Ozlem alt tarafin kuculdugunu hissediyorum da kollarim migdemi bulandiriyor gitmiyor sanki ordan Allahim bir mucize olsun ve bi an once tığ gibi olayim yaffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozlem alt tarafin kuculdugunu hissediyorum da kollarim migdemi bulandiriyor gitmiyor sanki ordan Allahim bir mucize olsun ve bi an once tığ gibi olayim yaffff
bende bacaklarımın üstü için aynı şeyi hissediyodum sanki hiç incelmiyo gibiydi ama öyle değilmiş şuan fark ediyorum oralarda da incelme var ama üstüm 1 ayda fark ettiyse alt tarafım 3 ayda fark etti.kişiden kişiye değişiyor bazı bölgelerimiz daha zor inceliyor.keşke mucize olsa ama yok malesef( sabırla devam etmeliyiz ki istediğimiz gibi olalım.bi lokma bi ısırık dediğimiz şeyler bizi böyle yaptı sana hak verdim çok doğru yazmışsın.bundan sonra 1 lokmada olsa yemicem tutucam kendimi şimdiye kadar yaptımda ne oldu
Keske cnm keske oyle bise olsa
Kalın,yunn giyindgimde kendimi ayi gibi hissediyorum.bide boyle kat kat oluyyo ince giydigimde.
Ne giyinecez.en iyisi kurtulmak kilolardan vıcık vıcık.![]()
insallah cnm hep birlikte basaricaz?hahaha özlem alemsin ya mesela þu yakasý tüylü yelekler montlar felan var ya ben onlardan hiç giymedim biliyormusun ayýlýðýma görsellik katmamasý için
kendime üzülüyorum ya sen o kadar yoldan geç öss ayrý dert üniyi bitirmesi ayrý dert kpss ayrý dert millet laylom gezinirken ben hep oturmuþ ders çalýþmýþým emek vermiþim iyi güzel de mesleðim olmuþ zirve de keyfini sürmek varken saçma sapan bir insana dalga konusu ol!!!hayýr asla bunu kabul edemem kendine hayrý olmayan adam kalkmýþ akýl verecek bana!!!! Sizce?
çok kararlýyým kýzlar çokkkk ...
Kizlarr dun puding yaptim 6-7 kase cikti.hic yemedim ne dun ne bugun.
Yarin oturmaya gidecez herkes bir cesit pasta,tatli falan yapicak.ben tavuk gogsu,digerleri kek pogaca v.b. hangisi mahsum diyorum ama en iyisi yemeyim dimi? Insallah kisir falan yaparlarda biraz sisersem yiyesim olmaz.
Yada galetada alim ondan yiyim 1-2 tane.sizce?
insallah cnm hep birlikte basaricaz?
Ne is yapiyorsn cnm?
Hosgeldin canim oyle bir kural yok gelebilirsin tabiki.
Hosgeldin canim oyle bir kural yok gelebilirsin tabiki.
Kizlar kollarim ve omzum arkadan igrenc gorunuyor hele de kollarim nasil eritecem onlari kas yapmadan tecrubesi olan var mi?
Hoşbulduk..
Yeni başladım diyete. Diyetisyen eşliğinde. Ancak demir hapıda almaya başladım iştahım çok açıldı. Diyet bayağı zorladı beni. Bende motive olacak bişeyler arıyordum. 73,5 ile başladım diyete daha 4 gün oldu. :18: umarım ideal kilom olan 58 e ulaşırım..
Canim kendi kilo versikve eriyor kollarina ekstra bisey yapma yürüyüs yap doyetine dikkat et gider yaglar. Siet icin özel egzetsizler var ama kilo verince sirtda eriyor. Benim kollarimda kalindi sirtimdada katlar vardi baya incelme oldu.
tekrardan hoşgeldin canım yolun açık olsun şimdiden.Ben funda 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim henüz çocucugum yok.Kamuda bilgisayar müh. olarak çalışıyorum.Kasımdan beri buralardayım ben de.95.8 le başladım burda geçen cuma 89.4üm 70e kadar yolu var:)
kendini bu şekilde tanıtırsan sevinirim
o ankarada :) yani ben öyle hatırlıyorum
Slmm...
Yeni üye almıyor musunuz sizde :18:
OYLAMA
Öneri:
Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Dikkat!
* Oylama 28 Şubat Cuma günü sona erecektir.
* Oylama kararınızı lütfen ilgili uygulamadan haberdar olan üyelerle görüşerek veriniz.
* Toplam takım sayımız sekiz olduğu için; oylama sonucunda evet/hayır seçeneklerinden birinin en az beş oy alması gerekmektedir.
Konuyu takımdaki diğer üyelere sormadan oyladım. Çünkü şuan ki üyelerin hiç birisinin bu performans olayından detaylı bir şekilde haberleri yok. Sadece ben her hafta uyarı yapıyorum ortalamamız %0.30 un altına düşmesin yoksa sarı kart alırız diye. Eğer ki takımımın ceza alırsa (liste hazırlama cezası) takımda ki her üye özellikle kilo veremeyenler ya da az verenler listeyi hazırlamak zorunda kalır. Her kaptan kendi takımını uyarırsa eğer durum daha güzel olur ama takım kaptanları bu konuda sanırım sadece kendileri sorumluluk hissediyor. O nedenle 2 değil üst üste bence 3 ceza bile olabilir. Eğer takım cezayı hak ediyorsa cezasını çekmeli.
Kızlar takım adına böyle bir oylamada oy kullandım. Ve nedenini yukarda yazdım. Konu hakkında farklı bir fikri olan varsa eğer söylesin. Ayrıca aşağıda yazdığım linkleri inceleyin ve ara ara yine linkten ulaşabileceğiniz paylaşım sayfasını ziyaret edin lütfen. Karar defterini de mutlaka okuyun orada yarışma ile ilgili genel kurallar var. Okuduğunuza dair geri bildirim bekliyorum herkesten.![]()
Slm,
Boy:165
Kilo:73,5
hedef kilo:58
Diyetisyenimin verdiği listeye göre günlük 1600 kalorilik beslenme programı uyguluyorum.
Sabah 9 : 2 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, 2 dilim kepek ekmek, domates salatalık
1.ara öğün : 1 meyve, 1 bardak (ayran, süt veya yoğurt)
Öğlen 14:00 : 1 kase çorba, 7 kaşık sebze yemeği, 2 dilim kepek ekmek
2.ara öğün 16:00 : ilkiyle aynı
Akşam 19:00 : 3 yumurta büyüklüğünde et, 1 dilim kepek ekmek, 1 kase çorba
3.ara öğün 21:00 :1 meyve, içine bolca tarçın sepilmiş 1 bardak süt. (uyurken kan şekerimi düzenlesin diye.)
Çorbalar sebze çorbasıysa 1 kase diğer çorbalardansa yarım kase olucak dedi diyetisyen. Bende brokoli, karnıbahar, kara lahana, ıspanak, kabak, havuç, soğanı koydum tencereye suyla azda tuz attım. Haşlanınca blendırdan geçirdim. O şekil içiyorum. Lezzetli de oldu. Tavsiye ederim.
Uykuda çok önemli Funda. Biran önce uykularını düzenle. O zaman daha güzel kilo vereceksin emin ol. Ayrıca sürekli tartılmayı bırak. Şimdi hemen tartıyı uzak bir yere kaldır. Kolay kolay ulaşamayacağın bir yere. Haftada bir ve sadece cuma günü tartıl. Sürekli tartılmak motivasyonunu yerle bir eder.Eeebruuu eeebruu bi hafta sonum var hazir bebede yokken zibariom bende napim uyku bende kocaaaa bi problem hafta ici ortalama gunde maximum 5 saat uyuyabiliyorum kesinlikle tedaviye ihtiyacim var yillardir boyle bu uyuyamiyorum ve uyanamayorum
Spor gayet iyi gidiyor da ben yine sisim anlamaddigim sekilde tartida gordugum rakam dudak ucuklatacak cinsten spor kilo yapar mi?
