Var canım var hem de çok lezizahahha yok ben zaten kaşarı tostun içinde seviyorum sade yerken tadı bi garip geliyorpeyaz peynirle daha güzel olur sandviç
bişey sorucam sandviç ekmeklerinin kepeklisi var mı ki acaba:26:
Öyle yapmaya çalışıyorum Burcucum.. :26:ben gittim tatile geldim 1.5 kilo aldım kahroldum bencede hemen düzelt kendini venüsüm
tatlım kaşar hayatımızda hiç olmamalı çok yağlı çünkü
ben gittim tatile geldim 1.5 kilo aldım kahroldum bencede hemen düzelt kendini venüsüm
tatlım kaşar hayatımızda hiç olmamalı çok yağlı çünkü
Var canım var hem de çok leziz
slm kızlar halen sizi takip ediyorum ama yorum yazmıyorum hani düzenli bi şekilde diyet yapmadığım içinama tabi elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum...bugünlerde 61.7 -61.8 arasındayım...allahtan almadım kilo ara versemde önümüzdeki çarşamba tedaviye başlayacam bu kez allah izin verirse bugün de son bir kez denizin tadını çıkarılım diye denize gidiyoruz görüşmek üzere hoşcakalın
Öyle yapmaya çalışıyorum Burcucum.. :26:
Evet peyaz peynir en sagliklisi ben evde hiiic bisey yoksa domatesli kasarli yagsiz tost yapiyorum . Onu da yapmim o zaman artik :)
halk ekmegi satan yerler mi satiyor yoksa marketlerdede var mi ben hic gormedim de
Carrefour, Migros veya Dia'da bulabilirsin canımEvet peyaz peynir en sagliklisi ben evde hiiic bisey yoksa domatesli kasarli yagsiz tost yapiyorum . Onu da yapmim o zaman artik :)
halk ekmegi satan yerler mi satiyor yoksa marketlerdede var mi ben hic gormedim de
tatlım inş. hayırlısı olur görüşürüzzz
hemen ver o kiloları venüsüm hemennnn
beyaz peynirli yap tatlım inan leziz oluyor marketlerde var tatlım unonun kepekli tost ekmeği hatta büyük marketlerde tam bugday bile var
Carrefour, Migros veya Dia'da bulabilirsin canım
Evet peyaz peynir en sagliklisi ben evde hiiic bisey yoksa domatesli kasarli yagsiz tost yapiyorum . Onu da yapmim o zaman artik :)
cnm 1,5 ayda 10 kılo vermıssın masallahtebrık ederım darısı yenı gelenlerın ve benım basıma inş. eger bende 10 kılo verırsem 1,5 ayda 1 haftam gıttı kaldı 5 haftamm olleeyyy valla ıyıkı gelmsım buraya ebrucuma cook tesekkur edıyorum ıyıkı o linki atmış ve bende katılmışımm
1 Ocak'a kadar gidecekler inşallah bebeğim. Azimlenince nasıl kilo verdiğimi biliyorsun, bu kış bu iş bitecek :)hemen ver o kiloları venüsüm hemennnn
Sosisli ve hamburger ekmekleri oluyor. Senin baktıklarında yoktu belki de görmedin herhalde canım. Bir araştırırsın, iyi oluyor o ekmekler.Tesekkur ederim canim bana yakin bi carrefour var bide cesitli ekmek olarak halk ekmegi var diger marketlerde gormedim hic nedense
1 Ocak'a kadar gidecekler inşallah bebeğim. Azimlenince nasıl kilo verdiğimi biliyorsun, bu kış bu iş bitecek :)
Sosisli ve hamburger ekmekleri oluyor. Senin baktıklarında yoktu belki de görmedin herhalde canım. Bir araştırırsın, iyi oluyor o ekmekler.
Çok iyi düşünüyorsun canım. Alkali suyunu ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş?Ben gormedim heralde canim yarin bakicam dershaneye gitmeden alir yaparim hemen :)
Gercekten iyi oluyor boyle grcistirmek.
kantine gitsem hem 2 kati fiyat hemde kilo yapici seyler satiyolar.
Tenefustede markete gitmek zor oluyo useniyorum en iyisi boyle evden saglikli seyler goturmek :))
Kızlar alkali suyu deneyeniniz var mi hic ?
Kolay gelsin canım. Bizler buralardayızMrb kızlar ..
Buralar sakin geçicek bugün belli pazar günü böle olmasi normal.bnmde esim evde o varken pek giremiyorum ilgi kendisinde olsun istiyo baba ogul şımarıklar biyazcık :))
Temizlikle ugrasiyorum bende kışliklari çikardim dolaplari hurçlarimi temizledim dha çok işim varda bugun bu kadarini halledebildim.
Esimle kendimin olmayan kiyafetlerimizi ayrdim asagi bahce kapisina astim karton toplamaya gelenler alsin diye.
Sonra markete gittim ogluma ceviz peynir vs almaya simdi geldim otuydum dinleniyorum.
Simdi çikiyorum gelirim gene :)
Hoş geldin canım. Sana öncelikle takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallar senin için uygunsa. Okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
canım öncelikle hoşgeldin ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrenisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim. ismin nedir tatlım bide onu öğrensek çok bi kilon yok en kısa zamanda halletcez bunu beraber burdaki ailemizletakım kurallarını yazıcam sana şimdi
Hosgeldin cnm.
Öyle bi anlatmissinki 20 li yaslarda sandim seni bi baktim 17 daha çok kucuksun vucudun tam oturmamistir bile ergenlik çaginda olur bole kilo alis verisler okadar çok takma kafana yer edici bi kilo degildir dikkat edersen gider hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?