hep evdeyim inana bu oğlumla daha iyi ilgilendimi anlama gelmiyor.Belki insan çocuğnla 24 saatte beraberdir ama geçirdiği kaliteli vakit 1 saat toplamıştır.Çalışan bir anne cocuğunu belki 1 saat beraber akir çeçiriyordu ama bu 1 saat 100 saat yerine geçer.Onemli olan çok vakit geçirmek değil kalitali vakir geçirmektir.

fikriyecim hoşgeldin hayatım. çok geçmişolsun aman bidahakine daha dikkatli ol hayatım.
canım benim kendini nasıl rahat hissedersen öyle davran. ama yeme isteği inanki hepimizde var,hepimizde bişeyler yemek için kuduruyoruz. o yüzden sakın bırakma diyeti gittiği yere kadar devam.
kilo veremesek bile üzülmek yok.birbirimize destek için burdayız.

nereusum Allah korusun kız,dikkat et kendine. tamam canım denicem bişey yapmıyorum bari bunu yapayım.inşallah aktarı gitmeyi unutmam.
fikriyecim ne güzel anlattın hayatım.ağzına sağlık. ne demişler;

değer ömrün uzunluğunda değil,ağırlığındadır.
önemli olan yılların sayısı değil,tartısıdır.

hayatımda en çok sevdiğim tek sözdür.

Son düzenleme:
ad1 ne güzel bir söz daha öneceden duymamıştım,hemen kaydedecem.
evet canım ben de öyle düşünüyorum,kilo vermesem de en azından kilo almamayi dikkat edersem yineden iyi.

selam kizlar..
allahtan fazla yazmamissiniz..
sabah 5 bucuga kadar uyuyamadim kafayi yicektim..
yazik yavrum 10 da uyandi bir türlü kendimi acamadimm...:(
neise bu aksam uyusamda uyumasamda erkenden yatcam !

fikriyecim neden saldin canim sen kendini yapma böyle bakk..
biliosun bi ara bende öyle oldumm.. 70 i gördüm geri tartidaa..
hemen bir diyet belirle kendine.
bu hafta su diyeti yapcam de.. bak nasil gülecek yüzün tartida.

kilo vermenin mutlulugu gibisi yokk..
bunu bilir bunu söylerim..
hic bir yemek bana tartida eksilen kilolari görmek gibi zevk vermiyor !

yarin kilomu duyunca düsüp bayilabilirsiniz :)) p.tesi 69 ciktim..
p.tesi basladim diyete ve inanilmaz kilo verdimm..
demekki bayram sefasinin kilolari tam oturmamiss:dance:
neise yarin süpriz olsun bakalimmmm:)))

dün yediklerim

sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal

ara 1 cikolata 99 kcal

ara 1 parca kasar peyniri 70 kcal

ara 1 tane vanilyali activia yogurt 120 kcal

aksam
6-7 light kasarli firinda pismis mantar ortalama 260 kcal
2 izgara tavuk gögüsü 200 kcal

toplam 909 kcal

bugün

sabah yok

ara bir bardak light süt 118 kcal.

Son düzenleme:
askito.teşekkürler canım.Su iyeti ne acaba?Ben hamile kalmadan once haftada 1 gün su diyeti yapardım ama onu zayıflamak için değil vucudumu temizlemek için yapıyordum.
Benim su diyet su:
sahab uyandığında 1 bardak ılık su inde 1 çorba kasığı elma sirkesi 1 saat sonra 1 bardak saf su,öğlen için 1 ıhlamur veya kuşburnu çayı 1 kaşık bal
ikindiya kadar hep saf su,ikindi öğlenki çay balsız
akşama kadar saf su aksam yine aynı çay ama balsız ve yatana kadar yine saf su.
2 günde aynı şekide tek caylar aralara kayıyor ve ana öğünler elme ile değişiyor.
3 günde öğlende meyve değil süt içilir.
Dıyet bu kadar.

tabiki fikriyecim. kilo almamakta önemli,ama bırakma kendini sakın hayatım. hep destek tam destek.
şimdi ıhlamur içiyorum acayipde tok tutuyor ayrıca tavsiye ederim fikriyecim. yağsız sütte tok tutar onuda deneyebilirsin.

Back