canım su iç ama yarın vücudun şiş çıkabilir
zor olmuyo mu her hafta şehir dışına çıkmak ?
Evet canım Aydınlıyım. Okuduğum üniversiteyi burada söylemesem olur mu canım? Direkt adres vermiş gibi olacağım o zaman. Hani insanların umrunda olmaz ama ya bir psikopata denk gelirsemcanım zor oluyodur.ıstanbulda oturup nerde okuyorsun(sen aydınlıydın dımı)
Zor canım ama istanbulda çalışıyorum da bu dönem böyle artık
Evet canım Aydınlıyım. Okuduğum üniversiteyi burada söylemesem olur mu canım? Direkt adres vermiş gibi olacağım o zaman. Hani insanların umrunda olmaz ama ya bir psikopata denk gelirsemAma yaklaşık 6 saat mesafede bir şehir. Gece gidip bir gece kalıp sonraki gece dönüyorum canım.
Merhaba kızlar,
Sonunda evime geldimm. Çoook yorgunum tam 8 saattir yoldayım... Biraz kocamla oturayım, muhtemelen kısa zamanda uyuyakalacağım...
Yarın içim şimdiden hepimize başarılar diliyorumm
eşim yemiyo canım yaa sebze yemeği
et olucak ona hep
bakalım bir çorba ve onun ağzına layık et yada börek ayarlıycaz
ama salata yerim canım herhalde
fikir için teşekürler
Tamam canım o zaman bekle biraz ama çıkma diyet modundan. Hatta bu hafta - çıkarsan gir listeye. Ara verince de iyi olmuyor çünkü.
Tamam canım kolay gelsin sana. Kayınvalidene de geçmiş olsun canım.
Çok sevindim senin adına. Sen böyle pozitif mesaj yazınca benimde ruh halim değişti resmen
Benim de en büyük sorunum akşama ne yapsam düşüncesi. Hele diyette daha zor oluyor.
arkadaslar bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah klasık kahvaltı (domates peynız zeytın bır dılım kızarmıs cavdar)
ogle nanelı yogurt
ara 1 elma
aksam bır porsıyon zeytınyaglı taze fasulye,3-4 kasık domateslı bulgur pilavı,yarım domates,cok az kepek ekmek(3-4 kere suyuna bandım valla)
su yatana kadar 2.5-3 lt olur
spor 30 dk yuruyus
Kızlar merhaba. Daha önce bahsetmiştim perş cuma dersim var diye. Okuduğum üni istanbulda değil ders için her hafta şehir dışına çıkmam gerek anlayacağınız. Bu hafta biraz daha geç döneceğim istanbul a sanırım. Ama yarın kilo bildirimimi yapacağım. Geçmişi ancak döndüğüm zaman okuyabileceğim.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ıhlamur çayı
Öğle:
ezogelin çorbası
Akşam:
1 simit
1 kk peynir (epeydir simit çekiyordu canım öyle böyle değil)
2 çay
1.5 lt su
1 şişe maden suyu
Hepinizi öpüyorum
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir
1 domates
5 zeytin
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz kahve
öğle : peynirli crax ve süt ( sandviç yapıcaktım aslında ama evde kepek ekmeğim kalmamıştı ondan yarın sandviç götürcem zaten bir daha kantinden hiiiç bişey almam krakeri ve sütü 2 tl ye verdi adam ya öğrenci milletiz biz 2 tl çok pahalı evden götürücem bundan sonra )
ara : yeşilçay ve yarım armut
akşam : 1 kase arpa şehriye çorbası ( şehriyesi 1 kaşıktanda azdı suyu daha çoktu )
bol salata
yoğurt
su : 2.5 litre olur yatana kadar
spor : sabah 250 mekik + 50 şer tane simit bölgesi için egzersiz
şimdide bikaç şey daha yapıp günü kapatıcam ama yatana kadar 1 büyük kupa yeşilçay içeirm
canım keşke bugn bulgur yemeseydin cuma öncesi bu hiç olmamış şişkinlik yapcaktır ve muhtemelen tartıda 200 300 gr şiş çıkıcaksın
ayyy çok zor ya benimde komşum gidip geliyo hemde hergn ankaraya 1.5 saat uzaklığa sabah en geç 6 da otobüse biniyor bu arada simit dışında güzel dicektim ama suyu görünce yıkıldım
hanifecim muhtemelen sana dediklerimizi ya duymuyorsun yada kilom az diye umursamıyorsun ben anlayamadım burda yırtıyoruz kendimizi kraker filan yemeyin diye ki evde sandviç yapcam diosun senin kilona göre günde 3 dilim ekmek fzla olur bu nedenle öğlen madem dershanedesin 1 kutu süt iç o krakeri boşuna yemişsin yani gerek yokmuş anladın mı hem paranada yazık olmuş öğlen sadece süt içebilirsin yada kepekli 1 tane bak dikkatli oku 1 tane galeta ye sütün yanında sporun ve syun güzel
evet kızlar yarın büyük gün kimseden + kilo beklemiyoruz ebruyla umarım yarında çok güzel olur hepinizi öptüm ben yatıyorum artık bugün çok yorulmuşum sabah görüşürüz geç gelirsem merak etmeyin muhtemelen uyuyakalmış olurum ebru gelmese bile herkes kilosnu paylaşsın listeyi gelince hallederim
ufff yaaaa ben ne yaptım:18::18::18:
dogru soylemıssın burcucum.
