Çok iyi düşünüyorsun canım. Alkali suyunu ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş?
Kolay gelsin canım. Bizler buralardayız
1 Ocak'a kadar gidecekler inşallah bebeğim. Azimlenince nasıl kilo verdiğimi biliyorsun, bu kış bu iş bitecek :)
Sosisli ve hamburger ekmekleri oluyor. Senin baktıklarında yoktu belki de görmedin herhalde canım. Bir araştırırsın, iyi oluyor o ekmekler.
Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?benim adım nuray tanıştığıma çok memnun oldumevet çok kilom yok ama o da olmasa daha iyi olcak gerçekten takılmıyacak gibi değil çünkü hep alay konusu oluyorum
Bravo canım sana. Beni gördün mü biliyor musun bilmem. Ben de eski üyeyim sahalara geri döndümmerhaba kızlarr... geçmiş sayfaları okudum şimdi. bugün sabahtan beri dışardaydık bittim yorgunluktan.. sabah eşimin arkadaşı mesaj atmış hep beraber kahvaltıya gidelim diye. sabahın sekizinde yola düştük.. ben sadece kahvaltı tabağı aldım. salamı, kaymağı, kaşarı, balı eşime vardim.. gayet güzel bir kahvaltı oldu. sonra bu feshane de fuar varmış oraya gitdik kendimi epey tutdum. meyve yiyemedim onun yerine 1 top vanilyalı dondurma aldım.. tek fazlalığım bu oldu.. ama çok çok fazla yürüdüğümüz için telafi eder diye düşünüyorum... alış varişe falan gittik öğlen yemeği olarak 1 porsiyon köfte alıp eşimle beraber yedik ortaya da epey karışık bir salata tabağı yaptık.. ufak bir parça ekmek yedim yanında epey de su içtim.. bugün dışarıda olmamız iyi bir imtihan oldu benim için çünki evdeyken diyet yapmak daha kolay oluyor.. yemekleri görüpte hayır diyebildimmsizler napıyorsunuz... bu arada tost konusunu okudum diyet yaparken bazen acelem olduğunda ben de tost yapardım arasına beyaz peynir bir de domates (diyet haricinde salam) çok güzel oluyor..
Hıımm iyiymiş. Karbonatlı suyu benim iş yerimden bir bayan sürekli söylerdi sanırım baya sağlıklı bir şeymiş. Bir de ben yurtdışındayken marketlerdeki sular ya karbonatlı yada minarelli satılıyordu hep. Herhalde bir yararı varPH degerini yukselttigi icin daha saglikli oluyor.
İdrariniz koyu renkse ve buyuk tuvaletiniz parca parca cikiyorsa vucudunuzda asit var demejtir.
Aslinda alkali bi yasam bicimi.
Bende tam bi bilgiye sahip degilim ama alkali su icip zayiflayanlarda varmis.
1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat katiliyormus sanirim
Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?
Bravo canım sana. Beni gördün mü biliyor musun bilmem. Ben de eski üyeyim sahalara geri döndüm
Hıımm iyiymiş. Karbonatlı suyu benim iş yerimden bir bayan sürekli söylerdi sanırım baya sağlıklı bir şeymiş. Bir de ben yurtdışındayken marketlerdeki sular ya karbonatlı yada minarelli satılıyordu hep. Herhalde bir yararı var
Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?
biiyorum kuzucummmmm gidecek o kilolar o kadar
Yavrum hayırdır kimin düğünü oooo?kızlar cicilerimi giydim beyaz atlı prens gencay efendiyi bekliyorm gelsin gidicez daha ayakkabı altı yazıcam çok işim var
Kolaylıkla verebilirsin. Uyarıları dikkate alıp vazgeçmezsen gider bütün hepsi canım benim63 kiloyum şuan boyum 167 ve 17 yaşındayım 55 kilo fln olmak istiyorum şuanumarım sizinle birlikte yapabilirim bunu çünkü 1 senedir sözde diyetimde sadece 2 kilo verdim sonra onu da geri aldım bu bikaç hafta içinde
Kolaylıkla verebilirsin. Uyarıları dikkate alıp vazgeçmezsen gider bütün hepsi canım benim
ivit
Yavrum hayırdır kimin düğünü oooo?
