Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar halen sizi takip ediyorum ama yorum yazmıyorum hani düzenli bi şekilde diyet yapmadığım için ama tabi elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum...bugünlerde 61.7 -61.8 arasındayım...allahtan almadım kilo ara versemde önümüzdeki çarşamba tedaviye başlayacam bu kez allah izin verirse bugün de son bir kez denizin tadını çıkarılım diye denize gidiyoruz görüşmek üzere hoşcakalın

ben gittim tatile geldim 1.5 kilo aldım kahroldum bencede hemen düzelt kendini venüsüm

tatlım kaşar hayatımızda hiç olmamalı çok yağlı çünkü

Evet peyaz peynir en sagliklisi ben evde hiiic bisey yoksa domatesli kasarli yagsiz tost yapiyorum . Onu da yapmim o zaman artik :)

Var canım var hem de çok leziz

halk ekmegi satan yerler mi satiyor yoksa marketlerdede var mi ben hic gormedim de

tatlım inş. hayırlısı olur görüşürüzzz

Öyle yapmaya çalışıyorum Burcucum.. :26:

hemen ver o kiloları venüsüm hemennnn

Evet peyaz peynir en sagliklisi ben evde hiiic bisey yoksa domatesli kasarli yagsiz tost yapiyorum . Onu da yapmim o zaman artik :)

halk ekmegi satan yerler mi satiyor yoksa marketlerdede var mi ben hic gormedim de

beyaz peynirli yap tatlım inan leziz oluyor marketlerde var tatlım unonun kepekli tost ekmeği hatta büyük marketlerde tam bugday bile var

Yok canim ben o ekmeklerden demiyorum . Hani okullarda felan var ya sandvic ekmegi sosisli felan yaptiklari ekmek onlardan diyorum ben :)

Yada hamburger ekmeginin kepekliside olabilir aslinda ondan var bazi yerlerde :)

Carrefour, Migros veya Dia'da bulabilirsin canım

Tesekkur ederim canim bana yakin bi carrefour var bide cesitli ekmek olarak halk ekmegi var diger marketlerde gormedim hic nedense

bım dede var cnm kepeklı tost ekmegı :)

kızlar ya esım geldı sımdı oglen yemegı falan hazırlıycam heralde fazla gıremem ama ara sıra gırmeye calısırım byy.. :80:

Yaklasik olarak soyledim canim tam tamina 1 ay 20 gunde

hemen ver o kiloları venüsüm hemennnn
1 Ocak'a kadar gidecekler inşallah bebeğim. Azimlenince nasıl kilo verdiğimi biliyorsun, bu kış bu iş bitecek :)
Tesekkur ederim canim bana yakin bi carrefour var bide cesitli ekmek olarak halk ekmegi var diger marketlerde gormedim hic nedense
Sosisli ve hamburger ekmekleri oluyor. Senin baktıklarında yoktu belki de görmedin herhalde canım. Bir araştırırsın, iyi oluyor o ekmekler.

Bu sene her şey çok güzel olacakmış gibi bir his var içimde. Diyet yapmak beni çok mutlu ediyor, diyetime dört elle sarılacağım artık.

Ben gormedim heralde canim yarin bakicam dershaneye gitmeden alir yaparim hemen :)

Gercekten iyi oluyor boyle grcistirmek.
kantine gitsem hem 2 kati fiyat hemde kilo yapici seyler satiyolar.

Tenefustede markete gitmek zor oluyo useniyorum en iyisi boyle evden saglikli seyler goturmek :))

Kızlar alkali suyu deneyeniniz var mi hic ?

Mrb kızlar ..
Buralar sakin geçicek bugün belli pazar günü böle olmasi normal.bnmde esim evde o varken pek giremiyorum ilgi kendisinde olsun istiyo baba ogul şımarıklar biyazcık :))

Temizlikle ugrasiyorum bende kışliklari çikardim dolaplari hurçlarimi temizledim dha çok işim varda bugun bu kadarini halledebildim.
Esimle kendimin olmayan kiyafetlerimizi ayrdim asagi bahce kapisina astim karton toplamaya gelenler alsin diye.
Sonra markete gittim ogluma ceviz peynir vs almaya simdi geldim otuydum dinleniyorum.

Simdi çikiyorum gelirim gene :)

Çok iyi düşünüyorsun canım. Alkali suyunu ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş?
Kolay gelsin canım. Bizler buralardayız

okudum kabul ediyorum :)

benim adım nuray tanıştığıma çok memnun oldum evet çok kilom yok ama o da olmasa daha iyi olcak gerçekten takılmıyacak gibi değil çünkü hep alay konusu oluyorum

merhaba kızlarr... geçmiş sayfaları okudum şimdi. bugün sabahtan beri dışardaydık bittim yorgunluktan.. sabah eşimin arkadaşı mesaj atmış hep beraber kahvaltıya gidelim diye. sabahın sekizinde yola düştük.. ben sadece kahvaltı tabağı aldım. salamı, kaymağı, kaşarı, balı eşime vardim.. gayet güzel bir kahvaltı oldu. sonra bu feshane de fuar varmış oraya gitdik kendimi epey tutdum. meyve yiyemedim onun yerine 1 top vanilyalı dondurma aldım.. tek fazlalığım bu oldu.. ama çok çok fazla yürüdüğümüz için telafi eder diye düşünüyorum... alış varişe falan gittik öğlen yemeği olarak 1 porsiyon köfte alıp eşimle beraber yedik ortaya da epey karışık bir salata tabağı yaptık.. ufak bir parça ekmek yedim yanında epey de su içtim.. bugün dışarıda olmamız iyi bir imtihan oldu benim için çünki evdeyken diyet yapmak daha kolay oluyor.. yemekleri görüpte hayır diyebildimm sizler napıyorsunuz... bu arada tost konusunu okudum diyet yaparken bazen acelem olduğunda ben de tost yapardım arasına beyaz peynir bir de domates (diyet haricinde salam) çok güzel oluyor..

hoşbuldum :) dikkat edebilmek için sizin aranıza katıldım zaten yaşıma ve yaşıtlarıma göre kilom biraz fazla ve tek başıma veremiyorum senelerdir aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…