• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arkadaslarrrr, hepiniz hosgeldiniiiizzzzz:)
Ben tuba 26 yasındayım iki kızım var, istanbuldaım, boyum 169 kilom 75 ti, simdi 66, hedefim ise 59

Günaydıın :)
Bende artık burdayim :)
Oncelikle kendimi tanitayim.
Ben hanife 159 boyunda 57.5 kiloyum mart ayindan bu yana 16 kilo verdim aslinda yazin 3 ay boyunca hic kilo veremedim sporu birakinca kilo veremedim suan evde kendi cabalarimla spor yapiyorum ekim ayinda haftada iki gun aerobik-platese gidicem. Bir gun aerobik bir gun plates. Evde yaptigim listemde var her gun vucudumun farkli yerini calistiran videolar yapiyorum.

Universiteye hazirlaniyorum gun icinde dershanede olucam haftaici ama kilo bildirimlerimi sabah gitmeden yaparim. vermem gereken 7.5 kilo var ve bunu da sizinle basarmak istiyorum.

Bor sorum olicak kilo bildirimlerimiz nasil olucak ? yani direk kilomuzu mu yazicaz cuma gunleri yoksa baska sekilde mi yapicaz. Bi grupta baktim % lik biseyler yaziuolar kilo bildirim gunlerinde bunu aciklarsaniz nasil yapilacagini benim ocin vok iyi olur yanlis kilo tespiti vermim size :)

Sormak istedigim baska bisey yok sanirim :)

Birde ben ara ogunumde sabahlari dershanede olicam o sirada ne yememi onerirsiniz :)

Hoş geldin canım. Sana öncelikle takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallar senin için uygunsa. Okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

günaydın :) bende artık sizinle birlikteyim :) 167 boyunda 63 kilodayım.. bundan önce çok zayıf bi kızdım ve imrenilecek bir fiziğe sahiptim ama son bikaç yılda öyle bi kilo aldım ki 48lerden 65-66lara kadar çıktım bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 61 olabildim daha sonra 2 kilo daha aldım :14: geçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum hepsi gayet zayıftılar ve ben tüm gün boyunca alay konusu oldum yok oran çıkmış bak buran da çıkmış bilmem ne :2: o an gülerek karşılık versem de aslında içim kan ağlıyordu :43: artık bi diyet programı hazırladım kendime daha başlamadım gerçi ama başlarsam etkisini görebileceğime inanıyorum :) çok yemek yerim öyle çok yerim ki o an gözüm hiçbişeyi görmez hatta :1: spor yapmaya başladım bu aralar leslie ile ve callanetics diye bi spor daha var henüz tam yapamasam da onu da yapmaya çalışıyorum -çok zor bi spor :1: - 17 yaşıma yeni girdim ayrıca yaşın küçük diceksinizdir belki ama işte sorun da orda yaşıtlarım çok ince ve zarif dururken benim her yerim çıktı tabiri caizse :17: sizinle birlikte sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ben de :) herkese bu yolda başarılar diliyorum :16:

Hoş geldin canım. Sana öncelikle takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallar senin için uygunsa. Okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

:16: gunaydın kızlar bugun bıraz gec geldım cunku esım evdeydı işi vardı dısarda bende hemen geldım.. :9:
yenı gelen arkadaslar sizde hoşgeldınız aramıza :16: ben aysenur 19 yasımdayım 170 boyum 1 yıllık evlıyım ögrencıyım :40:

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 has. Yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik biber yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane armut

Ogle 14.00
Haslanmis tavuk gosu brokoli domates

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su 30 dakika leslie 15 dakika bacak ve karin egzersizi

Bugün sabah 06:30 da uyandım. Markafonide indirime neler girmiş diye baktım. Bir tane kot tayt vardı istediğim ama hep tükeniyordu, bu kez sonuncusunu yakalayabildim. Gelirse sizin için fotoğrafını eklerim. Gerçi şu anda pek iyi olmaz ama ben zaten kışın çizmeyle giyeceğim, ve o zamana kadar da rahatçaaa içine girebilirim inşallah. Gerçi medium beden zaten ama, taytlar her halükarda biraz dar oluyorlar :S Öyle işte, azıcık muhabbet edelim foruma dedim:) Gerçi kimsecikler de yok gibi:(

