Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata
Ara 1 elme
Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle
zor bı durum.ama esınle guzelce oturur konusursan senı anlayıp hakverecegınden suphem yokgunaydın kızlar..
kahvaltımı yaptım işe gıtcem ama moralım bozuk anlatıyım sıze
sımdı benımde esımınde ailesı kayserıde bızde istanbuldayız ve kurban b. da gıtmeyı dusunuyoruz esım gıdelım dıyor ve bende tekbir de calısmayı cook istıyorum zaten bayramdan önce cok ihtiyacları varmıs elemana bende sımdılık part tame olarak calısıyorum anlıycanız daha tam elemanı degılım oranın girişim falan yapılırsada ayrılamam oradan ayrılsam bıle bir daha işe almazlar benı.. bugun magaza sorumlusu gelıcek onunla konusacagım bu konuyu bayramdan sonra gelip basvursam tekrardan alır mısınız dıye inşallah o zamanda ihtıyacları olur cunku cok alıştım oraya of ooffffne yapacagımı sasırdım valla iki arada kaldım esımede yok dıyemıyorum oradanda ayrılmak istemıyorummmm
:44: ne olur dua edın arkadaslar ben sımdı cıkıyorum hepınıze az kalorılı iyi gunler
sorma,ben de hasta oldum olcam,bogazım alarm verıyorGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben iyileşemedim dahaÇok fena bir boğaz ağrısı ve şişliği, öksürük ve ateş ile yaşıyorum hala.. Eğitim olduğu için sabah zar zor kalkıp işe geldim ama öğleden sonra eve döneceğim izin alıp..
Cumartesi ve pazar sizleri takip edemedim, ama kafamı kaldıramadım gerçekten.
wuww..süper,kolay gesın sana.ben de bı arastırayım su squat ıKızlar bugün 1 aylık kamp programına başladım.
- Diyetisyen listeme uymaya çalışacağım.
- 1 aylık squat çizelgesi
- 1 aylık mekik çizelgesi
- 2 gün 70 dakika walk at home
- 1 gün Nancy Marmorat karın ve kalça inceltme CD'si
cnm menun guzel olmus.iradene hayran kaldım.ben o pureyı sanırım yerdımsabah(08:15)
2 dilim tam bugdaya peynirli tost
şekersiz çay
öğle(12:15)
1 kaseden az mercimek çorba
haşlanmış etin yanına püre vardı(eti yedim püreyi almadım)
akşam(18:30)
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
3 litre su
1 maden suyu
spora başlıcam ama odamdaki tv yapılınca yoksa canım sıkılıyor tv de yarın yapılıyor zaten
zor bı durum,bi de hıc yoktan yere can sıkıntısı.umarım hemen hallolurayy kızlar sabah kalktım okula gittim ders eğlenceli gibi ama hoca dersi sonuna kdar işliyor çok sıkılıyorum neyse öğlen yemeğe gittim yemek kartım bozulmuş aynı zamanda öğrenci kartım pasom filan hepsi aynı kart şimdi onu çıkartmaya vercem 3 hafta yok artık otobüs şöforleriyle kavga ederim yemekçi sıkıntı yapar amannn yaaa valla![]()
zor bı durum.ama esınle guzelce oturur konusursan senı anlayıp hakverecegınden suphem yok
sorma,ben de hasta oldum olcam,bogazım alarm verıyor
wuww..süper,kolay gesın sana.ben de bı arastırayım su squat ı
cnm menun guzel olmus.iradene hayran kaldım.ben o pureyı sanırım yerdım
zor bı durum,bi de hıc yoktan yere can sıkıntısı.umarım hemen hallolur
