Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet verince girebilme şansım var mı diye sordumolacak bu iş
aa yanlış anlamışım canım ciddenay ne güzel bu kiloda öyle göğüsün var. benim gögüs 75. 49 kilo iken 70 ti malesef
hayırlısı olsun canım yaşın cok genç cocuk olur zaten. sen kilonu ver fit bi hamile ve anne ol ilerde dee
ben hatırlayamadım canım pek. ebru görünce cevap verir sana ama aldığın kiloları vermeden listeye almıyor ebru bu takım kuralımızönce burda paylaşımda bulunman menülerini paylaşman ve aldığın kiloları vermen gerekiyor listeye girmek için
sen izine mi ayrılmıştın? durumun neydi takımdaki?
laydline canım teşekkürler listemizi merak edip takıma uğramışsın, kızlardan eksik var onu beklediler sanırım. Biraz daha bekleyip paylaşırız artık :)
kızlar selam ben Zeynep
hatırladınzı dimi
benim acilen dönmem lazım takıma boşluk var nı acaba
bir daha sizi hiç bırakmıycam
bana yaramadı burdan uzak kalmak çok kilo aldım hemen
Hoş geldin Zeynep' cim. Kilo almana üzüldüm. Seni izinli yazmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Geri dönebilmen için öncelikle fazlalıklarını vermen lazım. Ayrıca paylaşımlarına da dikkat etmelisin. Bugünden itibaren mesaj saymaya başlarsın. Menülerini yazarsın. Duruma göre listeye girebilirsin. Ama bu kez ihmal etme burayı.
çok yakışmış..Eki Görüntüle 869182
kızlar en beğendiğim elbise bu 40 bedendi tabi boyu kesilecek 38 i de iyi olmuştu ama basen kısmı gergin durdu biraz
Rabbim kuzucuğa acil şifa versin..ailesinede akıl fikir versin. hamileyken dayak demişsin çok acıBide kızlar sözlümün evine gittim ablası felanda vardı ( ablası artık onda kalıyo ) bebeği hasta gözümün önünde çocuk nöbet geçirdi daha 6 aylık bile değilepilepsi hastasıymış
Tüylerim diken diken oldu sözlümün diğer ablası sözlümle beni odaya çekti bulaşıkları yıkamam için rica etti tamam sorun değil dedim orda dedi sözlüme ablanla uğraşma sinirleri bozuk çocuk ya ölür yada yatalak olur ömrü hastanelerde geçer üstüne gitme dedi o an ben çok kötü oldum
dün geceden beri çocuk 16 kere nöbet geçirmiş 1.5 dk sürüyo hepside
Ayy Allahım yardım etsin acil şifalar versin düşmanımın başına bile vermesin
Çok kötü oldum ben çocuğa bakıyorum korkuyorum ağlıcaktım nerdeyse sözlüm kafanı çevir bakma dedi ama insanın eli kolu bağlı oluyo ya o an çileden çıkıyo. O daha bebek ya
Hep o anasıyla babası yüzünden anası çoçuğuna doğru düzgün bakmaz babası desen kadın hamileyken döver sonuç ne olan bebeğe günahsıza oldu
Çocuklarınıza çok dikkat edin hamileyken koruyun kendinizi hanımlar lütfen ağır kaldırmayın olan bebeğe oluyo onun canı daha ne ki ya kendini öyle bi sıkışı var ki ben nefes alamıcak diye çok korktum![]()
dün akşam alışveriş yaptıııııııım![]()
M beden kaban aldım
bluz aldım ama bol aldım modelini beğendiğim için bide şal ve çanta aldım ayy M beden kabanın içine girdiğimde benden mutlusu yoktu o an ya bide adama başta dedim ki L verin siz bana anca olur dedim![]()
L kalmamış üzüldüm sonra dedimki M si var mı dedim baktı var dedi bi giydim üstüme çok güzel oturdu
Ay artık L lere resmen veda ettim![]()
![]()
demekki tek başı dönen ben değilmişim.:13:valla kuzum kuzenle yapımız boyumuz filan hep aynı kız 28 kilo verdi yine 36 olamadı suan 52 kiloben jillian yapmam ya zilli jilian
bide hergün düzenli yapamıyorum ben onu yaparken başım dönüo level 2 de
![]()
kolay gelsin ...bu saat oldu hala derse oturmadım zayıflama derdine daldım internet alemine bloglara. kendimi esefle kınıyorum ve derse kaçıyorum kızlar.
