• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dogru diyorsunuz..
daha öncede anlattigim gibi 6 ay boyunca 69-74 arasi mekik dokudum resmen.
al ver al ver..
belirli bir kiloda kalip bir kac ay bunu korumak lazim.
ondan sonra normal yemeye baslanilabilir sanirim.

simdi cumaya kadar SIKI bir diyet yapayim cünkü aksam tok karina 68. yani sabah 67 cikarim.
600 gram almisim.
aslinda cumaya kadar corba agirlikli beslensem süper olurr..

hem bagirsaklar icin hem kilom icinn

evettt 1.yiz yşne derecedeyiz güzelim sen de bireyselde birincisin hayatım bir arkadaşla 1.liği paylaşmışsın ama o yeni üye ve sen gibi 65den 63e düşmüş :))) deneyimlerini paylaşıma yazman lazım :))) bunu söylemeyi çok sevşiyorum. Bu senin 2. birinciliğin değilmi tecrübelisin bu konuda. Yaaaa ben de bir kere yaşamak istiyorum bu duyguyu, diğer takımlar şu ara durgunken tam zamanı aslında kızlar dereceleri toplayalım.
kallistecim teşekkürler :))

kızlar yine annemlerdeyiz dışarıda yemek yedşk hem öğlen hem akşam akşam da öğlen de iyiydi çok kaçırmadım hiç şiş hissetmiyorum kendimş öğlen köfte akşam balık yedim hep de kızım yarısını yedi. Babama lazım sanırım bilgisayar her an çıkabilirim.
Oleyyy.Kızlar motivasyonumuzu yüksek tutalım hepimiz bu hafta.Meliscim bu hafta sana çalışıyoruz,sende kendine tabi..İyiki varsınız,ben kafama taktığımı yaparım.İstediğim kiloyu verebiliyorum.Kardeşim karşımda mayonezli pizza,ve tavuk yedi ama hiç tatmadım.Bir parça tadarsam devamı gelir biliyorum.Arkadaşımla yemek yemeğe gittik,onlar iskender yedi ki ben iskendere bayılırım ben yemedim tavuk şinitzel yedim onun yerine.Ne yapayım iskenderi eritmek için çok spor yapmam gerekliydi bende yemedim.
Şekerim, burada görünüp aslında burada değildim. Herhalde çıkmayı unuttum. hihihihi
Ben de bir kez 1. olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilmek isterim.:1hug:

Güzelim, seni tebrik ediyorum:sm_cool:
teşekkür edrim canım.Nasıl mutluyum kilo verdim diye anlatamam.Bayrama kadar evdeki kumaş pantolonuma girmem gerekli.
merhaba kızlar nasılsınız ben sanırım kardeşimden kaptım hastalığı boğazım acıyo öksürüyorum bi de ama onun dışında herşey normal görünüyo gribe pek benzetemedim halsizlik falan da yok elimde mendille de dolaşmıyorum ama baştan tedbirimi almam lazım zaten kahvaltıdan sonra hemen soğuk algınlığı için bi ilaç içtim bol bol da meyve yerim gün içinde yataklara düşmeyim de :gitme:
Geçmiş olsun canm.Bugün nasılsın?
mrb arkadaşlar baktım kimseler yok sanırım pazar olduğu için ben saatlerdir bi arkadaşımla birlikte bilgisayarla uğraşıyorum msn hata veriyo sebebi de belli değil üstelik salı günü tekrar uğraşıcaz formatla ancak hallolacak gibi..hastalığa gelince çok şükür iyice kapmadan dikkat ettim çok az öksürük dışında gayet iyiyim iki gündür elimden ıhlamur eksik olmuyo kaydirigubbakcemile3

Ayy benim msn adresimde sürekli virüs var diyor deli etti beni kaç gündür.Geçen ayda ben bilgisayarı formatlamıştım.Kolay gelsin sana.

Oleyyy.Kızlar motivasyonumuzu yüksek tutalım hepimiz bu hafta.Meliscim bu hafta sana çalışıyoruz,sende kendine tabi..ıyiki varsınız,ben kafama taktığımı yaparım.ıstediğim kiloyu verebiliyorum.Kardeşim karşımda mayonezli pizza,ve tavuk yedi ama hiç tatmadım.Bir parça tadarsam devamı gelir biliyorum.Arkadaşımla yemek yemeğe gittik,onlar iskender yedi ki ben iskendere bayılırım ben yemedim tavuk şinitzel yedim onun yerine.Ne yapayım iskenderi eritmek için çok spor yapmam gerekliydi bende yemedim.

teşekkür edrim canım.Nasıl mutluyum kilo verdim diye anlatamam.Bayrama kadar evdeki kumaş pantolonuma girmem gerekli.

