• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptan haftalık hedef işini geri mi getirsek herkes bi hedef koysun yüzde 80 yaklaşamayana ceza verelim yada diğer gruplara kendini afişe etsin :44:

Kızlar benim ateşim baya çıkınca izin alıp eve geldim.
Fena hastayım bu sefer, yatıp dinleneceğim..

Kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah güzzel bir sonuç alırız.

Kizlar gece oglumun atesi cikti ates dusurucu verdim gece biraz dustu sbh 11 gibi gene cikti 39'lara hemde fitil verdim doktorumuzun verdigini pek azalma olmadi duşa soktum yavas yavas anca gecti acaba arka disleri flnmi cikiyoki

Kizlar gece oglumun atesi cikti ates dusurucu verdim gece biraz dustu sbh 11 gibi gene cikti 39'lara hemde fitil verdim doktorumuzun verdigini pek azalma olmadi duşa soktum yavas yavas anca gecti acaba arka disleri flnmi cikiyoki

bence de dıslerı cıkıyordur cnm.sureklı gozetım altına al atesını.dus ıyı bır cozum arkadaslarım hep oyle yapıyorlar.48 saatı gecerse durumu baska bır hekıme gozukmenızı tavsıye ederım.cok gecmıs olsun

Kızlar benim ateşim baya çıkınca izin alıp eve geldim.
Fena hastayım bu sefer, yatıp dinleneceğim..

Kilo veren herkesi tebrik ederim. İnşallah güzzel bir sonuç alırız.

çok geçmiş olsun bence bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim

kaptan haftalık hedef işini geri mi getirsek herkes bi hedef koysun yüzde 80 yaklaşamayana ceza verelim yada diğer gruplara kendini afişe etsin :44:

iyi fikir kendi adıma korkudan aç kalırım herhalde :))

ilk hedef benden gelsin mi Burcum? 68.00>>> 1.1 kg

valla süper kg böyle gidiyorsan eğer ayda 4 kg civarı yapıyor darısı basıma...

Her hafta bunu yapmam imkansız. Bu haftanın hedefi bu. Haydi haftaya da olabilir ama sonraki haftalarda çıtayı düşürürüm :37:
İnşallah daha iyisini yaparsın. :34:

kaydettin mi :52: e peki Burcum senin hedef ne? :27:

Geçmiş olsun canım iyice dinlen

benim hedef bi kilo canım 59 istiyorum haftaya bakalım :30:

burcucum benm de ılk hedefım 71.6 olsun cnm.benı de kaydet

canım kaç kilodan 71.6 ya düşüceksin :44:

o zaman senden de alalım bi hedef ayfercim

Kilo bildirimi yapmayan Buse mi kaldı sadece? Sabah aşağıda ismini görmüştüm neden bildirim yapmadı acaba? Burcu' cum Tuba nın yanına da bildirim yapmadı yazacağız. Haberin olsun.

Kilo bildirimi yapmayan Buse mi kaldı sadece? Sabah aşağıda ismini görmüştüm neden bildirim yapmadı acaba? Burcu' cum Tuba nın yanına da bildirim yapmadı yazacağız. Haberin olsun.

tamam kaptancım okudum zaten merak etme en son düzenlemede yazarız :51:

Öykü' cüm senden bir söz istemiştim? Göremedim cevabını?

benim hedef bi kilo canım 59 istiyorum haftaya bakalım :30:

canım kaç kilodan 71.6 ya düşüceksin :44:

o zaman senden de alalım bi hedef ayfercim
Olur inşallah canım. İnşallah ben de bir gün 59u görürüm. Öyle uzun zaman oldu ki tartıda 5li bir şey görmeyeli.
tatlım bu hafta 72.5 miş 71.5 olsun hedefin tam 1 kilo yani vereceğine inanıyorum :kkk:
Burcudan düz hesap :52: ama zaten 100 gr fark ediyor :34:

Olur inşallah canım. İnşallah ben de bir gün 59u görürüm. Öyle uzun zaman oldu ki tartıda 5li bir şey görmeyeli.

ya evet oyle bılıyorum:1: fakat ne kadar verecegımı gramı gramına bıldıgımden 900 gr dedım:1:
tamam sızın dedıgınız olsun 71.5 hedefım:34:

100 gr 100 gramdır yoksa diğer gruplara gidip kendini eyrden yere vuracak kınayacaz :52: gülüyorum ama aynı duruma bende düşebilirim ha :ssz:

Back