Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya sinir oldum sayfada problem yaşayan bir ben iyim kızlar yoksa sizde de aynı problem var mı?
bende çok zor açıyorum sayfaları bi de yazarken sürekli kopyalıyorum yoksa her an gidebilior

ben ne yedim arada diyet bisküvimi ve mandalinamı arada güveç bir tabak birazda pataes kavurma az salata yedim arada 1 elma yedim şu saate kadar 1.5 litreye yakın su içtim birtanede ada çayı içtim geniz akıntım başladı bide arkadaşlar sabahka akşam arasındaki kilo farkınızı lütfen rica ediyorum yazın acaba birtek benmiyim yoksa çoğunlukmu merak ettim benim sabahla akşam arasında hiç fark olmuyor yada 100-200 gr ancak oluyor

canım benim sabahla akşam arasında çok fark oluyor en az 500gr oynar

ben ne yedim arada diyet bisküvimi ve mandalinamı arada güveç bir tabak birazda pataes kavurma az salata yedim arada 1 elma yedim şu saate kadar 1.5 litreye yakın su içtim birtanede ada çayı içtim geniz akıntım başladı bide arkadaşlar sabahka akşam arasındaki kilo farkınızı lütfen rica ediyorum yazın acaba birtek benmiyim yoksa çoğunlukmu merak ettim benim sabahla akşam arasında hiç fark olmuyor yada 100-200 gr ancak oluyor

Canımcım, 1 kiloya yakın fark olması lazım sabah ve akşam arasında.
Acaba vücudun su mu tutuyor?

kendimi çok yormadım ama eşim geç gelecekmiş biraz ,ona sinir oldum
yemek saatim daha geç olcak :((

Dosbacım, sen yesen yemeğini erkenden? Sonra eşinle oturursun sofrada. Akşam iyice geç saate kalmasın diye yemeğin.

kızlar yine tansiyonum düşmüş 8/6 şeker attım ağzıma ama fayda etmedi eve gitmek yatmak istiyorum bugün az yediğimi fark ettim öğlen yemeğim etliydi ama nerdeyse et yoktu akşam köfte yapayım kıza ve kendime eşimde börek yesin
dosbacığım sen ye yemeğini eşin gelince sofrada oturursun bencede dün aynı şeyi bizde yaşadık saat 21 di sofra topluyodum olmuyor öyle

Dosbacım, sen yesen yemeğini erkenden? Sonra eşinle oturursun sofrada. Akşam iyice geç saate kalmasın diye yemeğin.[/QUOTE]

canım haklısın zaten pek iştahım yok bakalım 7den sonraya kalırsa yerim
bu akşam meyve yemem olmazsa...

kızlar yine tansiyonum düşmüş 8/6 şeker attım ağzıma ama fayda etmedi eve gitmek yatmak istiyorum bugün az yediğimi fark ettim öğlen yemeğim etliydi ama nerdeyse et yoktu akşam köfte yapayım kıza ve kendime eşimde börek yesin
dosbacığım sen ye yemeğini eşin gelince sofrada oturursun bencede dün aynı şeyi bizde yaşadık saat 21 di sofra topluyodum olmuyor öyle

umarım o saate kalmaz canım yaa
biz en geç 6da yemek yemiş oluyoruz bugün az biraz gecikeceğim dedi ararım çok gecikecekse yerim