gelicem yineee
![]()
çok aydınlatıcı bir açıklma olmuş..:)burcuuuubak sakın kendini böyle kandırma. leğen kemiğim geniş diye bir şey yok. 32 beden demiyorum 36 diyorum. o popo kücüklürse leğen büyük de olsa 36 beden oluyorsun bunu sakın unutma. bi arkim de senin gibi diyordu kilo verdi bi denedi 36 oluyor cuuukkk
anladın mı önemli olan poponun basenin zayıflaması. benim basen de genetik direkt ordan alıyorum şuanda da kilomun cogunu basenden aldım. ama sporla kilo verirsen basen masen kalmıyor. 34 bedendim ve basenden eser yoktu popom da spor sayesinde taş gibiydi
inan bana yapabilirsin. demek ki hiç o denli zayıf olmadın ve 36 da olmadın ama bana inan... bu halk arasında 36 olamayanların uydurduğu bir kaçma yöntemi bence. sen inanma leğen kemiği falan olayına... ben burda yaşayan biriyim bu durumu. ben de diyordum 36 olamam herhalde diye cünkü bi arkim sürekli bana kemiğin iri deyip duruyordu. meğer kıskandığı içinmiş. ben 36 olunca kudurdu nasıl olur diye ve zayıfladı o da oldu
ki ondan önce benim de kemiğim iri ben de olamam diyordu. yaa dedim nasıl da oldun hani olamıyordun falan ahahahah
ben sana söylüyorum bizi dambell olmadan ya da 0,5 lt su ile yapacağımız jillian paklar deeer ve susarım
![]()
sanada kolay gelsin..kilo korumak çok önemli..bende iyiyi canım kpssye hazırlanıyorum. yüksek lisansa başladım baya yoğunum. yaklaşık 3 aydır 57-58 arası gidip geliyorum ama iyi şimdilik kış gelince kilo alırım diye korkuyorum sadece :) sen naptın kaç kloyla mezun oldun?
canım nick hatılrıyorum tebrik ederim mezun olmuşsun..merhabaaaa 13. takımın çıtır hatunlarıuzun zamandır giremedim foruma bi bakayım dedim ohooooo kaptancım ebrucum, busem ve burcumu gördüm mutlu oldum :) nasılsınız çok özlemişim sizi :) burcu mezun olmuşsun sanırım tebrik ederim
eeee ne var ne yok nasıl gidiyo hepinizi çok özledim valla
![]()
***13. TAKIM 336. ETAP ***
canan456 (64/63.9/0.1/%0.16)
buseb (53.9/53.6/0.3/%0.56)
evamaria (66.7/66.4/0.3/%0.45)
LAydLiNe (61.8/61.7/0.1/%0.16)
masumm (72.2/70.1/2.1/% 2.91) Yeni üye Hedef : 60
mavera87 (65.7/64.7/1/%1.52)
mtrci (57.8/58.3/-0.5/%-0.87) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ysfmir (68.4/67.1/1.3/%1.90) Diskalifiye olan üye geri döndü Hedef : 60
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.85
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim***13. TAKIM 336. ETAP ***
canan456 (64/63.9/0.1/%0.16)
buseb (53.9/53.6/0.3/%0.56)
evamaria (66.7/66.4/0.3/%0.45)
LAydLiNe (61.8/61.7/0.1/%0.16)
masumm (72.2/70.1/2.1/% 2.91) Yeni üye Hedef : 60
mavera87 (65.7/64.7/1/%1.52)
mtrci (57.8/58.3/-0.5/%-0.87) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ysfmir (68.4/67.1/1.3/%1.90) Diskalifiye olan üye geri döndü Hedef : 60
