- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
canım yeni başlamadım ki diyete heralde şu otlar atıyor ödemi ya
ne zamandır yapıyorsun canım? 12 kiloyu ne kadar sürede verdin? hangi otları içiyorsun? babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeni başlamadım ki diyete heralde şu otlar atıyor ödemi ya
Benimde yapım seninkine benziyor sanki ondan sordum.
Tsk ederim cnm
Ayy öylemi dersin dün aksamdan bu aksama tartida gzl fark vardi. Gecen haftaki durumu bu hafta telafi etmeye calisiyorum
Doğrudur kadına 10 kilo verdim durdum demiştim ondan direkt bunu verdi heralde sürekli yapsak nolur ki?özellikle kilo vermen yavaşlayınca protein diyeti yaptırıyor diyetisyenler ben diyetisyene gierken 6. hafta gibiydi sanırım kilo vermem azalmıştı o zmn protein diyeti vermişti 2 haftalık
ahahhane zamandır yapıyorsun canım? 12 kiloyu ne kadar sürede verdin? hangi otları içiyorsun? babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?
canım ben şeker olmak istemiom ya sexi fit karizmatik olmak istiyorum şeker şişmanlara göre bi laf.ahahahah şaka şaka teşekkür ederim iltifatın için burcu sordugunda yazmıştım listeyi ama birazdan çeker atarım tatlım.Benimde yapım seninkine benziyor sanki ondan sordum.
Sakın bırAkma kendini cok sekersin kilo verince dahada seker olucan onu düsün.
Birde listenin fotografını cekip paylasırmısın cnm.?
Ya ben ustu kapalı öyle dedim cnm.herkes öyle olmak istiyor bence.
günaydın hanımlarrr bana bir şeyler oluyor 10 kilo ödemi 1 haftada atacam mı yoksa yaaa:)lavobaya çıkmadım dün ama sabah tartıldım dün sabaha göre 1 kilo fark varnormalmi ki ya bugun 3.gün 1 kilo gidiyo nerdeyse hergünİnşallah bu haftayı 5 günde 5 kiloyla tamamlarım ahahahha
Doğrudur kadına 10 kilo verdim durdum demiştim ondan direkt bunu verdi heralde sürekli yapsak nolur ki?
ahahha
canım kasım 4 de başlamıştım ilk
04.11.2013---->102.6
04.12.2013---->93.9 ilk ay 8.7 vermiştim ondan beri de debeleniyorum işte geçen cuma 92.4düm.o sıralar çabucak gitti sonra veremedim bu haftaki otlarla iyi ödem gidiyor beyaz çay ve alıç yaprağı canım..
Canm demk ki odem fazla. Olabilir yuksek kilodakiler veriyolar bu kadar kilo
Bu arada gunaydin kizlar dersteyim skıldim ya
Tesekkur ederim cnm.okuyabildim en asagida cayla kahve yasak diyor sanırım.Bu sefer duz oldu mu ki acep deneme 2 :)
valla bi kız vardı ya her hafta 4 kilo veren çok kınadım bende onun gibi olmayayım:)Canm demk ki odem fazla. Olabilir yuksek kilodakiler veriyolar bu kadar kilo
Bu arada gunaydin kizlar dersteyim skıldim ya
bilmiyorum ki bana 2 hafta yaptırmıştı sonra eskiye dönmüştüm nedenini bilmiyorum da protein diyeti vermişti 400 gr vermiştim 2 haftada şok bişey falan demişti tam hatırlamıyorum
bende 2 haftada 8.3 verdim. demekki benmde ödemim fazlaymış
beyaz çay bende aldım ama içinde başka bişilerde var saf beyaz çay değil poeşt çay gibi senin ki nasıl normal çay gbi demliyor musun?
alıç yaprağını nasıl içiyorsun ?
Tesekkur ederim cnm.okuyabildim en asagida cayla kahve yasak diyor sanırım.
Birde 2 gunluk listemi bu?
Kusura bakma cnm soru yagmuruna tuttum seni.
valla bi kız vardı ya her hafta 4 kilo veren çok kınadım bende onun gibi olmayayım:)
canım ilk böyle çatır çatır gidiyo her gün tartıldıgında eksi görüyosun bi süre sonra takılınca sinirler bozuluyo bence öyle durumlarda başka bi menü yapacaksın vcudu şaşırtmak için.tatlım ben aktardan aldım 250 liraydı kilosu çaya benziyo tipi üzerinde gümüş rengi tüy gibi bişler var bir tutam atıyorum porselen demliğe sıcak su koyup bekliyorum 3-4 dakka.aynı şekilde alıç yapragını da öyle yapıyorum.gerçi bende ki çiçekli miçekli sade yaprak değil yani:)