Kolaylıkla verebilirsin. Uyarıları dikkate alıp vazgeçmezsen gider bütün hepsi canım benim
Benim de hayalim bu. Ben biraz daha bekleyeceğim, sen dsiplinli olursan çok kısa sürede halledersin. Hadi bakalım görelim önümüzdeki aylarda neler olacakteşekkür ederimminşallah ya çok istiyorum kilo verip kız arkadaşlarıma zayıf bi şekilde görünmeyi onlara böyle bi cevabı vermeyi :))
Ay ben de heyecanlandım, senin sandımkuzenimin düğünü canım
Benim de hayalim bu. Ben biraz daha bekleyeceğim, sen dsiplinli olursan çok kısa sürede halledersin. Hadi bakalım görelim önümüzdeki aylarda neler olacak
Günaydıın :)
Bende artık burdayim :)
Oncelikle kendimi tanitayim.
Ben hanife 159 boyunda 57.5 kiloyum mart ayindan bu yana 16 kilo verdim aslinda yazin 3 ay boyunca hic kilo veremedim sporu birakinca kilo veremedim suan evde kendi cabalarimla spor yapiyorum ekim ayinda haftada iki gun aerobik-platese gidicem. Bir gun aerobik bir gun plates. Evde yaptigim listemde var her gun vucudumun farkli yerini calistiran videolar yapiyorum.
Universiteye hazirlaniyorum gun icinde dershanede olucam haftaici ama kilo bildirimlerimi sabah gitmeden yaparim. vermem gereken 7.5 kilo var ve bunu da sizinle basarmak istiyorum.
Bor sorum olicak kilo bildirimlerimiz nasil olucak ? yani direk kilomuzu mu yazicaz cuma gunleri yoksa baska sekilde mi yapicaz. Bi grupta baktim % lik biseyler yaziuolar kilo bildirim gunlerinde bunu aciklarsaniz nasil yapilacagini benim ocin vok iyi olur yanlis kilo tespiti vermim size :)
Sormak istedigim baska bisey yok sanirim :)
Birde ben ara ogunumde sabahlari dershanede olicam o sirada ne yememi onerirsiniz :)
Canımm, inan ki hamaratlık doğuştan gelen bir şey değil. Sadece sevmek, istemek ve uğraşmak önemli olan. 3 sene kadar önce makarna bile yapamıyordum ben. Şaka değil, gerçekten nasıl yapılır bilmiyordum. Anneciğim her zaman sen yapma git ders çalış, sen yapma otur dinlen, oyun oyna, kitap oku , yorulma vs vs dediğinden öğrenememiştim ben de. Sonra baktım öğrenmek gerekiyor. Bir de o dönemdeki çok yakın bir arkadaşım cesaretlendirmişti beni, hatta zorlamıştı biraz öğren de öğren diye :) Sonra ben hazır çorbalar ve lapa gibi pilavlarla başladım bu işe:) Ama yılmadım:) Denedim, okudum, araştırdım, yaptım güzel olmadı, yaptım eksik oldu, istediğim tat olmadı. Ama ben denedim uğraştım hep. Sanırım şimdi hemen her yemeği, pastayı filan yapıyorum. Üstelik yiyenler de hep çok beğenir, hatta bir arkadaşım ben evlerine gittiğimde özellikle bana yemek yaptırır:) Övünmek gibi oldu ama burada bir aile sayılırız. Ben sadece herkes herşeyi öğrenebilir demeye çalışıyorum. Benim için bu hikaye adeta küçük bir başarı hikayesidir:) Denersen, uğraşırsan ve seversen mutlaka çooook güzel yaparsın herşeyi canım :)
günaydın :) bende artık sizinle birlikteyim :) 167 boyunda 63 kilodayım.. bundan önce çok zayıf bi kızdım ve imrenilecek bir fiziğe sahiptim ama son bikaç yılda öyle bi kilo aldım ki 48lerden 65-66lara kadar çıktım bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 61 olabildim daha sonra 2 kilo daha aldımgeçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum hepsi gayet zayıftılar ve ben tüm gün boyunca alay konusu oldum yok oran çıkmış bak buran da çıkmış bilmem ne :2: o an gülerek karşılık versem de aslında içim kan ağlıyordu artık bi diyet programı hazırladım kendime daha başlamadım gerçi ama başlarsam etkisini görebileceğime inanıyorum :) çok yemek yerim öyle çok yerim ki o an gözüm hiçbişeyi görmez hatta spor yapmaya başladım bu aralar leslie ile ve callanetics diye bi spor daha var henüz tam yapamasam da onu da yapmaya çalışıyorum -çok zor bi spor - 17 yaşıma yeni girdim ayrıca yaşın küçük diceksinizdir belki ama işte sorun da orda yaşıtlarım çok ince ve zarif dururken benim her yerim çıktı tabiri caizse sizinle birlikte sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ben de :) herkese bu yolda başarılar diliyorum
Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 has. Yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik biber yesillik
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane armut
Ogle 14.00
Haslanmis tavuk gosu brokoli domates
Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle
3 litre su 30 dakika leslie 15 dakika bacak ve karin egzersizi
Kızlaaar! Ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır takım ile bağlantım kopmuştu. 1,5 aydır yazlıktaydım. Yaklaşık 3 senedir tatile çıkmıyordum. Yazlıktaki eski arkadaşlarımla uzun uzun zaman geçirdim. İşi bıraktım, bu seneyi kendimle ilgili sorunlarımı çözmeye adadım. Ve aklıma gelmişken hemen size dönmek istedim.
Artık her şey için vaktim var..
Takımdan koptuğum 2,5 - 3 aylık dönemde bazen kilo verdim, bazen durdu. Fakat tatile çıkmamla birlikte diyet miyet hepten gitti.
Akşam üstü 16:00 gibi uyanıp, sabaha karşı 05:00 gibi yatağa girdim. Her gün alkol, alkolün yanında aburcubur...
Artık her şey bitti ve tartıya çıktım. Gördüklerim gerçekten korkunçtu. Diyetisyene gidecektim, tartıyı görünce utandım. Diyetisyenimle en son tartıda kaç kilo çıktıysam o kiloya düşmeden tekrar kontrole gidemem.
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim tartıda 77.8 kg çıktım, tokat gibi geldi inanın. Sizlere, motivasyona ve geri dönmeye ihtiyacım var...
Hoşgeldin canım, seda ben.. Ara öğün için meyve, kuru meyve, badem/ceviz ya da süt falan tavsiye ederim ben.. Ama herkesin fikrini al bu konuda
Canım aynen bende öyle büyüdüm.. Yemek yapmayı seviyorum aslında, bakalım ben ne durumda olurum 3 sene sonra :)
Hoşgeldin canım, önemli olan kendini iyi hissettiğin kilona dönmenn.. Umarım başarırsınn
Buarada seninle alay eden arkadaşlarını sakın kafana takma ve çok değer verme tamam mı?
Afiyet olsun canımm, süper
Benim gibi birinin daha olmasına çok şaşırdım.. Ben de geçen sene bu aralar ayrılıp +10 kilo ile geri döndüm de..
Hoşgeldinnn
Hoşgeldin canım, önemli olan kendini iyi hissettiğin kilona dönmenn.. Umarım başarırsınn
Buarada seninle alay eden arkadaşlarını sakın kafana takma ve çok değer verme tamam mı?
Bugun yediklerim
Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)
Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)
Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi
Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?