Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, burcun ateş unsuru, yükselenin hava. Çok uyumlular yani. Yalnız, iki burç da bağımsızlığa meyillidir. Yani yoğun bir şekilde özgür ruhlu olabilirsin şekerim.ay bende türk kahvesiyle çok severim çikolata ve çifte kavrulmuş lokumu:kedi: bu arada canım burçlarla ilgili olduğunu gördüm beim burcumda yay yükselenim terazi...ben eksik kalmıyayaım dimi ama
Yarın tüm malzmeleri toplayıp başlamak istiyorum. Canım, diyetisyen rejiminden çok bunaldım. Hala da patlamalar yaşıyorum. Farklı bir rejim bana iyi gelebilir. Ve besleyici öğeler var diyette.sen yapacakmısın canım bu diyeti
Çok sevindim canım. Sık sık konuşabileceğiz demek ki alkisalkisalkiskızlar çok mutluyum çünkü haftaya gündüzleri de nete girebileceğim ay benim için çok kolaylık olacak yuppi diyorum ve şimdilik esenlikler diliyorum bana bol bol dolmateslerini atıp sopalarını çıkarabilrisiniz bugün hakettim kabul ediyorum...öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tebrikler canım.selam kızlar yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı zaten sütlü tatlı var artı diyetimde böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
Çok sağol canım, hepimize inşallah yerimsenibennatchingall nice yıllara canım
bhr cım saat 7 bende işe yaramıyor hayatım o yüzden yeme içme işini daha erken bırakıyorum. çok acıkmadımda dün bakalım bugün ne olacak.
canım ayrıca ben 2in1 kahveden kullanıyorum tadı okadarda kötü değil. kremayı fazla tutmuşlar içimide kolay oluyor.
çok geçmişolsun hayatım hayırlısı ileiyileşir inşallah.
bazlama ve kaşar hııı :jeyyar:
neyse akşamı hafif atlatacakmışsın en azından hayatım. kaydirigubbakcemile2
sağol hayatım.elimden geldiği kadarıyla deniyorum ama yinede kapıyorum bir yerlerden.
valla hayatım verdiğin siteden bir tane buldum fiyatıda uygun. birazdaha bakayım duruma göre alırım inşallah.
Merhabalar kızlar,
Hemen yediklerimi yazayım: arada 1 pk etiform, öğlen 1 kase çorba, 3 köfte. Öğleden sonra 1,5 poaça:kedi:lmaz:
Canım, kardeşine geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. Günü planladığın gibi kapatırsan güzel olur :)
kızlar nerdeyse bir haftadır hiç bakamadım topiğe,arkadaşım hastaneye yattı düşük tehlikesinde ona refakatçılık yaptım neyseki sevindirici haber bugün geldi taburcu oldu,benim adet problemim devam ediyo bir hafta geçmesine rağmen hala adet olamadım ve çok şiştim ve sancılarım var(( geçmiş çok olmuş okuyamıyorum ama ben sizi özlüyorum yaaaa
ay canim gecmis olsun bu gencler ne olacak bilmiyorum bir taneden benim basimda var oglum atlet giydiremyiorum antremandan cikiyor islak sacla kurut diyorum dinlemiyor bide saclar uzun
bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi
Yok canım, ne sürprizi. Üstüne "ben seni sürpriz yapsan da yapmasan da seviyorum " diyerek üste çıktı kaydirigubbakcemile3
<geçmişe tek tek tek cevap yazdım ama püüff uçuverdi sini roldum aklımda kalanlar nachticim evlilik yıldönümün kutlu olsun aşkitocum oğluşun çok tatlı maşallah.kızlar diyetler çok iyi gidiyorr...
