hahahha 1/2 yarim demek istedim.
nachtigallciğim o kadar çok yazmışsınız ki ben okurken sen çıkmışsın bile o yüzden konuşamadık kaydirigubbakcemile3
kardeşimi otogardan almaya gittik ve geldik yemek falan derken ancak fırsat buldum ve bugün biraz fazla kaçırdım :kedi: neyse yarın toparlarım artık salona geçicem birazdan hepinizi öpüyorum canlarım..
iyi aksimlar herkese,kimse yok simdilik ama neyse.
Bugun tam girdim yazacaktim misafirlerim gelcek diye haber aldim.Hemen kalktim evim misafir icin pek musait degildi de hemen topladim.Yineden yemek yaptim ve tatli ama tatlidan cok azicik yedim 2 kibrit kutusu kadar balkabagi tatlisi yedim.opuyorumnanaktan
gunduz kalsik kahvalti ettim,peynir,zeytin,domates,ekmek,cay
oglende aksamdan kalan 2 kofte ve salata yedim,ara mandalina ve alma
aksam da etli govec ve tatli edim,12 dilim ekmek,yaninda 1/2 bardak meyvesuyu.
arkadalsar ben kendimi icin baya anlatim sizde biraz anlatirsaniz sevinirim,hediye edecem sey karsidaki insanin gercekten begnmesini istiyorum ve onu birazicik taniyabilsem hedefime ulasmis olurum belki.
Benim tam bu rengi seviyorum diyemegicem,nerdeyse tum renkleri severim ama en sevdigim reng turkuaz fakat daha cok yesile kacan olan.
aaaa bahar gelmiş ,hoşgelmiş :)))
Gözünüz aydın Baharcım. Evinize neşe gelmiştir şimdi :)) Annen şimdi kardeşin için bir sürü güzel yemek yapar, aman dikkat canım. :))
günaydın kızlar,
herkese güzel pazarlar güzelce dinlenelim nactigalim hariç veli toplantısına gidiyorsun değilmi.
ben de hafta saymaya başladım okulun kapanmasına 3 hafta kaldı, lisans dersleri bitecek ama lisans üstülere derslerine devam edeceğim olsun bayaa dersim azalacak. Bunu düşünmek mutluluk veriyor bana yoruldum yaa. Biraz da kendim için çalışmak istiyorum bir de.
kızımı yedirdim ama ben kahvaltı yapmadım henüz uyukucu eşimi bekliyorum.
günaydın kızlar,
herkese güzel pazarlar güzelce dinlenelim nactigalim hariç veli toplantısına gidiyorsun değilmi.
ben de hafta saymaya başladım okulun kapanmasına 3 hafta kaldı, lisans dersleri bitecek ama lisans üstülere derslerine devam edeceğim olsun bayaa dersim azalacak. Bunu düşünmek mutluluk veriyor bana yoruldum yaa. Biraz da kendim için çalışmak istiyorum bir de.
kızımı yedirdim ama ben kahvaltı yapmadım henüz uyukucu eşimi bekliyorum.
günaydın çok geç olur sanırım(
kalktım ve hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum moralim çok bozuk
kendimi ii hissetmiyorum açıkcası
kimseciklerde yok akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?