Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar keki yedimmi yedim tadı olmamıştı ama ayıp olur diye yemek zorunda kaldım akşam sadece çorba içeyim bari yada sadece balık yiyeyim az bişey odahamı iyi yardım edin bana çıldıracam ya

canım bi dilim yediysen çok sorun olmaz bence akşamda az çorba az balık ve salata yer bol suyunu içersin.

melzeyit bende bir tane cikolata yedim .. kendini iyi hissedersin belki..:)

erken saatte oldugu icin sorun yoktur bence.. ögle yemediysen onun yerine koy.. yediysende aksami hafif gecir.. ama sadece corba ile cok acikirsin bence :S

elbiseyi burdan markasiz bir yerden aldim canim :)
ama eminim türkiyede daha güzelleri vardir,
bu arada tickerin yok.. kac kilosun sen?

Melzeyitcim, şimdi üzüldüm bak. Kaç zamandır canın istesin, sonra mecburiyetten beğenmediğin keki ye...
Kıyamammm

evet gerçekten öyle nachtigall cığım malesef kötüydü
aşkitocuğum yapamıyorum tickeri yapmayada utanıyorum zaten kilomu sormuşsun 84le rejime başladım 76 ya kadar düştüm geçen hafta 80.2 ydim o yüzden kötü moralim işte

evet gerçekten öyle nachtigall cığım malesef kötüydü
aşkitocuğum yapamıyorum tickeri yapmayada utanıyorum zaten kilomu sormuşsun 84le rejime başladım 76 ya kadar düştüm geçen hafta 80.2 ydim o yüzden kötü moralim işte

zeytinyağlı fasülyemi yaptım yanına da azıcık fırında mantar hazırladım light kaşarlı....
tarhana çorbamda var
bakalım kaçamak yapmazsam akşam yemeğim bu
bugün herşey çok daha kolay geçiyo :))

meliscim yine yoğun gelemiyor 2 gündür
gece çalışıyo yorgun düşüyo canım kaptanım
hayırlısı ile şu tatil bi gelseydi

bugün ne yedim
sabah iki kepek ekmeği az kaşarla yapılmış yağsız tost şekersiz çay
arada iki ceviz
öğlen bi tabak çorba az yoğurtlu makarna
arada bi sahlep
akşam balık salata var.

Bence sticker ını koy ki bakıp bakıp hırsa gel :)))

Menün çok güzelmiş dosbacım. Şimdiden afiyet olsun

kahvaltımı yapmadım ama tartı canımı sıktı bugün
mehteran gibiyim (
canim moral bozmak yok elbet birgün olacak sakin diyeti bozmak yok
canim aman dikkat et kendine bu hafta cok az yedin sonra gücsüz düsüsp saldirisa gecme
evet canim ya hep öyle oluyor yedikten sonra ne olurdu yemeseydim diyorsun ama

evet dr hep öyle diyorlar valla da verecek kilon cok olunca ayda 2.3 kiloyla kac ayda veririsn o kilolari
askito harika göerünüyorsun canim

kizlar ben yeni isten geldim cooooooooook yoruldum kafam cok kötü agriyor
ne yedim derseniz ögünler bugün birbirine girdi öglen eve gelemedim is yetismesi lazimdi
ikindin ekmek arasi yedim 2 litre su ictim az öncemeyve yedim

eve geldim ama bu saatte bitkinlik diz boyu birtane meyveli süt içtim 3 tane biskrem(( ama elim ayağım titriyor birde mens dönemim ama sabah tartıldığımdan daha zayıfım uffff akşam 1 kase çorba ve kızarmış tavuk aldım balık yapmayı gözüm almadı salata yaparım şimdi yanınıda yoğrt iyi olmazmı sizce

Son düzenleme:
kızlar ben geldimm a.s ayy çook yorgunum,ilk önce neler yediğimi anlatayaım,sabah bir kase çorba içtim sadece,öğlen ise bir tane lahmacun yedim bol salata ve ayran ile akşam ise tekrar bir kase çorba ve bir kaşık salata olarak bol limonlu kısır yedim(gün boyu hiç ekmek yemedim),her tarafım ağrıyo kaslarım alışamadı daha ama pes etmek yok,yarın inş. bugünden daha az yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

ayhh hanginiz kasarli mantarr yemisti bugün???

canim cekti.. üsenmedim gittim aldim.. o yüzden aksam yemegim gecikti
simdi geldim eve..
cok aciktimm
hadi byee :))

selam kızlar tek tek cevap yazacak kadar kalmıycam ne yazık ki zaten okumak bile yarıms saat sürdü kaydirigubbakcemile3
bugün de kaçamaksız kapattım günü ama acayip tatlı isteğim var onu bastırmak için ne yapmam lazım acaba :bbo:
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim salamla yapılmış yağsız tost
ara 2 mandalina
öğle 1 kase yayla çorbası 2 kaşık salata 3 yemek kaşığı da yeşil fasülye
ara 1 elma 1 bardak yarım yağlı süt
akşam 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı küçük bir kase de yoğurt
yazarken çok yemişim gibime geldi acaba çok mu ki :uhm:

birkaç şey daha yazayım çıkmadan
aşkitocum füzük süper sen daha ne zayıflama derdine düşüyosun güzelim bu kilonu korusun yeter valla çok hoşuma gitti kıyafetlin de çok yakışmış çok güzel opuyorumnanaktan
dosbacım insanın bir günü bir gününü tutmuyor belki bugün vücudun ödem yapmıştır yediklerin yüzünden o yüzden yüzünü güldürmemiştir tartı üzülme sakın çok sık tartılmamaya özen göster mesela 2 ya da 3 günde bir tartıl canım

sonra tekrar girerim şekerler öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…