Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteye tek giremeyen ben değilmişim. Bugünde çok gelen giden olmamış. Yine bakım mı vardı? Bu arada evde kayınvalidem akşamları pc başına oturunca kalkmıyor bende kalk diyemiyorum. Tam gelmeye niyetleniyorum bi bakıyorum oyun oynuyor. Seslenemiyorum. İş yeri çok yoğun. Benim kullandığım bilgisayar kısıtlı internet bağlantılı. Kadınlar kulübü yasaklılar arasında. Netbook uma şarj cihazı alamadım. Telden girmeyi de ben sevmiyorum. Anlayacağınız bir türlü gelemiyorum. Bu arada iki gündür bende kesin ve sert bir diyete başladım. Çarşamba sabahı tartıldığımda 64.4 tüm. Bu sabah 63.7 çıktım. Artık hedefe ulaşmaya kararlıyım. İki gündür lokma kaçamak girmedi boğazımdan
Bu arada çok özledim sizi.Geçmişi okuyamıyorum. O nedenle önemli bir şey varsa yeniden söyleyin lütfen.
![]()
Sgl cnm Allah razi olsun.Afiyet olsun canım:)
İdealine ulaşana kadar devam et canım zaten şimdi bırakırsan hemen geri kilo alırsın ki 5 ne ki verirsin sen başarırsin sen :))
Sutlac bakalavadan iyidir afiyet olsun cnm:)
Hg ebrucum nasılsın bebi s nasıl oldu?
İnşallah en kısa zamanda herşey gönlüne göre olur cnm hayırlısı olsun hakkınızda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar cok zor durumdayim
bilmediginiz ve anlatamayacagim cok sey var. Derdim büyük bana göre ama Allah daha büyük. Insallah her daim seven sevdigi ile evlenir, Allah sevenleri kavustursun. Allah aileme sevdigimi damatlari olarak kabul etmelerini nasip etsin.
Cok üzgünüm icim yaniyor ve kalbim aciyor, Allah kimseye böyle bir dert vermesin.
Menülerini yazamiyorum pek yemiyorum ams sagliklida yemiyorum istahimda yok midem cok bulaniyor ne yesem karnim sisiyor.
Inanin eger istedigim sekilde asilmayacaksa bu derdi ömür boyu cekecegim bu durumda ölsem suanda erken öldüm demem.
Allahim yardim etsin![]()
Kızlar bu sabah tartıya çıkınca moralim bozuldu. Bu hafta listemde yazanlardan bazı şeyleri atladım daha fazla kilo vereyim diye ama 500 gr almış görünüyorumnasıl oldu bu anlamadım. Bu hafta takıma almayın beni de haftaya alın en iyisi
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 78.9
Fark: -500 gr
Böyle ekside olunca yüzde nasıl hesaplanır bilmiyorum![]()
Şimdi de 78.7 çıktı. 400 gr artım var![]()