günaydın arkadaşlar melisciğim börek yağ süt ve et vede ekmek hakkımı fferagat ederek yediğim bişeydi napayım akşam salta ve çorba kesmedi bide eşime gıcık oldum sinirden ikinciyide yedim ama parçalrı küçük kestiğim için büyük bildiğimiz dilimin yarısıyydı
sabah ne yedim
iki bardak su
çeçil peyniri( buara ona sardım diğerleri zevk vermiyor)
maydanoz az domates az salatalık
1 kaşık kuşburnu
bugün kahvaltı pek yapamadım kızım uyuyordu uyandırmak istemedim bu yüzden geç kaldık yavruma hızlı hızlı yedireyim derken çocuğun miğdesi bulandı nasıl korktum hasta diye yiyeceğinide yemedi aklım onda kalacak
hayirdir canim ne yapti esin ay kiyamam ben yavruna
neden içimden bises hamile olduğumu söylüyor bilmiyorum ama inşallah değilimdir çünkü resmen çökerim.
hayirdir kuzum ne oluyor bu grubdakileri hamile grublarina mi göndercegiz yoksa
21 aylık fikriyecim.daha çok erkenbenim için.yenide işe girmişim. amanın istemiyorum ben şuanda 2.çocuğu.Allah isteyenlere versin dilerim.
pudingede bayılırım. hııımmm. olan olmuş artık şeker afiyet olsun. ama akşama kadar yakarsın o kaloriyi diye düşünüyorum.
evet canim ya erken heel birde calismaya yeni basladi benim oglanla kizin arasina 9 yas var insanin ilk basta zoruna gidiyor o kadar zamandan sonra herseye yeniden baslamak ama zevklide oluyor ve su anda en büyük yardimcim oglum
mafoldumbenben bugün diyete geri basladim..
1 haftada 2 bucuk kilo almisim.69 uda gördüm bu sabah-:kızgın: yuh bana.
kilo almak ne kadar kolaymis bunu bu hafta bir kez daha anladim.
yarina kadar 500 gram gitse bari yha. ay rezil oldum.
yok yani birde benim yüzümden gerilerde kalacagiz.. cok üzgünüm..
evet canim ya kiloyu almasi cok kolay ama vermek icin haftalarca ugrasiyoruz ama sen sakin üzülme verirsin yine
kızlar çok sayfa olmuş şöle bi göz attım ama kimi yerlerini okudum ve okudukça gaza geliyorum,bu arada spor salonu araştırcam haftada bikaç gün gidip spor yapabilmek için tabi sadece bayan olması lazım zaten problemde orda başlıyo,bulamazsan kendime koşu bantı bakıcam artık
evet canim ya burayi okudukca insan daha da bir hisrlaniyor
kızlar biliyosunuz yaklaşık bir aydır baskülle uğraşıyorum.bugün yine aradım fabrikayı başka bi model gönderilecekmiş artık bişey gönderinde ne gönderecekseniz gönderin dedim bi aydır halledemediniz alttarafı bi baskül gıcık oldum iyice yaa.valla diyet motivasyonum bozuluyor kilo verdiğimi görünce iyice gaza geliyodum.

alt komşuda tartılıyodum oda hasta olmuş yatıyomuş onada gitmeye korkuyorum yarın nerde tartılıcam ben şimdi pöffff :(
ay canim senin baskül de yilan hikayesine döndü valla motivasyon konusunda haklisin insan verdigini görünce daha da hirslaniyor
vallahi dosbacığım tebrikler kadına artık yarı parasını teklif et ben bu mantığı anlamıyurm akşam sağı solu topladın kadın gelecek diye bide bi güzel yardım ettin ee ne anlamı kaldı şeker benim arkadaşlarımda aynı hatta bazıları aşmış durumda kadından çok kendi yapıyor
valla melyezit cim benim kayinvalidemde ayni kadindan cok kendi yapar isi

canim sen dr gitmedin mi hala gecen hafta da ayni sakayetin vardi ve arada tansiyonun cok düsük
ben ne yedim kizlar
kahvalti ayni ama bugün 1 tane de yumurta vardi
1 litre su
1 elma
öglen dünden bamya yemegim vardi ondan yedim
salata
1 mandalina
1 litr su
aksam sadece meyve
birazdan görümceme gidecem
yarim litr su daha icerim
yarin insallah iyi haberlerle gelirim

iyi akşamlar kızlar iki gündür gerginim kpss alımları başladı aldıkları komik sayıda kadroyu görünce gerilmemek elde değil umudum hiç kalmadı yeniden kitap sayfaları beni bekliyo yine de yarın arkadaşımla birlikte tercih için uğraşıcaz bakalım uğraştığımıza değmeyecek ama neyseee...
bugün yediklerimi yazayım:
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost ve 1 fincan meyve çayı
ara 1 mandalina
öğle 1 küçük beyaz simit
ara 1 küçük elma ve 1 mandalina
akşam da 1 kepçe çorba 1 küçük dilim elbasan tava(bi yemek programında görmüştüm bugün deneyim dedim fena olmadıkaydirigubbakcemile3)
3 litre suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı da içtim her zamanki gibi
not:yarına kadar 300 gram gider mi ki acaba inşallaaahhh :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar iki gündür gerginim kpss alımları başladı aldıkları komik sayıda kadroyu görünce gerilmemek elde değil umudum hiç kalmadı yeniden kitap sayfaları beni bekliyo yine de yarın arkadaşımla birlikte tercih için uğraşıcaz bakalım uğraştığımıza değmeyecek ama neyseee...
ara 1 mandalina
öğle 1 küçük beyaz simit
akşam da 1 kepçe çorba 1 küçük dilim elbasan tava(bi yemek programında görmüştüm bugün deneyim dedim fena olmadıkaydirigubbakcemile3)

afiyet olsun canım
beyaz simit nedir ki ola??
simit haricinde çook hafif olmuş
bende öğle ile aynı yedim

kızlar vallahi eve kendümü or attım yattım dinlendim biraz ama miğdem bulanıyor bu arada tartıda biraz daha güldüm eşim yine geç geldi mardin davası var onun telaşı içinde bir kase çorba ve 1.5 dilim börek(biliyorum dayaklığım) ama yemek yapamadım birazda peynir yedim et yerine geçiyor ya hım birde bir bardak meyve suyu içtim sizce abarttımmı şimdi bir bardak süt içerim suyumu 2 litreye tamamlayamadım ama yatana kadar içerim hesabındayım

kızlar bu leslie yürüyüş programını indiren varmı varsa allahaşkına biri yardım etsin kafayı yicem indiremedim yada beceremedim bilmiyorum.

