Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sağol canım :54:

yaaa aynen ben de regli öncesi dönemindeyim sevgilme sürekli trip atıyorum nedeni yok, regli olduğumda daha fena :D

ay vallahi çok kötü oluyorum ya sözlüm çok üstüme düşüyo bu zamanlarda kıyamam :1: ne dersem tamam diyo :1:

Kan değerlerimi ölçtürtmüştüm kaptan. Demir eksikliği var.
Ay aslında böyle biri olmak istemiyorum disiplinli biri olsam daha iyi kaptan. Biraz maymun iştahlıyım aslında.

Tamam not aldım kaptan :34:

İnşallah kazanırsın canım. Çalışınca olur Daha epey var yaparsın inşallah :51:

Sabaha kadar uyumadığım için buraya sardım kaptan :37:

vuu ben ne kadar okuyorum acaba? öyle teknik yok bende normal alışkanlık sadece :27:

Ah bu hormonlar :52: Benim sinir olmuyor ama ağrım çok oluyor. :31:

Ay burcu bu konu için çomaklı bir söz var ama neyse hoş değil söylemeyelim :37:

inşallah canımm :16: ay ben çok sinirli oluyorum ya :26: bu sinirde yeni başladı 2-3 aydır böyleyim ağlamak istiyorum sürekli felan :14:

gunaydın kızlar..
kahvaltımı yaptım işe gıtcem ama moralım bozuk anlatıyım sıze
sımdı benımde esımınde ailesı kayserıde bızde istanbuldayız ve kurban b. da gıtmeyı dusunuyoruz esım gıdelım dıyor ve bende tekbir de calısmayı cook istıyorum zaten bayramdan önce cok ihtiyacları varmıs elemana bende sımdılık part tame olarak calısıyorum anlıycanız daha tam elemanı degılım oranın girişim falan yapılırsada ayrılamam oradan ayrılsam bıle bir daha işe almazlar benı.. bugun magaza sorumlusu gelıcek onunla konusacagım bu konuyu bayramdan sonra gelip basvursam tekrardan alır mısınız dıye inşallah o zamanda ihtıyacları olur cunku cok alıştım oraya of ooffff :43: ne yapacagımı sasırdım valla iki arada kaldım esımede yok dıyemıyorum oradanda ayrılmak istemıyorummmm :50: :44: ne olur dua edın arkadaslar ben sımdı cıkıyorum hepınıze az kalorılı iyi gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum ki canim ya aslinda sende haklisin dershane dersler felan .
Bide insan ders calistikca acikiyo insan ya :(

yarin eve gelmicem zaten dershaneden peyaz peynirden tost yapicam cunku sabah 9 da gidicem 16.30da gelicem gun boyu acliktan olurum :)

Canim ne okulu bu :)
kolay gelsin bu arada :)
Saol canim aciktan okuyorumda ben onun kayit yenilemesi var :)
Grupda yeniyim canım ya ondan bilmiyorumm; hem annesin hem de okuyor musun? valla öyleyse helal olsun :53::46:
evet cnm oyle saol :) bide bana sor nasil oluyo diye

ahahahha öle deme kaptanım yaaaaaa iyi oldu ohhh oldu sürünsün yine olsa yine yaparım :27:

akşam ekmek olmasa güzel olmuş canım :31:

bravo dadlımmmm :46:
tsk ederim canim :))))

süper bir menü
tebrikler
tsk ederim canim :)))))

gunaydın kızlar..
sımdı benımde esımınde ailesı kayserıde bızde istanbuldayız ve kurban b. da gıtmeyı dusunuyoruz esım gıdelım dıyor ve bende tekbir de calısmayı cook istıyorum zaten bayramdan önce cok ihtiyacları varmıs elemana bende sımdılık part tame olarak calısıyorum anlıycanız daha tam elemanı degılım oranın girişim falan yapılırsada ayrılamam oradan ayrılsam bıle bir daha işe almazlar benı.. bugun magaza sorumlusu gelıcek onunla konusacagım bu konuyu bayramdan sonra gelip basvursam tekrardan alır mısınız dıye inşallah o zamanda ihtıyacları olur cunku cok alıştım oraya of ooffff :43: ne yapacagımı sasırdım valla iki arada kaldım esımede yok dıyemıyorum oradanda ayrılmak istemıyorummmm :50: :44: ne olur dua edın arkadaslar ben sımdı cıkıyorum hepınıze az kalorılı iyi gunler

En kotu sey iki arada kalmak hayirlisi olsun canim cokda fazla sikma canini

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Ben iyileşemedim daha :50: Çok fena bir boğaz ağrısı ve şişliği, öksürük ve ateş ile yaşıyorum hala.. Eğitim olduğu için sabah zar zor kalkıp işe geldim ama öğleden sonra eve döneceğim izin alıp..

Cumartesi ve pazar sizleri takip edemedim, ama kafamı kaldıramadım gerçekten.

Ben iyileşemedim daha :50: Çok fena bir boğaz ağrısı ve şişliği, öksürük ve ateş ile yaşıyorum hala.. Eğitim olduğu için sabah zar zor kalkıp işe geldim ama öğleden sonra eve döneceğim izin alıp..

Gecmis olsun canim biran once iyilesirsin insallah

Kızlar bugün 1 aylık kamp programına başladım.:15:
  • Diyetisyen listeme uymaya çalışacağım.
  • 1 aylık squat çizelgesi
  • 1 aylık mekik çizelgesi
  • 2 gün 70 dakika walk at home
  • 1 gün Nancy Marmorat karın ve kalça inceltme CD'si
:21::23::24:

gunaydın kızlar..

canım zor bir karar
hakkında hayırlısı olsun ama iş bence daha önemli
eşinle konuşsan anlayış göstermezmi.

Slm kızlar :16: Ne var ne yok? Gelemedim dünden beri. İki çocuklu çıtır bir anne olmak çok zormuş :60: Geçmişi okuyamadım ama inşallah akşama okurum. Güncel muhabbette dalayım hemen yemek vakti gelmeden. :16:

:16:Günaydın kızlaaar!
Sanada gunaydin canim .squatta 8 gunumdeyim simdiden faydasini gordum bile tavsiye ederim
Slm kızlar :16: Ne var ne yok? Gelemedim dünden beri. İki çocuklu çıtır bir anne olmak çok zormuş :60: Geçmişi okuyamadım ama inşallah akşama okurum. Güncel muhabbette dalayım hemen yemek vakti gelmeden. :16:

Slm ebrucum. Nasilsin bakim?
Oglum iyilesti çok şukur çok mutluyum saglik gibisi yok gercekten.yarin bi kontrolumuz var sonra rütin gunlerimize donucez insallah.senin minikler nasil ates problemi devam ediyormu

ebrucum yokluğun hissediliyordu.
iki çocuklu olarak anlıyorum seni.
bende sabah birini okula yolladım
2 numarayla uğraşıyorum
ama bir gülüşleriyle herşeyi unutturuyolar insana
rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın

Merhaba kaptişko. Bebeğin nasıl? Keyfin nasıl bakalım?
İyiyiz Venüs' cüm sende keyifler nasıl? Bebiş kreşte. Az önce yanındaydım. :14:

Sanada gunaydin canim .squatta 8 gunumdeyim simdiden faydasini gordum bile tavsiye ederim

Oglum iyilesti çok şukur çok mutluyum saglik gibisi yok gercekten.yarin bi kontrolumuz var sonra rütin gunlerimize donucez insallah.senin minikler nasil ates problemi devam ediyormu
Çok sevindim canım oğlunun iyileşmesine. Allah başka hastalık göstermesin cümlemizin çocuğuna. Benim ki henüz tam iyileşmedi ama eskisine göre şuan daha iyi durumda. İnşallah düzelir en kısa zamanda. Çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca. :14:

ebrucum yokluğun hissediliyordu.
iki çocuklu olarak anlıyorum seni.
bende sabah birini okula yolladım
2 numarayla uğraşıyorum
ama bir gülüşleriyle herşeyi unutturuyolar insana
rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın

Amin canım cümlemizin evlatlarını :16: Aynen canım benim büyükte okula gitti bugün. Onları hazırlamak yedirmek içirmek evle ve kendinle ilgilenmek gerçekten yorucu oluyor. :27:

ay vallahi çok kötü oluyorum ya sözlüm çok üstüme düşüyo bu zamanlarda kıyamam :1: ne dersem tamam diyo :1:

inşallah canımm :16: ay ben çok sinirli oluyorum ya :26: bu sinirde yeni başladı 2-3 aydır böyleyim ağlamak istiyorum sürekli felan :14:
belki geçer o sinir canım sonraki aylarda. Sıkma canını. :34:

İyice dinlen canım. Tekrar geçmiş olsun.:26:

:16:Günaydın kızlaaar!
Günaydın :52:

Kızlar bugün 1 aylık kamp programına başladım.:15:
  • Diyetisyen listeme uymaya çalışacağım.
  • 1 aylık squat çizelgesi
  • 1 aylık mekik çizelgesi
  • 2 gün 70 dakika walk at home
  • 1 gün Nancy Marmorat karın ve kalça inceltme CD'si
:21::23::24:

Nancy marmorat nasıl canım?

herkese günaydın
Günaydın :16:
Merhaba Kaptan. :16:

Squat o kadar etkili mi canım?

Back