Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigallciğim o kadar çok yazmışsınız ki ben okurken sen çıkmışsın bile o yüzden konuşamadık kaydirigubbakcemile3
kardeşimi otogardan almaya gittik ve geldik yemek falan derken ancak fırsat buldum ve bugün biraz fazla kaçırdım :kedi: neyse yarın toparlarım artık salona geçicem birazdan hepinizi öpüyorum canlarım..

gelen giden olmamış pek hafta sonu diye sanırım

akşam bi kase çorba,biraz barbunya ve bi dilim ekmek yedim haa bide bi bardak ayran

yemekten sonra ıhlamur,zencefil,tarçın çayımı içtim

afiyet olsun herkese biz daha yeni geldik, hocaya gittik yedik içtik :kedi: sonra melisden 1 ay küçük kızı olan bir aile var onlala metrocitye gittik çocukları yedirdik sohbet ettik 10.30da evdeydik melisin muhallebisini yedirdim uyutmaya çalıştım başaramadım bakayım ne yaptınızı dedim :) neler yediğimi yazamıyorum :kedi:

Nachtigall canım umarım misafirin olur seneye de sen de çalışmazsın melis kadar bebeği olan hatta buluştuğum bir arkadaşın da yeniden hamile olduğunu öğrendim (ferideden bahsediyorum) kendim olmuş gibi sevindim. Szilerden de alırız inşallah haberler.

çikolata götürdüm. Melis çok koşturdu bizi ama ben hiç peşinden koşmadım götürmeyelim demiştim ondan hep eşim koşturdu laf etmeyeyim diye. Çok cadılık yaptı ama neyse çok oturmadık 2 saatcik, ikiz ablalar vardı 2 yaşında onlarla oyalandılar biraz ama hocanın anlattıklarını bile pek dinleyemedik melisin sesinden.

Ben de bana kimin alacağını bilmiyorum kargoda görürüz artık :)

iyi aksimlar herkese,kimse yok simdilik ama neyse.
Bugun tam girdim yazacaktim misafirlerim gelcek diye haber aldim.Hemen kalktim evim misafir icin pek musait degildi de hemen topladim.Yineden yemek yaptim ve tatli ama tatlidan cok azicik yedim 2 kibrit kutusu kadar balkabagi tatlisi yedim.opuyorumnanaktan
gunduz kalsik kahvalti ettim,peynir,zeytin,domates,ekmek,cay
oglende aksamdan kalan 2 kofte ve salata yedim,ara mandalina ve alma
aksam da etli govec ve tatli edim,12 dilim ekmek,yaninda 1/2 bardak meyvesuyu.

arkadalsar ben kendimi icin baya anlatim sizde biraz anlatirsaniz sevinirim,hediye edecem sey karsidaki insanin gercekten begnmesini istiyorum ve onu birazicik taniyabilsem hedefime ulasmis olurum belki.

Benim tam bu rengi seviyorum diyemegicem,nerdeyse tum renkleri severim ama en sevdigim reng turkuaz fakat daha cok yesile kacan olan.

canim ,diyet mi soruyorsun,cok iyi gitmiyor diyebilirm.Bayram bidemi genisletti sanirim,baya yemeye basladim ve daha kotusu doymuyorum.ama biraz dayanirsam zamnla midem kuculur diye dusunuyorum.
Onun disinda hayatimda fazla degisiklik yok,iyiki misafirlerim geliyor disirdaki hayattan kopmuyorum bir sekilde onlar duniya ila baglantim oluyor.

Gözünüz aydın Baharcım. Evinize neşe gelmiştir şimdi :)) Annen şimdi kardeşin için bir sürü güzel yemek yapar, aman dikkat canım. :))

Fİkriyecim, ben de midemin genişlediğini hissettiğimde etiforma yükleniyorum. Herhangi bir türü işe yerıyor.

Canım, bence hepimiz hediyelerimizi aldığımızda çok mutlu olacağız. Maksat birer anı.

Dün akşam yediklerimi yazıyorum:
1 tabak kıymalı kabak, 1 dilim ekmek ve ayran
Gece de 1 muz

Bu sabah da standart 2 dilim ekmekli, peynirli kahvaltı. Ek olarak 1 yumurta yedim. Birazdan okula gideceğim. Evden yemek götürmeyeceğim bu sefer. Arada bi şeyler yemeye gideriz sanırım. Ama ya tavuk ızgara yerim ya da köfte.
Hepinize güzel pazarlar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,
herkese güzel pazarlar güzelce dinlenelim nactigalim hariç veli toplantısına gidiyorsun değilmi.
ben de hafta saymaya başladım okulun kapanmasına 3 hafta kaldı, lisans dersleri bitecek ama lisans üstülere derslerine devam edeceğim olsun bayaa dersim azalacak. Bunu düşünmek mutluluk veriyor bana yoruldum yaa. Biraz da kendim için çalışmak istiyorum bir de.
kızımı yedirdim ama ben kahvaltı yapmadım henüz uyukucu eşimi bekliyorum.

merhaba fıstıklar a.s.

8 gibi kalktım ama geç yattığım için sanırım uykumu alamamışım kızıma sütünü içirdim ben biraz şekerleme yaptım :)

kahvaltım 10 gibi oldu iki dilim ekmek ince bi dilim kaşar,bi kaşıkta süzme yoğurt.

aaaa bahar gelmiş ,hoşgelmiş :)))

canım dün girdim yazarım diye ama bilgisayar başında oturamadım bile çıkmak zorunda kaldım yine konuşamadık kaydirigubbakcemile3

Gözünüz aydın Baharcım. Evinize neşe gelmiştir şimdi :)) Annen şimdi kardeşin için bir sürü güzel yemek yapar, aman dikkat canım. :))

aynen öyle oldu canım bir sürü de yemek vardı dün baya kaçırdım bugün temkinli gidiyorum bakalım inşallah yine beni zorlamazlar

hadi gözün aydın canım dayan az daha dinlenmek elbette seninde hakkın ev iş üstelik çocuk epey yoruyodur kendine gelirsin azcık kaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar..

kaynanam bizde.. bu yüzden güzel bir pazar kahvaltisi yaptik ailecek..
artik son demlerim..
yarin acayip SIKI bir diyete gircemm..

artik nasil bir diyet uygularim bilmiyorumm..
yediklerimi yazinca görürsünüzz..

hepinize iyi pazarlar diliyorumm.a.s.

Ohh, sevindim meliscim, 3 hafta sonra rahatlayacaksın.
Ben de veli toplantısından geldim. Önemli olan 9. sınıflar. İngilizce 10 saat olunca bayağı önemli oluyor. Veliler de çocukları ile ilgili tek tek yorum istiyor. Haklılar tabi.

Kahvaltımı biliyorsunuz.
Öğleye doğru 1 bardak light süt içtim. Yarım paket çizi yedim. Çok mu kötü yaptım? Çizi çok zarar vermiş midir?
Şimdi de kıymalı kabak, ayran ve yarım dilim ekmek yiyeceğim.

günaydın çok geç olur sanırım (
kalktım ve hiç bişey yemedim yemekte istemiyorum moralim çok bozuk
kendimi ii hissetmiyorum açıkcası
kimseciklerde yok akşam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…