ayy kızlar sabah kalktım okula gittim ders eğlenceli gibi ama hoca dersi sonuna kdar işliyor çok sıkılıyorum neyse öğlen yemeğe gittim yemek kartım bozulmuş aynı zamanda öğrenci kartım pasom filan hepsi aynı kart şimdi onu çıkartmaya vercem 3 hafta yok artık otobüs şöforleriyle kavga ederim yemekçi sıkıntı yapar amannn yaaa valla![]()
hadi canım ya bu kötü olmuşnapıcaksın peki
![]()
felaket irade ama duyduğum laflarında etkisi var herkes ne kadar değişmişsin çok zayıflamışsın ohaa sana noldu filan tüm gün bi moral deposuyla doluydum ondan yemedim![]()
sinirlerime hakim olursam sıkıntı olmaz canım![]()
bugünkü öğünlerim
sabah : 1 kk peynir
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay
öğle : kepekli tort ekmeğine 2 dilim arasına 1 kk peynir ve 3 ince dilim domatesten torst yapmıştım onu yedim
akşam : 6 kaşık tavuk taşlık
4 kaşık yoğurt
salata
arpa şehriye çorbası vardı kaptanımız makarna türüne giriyo dediği için sadece suyundan içtim 1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
2 litre su ( akşama 2.5 3 olur )
birazdan soda içicem ( sade )
1 saat sonra felan tekrar yeşilçay içerim
spor regl olduğum için bu akşam yapamayabilirim
süper..gecen gun aynısı basıma geldı.uzun zamandır gormedıgım bır akrabam bana çok zayıflamıssın dedı.ve gun boyu bana ıkram ettıgı baklavaları sekerlerı unlu yaglı vs lerı ısrarla yemedıgımı gorunce azmıne hayran kaldım dedı.ınanılmaz mutlu oldum onları ymeyınce de kendımı cok guclu hıssettım.
bı de suanda altımdakı esofmana gıremıyordum.onu gıydım.allahım buyuk mutluluk
esım sıkı sıkı sarıldı ve sende degısıklıkler var dedı bana.eskiden gobeklerımız kavusurdu bırbırlerıne sana sarılamazdım,sarılır gıbı yapardım dedıcok ınceldın bır avuc kalmıssın sankı dedı
ben de ıcımden sen daha dur dedım.....![]()
bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 08.15 bır kk beyaz peynır,5 adet zeytın,bır adet domates,bır dılım çavdar ekmegı,sekersız cay
ara 11.30 1 salatalık
öğle 13.30 bır tabaktan az borulce yemegı
aksam 18.30 bır corba kasesı kadar kurufasulye yemegı,bir corba kasesı 1 yemek kaşıgıyla yapılmıs coban salata
bugun baska bısey yemem artık.
suana kadar 2 lt su,bir fıncan sade turk kahvesı ıctım.
kosuya da cıkmıcam sabahtan aksama kadar dıp kose temızlık yaptım
20*10=200 mekık (sabah)
hanifecim şimdi menün iyi güzel hoş ama akşam ekmek yemeseydin iyiydi çünkü baya doyurucu bi menü olmuş ve kilona göre biraz fazla gerisi çok güzel
aynen canım bide gözlük kullanmaya başladım 2 arkadaşım tanıyamadı beni hep alışmışlar tombik burcuya ahaha çok güldüm ama özgüven patlaması var bugün bende
tatlıcım sabaha bi haşlanmış yumurta ekle nazarlık bi menü olsun yumurta iyidir 2 güne bir yeama harika bi menü
ayy kızlar sabah kalktım okula gittim ders eğlenceli gibi ama hoca dersi sonuna kdar işliyor çok sıkılıyorum neyse öğlen yemeğe gittim yemek kartım bozulmuş aynı zamanda öğrenci kartım pasom filan hepsi aynı kart şimdi onu çıkartmaya vercem 3 hafta yok artık otobüs şöforleriyle kavga ederim yemekçi sıkıntı yapar amannn yaaa valla![]()
Farkındayım Burcuaferin ayşenurrr![]()
Geç saatte döndüm eve ondan böyle olduBunu ben asla yapamma ya nasıl o kadar aç kaldııın?