Geçmiş olsun canm.Bugün nasılsın?

Ayy benim msn adresimde sürekli virüs var diyor deli etti beni kaç gündür.Geçen ayda ben bilgisayarı formatlamıştım.Kolay gelsin sana.

valla tebrik ederim canım onca şeye hayır diyebilmişsin aslında söylediğin doğru bir kere tadına bakınca devamı mutlaka geliyo :1no2:
bugün daha iyiyim bende canım elimden sıcak içecekler eksik olmuyo bol bolda meyve yiyorum hastalığa iyice kapılmadan atlattım gibi çok şükür
bilgisayar bizi tüm gün deli etti msn in yeni sürümü hep hata veriyo virüsten büyük ihtimalle salı günü bi çaresine bakıcaz artık :bbo:

ii geceler kızlar
arkadaşta yemekteydik
çorba balık salata yedim
ama tatlı olarak puding vardı kıramadım ve yedim
tek kaçamağım bu oldu :((

herkese günaydın.umarım iyisinizdir. hafta sonum normal geçti. cumartesi akşam telaşem vardı.aile dostumuzun oğlu evlendi. b,de işten geç çıktım. kuafördü evdi derken düğün başlangıcına ancak yetişebildik. güzeldi bir düğündü ve çook kalabalıktı. ben ve eşim oğlumun peşinden koşturmaktan özellikle eşim pek bişey anlamadık arada kayınvalide ilgilendi derken düğün bitti. çok azıcık kurt dökebildim. o akşam pek bişey yiyemedim.ancak düğündeki tuzlu kurabiyelerden 2 tane yedim. gece eve gelince kayınvalidede masa kurup bişeyler atıştıralım dedik fakat oğlum kuzeninin elini 2 defa ısırınca sinirlenip eve indim.
pazar günüde normal bir kahvaltının sonrası akşam üzerine doğru saat 4 gibi hamburger yedim ve de cola içtim. bide cips yedim yemeyeli uzun zaman olmuştu ve çok canım istiyordu. ama bütün bunları saat 5 den önce yedim ve akşam daha sonra sadece film izlerken şekersiz nescafe içtim,birazcıkta çerez atıştırdım. hafta sonum böyle geçti. bu sabah hala kahvaltı yapamadım.çünkü midem bulanıyor. öğleye kadar yapabilirsem bol su içmeyi denicem.şimdilik ben kaçıyorum tekrar gelmeye çalışırım. öpüldünüz.

günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydın canım iyiyiz çok şükür
sen nasılsın

herkese günaydın.umarım iyisinizdir. hafta sonum normal geçti. cumartesi akşam telaşem vardı.aile dostumuzun oğlu evlendi. b,de işten geç çıktım. kuafördü evdi derken düğün başlangıcına ancak yetişebildik. güzeldi bir düğündü ve çook kalabalıktı. ben ve eşim oğlumun peşinden koşturmaktan özellikle eşim pek bişey anlamadık arada kayınvalide ilgilendi derken düğün bitti. çok azıcık kurt dökebildim. o akşam pek bişey yiyemedim.ancak düğündeki tuzlu kurabiyelerden 2 tane yedim. gece eve gelince kayınvalidede masa kurup bişeyler atıştıralım dedik fakat oğlum kuzeninin elini 2 defa ısırınca sinirlenip eve indim.
pazar günüde normal bir kahvaltının sonrası akşam üzerine doğru saat 4 gibi hamburger yedim ve de cola içtim. bide cips yedim yemeyeli uzun zaman olmuştu ve çok canım istiyordu. ama bütün bunları saat 5 den önce yedim ve akşam daha sonra sadece film izlerken şekersiz nescafe içtim,birazcıkta çerez atıştırdım. hafta sonum böyle geçti. bu sabah hala kahvaltı yapamadım.çünkü midem bulanıyor. öğleye kadar yapabilirsem bol su içmeyi denicem.şimdilik ben kaçıyorum tekrar gelmeye çalışırım. öpüldünüz.
günaydınnnn
adcım güzel bi haftasonu geçirmişsin
bende değişik bişeyler yapmak istiyorum ama bu ara yine misafir trafiğim vardı
c.tesi misafirim vardıdün akşamda ben gittim
bu hafta temizlik yapacağım haftaya günüm var :))
ilk defa bu bayram evimdeyim kısmet olursa dinlenmek istiyorum

