• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yılbaşı çekilişinde bende düşündüm kutlamadığım için katılmak istemiyorum
adı yılbaşı veya bayram çekilişi olmazsa katılabilirim yani tarihi farklı olursa...
ama yok yılbaşı derseniz bende katılmayacağım,anlayışınız için saolun
hepinizi çok seviyorum

geçmişi okudum aklımda kalanlar
natchingall nice yıllara canım
karamanlı geçmiş olsun canım
baharcım kardeşine geçmiş olsun
aşkito oğluşun çok tatlı canım maşallah
adcım bende son dönemde su içemiyorum :((
acıbiber seni güzdüzleride görmekten çok mutlu olcağım :))
meliscim nerlerdesin??
melzeyit sanırım geçmişi okuyorsun ??

melankoli arkadaşına geçmiş olsun daha sık uğra canım....
shocum sil artık koşu bandının tozunu...

ay bende türk kahvesiyle çok severim çikolata ve çifte kavrulmuş lokumu:kedi: bu arada canım burçlarla ilgili olduğunu gördüm beim burcumda yay yükselenim terazi...ben eksik kalmıyayaım dimi ama
Canım, burcun ateş unsuru, yükselenin hava. Çok uyumlular yani. Yalnız, iki burç da bağımsızlığa meyillidir. Yani yoğun bir şekilde özgür ruhlu olabilirsin şekerim.
sen yapacakmısın canım bu diyeti
Yarın tüm malzmeleri toplayıp başlamak istiyorum. Canım, diyetisyen rejiminden çok bunaldım. Hala da patlamalar yaşıyorum. Farklı bir rejim bana iyi gelebilir. Ve besleyici öğeler var diyette.
kızlar çok mutluyum çünkü haftaya gündüzleri de nete girebileceğim ay benim için çok kolaylık olacak yuppi diyorum ve şimdilik esenlikler diliyorum bana bol bol dolmateslerini atıp sopalarını çıkarabilrisiniz bugün hakettim kabul ediyorum...öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok sevindim canım. Sık sık konuşabileceğiz demek ki alkisalkisalkis
selam kızlar yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı zaten sütlü tatlı var artı diyetimde böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
Tebrikler canım.
Çok sağol canım, hepimize inşallah yerimseniben

bhr cım saat 7 bende işe yaramıyor hayatım o yüzden yeme içme işini daha erken bırakıyorum. çok acıkmadımda dün bakalım bugün ne olacak.
canım ayrıca ben 2in1 kahveden kullanıyorum tadı okadarda kötü değil. kremayı fazla tutmuşlar içimide kolay oluyor.

çok geçmişolsun hayatım hayırlısı ileiyileşir inşallah.
bazlama ve kaşar hııı :jeyyar:
neyse akşamı hafif atlatacakmışsın en azından hayatım. kaydirigubbakcemile2

canım ben kahve kremalarında yağ olduğunu duymuştum onun yerine normal sütle yapsan hem daha faydalı olur hem de geresiz yağ almazsın yerimseniben
ayrıca teşekkür ederim canım bu salgın yüzünden soğk algınlığını bile gözümüzde büyütür olduk o yüzden hemen götürdüm antibiyotik falan yazdı doktor 4 gün de rapor verdi yatsın sürekli de aklı başına gelsin kaydirigubbakcemile3
kaşar ve bazlama süper bi kombindi ama sanırım biraz fazla kalorili oldu :kedi:

sağol hayatım.elimden geldiği kadarıyla deniyorum ama yinede kapıyorum bir yerlerden.
valla hayatım verdiğin siteden bir tane buldum fiyatıda uygun. birazdaha bakayım duruma göre alırım inşallah.

daha bir çok site var canım iice araştırıp karar ver hatta tv de bi program oluyo her eve lazım diye onu takip et kargo fiyatları da çok uygun yerimseniben

Merhabalar kızlar,
Hemen yediklerimi yazayım: arada 1 pk etiform, öğlen 1 kase çorba, 3 köfte. Öğleden sonra 1,5 poaça:kedi: :olmaz:

Canım, kardeşine geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. Günü planladığın gibi kapatırsan güzel olur :)

bugün kaçamaklar günü olmuş ama olacak arasıra napalım elden bişey gelmiyo nefis bu :kedi:
günü planladığım gibi bitirdim ancak bir fazlayla canım küçük bir çikolata kaçamağı :utangac

kızlar nerdeyse bir haftadır hiç bakamadım topiğe,arkadaşım hastaneye yattı düşük tehlikesinde ona refakatçılık yaptım neyseki sevindirici haber bugün geldi taburcu oldu,benim adet problemim devam ediyo bir hafta geçmesine rağmen hala adet olamadım ve çok şiştim ve sancılarım var :((( geçmiş çok olmuş okuyamıyorum ama ben sizi özlüyorum yaaaa

arkadaşına geçmiş olsun canım umarm aynı sorunka karşılaşmaz biz de seni özledikyerimseniben

ay canim gecmis olsun bu gencler ne olacak bilmiyorum bir taneden benim basimda var oglum atlet giydiremyiorum antremandan cikiyor islak sacla kurut diyorum dinlemiyor bide saclar uzun

evet canım maç yapıp geliyo eve tabi hararetli şekilde anlamıyo suyun soğukluğunu sonunda hasta oldu işte

bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi

ooo süper valla 0 kaçamak opuyorumnanaktan

Yok canım, ne sürprizi. Üstüne "ben seni sürpriz yapsan da yapmasan da seviyorum " diyerek üste çıktı kaydirigubbakcemile3

ayyy bi de senden mi beklemiş nasıl zeytinyağı gibi üste çıkıyolar bu erkeklerden korkulur valla kaydirigubbakcemile3

<geçmişe tek tek tek cevap yazdım ama püüff uçuverdi sini roldum aklımda kalanlar nachticim evlilik yıldönümün kutlu olsun aşkitocum oğluşun çok tatlı maşallah.kızlar diyetler çok iyi gidiyorr...
dün eşim pc yi şirkette unutunca nete giremedim ve bugüne gelince çıkarın sopaları atın domateslewri bana
sabah 2 ıspabaklı börek
arada 1 tane kurabiye
öğlen börülce
arada çeyrek kase k flakes
akşam 4 köfte ve yoğurt ve
atın atın acımayın bana...niye yedim ben o börekleri kurabiyeleri birde içtiğim 2 bardak süt varrr...:mymeka:

sende bugünki kaçamakçılardansın haaa nolacak bakalım cumaya halimiz

kızlar yine gitmeme lazım doğru dürüst geçmişi okuyamadım kızım dersinde yardım etmemi istiyor ne yediğimi yazayım bari sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı 1 kaşık bal öğle 4 kaşık kıymalı karnıbahar 1kase yoğurt ara meyve maalesef neskafenin yanına bir parça çikolata hemde antepli fıstıklı hazırlayın sopaları

sana da yollarız bi sopa canım yeter ki iste :oklava:

ay bende türk kahvesiyle çok severim çikolata ve çifte kavrulmuş lokumu:kedi:
bu arada canım burçlarla ilgili olduğunu gördüm beim burcumda yay yükselenim terazi...ben eksik kalmıyayaım dimi ama

kim sevmez kiiiii delikafadulden

kızlar çok mutluyum çünkü haftaya gündüzleri de nete girebileceğim ay benim için çok kolaylık olacak yuppi diyorum ve şimdilik esenlikler diliyorum bana bol bol dolmateslerini atıp sopalarını çıkarabilrisiniz bugün hakettim kabul ediyorum...öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sende çok ısrar ettin canım yolluyorum :tomato: :oklava:

selam kızlar
yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı
zaten sütlü tatlı var artı diyetimde
böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım

afiyet olsun canım misafirlik için gayet az bile yemişsin

geçmişi okudum aklımda kalanlar
karamanlı geçmiş olsun canım
baharcım kardeşine geçmiş olsun
aşkito oğluşun çok tatlı canım maşallah
adcım bende son dönemde su içemiyorum :((
acıbiber seni güzdüzleride görmekten çok mutlu olcağım :))
meliscim nerlerdesin??
melzeyit sanırım geçmişi okuyorsun ??

saolasın canım inşallah evdekilere de geçmez yoksa kim kime bakacak belli değil durumu olur kaydirigubbakcemile3

oku oku bitmiyor bu sayfalar.bugun yedklerimi
1 paket form biskuvi,1 bardak sutlu balli kahve,yarim patates.1 k.k peynir,1 armut,1 havuc,aksam icin kuru fasulye var ma ben ondan yemegicem,cunku cok gec oldu artik.biraz meyve,yesil salata umarim dayancam

Kaçamağın küçük olmuş canım. Doğrusun. Kaçamak oluyor.