venuskadini seninde programın çok iyi bence ben de bi arraştıracağım ama squat bana çok zor geliyoor
Afiyet olsun Burcumsabah(08:15)
şekersiz çay
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
3 litre su
1 maden suyu
spora başlıcam ama odamdaki tv yapılınca yoksa canım sıkılıyor tv de yarın yapılıyor zaten
Ay bugün bizim de dersler başladı ben çıkartmışım onu aklımdan iş filan olunca. İlk ki hafta hiç gitmeyeceğim zaten. Okul uzadı ama ben mezun olmuşum gibi hissediyorumayy kızlar sabah kalktım okula gittim ders eğlenceli gibi ama hoca dersi sonuna kdar işliyor çok sıkılıyorum neyse öğlen yemeğe gittim yemek kartım bozulmuş aynı zamanda öğrenci kartım pasom filan hepsi aynı kart şimdi onu çıkartmaya vercem 3 hafta yok artık otobüs şöforleriyle kavga ederim yemekçi sıkıntı yapar amannn yaaa valla![]()
Tamam canımKizlar bugun ve yarin ki mesaj sayilari bana gonderiliyor bilginize......
Afiyet olsun canım.Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata
Ara 1 elme
Aksam 18.00
Akşam olan ekmeği kahvaltıda yeseydin daha mı iyi olurdu sanki :26:bugünkü öğünlerim
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay
öğle : kepekli tort ekmeğine 2 dilim arasına 1 kk peynir ve 3 ince dilim domatesten torst yapmıştım onu yedim
4 kaşık yoğurt
salata
arpa şehriye çorbası vardı kaptanımız makarna türüne giriyo dediği için sadece suyundan içtim 1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
Canım sen nerelisin? Börülce filanbugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 08.15 bır kk beyaz peynır,5 adet zeytın,bır adet domates,bır dılım çavdar ekmegı,sekersız cay
ara 11.30 1 salatalık
aksam 18.30 bır corba kasesı kadar kurufasulye yemegı,bir corba kasesı 1 yemek kaşıgıyla yapılmıs coban salata
20*10=200 mekık (sabah)
akşam hiç yemim dimi ekmeği :26:
bide regl şişkinliğine ne iyi gelir kızlar benim regl bittikten bikaç gün sonrada şişkinliğim devam ediyo da![]()
Ayy canım ya 3 haftada uzunmuşkötü bi durum olmuş gerçekteen
Ben de bugün kalktım okulun oryantasyonuna gittim bide paso çıkartmakla uğraştım hiç bi yerde düzgün bilgi paylaşmamışlar birine soruyorum 1 ay gelmez falan diyo sonunda buldum gittim okula vakıfbanka para yatırcaktınız dedi, ordan vakıfbanka gittim falan, sonra eve geldim yarın alıcam pasoyu artık. Bu arada eve geldikten 1 saat sonra internet sitesinden açıklama yaptılar ilk önce para yatırılcak diye![]()
Yani ben simdiden faydasini gordum kilo kaybi yok sikilasma ve toparlanma var ozellikle genelde popo nacagin ustune biner ama squat yapinca ortalama 1 ve 2ay da gooogleye squat yaz gorsellerde popo seklini gorursun :)))
Biraz once anlattim cnm üstte okursun :)
sabah(08:15)
şekersiz çay
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
3 litre su
1 maden suyu
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay
Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata
Ara 1 elme
Aksam 18.00
tamam canım görmemişim araştorayım bakalım yapabilecekmiyim
canım menün süper olmuş
tebrikler
canım senin de menü süper
bende eve nesfit alıcam
sıkışıncs onu yerim diye
felaket irade ama duyduğum laflarında etkisi var herkes ne kadar değişmişsin çok zayıflamışsın ohaa sana noldu filan tüm gün bi moral deposuyla doluydum ondan yemedim![]()
bugünkü öğünlerim
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay
4 kaşık yoğurt
salata
2 dilim kepekli ekmek
bugunku yedıklerım su sekılde:
ara 11.30 1 salatalık
20*10=200 mekık (sabah)
sağol kuzummmmnesfiti bi ben mi yiyemiyorum ya zatn annemde kızıyo adam gibi bişi ye diye
sağol kuzummmmnesfiti bi ben mi yiyemiyorum ya zatn annemde kızıyo adam gibi bişi ye diye