Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya mısır çorbası falz kalorili mi :2: Yarın çok daha fazla dikkat edicemm

canım burda kalori hesabı yaparak gitmiyoruz biz kalori hesabı yapanlar baklava bile yiyor o nedenle sağlıklı olmuyor burda önemli olan şeker miktarı ki mısır pilav patates gibi şeyler nişasta deposudur bu nedenle kan şekerini yüksek tutar ve depolamaya yatkınlığı artırır diyette pek önerilmiyor

Ben buna gelecek hafta katılsam canım ya bu hafta bi düzene girsem ama o zamana kadar yine grupta konuşmalara falan katılabilr miyim?

Tamam canım çok teşekkür ederim, bir daha aynı anda tüketmeyeceğim :)

dünya küçük derlerde inanmam kızlar dün gece uğursuzun adını çok mu andık ne işte bnm eskinin bugün gittiğimiz avm de onunla karşılaştık tam bi kabustu olay çıkarmaya yer aradı diyebilirim gömlek filan deniyorum köşeden bakıyo filan Allah'tan gencay ın gözüne pek ilişmedi yaklaşamaz filan diye düşündü sanırım ama olay çıkıcak diye ödüm koptu iyice salaklaşmış artık bizi görünce hırsından kıpkırmızı oldu iyi tanırım onu sinirlenince kıpkırmızı olur aynıda öle oldu ama geçti borun pazarı işte

ohhh ohhh yağların erisin kız valla haketmiş dün konuşmaları okudum da bak her işte bi hayır vardır o öyle öküzlükler yapmasaydı sen gencayla olmazdııın

ohhh ohhh yağların erisin kız valla haketmiş dün konuşmaları okudum da bak her işte bi hayır vardır o öyle öküzlükler yapmasaydı sen gencayla olmazdııın

arada bi teşekkür etmek geliyo içimden iyi ki aldattın filan diye ama ona olan kinim nefretim sönmüyor hala yüzüne karşı sölemek istediğim çok şey var ama işte bundan sonra oda imkansız ve gereksiz

Kan değerlerimi ölçtürtmüştüm kaptan. Demir eksikliği var.
Ay aslında böyle biri olmak istemiyorum disiplinli biri olsam daha iyi kaptan. Biraz maymun iştahlıyım aslında.

Tamam not aldım kaptan

İnşallah kazanırsın canım. Çalışınca olur Daha epey var yaparsın inşallah

Sabaha kadar uyumadığım için buraya sardım kaptan
vuu ben ne kadar okuyorum acaba? öyle teknik yok bende normal alışkanlık sadece

Ah bu hormonlar Benim sinir olmuyor ama ağrım çok oluyor.

Ay burcu bu konu için çomaklı bir söz var ama neyse hoş değil söylemeyelim

ahahahahha söleme söleme

arada bi teşekkür etmek geliyo içimden iyi ki aldattın filan diye ama ona olan kinim nefretim sönmüyor hala yüzüne karşı sölemek istediğim çok şey var ama işte bundan sonra oda imkansız ve gereksiz

Kinin de nefretin de sönsün canım, teşekkür de etme, Allah'ından bulsun sen cnaını sıkma. Burdan demesi kolay tbai senin her aklıan geldiğinde yaşadığın duyguyu biz bilemeyiz ama bunu yapaya çalış aklına geldikçe Allah'ından bulsun diyip geçmeye çalış

Allahından bulsun az kalıyo canım ben neler diyorummm

kızlar ben kaçar yarın malum okul var gitmeden uğrar mıyım sabah bilmiyorum herkese iyi geceler

fıstıklar dışında güzel bi menü olmuş tatlım iyi gidiyorsun
tesekkur ederım burcucum.bı daha yemıcem.ben de pişman oldum bak sımdı.hakkaten ben naaptım ya:44:

sınırınden catlasın.ya ılla olaydan sonra mı akıllarını baslarına alırlar bunlar ya.ne kadar pasıf beyınlerı var

Menümü söylemesem iyi tam dayaklık

Kahvaltı: biberli yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal

Öğle: Dondurma
Akşam: yok

Hala bir şey yemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…