- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn lavaş hiç de düşündüğüm kadar masum değilmiş yememek lazım yemeyelim yedirmeyelim :sly:merak edip internette bi kaç siteye baktım lavaş için hepsinde aşağı yukarı aynı değerler.
'1 adet lavaş 3-4 dilim ekmeğe, 1 adet bazlama ise büyüklüğüne göre 7-8 dilim ekmeğe denk gelmektedir' yazıyor.100 gr lavaş 235 kaloriymiş.100 gr beyaz ekmekte hemen hemen aynı kalori değerinde. bir dilimi(30 gr) 77 kalori.
geçen günkü çiğ köfteden kalan lavaşlar vardı kaç gram olduğuna baktım.1 tanesi 50 gram geliyor.
Bireysel de ben ikinci özlem üçüncü olmus ilk kez derecem oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr günaydınn
sonuçlar ne kadr güzel ikinci olmuşuz.Havva ile Özlem de ilk üçte tebrikler kızlar çok iyisinn![]()
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar harikasınız 😀💐🌀havva ile özlemi ayrıca tebrik ediyorum tabiii 😉
Haydi özlem'ler haftaya ucumuz bireyselde ilk 3'e girelim.![]()
Haydi özlem'ler haftaya ucumuz bireyselde ilk 3'e girelim.![]()
merak edip internette bi kaç siteye baktım lavaş için hepsinde aşağı yukarı aynı değerler.
'1 adet lavaş 3-4 dilim ekmeğe, 1 adet bazlama ise büyüklüğüne göre 7-8 dilim ekmeğe denk gelmektedir' yazıyor.100 gr lavaş 235 kaloriymiş.100 gr beyaz ekmekte hemen hemen aynı kalori değerinde. bir dilimi(30 gr) 77 kalori.
geçen günkü çiğ köfteden kalan lavaşlar vardı kaç gram olduğuna baktım.1 tanesi 50 gram geliyor.
O zmn lavaş hiç de düşündüğüm kadar masum değilmiş yememek lazım yemeyelim yedirmeyelim :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunları okuduktan sonra lavaşı anca mayısta sürerim ağzıma.o da ideal kiloma iyice yaklaştığım için olur.
![]()
bu sabah tartıldım 64.9 çıktım düne göre 400 gr daha eksik bu niye dün olmaz kii(
Sevin sevin ne guzel simdiden 400gr gitmis.:)
hem sevindim hem kızdım :)) haftada 1 kere tartılmak en iyisi böyle her gün başka başka çıkabiliyor insanı sinir ediyor :))
bugün hava çok güzel yürüyüşe çıkıyrum 2 saat yürüyüm diye planlıyorum![]()
Kızlar günaydın herkese. bugün bir şanssızlıktır, tersliktir gidiyor bende. kötü rüyalar gördüm, sonra bir kalktım her zamankinden 1 saat fazla uyumuşum. dolayısıyla kahvaltım biraz geç oldu son zamanlara göre. giderken tam buğday ekmeğimi almayı unutmuşum, beyaz ekmek yedim o yüzden ortalama bir dilim kadar. daha da ufak tefek şeyler var. bugün fazla ortalıklarda dolanmayayım en iyisi başıma bir şeyler gelmesin.![]()
İlk menü benden gelsin
Sabah uyanınca
1kupa ılık süt
Kahvaltı
Çorba
1dilim çok tahilli
Ara
2tane hurma
2kare beyaz çikolata
Öğlen
Çığ kofte lavassiz:)
Ayran
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
Çok su icmedim bgn 1.5a yaklasmisir
Teşekkürler cnm benimde ilkk ınş haftaya da ilk 3de oluruzvalla benimde ilk.tebrik ediyorum seni de havva
Teşekkürler cnmkızlarrr günaydınn
sonuçlar ne kadr güzel ikinci olmuşuz.Havva ile Özlem de ilk üçte tebrikler kızlar çok iyisinn![]()
bende anca 1 gün yüzebiliyorum canım haftada bi kaç gün gidebileceğim bi yer yok malesef.dediğin gibi kilo vermek için en güzeli aslında her yerini çalıştırıyor.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar harikasınız 😀💐🌀havva ile özlemi ayrıca tebrik ediyorum tabiii 😉
Yok cnm Allah korusun.
Iyi seyler dusun iyi olsun.![]()
İlk menü benden gelsin
Sabah uyanınca
1kupa ılık süt
Kahvaltı
Çorba
1dilim çok tahilli
Ara
2tane hurma
2kare beyaz çikolata
Öğlen
Çığ kofte lavassiz:)
Ayran
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
Çok su icmedim bgn 1.5a yaklasmisir
Bugunku menum
Sabah 9:00
1 haslanmıs yumurta
Kk peynir
6 siyah zeytin
1 dal yesil sogan
10 tuzsuz badem
10 fındık
1 bardak süt
Ögle 12:15
5 yk yesil mercimek,nohut yemegi
3 yk yogurt
Ara 16:00
1 fincan inek sutu ile nescafe
Aksam 18:00
3 yk tavuk tantuni
(derisiz,pirzola kısmından)
3 yk yagsız sogan salatası
Bir kac tane patates
2 bardak ayran
2,5 L su
2 yesil cay
Şu an 1 turk kahvesi
Spor
07:30 30 dk dans
10 dk kosu 100 calori:)
Birileri var erken kalkarlarsa jillian yapicam.