- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
hakllısın canım kardeşim yiyiyodu bende ne zamandır reklamlarda görüyorum tadını merak ediyodum ama diyetteyim diyede gidip almıyodum.kardeşimde görünce bi parça yedim1 ısırık tamamını yemedim.ama çok güzelmişş :)))
eskiden her öğlen arasında fındıklı 3ü 1 arada ve bir laviva arada ıkı fırt da blue ice ne günlerdi o günlerr

Eeebruuu eeebruu bi hafta sonum var hazir bebede yokken zibariom bende napim uyku bende kocaaaa bi problem hafta ici ortalama gunde maximum 5 saat uyuyabiliyorum kesinlikle tedaviye ihtiyacim var yillardir boyle bu uyuyamiyorum ve uyanamayorum
Spor gayet iyi gidiyor da ben yine sisim anlamaddigim sekilde tartida gordugum rakam dudak ucuklatacak cinsten spor kilo yapar mi?
Menu diyetisyenin verdigi degil pazartesi baslicam daha da tartilmicam bu ney ya moralim bozuldu offf pofff
spor kesinlikle kilo aldıran bişey benim gittiğim salona incecik kadınalrda geliyordu dayanamayıp sormuştum siz niye geliyorsunuz diye onalrda doktor önerisiyle kilo almak için geliyordu

Su siskinligim gecene kadar cilginlar gibi spor yapacam hem fasulye yedim bugun o da iyice sisirmeden beni icabina bakmam lazim.
30 dk sac boyamadan once 40 dk sacim boyali kosu yapacam.
Boya kosu dus bitsin doncem ben size opuyorum canlar.
koşu bandı mı alsam diye hep düşünüyorum bu ara kullanıyormusun düzenli birde nerden aldın?
sevmeme konusu yalanda değil çikolatayı çok sevmem gerçekten :))hiç bi zaman abartarak koca bi paket yediğimi bilmem.ahh ahh benim derdim pastalar kekler kurabiyeler onlarııı da sevmiyorummmmmmmmm tatları berbat yenecek gibi değiller:)
demeyin öle demeyin adını bile anmayın