ben geçen hafta yemiştim. tadı da enfes :)) ama bir şey olur mu bilmiyorum... içinde şeker olduğunu da bilmiyordum hatta.
ay kaptan ben beceremedim lapayı. çok zor geldi akşama bozdum. birazdan paylaşcam menümü
oleey
ikisi de gelmiş bugün
ben de dayanamadım valla :/
nugget yağsız da olsa iyi tercih değil bence cünkü hazır gıda. katkı maddeleri var :26: onun dışında güzel menü canım
hanifecim lapa ayda 1 öneriliyor. fazlası zarar ve duraklamaya yol açar. metabolizmanı yorma bence. ve 1 hafta protein diyeti demişsin. bu senin kilon için çok fazla ve duraklama yapar. ben dukan diyeti yaptım daha önce o yüzden protein olayını iyi biliyorum. sen en fazla 3 gün yapmalısın. yoksa duraklarsın ve devam etmen çok zor olur. daha önce yaşadım bunları ben de
su ne kadar içtin bilmiyorum ama fena bir menü değil. salamlar ve tost olmamış sanki biraz ama onların da miktarı ve saatleri kurtarıyor gibi :) afiyet olsun :))
ooff kaçamaklara geel
şu kurtarıcımız nesfit ten de hala alamadım yaa :))
bence de ayran iyi fikir :) dost ayranın tadı da süper bim deki :))
bu güzel menüye o sucuklar hiç olmamış canım. sucuğun yağ oranını bilsen ağzına koymazdın o 2 dilimi
lapayı yapabilen yapsın ben yapamadım valla dayanamadım :26:
cardio yapman gerek canım bacak için bence. bizim şu jillian tarzı
bravoooo
hedefine az kalmış cidden. boyun kaç bu arada? bazen bünye direnebiliyor. inatla devam et canım bence
ebru da söylemiş reçel olmamuş. onun dışında mandalina saat 3 ten sonra olmuş
ama tebrik ederim güzel menü yine de
reçel çok seviyorsan diyabetik şekersiz reçeller var, onlar daha iyi olur bence
senin kilondaki biri için 1 hafta protein cıssssss
valla Allah yardımcın olsun canım zor işler bunlar :26:
hoş geldin aramıza :)) canım reşit olmadan mı evlendin sen? zayıflarsın merak etme çok gençsin metabolizman canavar gibidir