Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dosbacım ben de öyle bazen deli gibi yiyorum sanki günlerdir açmışım gibi hepimize oluyo birkaç güne eski düzenine dönersin merak etme
ferda ablacım sen baktın mı kilo çizelgesine ben hala yapamadım kabul etmiyo ticker factory den yapıyor olmama rağmen
börek??? hhhmmmm olmamış bi de o bi kaç sarma n3e kadar ?? canım hatırlatayım 4 sarma =1 dilim ekmek +1 tk yağ ihtiyacı demekselam şekerler,bugün neler yedim yazayım sabah birkaç burçak bisküvi ve çay,öğleden sonra iş çıkışı sohbetim vardı orda yedim iki dilim börek birkaç sarma eve geldiğimde de yarım yemek kaşığı barbunya yemeği yedim ve bu akşamı ve yemek işini bitirdim,bu saatten sonra sadece sıvı şeyler tüketirim beli bir adet meyve yerim,bu aralar bu taktği uyguluyorum bakalım neler olcak erken saattte yemek işlerimi bitiriyoruma.sinş. farkeder a.s
burdayız :))kızlar nerdesiniz yaaaaa,genciza hariç :)))
geçmiş olsun canımkızlar ben dişçiye gittim işim uzun sürdü geldim annem ve kızımla ramiz köfteye gittik :)
bugün biraz ödül verdim kendime ama yemek işim 4de bitti birşey yemeyeceğim artık şu an bile çok tokum belki meyve yerim.
sabah domatesli omlet yedim gerisi aynı ekmek niyetine de simit yedim.
öğlen köfte az pide bol salata. tek kaçamağım yarım porsiyon kadayıf oldu annemle bölüştük. ama yetti bana cumaya kadar yok bir şey.
merhaba kizlar nasilsiniz kacinci olduk bilen varmi
ben ne yedim
sabah kahvalti
1 litre su
1mandalina
öglen 4 tane köfte biraz firinda az yagli patates
salata
1 elma
1litre su
canim su anda birsey istemyor birazdan stepe gidecem
1 litre su daha icerim