Menu diyetisyenin verdigi degil pazartesi baslicam daha da tartilmicam bu ney ya moralim bozuldu offf pofff
Böyle düşünürsen aynen düşündüğün gibi olur. Eğer menülerin düzenli olur kaçamak yapmazsan çok daha güzel kilolar vermiş olacaksın. Çünkü vücut regl zamanı daha çok enerji harcıyor. Şişkinliğin indiği zaman çok güzel kilo verdiğini anlayacaksın. Sadece bu dönemi kaçamaksız atlat. Gerisi süper olur. Birde hiç bir zaman olumsuz düşünme. Her zaman iyi ve güzel düşün ki. Sonuç öyle olsun.üniversitede ankara hatırladığım kadarıylan:))
ama fena şiştim canım ya regl dönemi resmen ayrı göbek çıkıyor orda bu cuma o tartı bana ne getirecek bakalım götürmeyeceği kesinde:18::18::18::18:
![]()
Özlem kaçamağa davet gibi bir mesaj olmuş bu böyle.süper spor.
Laviva müthiş birşey ya.![]()
Birinin seni durdurması çok güzel çünkü menün olmamış. Akşam çok geç olmuş. Kaçamaklar çabası. Ara ara hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz. Sadece kaçamaksız sabretmeye çalış. Kaçamak yaparsan bütün emeklerin boşa gider. Ayrıca pazartesi yani bugünden itibaren bütün kaçamaklara ceza geliyor.ebru bana yazdığın şeyi okudum. bu hafta hiç kaçamak yok artık sana demişsin şimdi gördüm. gerçi demesen bile kaçamak hakkım yok zaten evet. Ben şu aralar çok dağıldım ve kaçamakların sonu gelmiyor. bu yüzden özzlleemm den rica ediyorum, özlemcim sen de beni bu hafta kaçamak konusunda denetle lütfen ve kaçamak yaptığımda karşılığında ceza ver. yoksa ben paçayı kurtaramıcam tek başıma.Hatta senden bugünkü menüm için de yarına ceza istiyorum. kaçamak yaparsam dürüstçe yazacağım söz veriyorum.
sen istemezsen başka bir arkadaş da yapabilir bunu bana.
Sabah (10:45)
Sucuklu yumurta
Birkaç yudum çay
Yarımdan az simit
1 yeşil biber
Öğle (15:00 civarlarıdır herhalde)
Çiğköfte dürüm
Ayran
Bu arada dondurma yedim.
Daha sonra da çay içtim ve 2 de minicik kurabiye yedim.
Akşam (20:15)
Bol tavuk mangal
Salata
Biraz közlenmiş soğan
2 yk pirinç pilavı
2 litre su
Boool yürüyüş.
bugunku menum
06:30
1 kk kadar fırında yesllikli mucver
1 yk domatesli yumurta
2 zeytin
1 fincan cay
09:30
1 kk kadar fırında yesllikli mucver
1 yk domatesli yumurta
1 tatli kasigi tahinli bal
Az peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan cay
13:30
1 kase nesfit+sut
15:00
Bir kac tane badem,fındık
18:00
Izgara tavuk
Sogan salatası
2 dilim ekmek
500ml ayran
400ml yesil cay
3L su
1 sade turk kahvesi
spor
07:10 50 dk tempolu+30dk yavas sahilde yuruyus
14:00 60 mekik,30 yanlara egilme,30 squat
Menün ve sporun harika ama artık hafta sonu da olsa lütfen 3 öğün yap. Metabolizman böyle beslenirsen yavaşlar. Kilo vermen zorlaşır. Üç ana öğün her gün mutlaka olmalı.Yuhlanacak seviyede gec kalktigimdan sabah ogle bir oldu
Sabah ogle 13.00
Uyandigimda 1 bardak ilik su 5 yaban mersini
1 yumurta haslama
1 dilim peynir
Bol domates salatalik biber
Bol maydonoz limonlu biberli
1 kupa yesil cay
1 turk kahvesi
Aksam 19.00
1 tabak kuru fasulye az sulu
6 kasik bulgur pilavi
3 tane turp
4.5 tane aci tursu biber
1 bardak ayran
2lt su ictim ve sporumda geliyor varan 2!!!
2 parti yaptim sac boyamadan once ve sac boyaliyken:) iyi kalori yakmisim emeeee