- 4 Ocak 2014
- 840
- 78
- 73
OYLAMA
Öneri:
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.
Konuyu takımdaki diğer üyelere sormadan oyladım. Çünkü şuan ki üyelerin hiç birisinin bu performans olayından detaylı bir şekilde haberleri yok. Sadece ben her hafta uyarı yapıyorum ortalamamız %0.30 un altına düşmesin yoksa sarı kart alırız diye. Eğer ki takımımın ceza alırsa (liste hazırlama cezası) takımda ki her üye özellikle kilo veremeyenler ya da az verenler listeyi hazırlamak zorunda kalır. Her kaptan kendi takımını uyarırsa eğer durum daha güzel olur ama takım kaptanları bu konuda sanırım sadece kendileri sorumluluk hissediyor. O nedenle 2 değil üst üste bence 3 ceza bile olabilir. Eğer takım cezayı hak ediyorsa cezasını çekmeli.
Kızlar takım adına böyle bir oylamada oy kullandım. Ve nedenini yukarda yazdım. Konu hakkında farklı bir fikri olan varsa eğer söylesin. Ayrıca aşağıda yazdığım linkleri inceleyin ve ara ara yine linkten ulaşabileceğiniz paylaşım sayfasını ziyaret edin lütfen. Karar defterini de mutlaka okuyun orada yarışma ile ilgili genel kurallar var. Okuduğunuza dair geri bildirim bekliyorum herkesten.![]()
Ebrucum doğru karar vermişsin bence