keşke yemeseydim cnm ama oldu artık napalım yarın zaten tüm gün dışarda olucam baya yürüycem telafi etmiş olurum sanırım

oku oku bitmiyor bu sayfalar.bugun yedklerimi
1 paket form biskuvi,1 bardak sutlu balli kahve,yarim patates.1 k.k peynir,1 armut,1 havuc,aksam icin kuru fasulye var ma ben ondan yemegicem,cunku cok gec oldu artik.biraz meyve,yesil salata umarim dayancam

inşallah acıkmazsın canım sonra insan çok geç saatlerde yemek zorunda kalıyo açlıktan uyuyamayınca

keşke yemeseydim cnm ama oldu artık napalım yarın zaten tüm gün dışarda olucam baya yürüycem telafi etmiş olurum sanırım

inşallah acıkmazsın canım sonra insan çok geç saatlerde yemek zorunda kalıyo açlıktan uyuyamayınca

Doğrusun canım. Yürüyüşle toparlarsın.
Ben de açken hiç uyuyamam. Yatakta döner dururum, sonra da sinirlerim bozulur:sinifsinif:

fazla değil de saat 9 dan sonra vücut kendini kitliyomuş ve yediklerimiz insülin olarak geri dönüyormuş canım

fazla değil de saat 9 dan sonra vücut kendini kitliyomuş ve yediklerimiz insülin olarak geri dönüyormuş canım

hmmmmmmmmmmmm demekki gercekten gec saatlerde yememk lazim,az da olsa ,hele sekerimiz varsa.Allahtan benimki normal.Ama gec saatlerde hepimizinki biraz yuksektir.Yarin kesinlikle aksam yamagimle gecikmemem lazim.:oklava:

öyle yap canım ben akşam yemeğinden sonra ara öğün yapsam bile en geç 8 de yapıyorum o yazıyı okuduktan sonra lafı geçmişken paylaşayım dedim bu bilgiyi

öyle yap canım ben akşam yemeğinden sonra ara öğün yapsam bile en geç 8 de yapıyorum o yazıyı okuduktan sonra lafı geçmişken paylaşayım dedim bu bilgiyi

PAYLASTIGIN COK IYI OLDU CANIM,DEMEKKI SADECE KALORI SAYMAKLA OLMUYOR,BU SEYLERI DE DIKATTE ALMAK LAZIM.:tomato:

iyi geceler hanımlar nasılsınız bakalım bugün?Ben bugün yediklrrimi yazayım hemen sabah klasik kahvaltı.Arada 1 nar öğlen 1 kurabiye 2 sarma.Akşam 1 kase çorba.2.5 litre su içtim.1 saat yürüdüm,30 tane mekik çektim.Kızlar bugün nefes filmine gittim kardeşimle,çook şahane bir filmdi.

bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi
Geçmiş olsun canım.Yediklerinde şahane.
Kızlar,komşum şimdi Ender Saraç'ın 6 haftalık diyetini getirdi.
Yarın gerekli malzemeleri alıp başlayacağım.

Diyetin adı: kayısı ve badem müslisi

Müslinin tarifi: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan kıyılmış kuru kayısı.

Malzemeleri karıştırıp blenderdan geçiriyorsunuz. Hazırlanan karışımı 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçaya ayırıyoruz. Her porsiyonda karışımı bir bardak diet soğuk süt ilave ederek tüketeceğiz.

Her günkü program:
Kahvaltı: 1 porsiyon müsli ve yarım mu
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam yemeği: meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: 1 portakal
Meyveler: elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik, 1 mango

Akşam yemekleri:
Pazartesi: 1 parça tavuk kanat ya da göğüs yanında salata ve 1 meyve
Salı: 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç
Çarşamba: 1 çay fincanı yer tutan spagetti ve 1 meyve
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü yanında haşlanmış havuç. İsterseniz yanında haşlanmış brokoli
Cuma: Ton balıklı yeşil salata, Bir katı yumurta, 1 meyve
Cumartesi: 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası, 2 haşlanmış patates. Bir meyve.
Canım komşunun herhangi bir hastalığı falan var mı?Bu listeyi neye göre vermiş doktoru?Hafif bir listesi varmış.
selam kızlar
yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı
zaten sütlü tatlı var artı diyetimde
böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
Süpersin canım.Azmin elinden bişey kurtulamaz.Tebrik ederim seni.
Doğrusun canım. Yürüyüşle toparlarsın.
Ben de açken hiç uyuyamam. Yatakta döner dururum, sonra da sinirlerim bozulur:sinifsinif:

bENDE açken uyuyamam.Sabaha kadar döner dururum artık.

shopaholic canim güzel yorumun icin tesekkür ederimm.. memnun oldumm .

