Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben gündüz hiç tv seyretmem ta ki akşam haberleine kadar sonrasında da dizilerim var ama bugün bu programı özellikle seyrettim
çok güzel bilgiler vardı
evet kas kaybına çok dikkat çekti ve kalbimizinde kaslardan oluştuğunu anlattı valla şok diyetlerden korktum
özellikle protein alınması gerektiğini anlattı ama sadece protein diyeti yapılırsa vücut alınan besinlerde yağ olmadığı için yakacak bişey bulamaz bunun soncunda yakmaması gereken yerlerden yağ yakar dedi...
kızlar günde 1 saat yürüyen kişi ayda sadece 2 kilo verir dedi ama spor yapmazsanız sağlıklı olarak sadece 1 kilo verebilirsiniz dedi... spor konusunda beni çok düşündürdü
aslında program çok güzeldi...

kızlar ben öğle yemeğimi yemedim
2 köfte 1 dilim ekmek 1 bardak greyfurt suyu düşünüyorum
sabah sabah kocacığımı markete gönderdim greyfurtum bitti diye şimdi içmezsem ayıp olur kaydirigubbakcemile3

iyiyim dosbacım sağol,sen nasılsın. bende öğle yemeğimi yemedim. ama senin yemek iyi görünüyor hayatım şimdiden afiyet olsun. bende çorba ve salata düşünüyorum.

ay dosbacığım ama ben bitanecik yedim nefis işte dayanamadım eşim diğerlerinide ye dedi ama biride bir 10da bir tadına baktım yeter dedim ay yanlışmı yaptım yemesemiydim

iyiyim dosbacım sağol,sen nasılsın. bende öğle yemeğimi yemedim. ama senin yemek iyi görünüyor hayatım şimdiden afiyet olsun. bende çorba ve salata düşünüyorum.
bende bugün iyiyim... eşim öğle yemeği için dışarı davet etti ama ben gitmedim :))
kendimi mutlu hissediyorum

ay dosbacığım ama ben bitanecik yedim nefis işte dayanamadım eşim diğerlerinide ye dedi ama biride bir 10da bir tadına baktım yeter dedim ay yanlışmı yaptım yemesemiydim

afiyet olsun canım... en azından miktarını çok iyi ayarlamışsın
ya eşine uyup hepsini yeseydin !!!
bence nefsimize hakim olamadığımızda sadece tadına bakmak lazım yoksa yağ yakamıyormuşuz

bende bir yemek yiyebilsem ne güzel olacak ama patronun misafirleri var bir yere çıkamıyorum
ama ıhlmur içmiştim sanırım ondan olsa gerek çok fazla açlığım yok.

bende bir yemek yiyebilsem ne güzel olacak ama patronun misafirleri var bir yere çıkamıyorum
ama ıhlmur içmiştim sanırım ondan olsa gerek çok fazla açlığım yok.

ıhlamur çok güzel iştah kapatıyor canım
iş yerinde yemek zor olsa gerek...

aşkito zevkine hayranım
uzun boylu değilim diyorsun ama her giydiğin çok yakışıyor
boyum 1.65 kilom 68 ama senin gibi durmuyorum
ya aslında spora yeniden başlamam lazım (
sanada maşallah diyorum

zaten 1 haftadan fazla yapmiyorum protein diyetini.

hilmiyecim 1 paket yani 6 adedi 150 cal.idi canım.

iyimis cnm.

ben gecen yil 1 ay da 8 , 3 ayda toplam 17 kilo verdim.. belkide daha fazla.
hic birini geri almadim.
üstelik diyeti 6 ay birakmama ragmen.. tika basa yememe ragmen sadece 1-2 kilosu geri döndü.
herkes kendi bilir ama ben inanmiyorum.
o günde da 1 saat yürüysle ay da 2 kilo vermekk .. normal yiyenler icindir yahu.

ben günde 1 saat yürücem ..diyet yapcam.. 2 kilo vercem laelaelaelaelae
geberdirim lenn ben o tartiyi :)))))

yeni yıl için bende bişeyler bakayım ama haftaya. hediyemide o zaman alıp yollıcam inşallah.
annen uzaktamıydı hayatım.

Canımcım, ben hediyemi aldım. Kendime de aynısından aldım. Umarım arkadaşım beğenir :)))
Annem ızmirden geldi canım.

Kızlar, öğleye doğru 1 pk çubuk kraker ve 1 bardak ayran vardı. Öğlen de kuşbaşı kavurma 1 dilim ekmek yedim. Arada gene annemin yaptığı sakızlı muhallebiyi yiyeceğim. Birazdan kahvemi ve yeşil çay içeceğim

Aşkitocum, fotoğraflarında gerçekten zayıf görünüyorsun. ınceciksin. Nazar değmesin tabi canım. Kiloların nerede saklanıyor şekerim :)

aşkitocuğum sen bu diyetlemi verdin hepsini maşallah vallahi sana bişey olmasında gerisi önemli değil allmadıysanda problem yok demektir güzelmiş bununla verdiysen ama ben okadarla dayanamam ya uf zaten dayanamadığım için bu halde değilmiyim kız kanıma girmeyisin yanımdada çok güzel kek var ölecem ben ya bu haksızlık 1 aydır canım kek istiyodu ve inatla yapmadım yemeyim diye arkadaş yapmış getirmiş şubeye yemesen ayıp olur yesem bana ayıp günah değilmi üfffffffff ağlayacam

kız aşkito negüzelsin maşallah fotoğraflarına daha öncedebakmıştım bende zayıflayacam o elbiseden bende istiyorum kıskandım vallah billah(kestane kebab acele cevap) nerden aldın o ciciyi

canım 1 ay boyuncamı bu diyeti yaptın ben anlamadım bize anlatsanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…