Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok iyi düşünüyorsun canım. Alkali suyunu ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş?

Kolay gelsin canım. Bizler buralardayız

PH degerini yukselttigi icin daha saglikli oluyor.
İdrariniz koyu renkse ve buyuk tuvaletiniz parca parca cikiyorsa vucudunuzda asit var demejtir.
Aslinda alkali bi yasam bicimi.
Bende tam bi bilgiye sahip degilim ama alkali su icip zayiflayanlarda varmis.

1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat katiliyormus sanirim

biiyorum kuzucummmmm gidecek o kilolar o kadar

benim adım nuray tanıştığıma çok memnun oldum evet çok kilom yok ama o da olmasa daha iyi olcak gerçekten takılmıyacak gibi değil çünkü hep alay konusu oluyorum
Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?
Bravo canım sana. Beni gördün mü biliyor musun bilmem. Ben de eski üyeyim sahalara geri döndüm

Hıımm iyiymiş. Karbonatlı suyu benim iş yerimden bir bayan sürekli söylerdi sanırım baya sağlıklı bir şeymiş. Bir de ben yurtdışındayken marketlerdeki sular ya karbonatlı yada minarelli satılıyordu hep. Herhalde bir yararı var

kızlar cicilerimi giydim beyaz atlı prens gencay efendiyi bekliyorm gelsin gidicez daha ayakkabı altı yazıcam çok işim var

heralde sağlıklı bişey ki heryerde alkali diye söylenip duruyor hatta daha geniş bi araştırma yapim sizlere

biiyorum kuzucummmmm gidecek o kilolar o kadar
ivit
kızlar cicilerimi giydim beyaz atlı prens gencay efendiyi bekliyorm gelsin gidicez daha ayakkabı altı yazıcam çok işim var
Yavrum hayırdır kimin düğünü oooo?
Kolaylıkla verebilirsin. Uyarıları dikkate alıp vazgeçmezsen gider bütün hepsi canım benim

teşekkür ederimm inşallah ya çok istiyorum kilo verip kız arkadaşlarıma zayıf bi şekilde görünmeyi onlara böyle bi cevabı vermeyi :))
Benim de hayalim bu. Ben biraz daha bekleyeceğim, sen dsiplinli olursan çok kısa sürede halledersin. Hadi bakalım görelim önümüzdeki aylarda neler olacak
kuzenimin düğünü canım
Ay ben de heyecanlandım, senin sandım

Hoşgeldin canım, seda ben.. Ara öğün için meyve, kuru meyve, badem/ceviz ya da süt falan tavsiye ederim ben.. Ama herkesin fikrini al bu konuda

Canım aynen bende öyle büyüdüm.. Yemek yapmayı seviyorum aslında, bakalım ben ne durumda olurum 3 sene sonra :)

Hoşgeldin canım, önemli olan kendini iyi hissettiğin kilona dönmenn.. Umarım başarırsınn

Buarada seninle alay eden arkadaşlarını sakın kafana takma ve çok değer verme tamam mı?

Afiyet olsun canımm, süper

Benim gibi birinin daha olmasına çok şaşırdım.. Ben de geçen sene bu aralar ayrılıp +10 kilo ile geri döndüm de..

Hoşgeldinnn

Son düzenleme:
Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.

Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuş Üstelik kısa bir süre zarfında.

Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.

Hatta ben anlatmim siz dinleyin

1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz

[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]

anladım canım öğün olarak sandviç götürücem. Ara öğün için daha karar veremedim :26:

Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt
Spor ev temizligi +1500adim

Msj sayim 6

Bugun yediklerim

Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)

Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)

Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi

Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)

bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))

seni tebrik ediyorum canım çünkü toplamda sadece 532 kalori oluyomuş bu şekilde devam edersen yakında hedefine ulaşırsın bence :))

sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
sekersız cay, 2 dılım cavdar e.

ara:1 elma

öğlen: (15:00)
yarım kase nohut (dunden kalmıstı)
mantar sote yıne :)
ayran

esıme saat 5 gıbı gozleme yapmıstım ondan cok cok az yedım :) onun için aksamı yemek ıstemedım acıktım ama yedıgım için ceza verdım kendıme

-yeşilcay
-şimdıye kadar 2 lt falan su ıctım yatana kadar 3 lt olur
-bırazdan leslıe yapmayı dusunuyorum yada yuruyuse cıkacagız esımle yaklasık 45 dk- 1 saat kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…