Canim ben o siteden iki tane urun aldim ikiside cok kalitesiz cikti sen memnunmusun peki

günaydın :) bende artık sizinle birlikteyim :) 167 boyunda 63 kilodayım.. bundan önce çok zayıf bi kızdım ve imrenilecek bir fiziğe sahiptim ama son bikaç yılda öyle bi kilo aldım ki 48lerden 65-66lara kadar çıktım bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 61 olabildim daha sonra 2 kilo daha aldım :14: geçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum hepsi gayet zayıftılar ve ben tüm gün boyunca alay konusu oldum yok oran çıkmış bak buran da çıkmış bilmem ne :2: o an gülerek karşılık versem de aslında içim kan ağlıyordu :43: artık bi diyet programı hazırladım kendime daha başlamadım gerçi ama başlarsam etkisini görebileceğime inanıyorum :) çok yemek yerim öyle çok yerim ki o an gözüm hiçbişeyi görmez hatta :1: spor yapmaya başladım bu aralar leslie ile ve callanetics diye bi spor daha var henüz tam yapamasam da onu da yapmaya çalışıyorum -çok zor bi spor :1: - 17 yaşıma yeni girdim ayrıca yaşın küçük diceksinizdir belki ama işte sorun da orda yaşıtlarım çok ince ve zarif dururken benim her yerim çıktı tabiri caizse :17: sizinle birlikte sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ben de :) herkese bu yolda başarılar diliyorum :16:
Hosgeldin cnm.
Öyle bi anlatmissinki 20 li yaslarda sandim seni bi baktim 17 daha çok kucuksun vucudun tam oturmamistir bile ergenlik çaginda olur bole kilo alis verisler okadar çok takma kafana yer edici bi kilo degildir dikkat edersen gider hepsi

Herkesi tek tek okudum , sanırım menü yazıyoruz , bu da iyi birşey tabiki ...

ebru kaptanmışsın , tesbitlerinde gayet yerinde listeler hakkında...

benim kendimi tanıtmam gerekiyormuş..yine eksik birşey kalırsa bana yardımcı olursunuz artık

37 yaşındayım , 82 kiloyum , 1.68 boyundayım , 20 yıl aralıksız olarak muhasebe departmanında çalıştım , sgk günümü ve yılımı doldurdum , artık çalışmayı düşünmüyorum tabii faal olarak ...

7 yaşında bir kız annesiyim

4 yıldır kendime ait kişiye özel taç , toka ve bant tasarımı yaptığım bir sitem var ..

ayrıca avonda takım öncüsüyüm..

Aslan burcuyum , liderliğim ve yöneticiliğim , el becerilerim burdan kaynaklanıyor sanırım

İzmirliyim , ama genlerimde gaziantep mutfağı taşıyorum , çok iyi yemek yaparım :))

Durum budur sanırım yeterli :)

Merhaba canim hosgeldin bende sevgi 30 yasindayim 1 kizim var 165 boy su an 79 kiloyum ama buraya baslamadn once 89 kiloydum yaklasik 1 bucuk ayda 10 kiloverdim bu arada sitenin linkini atarmisin

Merhaba canim hosgeldin bende sevgi 30 yasindayim 1 kizim var 165 boy su an 79 kiloyum ama buraya baslamadn once 89 kiloydum yaklasik 1 bucuk ayda 10 kiloverdim bu arada sitenin linkini atarmisin

cnm 1,5 ayda 10 kılo vermıssın masallah :nazar: tebrık ederım :16: darısı yenı gelenlerın ve benım basıma inş. eger bende 10 kılo verırsem 1,5 ayda 1 haftam gıttı kaldı 5 haftamm olleeyyy valla ıyıkı gelmsım buraya ebrucuma cook tesekkur edıyorum ıyıkı o linki atmış ve bende katılmışımm :54:

Kızlaaar! Ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır takım ile bağlantım kopmuştu. 1,5 aydır yazlıktaydım. Yaklaşık 3 senedir tatile çıkmıyordum. Yazlıktaki eski arkadaşlarımla uzun uzun zaman geçirdim. İşi bıraktım, bu seneyi kendimle ilgili sorunlarımı çözmeye adadım. Ve aklıma gelmişken hemen size dönmek istedim.
Artık her şey için vaktim var..
Takımdan koptuğum 2,5 - 3 aylık dönemde bazen kilo verdim, bazen durdu. Fakat tatile çıkmamla birlikte diyet miyet hepten gitti.
Akşam üstü 16:00 gibi uyanıp, sabaha karşı 05:00 gibi yatağa girdim. Her gün alkol, alkolün yanında aburcubur...
Artık her şey bitti ve tartıya çıktım. Gördüklerim gerçekten korkunçtu. Diyetisyene gidecektim, tartıyı görünce utandım. Diyetisyenimle en son tartıda kaç kilo çıktıysam o kiloya düşmeden tekrar kontrole gidemem.
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim tartıda 77.8 kg çıktım, tokat gibi geldi inanın. Sizlere, motivasyona ve geri dönmeye ihtiyacım var...

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 has. Yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik biber yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane armut

Ogle 14.00
Haslanmis tavuk gosu brokoli domates

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su 30 dakika leslie 15 dakika bacak ve karin egzersizi

yine harikaaaa :54:

Kızlaaar! Ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır takım ile bağlantım kopmuştu. 1,5 aydır yazlıktaydım. Yaklaşık 3 senedir tatile çıkmıyordum. Yazlıktaki eski arkadaşlarımla uzun uzun zaman geçirdim. İşi bıraktım, bu seneyi kendimle ilgili sorunlarımı çözmeye adadım. Ve aklıma gelmişken hemen size dönmek istedim.
Artık her şey için vaktim var..
Takımdan koptuğum 2,5 - 3 aylık dönemde bazen kilo verdim, bazen durdu. Fakat tatile çıkmamla birlikte diyet miyet hepten gitti.
Akşam üstü 16:00 gibi uyanıp, sabaha karşı 05:00 gibi yatağa girdim. Her gün alkol, alkolün yanında aburcubur...
Artık her şey bitti ve tartıya çıktım. Gördüklerim gerçekten korkunçtu. Diyetisyene gidecektim, tartıyı görünce utandım. Diyetisyenimle en son tartıda kaç kilo çıktıysam o kiloya düşmeden tekrar kontrole gidemem.
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim tartıda 77.8 kg çıktım, tokat gibi geldi inanın. Sizlere, motivasyona ve geri dönmeye ihtiyacım var...

venüssssss yapma kuzum ya yaklaşık 10 kilo filan mı almış oldun o kadar emek gitti boşuna bu arada hoşgeldin cnm :50:

gelinin yanına gittim kızlar onu kuaförden çıkarıp eve geldim ben yanında gitmedim damat biraz suratsız sıkılıyorum ben o yüzden diğer kuzen gitti bende 4 te kuaföre gitcem düğün bitimi geliriz işte :52:

Günaydın kızlar..
Yeni gelen iki arkadlArimiz var gerci bende daha bir haftadan beri burdayim ama bir ay gibi hissediyorum :))
Öncelikle hoş geldiniz kizlar tam yerine geldiniz memnun kalicaginiza eminim tabi kurallara uyup kacamak yapmazsaniz.
Kendimi tanitim adım öykü 20 yaşindayim evliyim bir yasinda oğlum var ögrenciyim.
Hamile kaldigimda 60 kiloydum doguma 95 kilo ile girdim 86olarak çiktim sonra 82 79 'a kadar dustum zayifliyodum yani ama oglum emzirmeyi birakinca tekrar 86.6 oldum bir haftadir burdayim simdi 84.5 kiloyum insallah hep beraber istedigimiz bedenlere kavuşuruz :)))-♥♥♥

hosbulduuuum :) Ayy insallah bende bu hafta kilo verebilirim topiklerdeki destek insana moral ve gaz veriyo o yuzdenkilo verebiliyo insan :) benim kilo vermem durdu insallah bu jafta veririm :)

Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insallah ;)

tatlım öncelikle hoşgeldin ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrenisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim. bildirimleri deneme sürecindeyken bizi takip ederek görebilirsin mesela şöle oluyor her hafta cuma sabah tartılıyorsun geçen hafta kilom 60 bu hafta 59.50 diye paylaşıyorsun snra yüzde hesaplama var onuda bu cuma öğrenirsin dershanede olcaksan canım ya evden sandviç yap kendine tost yap peynirli domatesli filan yada servis yemekler ye mesela tabakta döner filan ama öğrenci bütçesi dayanmıyor öle şeylere ben sabah öğleyi okulda yiyorum sabah 2 diim tam bugday ekmeğe peynirli tost yaparım öğlede okulda yemek yerim yada evden sandviç gtürürüm yada saklama kabında soğk yenecek şeyler götürüyorum :52:

merhabaaa :) Yarin yanima sandvic goturucem o zaman. Cunku eve geldigimde cok ac oluyorum ve onume ne gelirse yiyorum en azindan ogle saatinde orda yersem eve tok gelmis olurum :) Tesekkur ederim canim tavsiyen ocin :)

13.TAKIM KURALLARIMIZ

Kurallari okudum ve kabul ediyorum :))

hosbulduuuum :) Ayy insallah bende bu hafta kilo verebilirim topiklerdeki destek insana moral ve gaz veriyo o yuzdenkilo verebiliyo insan :) benim kilo vermem durdu insallah bu jafta veririm :)

Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insallah ;)

merhabaaa :) Yarin yanima sandvic goturucem o zaman. Cunku eve geldigimde cok ac oluyorum ve onume ne gelirse yiyorum en azindan ogle saatinde orda yersem eve tok gelmis olurum :) Tesekkur ederim canim tavsiyen ocin :)

Kurallari okudum ve kabul ediyorum :))

sandviçin içine kaşar koyma ama genelde benm aklıma sandviç diyince kocaman bi kaşar gelirde :52:

evet pazar oldugundandır :40: bu arada hosgeldın cnm ben aysenur gecen hafta katıldım buraya :9:
Hoşgeldin canım, ben geçen seneden beri buralardayım. Uzun bir ara vermiştim. 21 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim. Gerçek adımı paylaşmıyorum. Venüs diyebilirsin hihihi
yine harikaaaa :54:

venüssssss yapma kuzum ya yaklaşık 10 kilo filan mı almış oldun o kadar emek gitti boşuna bu arada hoşgeldin cnm :50:
Evet yavrum ya hiç sorma. Tekrar başladım bugün, resmen diyet yaparken kendimi daha iyi hissediyorum. Diyetisyeni bıraktığım son kiloya dönünce tekrar muayeneye de gideceğim. 1 Ekim'e kadar diyeti ve sporu hepten oturtmuş olmayı hedefliyorum canım..

sandviçin içine kaşar koyma ama genelde benm aklıma sandviç diyince kocaman bi kaşar gelirde :52:

ahahha yok ben zaten kaşarı tostun içinde seviyorum sade yerken tadı bi garip geliyor :1: peyaz peynirle daha güzel olur sandviç :56:

bişey sorucam sandviç ekmeklerinin kepeklisi var mı ki acaba :53: :26:

Hoşgeldin canım, ben geçen seneden beri buralardayım. Uzun bir ara vermiştim. 21 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim. Gerçek adımı paylaşmıyorum. Venüs diyebilirsin hihihi

Evet yavrum ya hiç sorma. Tekrar başladım bugün, resmen diyet yaparken kendimi daha iyi hissediyorum. Diyetisyeni bıraktığım son kiloya dönünce tekrar muayeneye de gideceğim. 1 Ekim'e kadar diyeti ve sporu hepten oturtmuş olmayı hedefliyorum canım..

ben gittim tatile geldim 1.5 kilo aldım kahroldum bencede hemen düzelt kendini venüsüm
ahahha yok ben zaten kaşarı tostun içinde seviyorum sade yerken tadı bi garip geliyor :1: peyaz peynirle daha güzel olur sandviç :56:

bişey sorucam sandviç ekmeklerinin kepeklisi var mı ki acaba :53: :26:

tatlım kaşar hayatımızda hiç olmamalı çok yağlı çünkü

Back