Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline saglık cnm. Hosgeldin.)
Bizde ailecek yürüyüs yapıp geldik.
Sakın kacamak yapma cnm.
evi temizledim, yemek yaptım geldim.
Sakın kacamak yapma cnm.
..DUR..
Waaw süpersin cnm her işi bitirmişsin
Bugünkü menüm
Sabah 7:00
1 dilim ekmek az krem peynir salça 1 kk beyaz peynir 2 çeri domates ve çubuk tarçınlı yeşil çay
Öğlen 12:30
Küçük yemek kabında tavuklu pilav
Ara 16:00
1 elma
Akşam 18:00
1 tabak tavuk yemeği ve 1 dilim ekmek
Birazdan 1 kupa yeşil çay ile 1 kivi yemeyi düşünüyorum
bende çok sıkılıyorum dersteyken hiiiiiçççç ilgimi çekmiyor orda anlatılan şeyler
Buyrun efendımmm yenı gelen arkdaslarda gorsun bu yagları ıgrencccccc her yerınde vucudumuzun.
ben bu gün çok kötü şeyler yedimm:18::18::18::18::18::26::26::26:
uyanınca
1 bardak ılık su içtim
kahvaltı 9:00
2 yk yağsız menemen
küçük bir parça beyaz peynir
3 tane siyah zeytin
1 çeri domates
1dilim tam buğday ekmeği
1 kupa beyaz çay
11:00da
light süt
öğlen 12:30da (pişmanımmm)
yarım kase ezogelin çorba
1 porsiyon tavuk
1 porsiyondan az beşamel soslu patates (((
akşam 18:45
azcık yagsız kavurma ile salata (tonbalıklı yapacaktım kalmamış evde)
5 tane de küçük zeytin yağlı yaprak sarma
kefir
2 litre su içtim klinikte çoook yoruldum ağır spor yapmış gibiyim birazdan kalkıp beyaz çay içcem birde çıkıp yürüyüş yapcam beşamel soslunun acısını alcam
beşamel soslu patates dışında kötü olmamış.afiyet olsun canım küçük kaçamaklar var ama gayet iyi gidiyorsun :)
sabah(9.30)
tam buğday ekmeği
biraz peynir
5 zeytin
yeşil çay
yumurta
ara
yarım paket diyet kraker
2 yk yoğurt
öğle(15.30)
2 yk yulaf
1 bardak süt
biraz kuru elma
akşam(19.00)
5 yk zeytinyağlı kabak
2 yk yoğurt
yarım kase sütlaç
2 litreden biraz az su içtim daha içicem
spor yok
neden olduğunu bilmiyorum ama bugün enerjim çekilmiş gibi sadece yatıp uyumak istedim bütün gün (
pfffff sorma okulda yedim bugün hastam çoktu o yüzden erken gidip yiyeim dedim çorba bitmeden yemeklere başladım ama o beşamel soslu o tabakta nasıl azaldı fark edemedim fark ettiğimde 2 kaşık falan kalmıştı çoook utandım kendimden çoook ama yakmışımdır bugün pestilim çıktı okulda kolumu bile kaldıramıyorum şuan
evi temizledim, yemek yaptım geldim.
Eline saglık cnm. Hosgeldin.)
Bizde ailecek yürüyüs yapıp geldik.
Kızlar cok fena kaçamak yapasım var �� kendime sinir oluyorum ... İnsanın yedikçd yiyesi geliyor mide de büyüyor ya ama buna dur demek lazım
Buyrun efendımmm yenı gelen arkdaslarda gorsun bu yagları ıgrencccccc her yerınde vucudumuzun.
ohh ellerine sağlık canım :))
aynen cnm ya benmde bugün midem de delik vardı sanki aç değilim ama yemek yiyesim geliyor sürekli bide haberlerde izledim bi tane adam 7ayda 73 kilo vermiş onu görünce utandım kendimden ufff keşke kolay bi yolu olsa bi şipşak yapsak da gitseler alırken ne kolayda verirken insanın canına okuyorlar:18::18::18::18::18:bugün ben kendimi zor tuttum her şeyi yiyesim vardı.akşam yarım kase sütlaçı yedimde zaten.ama bıraksalar bi kaç tane daha yerdim.kızlar neden böyle oluyor aslında acıkmıyorum ama canım bişeyler yemek istiyor
Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim sizmadan acayip uykum var netcem ben yaf yemegi yedikten sonra fena oluyorum
Sbah
1 bardak ilik su ve bir tam ceviz
4 yk yagsiz tuzsuz lor peyniri
Yarim tambugday ekmegi
1 bardak beyaz cay
Ogle
Firinda dana et 100 gr kadar cok tiksindim yerken
1 kupa alic cayi
1 turk kahvesi
Ara
3 hac hurmasi
1 kupa alic cayi
Aksam
2 haslama yumurtadan yesil sogan ve maydonoxlu pivaz
3 lt su ictim daha da icecek gibiyim yarim lt kadar hic takatim yok vallaha spor yapmaya acayip uykum var