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.85
ay annen terzi ne iyiymiş yaaaabenimkilerde yeni hiç açılmamışları annem kullanıyorum büyük olduğu içn normal kullanıyordum destek filan yok n&b nin anneme verdim o kullanıyor
![]()
Canim nasil yaptin anlatirmisin internette farkli cikiyor kafam karisti ne kadar su ictin gunde kac defa lapa yedin meyve yedinmi
Ya ne guzel sanki bende 13 kilonun khepsini goguslerimden vermis gibi goguslerim kuculdu 60 kiloyken kullandigim sutyenleri takabiliyorum ama digerleri oyle kalakaldi terziler daraltabiliyormu ki bende daralttirsam
Evet canim guzel bisey kebdu etegini kendisi dikiyor :)
Bende desteksiz kullaniyorum
Toplamda 3 cay bardagi tuketitosun sabah ogle aksam 1 er c.bardagi
Yapilisi : 1 c.b piribce 3 c.b su koyup hasliyoruz dibine yapismasin
Uzerine yogurt koyup yiyoruz yada istedigin gibi baharatlandirabilirsin tuz katma sakin
Meyve ooook acikirsan yutebilirsin abartmadan.
Bu kadarcik :) Suyunuda normal tuketiyosun iste :)
Benimde yuzum kuculdu hep![]()
menümü yazayım
kahvaltı 08:30
200 ml yagsız süt ile kahve
2 mandalina
öglen 12:30
7 yk kepekli makarna
bol salata peynir
akşam 16:30
10 adet kuruyemiş
1 dlm ananas
200 ml yagsız yogurt
2,5 lt su bitki çayı
umarım akşama bişiy yememm![]()
sabah: (10:00)
yarım domates
2 dılım tam bugday ekmegıyle tost
sekersız cay
öğlen: (13:30)
1 poğaca
sekersız cay
ara: 1 hurma
akşam(19:30)
1 kase şehrıye corbası
salata
yesıl cay
meyve
2 lt su
kızlar oglen hastanede oldugum için acıktım ve oyle yemek zorunda kaldımsabahkı tostta cok kotu oldu
ha bıde bugun bayagı yurudum ve yoruldum spor gıbı bısey oldu :)
canım menün güzel
afiyet olsun
bazen olabiliyor canım öğle
sıkışınca insan gözünün ilk gördüğünü yiyiyo
hastanede çorba bulabilseydin iyi olurmuş
bugünkü menüm
sabah(06:30)
1 domates
1 kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
1 haşlanmış yumurta
ara(11:00)
küçücük bir tost(avuç içi kadar)
öğlen(14:30)
kocaman bir kase yoğurt
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara(16:00)
şekersiz türk kahvesi
akşam(18:30)
kocaman bir kase salata
3 litre su ve 20 dk yürüyüş
kızlar selam ben Zeynep
hatırladınzı dimi
benim acilen dönmem lazım takıma boşluk var nı acaba
bir daha sizi hiç bırakmıycam
bana yaramadı burdan uzak kalmak çok kilo aldım hemen
çok yakışmış..
Rabbim kuzucuğa acil şifa versin..ailesinede akıl fikir versin. hamileyken dayak demişsin çok acı![]()
demekki tek başı dönen ben değilmişim.:13:
kolay gelsin ...
çok aydınlatıcı bir açıklma olmuş..:)
sanada kolay gelsin..kilo korumak çok önemli..
canım nick hatılrıyorum tebrik ederim mezun olmuşsun..
kilo veren herkesi tebrik ederim..
![]()