dün eşim pc yi şirkette unutunca nete giremedim ve bugüne gelince çıkarın sopaları atın domateslewri bana
sabah 2 ıspabaklı börek
arada 1 tane kurabiye
öğlen börülce
arada çeyrek kase k flakes
akşam 4 köfte ve yoğurt ve
atın atın acımayın bana...niye yedim ben o börekleri kurabiyeleri birde içtiğim 2 bardak süt varrr...:mymeka:
kızlar yine gitmeme lazım doğru dürüst geçmişi okuyamadım kızım dersinde yardım etmemi istiyor ne yediğimi yazayım bari sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı 1 kaşık bal öğle 4 kaşık kıymalı karnıbahar 1kase yoğurt ara meyve maalesef neskafenin yanına bir parça çikolata hemde antepli fıstıklı hazırlayın sopaları
ay bende türk kahvesiyle çok severim çikolata ve çifte kavrulmuş lokumu:kedi:
bu arada canım burçlarla ilgili olduğunu gördüm beim burcumda yay yükselenim terazi...ben eksik kalmıyayaım dimi ama
kızlar çok mutluyum çünkü haftaya gündüzleri de nete girebileceğim ay benim için çok kolaylık olacak yuppi diyorum ve şimdilik esenlikler diliyorum bana bol bol dolmateslerini atıp sopalarını çıkarabilrisiniz bugün hakettim kabul ediyorum...öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar
yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı
zaten sütlü tatlı var artı diyetimde
böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
geçmişi okudum aklımda kalanlar
natchingall nice yıllara canım
karamanlı geçmiş olsun canım
baharcım kardeşine geçmiş olsun
aşkito oğluşun çok tatlı canım maşallah
adcım bende son dönemde su içemiyorum(
acıbiber seni güzdüzleride görmekten çok mutlu olcağım :))
meliscim nerlerdesin??
melzeyit sanırım geçmişi okuyorsun ??
bugün kaçamaklar günü olmuş ama olacak arasıra napalım elden bişey gelmiyo nefis bu :kedi:
günü planladığım gibi bitirdim ancak bir fazlayla canım küçük bir çikolata kaçamağı :utangac
Kaçamağın küçük olmuş canım. Doğrusun. Kaçamak oluyor.
oku oku bitmiyor bu sayfalar.bugun yedklerimi
1 paket form biskuvi,1 bardak sutlu balli kahve,yarim patates.1 k.k peynir,1 armut,1 havuc,aksam icin kuru fasulye var ma ben ondan yemegicem,cunku cok gec oldu artik.biraz meyve,yesil salata umarim dayancam
keşke yemeseydim cnm ama oldu artık napalım yarın zaten tüm gün dışarda olucam baya yürüycem telafi etmiş olurum sanırım
inşallah acıkmazsın canım sonra insan çok geç saatlerde yemek zorunda kalıyo açlıktan uyuyamayınca
fazla değil de saat 9 dan sonra vücut kendini kitliyomuş ve yediklerimiz insülin olarak geri dönüyormuş canım
öyle yap canım ben akşam yemeğinden sonra ara öğün yapsam bile en geç 8 de yapıyorum o yazıyı okuduktan sonra lafı geçmişken paylaşayım dedim bu bilgiyi
Geçmiş olsun canım.Yediklerinde şahane.bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi
Canım komşunun herhangi bir hastalığı falan var mı?Bu listeyi neye göre vermiş doktoru?Hafif bir listesi varmış.Kızlar,komşum şimdi Ender Saraç'ın 6 haftalık diyetini getirdi.
Yarın gerekli malzemeleri alıp başlayacağım.
Diyetin adı: kayısı ve badem müslisi
Müslinin tarifi: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan kıyılmış kuru kayısı.
Malzemeleri karıştırıp blenderdan geçiriyorsunuz. Hazırlanan karışımı 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçaya ayırıyoruz. Her porsiyonda karışımı bir bardak diet soğuk süt ilave ederek tüketeceğiz.
Her günkü program:
Kahvaltı: 1 porsiyon müsli ve yarım mu
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam yemeği: meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: 1 portakal
Meyveler: elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik, 1 mango
Akşam yemekleri:
Pazartesi: 1 parça tavuk kanat ya da göğüs yanında salata ve 1 meyve
Salı: 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç
Çarşamba: 1 çay fincanı yer tutan spagetti ve 1 meyve
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü yanında haşlanmış havuç. İsterseniz yanında haşlanmış brokoli
Cuma: Ton balıklı yeşil salata, Bir katı yumurta, 1 meyve
Cumartesi: 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası, 2 haşlanmış patates. Bir meyve.
Süpersin canım.Azmin elinden bişey kurtulamaz.Tebrik ederim seni.selam kızlar
yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı
zaten sütlü tatlı var artı diyetimde
böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
Doğrusun canım. Yürüyüşle toparlarsın.
Ben de açken hiç uyuyamam. Yatakta döner dururum, sonra da sinirlerim bozulur:sinifsinif: