Ya mısır çorbası falz kalorili mi :2: Yarın çok daha fazla dikkat edicemm
[TABLE="width: 442"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD]en az verilmesi gereken(%80)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vasthanerada[/TD]
[TD]68------1.1 kilo [/TD]
[TD]900 gr [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy[/TD]
[TD]59----1 kilo[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evamaria[/TD]
[TD]71.5---1 kilo[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD]56----800 gr[/TD]
[TD]650 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum[/TD]
[TD]77.7----1.1 kilo[/TD]
[TD]900 gr [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jelibonum[/TD]
[TD]83----1.2 kilo[/TD]
[TD]950 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha[/TD]
[TD]78.5-----600 gr[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ladyline[/TD]
[TD]65----900 gr[/TD]
[TD]700 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz[/TD]
[TD]75---1.3 kg[/TD]
[TD]1 kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaka[/TD]
[TD]64.5----1.6 kilo[/TD]
[TD]1.3 kilo[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet kızlar bana bildirilen yüzde 80 listesi böledir şimdilik eklemek isteyen varsa yazsın yeni gelen arkadaşkar bilmiyordur onlarada şöle söleyim haftalık bi hedef koyuyoruz mesela haftaya cuma 1 kilo vericem en az 800 gr vermem lazım yoksa diğer gruplara gidip kendini yerden yere vyracak rezil edecek bu şekilde olacak
canım burda kalori hesabı yaparak gitmiyoruz biz kalori hesabı yapanlar baklava bile yiyor o nedenle sağlıklı olmuyor burda önemli olan şeker miktarı ki mısır pilav patates gibi şeyler nişasta deposudur bu nedenle kan şekerini yüksek tutar ve depolamaya yatkınlığı artırır diyette pek önerilmiyor
Ben buna gelecek hafta katılsam canım ya bu hafta bi düzene girsem ama o zamana kadar yine grupta konuşmalara falan katılabilr miyim?
tabiki canım her hafta yapıyoruz
Tamam o zaman gelecek hafta cumadan itibaren her hafta tartılıcam hedef kilom falan hepsini söylicem o arada hem tartı almış olurum hem düzenimi kurarım, çok sağol canım
dünya küçük derlerde inanmam kızlar dün gece uğursuzun adını çok mu andık ne işte bnm eskinin bugün gittiğimiz avm de onunla karşılaştık tam bi kabustu olay çıkarmaya yer aradı diyebilirim gömlek filan deniyorum köşeden bakıyo filan Allah'tan gencay ın gözüne pek ilişmedi yaklaşamaz filan diye düşündü sanırım ama olay çıkıcak diye ödüm koptu iyice salaklaşmış artık bizi görünce hırsından kıpkırmızı oldu iyi tanırım onu sinirlenince kıpkırmızı olur aynıda öle oldu ama geçti borun pazarı işte
ohhh ohhh yağların erisin kızvalla haketmiş dün konuşmaları okudum da bak her işte bi hayır vardır o öyle öküzlükler yapmasaydı sen gencayla olmazdııın
Kan değerlerimi ölçtürtmüştüm kaptan. Demir eksikliği var.Sanırım daha önce bahsetmiştim ama sen buralarda yoktun sanırım. Sana kısaca YAY burcuyum diyeyim gerisini sen anla. Her işe el atmışımdır mutlaka ama oyunculuk bambaşka. İmkanım olsa eğer şimdi bile yaparım bu kadar yoğunluğa rağmen. Yorgunluğunun sebebi kilo ve vitaminsizlik olabilir. Ben hamileyken farkettim bunu. Daha önce bende senin gibiydim. Hamileyken kan hapı ve vitamin kullandım. Çok dinçtim. Hamilelikten sonra yine eskiye döndüm bende ilaçlara aynen devam ediyorum şuan. Bir ara bir doktora git istersen kan değerlerine baktır.
ALES ten 80 almak her babayiğidin harcı değil canım hem de çalışmadan maşallah sana.
Sende aynen kendimi gördüm AyşenurÇok benziyoruz bu konuda
Geçmiş olsun kuzucum. Ben sana defalarca söyledim böyle beslenirsen hasta olursun diye. Bak işte gördün ne hallere düştüğünü. Lütfen biran önce toparlan sağlık herşeyden önemli. Burayı düşünme. Sen ne zaman istersen biz burdayız.Ayrıca kızlar bu mesajım hepinize özellikle düzensiz ve az beslenenlere Gül ün bu hale gelmesinin en büyük sebeplerinden biri beslenme düzensizliği. Ders olsun lütfen herkese.
Zeynep' cim çok az yemişsin. Senin kilonda ve emziren bir anne için çok ama çok sağlıksız bir menü. Akşam düzgünce yemek yeseydin yaaaaa. Olmamış hiç beğenmedim.
Ben genelde görerek almayı tercih edenlerdenim canım. İnternetten beğenip gidip D&R dan felan alıyorum. Fiyatlar aşağı yukarı aynı ama indirimleri internetten takip edince sanırım daha ucuza geliyor. Mutfak için bi kaç tane beğendim ama sanırım tercihim bu olacak.
