• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben hiç beğenmedim, ne yemişsin diye bakıyorum ama bir şey göremiyoruum. Nolur kendinize bunu yapmayın :50::50::50:
yorumunuz ıcın tesekkur ederım
evet pek de bısey yedım denemez.fakat aclık hıssetmıyorum.bayrama kadar 65 olmam lazım.bu herkes ıcın ne kadar onemlıyse benm ıcın de o kadar onemlı.sporumu da yapıyorum az da yıyorum çabalarımın bosa gıtmesını ıstemıyorum.hayatımda bır kerecık ama bır kerecık zayıf olmak ıstıyorum.evet bu yorumu yapmakta cok haklısınız bılıyorum.bıraz daha fazla yemeye çalısıcam.

canım patates hiç olmamış yemeklere lütfen kaloriden bakmayın çünkü şeker oranı ve kalori çok farklı ve patates hazımsızlık yapar kabız yapar :50:

Canım senin de fikrini merak ediyorum açıkcası, sadece bana mı kötü geldi? Patates kötü ama daha kötüsü hiç bir şey yememiş bütün gün :50:

evet pek de bısey yedım denemez.fakat aclık hıssetmıyorum.bayrama kadar 65 olmam lazım.bu herkes ıcın ne kadar onemlıyse benm ıcın de o kadar onemlı.sporumu da yapıyorum az da yıyorum çabalarımın bosa gıtmesını ıstemıyorum.hayatımda bır kerecık ama bır kerecık zayıf olmak ıstıyorum.evet bu yorumu yapmakta cok haklısınız bılıyorum.bıraz daha fazla yemeye çalısıcam.

canım fazla ye demiyoruz ama sağlıklı beslen ki normale döndüğünde verdiğin kilo kalıcı olsun amacımız bu :51:

Canım o zaman bol salata, çorba, ayran - yoğurt, ızgara et - tavukk - balık tüket.

Ve asıl çabanı spor da yürüyüşte göster. Çok aç bırakırsan kendini, tam tersi etki yapar vücuduna, tüm yediklerini depolar aç kaldığı içinn

Canım o zaman bol salata, çorba, ayran - yoğurt, ızgara et - tavukk - balık tüket.

Ve asıl çabanı spor da yürüyüşte göster. Çok aç bırakırsan kendini, tam tersi etki yapar vücuduna, tüm yediklerini depolar aç kaldığı içinn

sedaya katılıyorum bu konudaa protein diyeti her zaman 1. numaradır bir an önce kilo vermek için :32:

bu dedıklerınızden corbayı tercıh etsem yarın ıcın hangı corbayı onerırsınız? corbaya bayılırım.pekı sadece corba ıcsem gunde 3 ogun aralarda meyve yesem nasıl olur?

bu dedıklerınızden corbayı tercıh etsem yarın ıcın hangı corbayı onerırsınız? corbaya bayılırım.pekı sadece corba ıcsem gunde 3 ogun aralarda meyve yesem nasıl olur?

canım bak eğer kalıcı bi kilo vermek istiyorsan sabah mutlaka bi haşlanmış yumurta peynir zeytin yiceksin öğlen ızgara tavuk balık et salata akşamda şehriye hariç her türlü çorbyı ye ama yaylayı bulgurla yap salata ye bide yanında sadece sabah max. 2 dilim esmer ekmek ye şeklinde olsun :51: eğer hızlı ve kalıcı kilo vermek istiyorsan protein diyeti yap kısaca :31:

........................11.09.2013.........12.09.2013
Akashha....................6
Ayeyldz....................19................14
Belmonto
Burcugncy
Cementa
Elifimsuyum
Fndkkrdu..................12.................8
Glmscs
JeLiBoNuMm..............9..................13
Ladyline
Mavera87
Evamaria ....................................15
Minikkelebek
Neaviaa
Rabiaka
VatshaNerada
Venuskadini
Yasimutsuz

KIZLAR MESAJ SAYILARI BOYLE :( LİSTEM BIRAZ KOMIK OLDU AMA ELIMDEN GELDIGINCE :))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bak eğer kalıcı bi kilo vermek istiyorsan sabah mutlaka bi haşlanmış yumurta peynir zeytin yiceksin öğlen ızgara tavuk balık et salata akşamda şehriye hariç her türlü çorbyı ye ama yaylayı bulgurla yap salata ye bide yanında sadece sabah max. 2 dilim esmer ekmek ye şeklinde olsun :51: eğer hızlı ve kalıcı kilo vermek istiyorsan protein diyeti yap kısaca :31:

Ben çok beğendim!! Benim de yapmak istediğim bu aslında ama öğlenleri takılıyorumm

tamamdır, anlaşıldı :42:

........................11.09.2013.........12.09.2013
Akashha....................6
Ayeyldz....................19................14
Belmonto
Burcugncy
Cementa
Elifimsuyum
Fndkkrdu..................12.................8
Glmscs
JeLiBoNuMm..............9..................13
Ladyline
Mavera87
Evamaria ....................................15
Minikkelebek
Neaviaa
Rabiaka
VatshaNerada
Venuskadini
Yasimutsuz

KIZLAR MESAJ SAYILARI BOYLE :( LİSTEM BIRAZ KOMIK OLDU AMA ELIMDEN GELDIGINCE :))

cnm üşenmezsen degstırmeye 21 miş benm:26:

arkadaslar herkese ıyı geceler..yarın eşim evde olacak biraz rahatsızlandı.gırebıldıgım kadar gırıcem nete.yarın görüşmek üzere..:10:

bu günkü yediklerim:
sabah 10.00 1 adet haşlanmış patates
ara 12.00 1 adet salatalık
öğlen 14.00 1 adet ayran
akşam 17.30 bir dilim ekmek,bir kk peynir
1 sade kahve
1 sade soda
22.30 2 adet salatalık
3lt su
30 dk tempolu koşu
15 dk egzersiz hareketleri
20*10 =200 mekik
150 kere ip atlama
yatana kadar su ve sıcak bişeyler içerim

Obcelikle gunaydin listene bakiyorum bir zamanlar benim yaptigimin aybisini yapmissin sonucuda soylim sana istersen evet baya zayifladim ama bana geri donusu 13 kilo oldu.
Yaptigin sey cok zararli bizde bayrama kadar kilo verelim istiyoruz ama onemli olan saglikli kilo vermemiz. Kilon fazlaysa eger 60in ustunde saglikli beslen cok rahat kilo verirsin cunku kilo fazla oldukca kilo verme eylemin daha hizli oluyor :)

Lutfen birdaha boyle beslenme gercekten cok ama cok zararli.

Tecrube edinmesem inan ki boyle demezdim. Bu arada vucudun bir zaman sonra boyle devam edersen kıtliga girdigini dusunucek ve sindirimini yavaslaticak iste o zaman kili vermen hep durucak ustune bider verdiginin 2 katini alicaksin. Sonradan basini taslara vurma diye soylim dedim :)

Sadece corba icmekte olmaz. Sebze yemegini tuket et turunu tuket etin yoksa 1 kk peynir ye saglam ve saglikli bi diyet yapmani oneririm ben :)

Back