melis canım gecikince yardım edeyim dedim ama(
tam beceremedim(
canım benim çok sağol güzel takımcım herkes bir işinm ucundan tutuyor.
melisciğim eğer 61 çıktıysan kilo vermişsin bence yazmalısın aynı geçme
canım bugün tartılsam kilo almış yani geçen hafta ile aynı çıkardım çünkü kek yedim akşam bi de bulgur pilavı, ondan aynı geçtim artık haftaya yansır.
dosbacığım bu ara boşum o yüzden yardım edeyim dedim başkanıma o annesiylek ızıyla bizim yerimizede vakit geçirsin bizim özlemimizide hafifletir biraz
sağol hayatım birazdan kadıköye gideceğiz o zaman kadar liste tamamlanmazsa yarrdımın iyi olur gerçekten :) maili aldım bu arada sağol canım.
emirelcim baban için geçmişolsun hayatım.
meliscim tekrardan. Allah kavuştursun diyeyim hayatım.
sağol hayatım özledim şimdiden :gitme:
bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.
arkadaşımın neden canı sıklmış bu erkekler böyle çoğu zaman düşüncesiz ve kaba olabiliyorlar. Canını sıkma canım senin canını sıkan şeyleri annen farketmemiştir bile. Şu an regl öncesisisn herhalde canının sıkkınlığı da şişkinliğin de ondandır, geçsin neşen yerine gelir tatlım. Biz seni çok seviyoruz.