genciza ben 1.partı indirdim ilk part bitmeden diğerlerini indirmiyor yaptımmı yok ne mekan nedezaman bana uymuyor artık bu ara bir kaçtane mandalina ve maydanoz suyu kaynattım arkadaşım sabaha iki kilo fark edecek dedi isterseniz sizde deneyin belki yarına faydası olur bu arada güzelim izinlimi bu haftamı görmedim banamı öyle geldi bu arada yarım litre daha su içtim 2litre içtim yani

merhabalarr.yarın ki kilomu şimd,den yazayım.aynıyım....
bu haftadan sonra izin istiyorum memlekete yola çıkıyoruz cumartesi günü ve ben orada oğlumun sünnetini yaptıracam sonrası bayram tatili ama bayram tatilinden sonra buradayım..hemde azimli kararlı ve istekli bir şekilde...

melzeyitcim ben daha indirmeye başlayamadımki ikinci parta geçeyim.
rapidsharede free dediğimde error veriyor indirme sayfası açılmıyor bitek bendemi öyle oluyo anlamadım.

afiyet olsun canım
beyaz simit nedir ki ola??
simit haricinde çook hafif olmuş
bende öğle ile aynı yedim

canım sende haklısın ankaranın siyah simidi meşhurdur beyaz pek gündemde değil galiba kaydirigubbakcemile3 babam fırından almış tazeydi öğle yemeği yerine onu yiyeyim dedim bende yarın kaç çıkıcam acaba merak ediyorum :kedi:

kızlar vallahi eve kendümü or attım yattım dinlendim biraz ama miğdem bulanıyor bu arada tartıda biraz daha güldüm eşim yine geç geldi mardin davası var onun telaşı içinde bir kase çorba ve 1.5 dilim börek(biliyorum dayaklığım) ama yemek yapamadım birazda peynir yedim et yerine geçiyor ya hım birde bir bardak meyve suyu içtim sizce abarttımmı şimdi bir bardak süt içerim suyumu 2 litreye tamamlayamadım ama yatana kadar içerim hesabındayım

melzeyitcim peynir etin yerine geçebiliyor mu ben bunu bilmiyordum etle pek aram olmadığı için eğer karşılıyorsa salatalarıma peynir ilave edebilirim CADIARZU

bu haftadan sonra izin istiyorum memlekete yola çıkıyoruz cumartesi günü ve ben orada oğlumun sünnetini yaptıracam sonrası bayram tatili ama bayram tatilinden sonra buradayım..hemde azimli kararlı ve istekli bir şekilde...

hayırlı yolculuklar canım bayramda burda olmazsan şimdiden bayramını kutlarım vereliniortak

ara 1 mandalina
öğle 1 küçük beyaz simit
canim hakkinda ne hayirliysa o olsun insallah olur
genciza ben 1.partı indirdim ilk part bitmeden diğerlerini indirmiyor yaptımmı yok ne mekan nedezaman bana uymuyor artık bu ara bir kaçtane mandalina ve maydanoz suyu kaynattım arkadaşım sabaha iki kilo fark edecek dedi isterseniz sizde deneyin belki yarına faydası olur bu arada güzelim izinlimi bu haftamı görmedim banamı öyle geldi bu arada yarım litre daha su içtim 2litre içtim yani
canim mandalinanin kabulari mi yoksa dilmlerlerdn birkav tane mi sen su dr isini ihmal etme

canim sana hayirli yolculuklar allah im oglusunun dügününüde göstersin insallah

hepinize günaydin nerdesiniz ya saat kac oldu
kizlar ben bugün 67.5 kiloyumzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kahvaltimi yaptim
ise gidecem

günaydın kızlar. öncelikle şunu belirteyim kesinlikle hamile değilim şükürler olsun. dün akşam regl oldum. (çok şükür) ve şuan biton sopa yemiş gibiyim zor kalkıp işe geldim. ayrıca öksürüyorum sanırım grip oluyorum. tartılamadım beni aynı geçerseniz sevinirim. bugün pek gelemeyebilirim hoşçakalın.

Back