acibiberim :)))

yha kizlar yediklerimi yazayimda .. son yazdiklarimda $ok gecirmeyin ama :)

sabah 1 kk kasar peyniri

1 saat sonra kücük kase cornflakes

ara 1 müsli

2 saat yürüdüm

ara 1 müsli

aksam 1 kase corba.

günü bitirdim derken
annem aradi
kizim gel tarcinli sütlac yaptim :))
yok anne diyetteyim bennn didim :roflol:

telefonu kapattim.. esime isten ciktiktan sonra anneme git istersen sütlac yemeye cagrio didim :)
aaa askim sen cok seversin git dedi

gittim,
annem ne kadar zayiflamissin , böyle kal daha vermesende olur .. demesiyle birlikte kendimi
koca bir tabak makarna .. yagda kavrulmus patates ve izgara kanat'in önünde buldum :roflol:

pimsanmiyim?
niyeyse diilim :))) atin beni denizleree :roflol:

kızlar merhba hastayım birazcık acayip bir yorgunluk vardı 2 gün de erkenden uyudum öyleki melisin uyku saatine kadar bile aralarda uyumuşum. Burun tıkanıklığım ve akıntım var biraz ateş falan yok, aslında pazardan beri hafif burun tıkanıklığı vardı da bilmem nezle gibi. Bakalım nasıl ilerleyecek, kızımdan korkuyorum bugün birkaç kere hapşırdım evde maske de yoktu. Çevremde hasta kimse de yoktu nedir anlamadım şu malum grip değildir umarım, ama onda çok ciddi ateş oluyor. Eşim pazar nöbetçiydi özelde olmaısna rağmen 240 hasta bakmış normalde pazarları 40 falan bakardı. Geçen haftada devlette acildeydi 2 doktor 1000 kişiye bakmışlar durum çok kötü yani hem doktorlar hem de hastalar için. En çok da şeye kızıyor &#37;70inde birşey yoktu diyor gelip orda kapıp 2 gün sonra hasta olarak geliyorlar diyor, kimseye test yapmak istemiyorum diyor çünkü şüphelenip yaptıklarının hepsi pozitif çıkmış sonra yapmayı bırakmış, aileler perişan oluypr ağlıyorlar 1 saat susturamıyorsun diyor mormalde ilgilenirim çok ama dışarıda 5 saattir bekleyen insanlar var diyor. O kadar felaket tellallığı yaptılarki (ihalesiz aldıkları aşıları satmak için) medyaya da fırsat sürekli ölen haberi veriyor çoğunun kronik rahatsızlığı var hem normal gripten de her yıl birsürü insan ölüyor, neyse biri beni durdursun. çevremde olanlar var en yakın kardeşim işte 3 günde atlattı bağışıklık sistemi ile ilgili diğer hastalıklar gibi buna inanır bunu söylerim. Allah herkese yardım etsin.

kızlar herşeyi okudum ama tektek cevap yazamayacağım lakin her an kızım uyanabilir uyumam lazım 1 saattir buradayım.
kızlar bu yılbaşı çekilişi (gireceğimiz yeni yılı kutlamak adına) kardeş takımla onlardan da katılmayan 2 kişi varmış. Biz daha sonra kendi aramızda çekilişler de yaparız. Yeniden tekrarlayayım daha önce okuyamayanlar için kardeş takımla yılbaşı çekilişi yapacağız katılmak isteyenleri soruyordum. Bana buradan yada özelden yazabilirsiniz.
(cevap alamadıklarım: güzelim, shapoholic, melankoli, genciza, eğer isterse burcuözge)

dosbacm askitocum tebrikler valla süpersiniz, hergün yüzünüz gülüyor. Askitom her kilo verdim haberinin yanına nazar boncuğu koy nazarımız değiyordur ne yalan söyliyim, 2 gündür güzel yemişsin. Bu arada oğluşa bayıldım diyecek söz bulanıyorum çok şeker efe paşa nasıl da spor yapıyor.

shopaholiccim sen bu takımın parçasının adın dediği gibi başımızın üzerinde yerin var. Listeye bir süre alamayacağım ama ilk fırsatta hemen dönerim sana ama dediğin gibi hergün bizimle ol önemli olan liste değil kilo vermek biliyorsun. 3.5 kilonu verirsin hemen umarım, sıkıntıların bitmiştir tatlım inşallah.

kızlar darılmayın cevap yazamadıklarım için hepinizi seviyorum öpüyorum (kimse öpmemi istemez herhalde bu durumda ama :1hug:)

Back