Zor canım ama istanbulda çalışıyorum da bu dönem böyle artık
Evet canım Aydınlıyım. Okuduğum üniversiteyi burada söylemesem olur mu canım? Direkt adres vermiş gibi olacağım o zaman. Hani insanların umrunda olmaz ama ya bir psikopata denk gelirsemAma yaklaşık 6 saat mesafede bir şehir. Gece gidip bir gece kalıp sonraki gece dönüyorum canım.
canım keşke bugn bulgur yemeseydin cuma öncesi bu hiç olmamış şişkinlik yapcaktır ve muhtemelen tartıda 200 300 gr şiş çıkıcaksın
ayyy çok zor ya benimde komşum gidip geliyo hemde hergn ankaraya 1.5 saat uzaklığa sabah en geç 6 da otobüse biniyor bu arada simit dışında güzel dicektim ama suyu görünce yıkıldım
hanifecim muhtemelen sana dediklerimizi ya duymuyorsun yada kilom az diye umursamıyorsun ben anlayamadım burda yırtıyoruz kendimizi kraker filan yemeyin diye ki evde sandviç yapcam diosun senin kilona göre günde 3 dilim ekmek fzla olur bu nedenle öğlen madem dershanedesin 1 kutu süt iç o krakeri boşuna yemişsin yani gerek yokmuş anladın mı hem paranada yazık olmuş öğlen sadece süt içebilirsin yada kepekli 1 tane bak dikkatli oku 1 tane galeta ye sütün yanında sporun ve suyun guzel
Bende senin gibi yapıyorum çünkü sabah tartıldığımda ödemden fazla çıkıyorum. Şuan sadece -200 gördüm. 10:30 da tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal en az - 500 daha gidecek çünkü bu aralar çok ödemim var.Gunaydin kizlar
gunun ilk bildirimi benden gelsin
83 hemde bu saatte 11 'e kadar daha -gorurum belki))
günaydın herkese
şimdi bildirim zamanı
geçen hafta:93.4
bu hafta:92
fark:1.4
hedefime ulaştım
Bende senin gibi yapıyorum çünkü sabah tartıldığımda ödemden fazla çıkıyorum. Şuan sadece -200 gördüm. 10:30 da tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal en az - 500 daha gidecek çünkü bu aralar çok ödemim var.
Tebrik ediyorum Zeynep' cim süper bir sonuç. Sen bir iki haftaya kalmaz 8 li rakamları göreceksin inşallah. Kaçla doğum yapmıştın?
günaydın herkese
şimdi bildirim zamanı
geçen hafta:93.4
bu hafta:92
fark:1.4
hedefime ulaştım
Bende senin gibi yapıyorum çünkü sabah tartıldığımda ödemden fazla çıkıyorum. Şuan sadece -200 gördüm. 10:30 da tekrar tartılacağım. Büyük ihtimal en az - 500 daha gidecek çünkü bu aralar çok ödemim var.
Tebrik ediyorum Zeynep' cim süper bir sonuç. Sen bir iki haftaya kalmaz 8 li rakamları göreceksin inşallah. Kaçla doğum yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?