hilmiye bende melzetiye katılıyorum çok çok az yiyorsun.
bugün kanal D'deki doktorum programını izleyeniniz oldumu.
bugünün konusu diyetti çok izleyemedim ama doktor ayda en fazla 2-3 kilo eğer 100 kilo üzerindeyse 4 kilo verilmeli dedi.bunun üzerinde verilen kiloların sağlık açısından çok sakıncalı olduğunu ve kısa sürede tekrar alındığını söyledi.
bunu izledikten sonra bizi düşündüm iki gün az yiyince hemen tartıda görmek istiyoruz göremeyincede moralimiz bozuluyor halbuki adam ayda 2-3 kilodan bahsediyor.
sanırım sürekli hızlı verip hızlı almak yerine yavaş ve kalıcı vermek daha doğru olur.
yemeğimi yedim geldim yarımdan az çorba yeşil salata 2 köfte 3 kaşık pilav yedim
bende bugün iyiyim... eşim öğle yemeği için dışarı davet etti ama ben gitmedim :))iyiyim dosbacım sağol,sen nasılsın. bende öğle yemeğimi yemedim. ama senin yemek iyi görünüyor hayatım şimdiden afiyet olsun. bende çorba ve salata düşünüyorum.
ay dosbacığım ama ben bitanecik yedim nefis işte dayanamadım eşim diğerlerinide ye dedi ama biride bir 10da bir tadına baktım yeter dedim ay yanlışmı yaptım yemesemiydim
bende bir yemek yiyebilsem ne güzel olacak ama patronun misafirleri var bir yere çıkamıyorum
ama ıhlmur içmiştim sanırım ondan olsa gerek çok fazla açlığım yok.
aşkitocum bu yaptığın diyet 900 cal. çok tehlikeli değilmi ki sen bununda altında yapıyosun 1 haftadan fazla yapmamak gerekiyormuş birde butarz şok diyetlerde yağdan çok kas ve su kaybı olduğundan kaybettiğimiz kasların yerine yağ hücreleri geçiyormuş yinede sen bilirsin canım ama dikkatli ol
hilmiyecim 1 paket yani 6 adedi 150 cal.idi canım.
hilmiye bende melzetiye katılıyorum çok çok az yiyorsun.
bugün kanal D'deki doktorum programını izleyeniniz oldumu.
bugünün konusu diyetti çok izleyemedim ama doktor ayda en fazla 2-3 kilo eğer 100 kilo üzerindeyse 4 kilo verilmeli dedi.bunun üzerinde verilen kiloların sağlık açısından çok sakıncalı olduğunu ve kısa sürede tekrar alındığını söyledi.
bunu izledikten sonra bizi düşündüm iki gün az yiyince hemen tartıda görmek istiyoruz göremeyincede moralimiz bozuluyor halbuki adam ayda 2-3 kilodan bahsediyor.
sanırım sürekli hızlı verip hızlı almak yerine yavaş ve kalıcı vermek daha doğru olur.
canım ben gündüz hiç tv seyretmem ta ki akşam haberleine kadar sonrasında da dizilerim var ama bugün bu programı özellikle seyrettim
çok güzel bilgiler vardı
evet kas kaybına çok dikkat çekti ve kalbimizinde kaslardan oluştuğunu anlattı valla şok diyetlerden korktum
özellikle protein alınması gerektiğini anlattı ama sadece protein diyeti yapılırsa vücut alınan besinlerde yağ olmadığı için yakacak bişey bulamaz bunun soncunda yakmaması gereken yerlerden yağ yakar dedi...
kızlar günde 1 saat yürüyen kişi ayda sadece 2 kilo verir dedi ama spor yapmazsanız sağlıklı olarak sadece 1 kilo verebilirsiniz dedi... spor konusunda beni çok düşündürdü
aslında program çok güzeldi...
yeni yıl için bende bişeyler bakayım ama haftaya. hediyemide o zaman alıp yollıcam inşallah.
annen uzaktamıydı hayatım.
nachtigall tsk canim..
bende merak ediorum su kilolariii :roflol:
nerdeler acabaaa:))))))))))))))
zaten 1 haftadan fazla yapmiyorum protein diyetini.
iyimis cnm.
ben gecen yil 1 ay da 8 , 3 ayda toplam 17 kilo verdim.. belkide daha fazla.
hic birini geri almadim.
üstelik diyeti 6 ay birakmama ragmen.. tika basa yememe ragmen sadece 1-2 kilosu geri döndü.
herkes kendi bilir ama ben inanmiyorum.
o günde da 1 saat yürüysle ay da 2 kilo vermekk .. normal yiyenler icindir yahu.
ben günde 1 saat yürücem ..diyet yapcam.. 2 kilo vercem laelaelaelaelae
geberdirim lenn ben o tartiyi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?