karnım çok açççççççç bu diyet psikolojisi beni öldürüyor yarım saat kaldı yemeğe ama ben ço kaçım

ayy canım benim ya... sanırım iş yerinde ara yapamıyorsun ve yemek saatleri gelmek bilmiyor

ayy canım benim ya... sanırım iş yerinde ara yapamıyorsun ve yemek saatleri gelmek bilmiyor[/QUOTE]

yok dosbacığım ara yaptım ama diyet psikolojisi normalden çok yediğim halde acıktım ama geçecek yemeğimide yedim karnım doydu hata şuan yemek görmek istemiyorum
ben ne yedim
sabah
2 bardak su(aç karnına)
5 zeytin
2 dilim kaşar peyniri küçük
domates salatalık maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

ara 1 mandalina

öğlen 3 dilim ekmek
2 köfte ve salata

bu arada kardeşimin yaptığı diyeti yapıyorum o diyetisyene gidiyor mutlaka yap dedi
2 ayda 4 kilo verdi ama 15 santim inceldi
bakalım ben neyapacam

selam kızlar.
melzeyitcim yemiş doymuşsun hayatım,afiyet olsun. bu arada iyiyim hayatım sağol,sen nasılsın. yaptığın diyet sanırım kalıcı kilo verdirmeyi sağlıyor. ama 2 ayda 4 kilo verip 15 cm incelince kardeşin sporda yapıyor herhalde.
dosbacım arada değişiklik iyi oluyor hayatım. ben uzun zamandan sonra pazar günü gezmeye çıktım. şansıma yağmurbaşladı ama avm ye gittik orda vakit geçirdik. iyi geldi. normalde her pazar temizlik faslım olurdu. bu sefer mutfağımı aklayıpçıktım. sen yoğun geçirmişsin hafta sonunu. bayram geliyor dimi bende her bayram temizliğindeki gibi tekrar mutfağı kaldırırım. orası temiz olunca rahat oluyorum.
sende keyfini çıkar hayatım,eşine bayram tatili varsanırım bol bol gezersiniz. gerçi özlersin aileni ama iyi olsunlarda artık idare edersin hayatım.

selam kızlar.
melzeyitcim yemiş doymuşsun hayatım,afiyet olsun. bu arada iyiyim hayatım sağol,sen nasılsın. yaptığın diyet sanırım kalıcı kilo verdirmeyi sağlıyor. ama 2 ayda 4 kilo verip 15 cm incelince kardeşin sporda yapıyor herhalde.
dosbacım arada değişiklik iyi oluyor hayatım. ben uzun zamandan sonra pazar günü gezmeye çıktım. şansıma yağmurbaşladı ama avm ye gittik orda vakit geçirdik. iyi geldi. normalde her pazar temizlik faslım olurdu. bu sefer mutfağımı aklayıpçıktım. sen yoğun geçirmişsin hafta sonunu. bayram geliyor dimi bende her bayram temizliğindeki gibi tekrar mutfağı kaldırırım. orası temiz olunca rahat oluyorum.
sende keyfini çıkar hayatım,eşine bayram tatili varsanırım bol bol gezersiniz. gerçi özlersin aileni ama iyi olsunlarda artık idare edersin hayatım.

yo kcanım spor yapmıyor kardeşim ilginç olanda bu zaten bende ilk başta inanmadım yok be okadar incelmemişsindir dedim abla gözlerimle gördüm yalanmı söyleecek kadın dedi
birde arkadşımda aynı diyetisyne gidiyor kadın eğer sporu hayatınız boyunca yapacaksanız spor yapın yoksa sırf diyet için yapmayın bıraktığınız an sporu tekrar yağlar size döner demiş kardeşim bisiklete biniyordu onu bile yapmasını istememiş

başladım canım bakalım nekadar dayanacamşuan planım biraay bunu yaptıktan sonra diğer diyete geçmek bu sefwer kararlıyım

Back