Eki Görüntüle 803984
Tamam not aldım kaptanKızlar bu mesajı özellikle tek olarak yazmak istedim. Zeynep' in (cerenberen16) menülerini yorumlarken lütfen dikkatli olun. 90 kilo üzeri ve emziren bir anne olduğunu unutmayın. Hatta mümkün olduğunca yorumları bana bırakın. Çünkü şuan o hepimizden çok farklı beslenmesi gereken bir kişi. İnşallah burda hem bebeğini emzirmeye devam edecek, hem de kilo verecek.
İnşallah kazanırsın canım. Çalışınca olur Daha epey var yaparsın inşallahcok calisiyorum insallah emegimin karsiligini alirim ya(
yok sallamiyorum zaten suan toplamda 5 saat felan calisiyorum cumadan sonra bu 12 saat felan olucak :))
Avukatlik yada adalet okuyup ordan yukselmek :))ama ilk hedefim istanbul hukuk
Tesekkur ederim caniim insallah iyi sinifta olurum :))
Matematik ygs konularini bitiricem bu hafta iste gerisi Allah kerim :) hafta ici aksamlarida sozele bakarim artik :))
Şuana kadar geçmişin bir kısmını okuyabildim. Birçoğunu cevapladım ama maşallah Burcu ve Ayşenur gece iyi kaynatmışlar. Demek iki erkeği birbirine düşürdün Burcu haaaaa senden korkulurŞaka şaka güzel kaynatmışsınız. Diğerinden intikam almanda çok iyi olmuş. Ohhh olsun Şimdilik kaçıyorum minik prensesi banyo yaptırdık uyuyor mis gibi. O uyurken bir sürü ev işi var beni bekleyen onların bir kısmını halledeyim.
vuu ben ne kadar okuyorum acaba? öyle teknik yok bende normal alışkanlık sadeceTavsiyene uyucam canim ygs mati bi tek basima tamamen halledim de slysyi dershaneyle gotururum.
Dershaneden geldim hizli okuma teknigini ogretiyolar gozlerim cok yoruldu yaaaa oluyorum resmen ama cidden faydasi var bu teknigin insallah dk da 500-600 arasi kelime okuyabilirim hatta daha fazla :))
Bir insan dk da 700 kelime okuyabilme kapasitesi varmis.
Suleyman demirel dk da 1000 kusurlerde kelime okuyomus adamin biride 4300lerde bisey
Ah bu hormonlarbugünkü mesaj sayım bunla beraber 8
su : 2.5 litre
spor : rest günüm ( ve regl oldumben reglken çok sinirli oluyorum az önce sinirden oturup ağladım hatta ufacık bişey yüzünden nasıl geçicek bu ya her ay aynı sinir hep )
dünya küçük derlerde inanmam kızlar dün gece uğursuzun adını çok mu andık ne işte bnm eskinin bugün gittiğimiz avm de onunla karşılaştık tam bi kabustu olay çıkarmaya yer aradı diyebilirim gömlek filan deniyorum köşeden bakıyo filan Allah'tan gencay ın gözüne pek ilişmedi yaklaşamaz filan diye düşündü sanırım ama olay çıkıcak diye ödüm koptu iyice salaklaşmış artık bizi görünce hırsından kıpkırmızı oldu iyi tanırım onu sinirlenince kıpkırmızı olur aynıda öle oldu ama geçti borun pazarı işte
Kan değerlerimi ölçtürtmüştüm kaptan. Demir eksikliği var.
Ay aslında böyle biri olmak istemiyorum disiplinli biri olsam daha iyi kaptan. Biraz maymun iştahlıyım aslında.
Tamam not aldım kaptan
İnşallah kazanırsın canım. Çalışınca olur Daha epey var yaparsın inşallah
Sabaha kadar uyumadığım için buraya sardım kaptan
vuu ben ne kadar okuyorum acaba? öyle teknik yok bende normal alışkanlık sadece
Ah bu hormonlarBenim sinir olmuyor ama ağrım çok oluyor.
Ay burcu bu konu için çomaklı bir söz var ama neyse hoş değil söylemeyelim
arada bi teşekkür etmek geliyo içimden iyi ki aldattın filan diye ama ona olan kinim nefretim sönmüyor hala yüzüne karşı sölemek istediğim çok şey var ama işte bundan sonra oda imkansız ve gereksiz
Kinin de nefretin de sönsün canım, teşekkür de etme, Allah'ından bulsun sen cnaını sıkma. Burdan demesi kolay tbai senin her aklıan geldiğinde yaşadığın duyguyu biz bilemeyiz ama bunu yapaya çalış aklına geldikçe Allah'ından bulsun diyip geçmeye çalış
Allahından bulsun az kalıyo canım ben neler diyorummm
Tuvalettini yaparken bi yerlerini fareler yesiinn
Biz yakın arkadaşımla hep böyle derizz
söylemedim zatenahahahahha söleme söleme
Mükemmel beddualarTuvalettini yaparken bi yerlerini fareler yesiinn
Biz yakın arkadaşımla hep böyle derizz
kızlar ben kaçar yarın malum okul var gitmeden uğrar mıyım sabah bilmiyorum herkese iyi geceler
tesekkur ederım burcucum.bı daha yemıcem.ben de pişman oldum bak sımdı.hakkaten ben naaptım ya:44:fıstıklar dışında güzel bi menü olmuş tatlım iyi gidiyorsun
ahahahahahahahha bedduada sınır tanıyamayan kadın milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?