• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
2 zeytin
Salatalik
Çay
1 dilim ekmek( annemde etimek yoktu ) ;)
Ara
Kahve
Öğle
Bir kase çorba
1 kase yogurt
Aksam
Bi tabak salata

Spor evde 700 adim atmisim butin gum tmizlik yaptim annecigime faydam olsun diye.

Dus alip yaticam kizlar hepinize iyi geceler

07.09.2013
Msj sayım
8

Afiyet olsun canım, şimdiden iyi geceler..

Evet canım annem yaptı öğlen.buğdsy unuyla yaptı hamuru, tuz olarak da Kaya tuzu kullandık.içini de ben hazırladım hemencecik oluverdi:) sen de yapabilirsin teflon ya da seramik bi tavada çok güzel olur:)

He he keşke o kadar hamarat olsam, yufka açabileceğimi sanmıyorumm ama kulaga guzel geliyor:1:

İyi geceler tatlışlarr:)

İyi geceler canımm

yıllarca yaptığım saçma sapan diyetlerden bana kalan tek şey yoğurttan soğumam oldu ama ayran ve sütü seviyorum. sütü müsli ile çok tüketiyorum ayranı da akşamları uyku yaptığı için hemen içemiyorum...

acaba kilo verince ben nasıl görüneceğim :) 38 beden giymek istiyorum hani mağazada süper indirim olur da; kalan tek bedenler 38 dir ya hemde sizin bedenden 1 tane bile bir şey yoktur:( işte bunu yaşamak istemiyorum artık....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldin canım. Sana öncelikle takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallar senin için uygunsa. Okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

sanırım okudum anladım :)

kızlar gıremedım gecmıs bayagı bırıkmıs... esımle dısarı cıkmıstık eve saat 9 da geldık anca gırebıldım..
hemen menumu yazıyım ama bugun yemegı gec yedıgım için bana pek verımlı gelmıyor :50: yarın telafı edicegım inş... :40:

sabah: (08:30)
1 haslanmıs yumurta
3 zeytın, yarım domates,1 salatalık
peynır
2 dılım cavdar e.
sekersız cay

öğlen: (02:30)
nohut yemegı
domates
1 dılım cavdar e.

ara: 1 ekşi elma

akşam: (19:30) dısarıda yedıgımız için bıraz gec oldu :(
ızgara tavuk (yarım porsıyon)
1-2 kasık bulgur pilavı
salata

3 lt su
45 dk leslie
bugun cok gezdım yuruyus sayılır cunku bacaklarım bıle agrıdı
yesılcay

08:30 kahvaltı: yarım domates ve salatalık 5dal maydanoz 5 dal kuzu kulağı 1haşkanmış yumurta, 1 avuç içinden az peynir ,5adet tuzsuz zeytin
11:30 şekersiz sütlü Türk kahvesi
13:45öğle yemeği: 1,5porsiyon gözleme ve ayran( gözlemede beyaz un ve sofra tuzu yok içinde tuzsuz çökelek maydanoz ve soğan var)
17:00 bir parça pestil ve bir bardak süt
19:30 salata
2,0 Lt su, 45dk yürüyüş
Afiyet olsun canım. Sadece akşamın çok hafif olmuş. Özel bir nedeni mi var? Su az ama sporun güzel olmuş.

ebrucum :) akşamları arada dayanamayıp tartıya çıkıyorum :) akşam tok karnına cuma kilomdan daha az çıkmak ya ne bileyim çok tuhaf. ben bunu hiç hissetmemişim çok korkuyorum bu şevkim kırılacak diye.

bir de ben 1 şeffaf plastik bardakla masama sarı leblebi koydum. Arada çok açlık hissedince ağzıma bir kaç tane attım akşama kadar yarısını bile yiyemedim sence doğru mu?
Akşamları tartıya çıkman bir süre sonra seni hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü akşamları biliyorsun ki kilomuz çok fazla çıkıyor. Öncelikle bu alışkanlığı bırak. Haftada sadece bir gün tartıl. O da cuma günü bildirim için. O zaman cumaları iple çekeceksin ve güzel güzel sürprizler yaşayacaksın. Leblebi yemende bir sakınca yok. Günde bir avuç yiyebilirsin o da bir pet bardak eder zaten. Hatta bol bol da su içirtir sana iyi olur. Açlığını bastırdığı içinde saçma sapan yiyecekler yemekten kurtulursun. Dün kızlarda söylemiş. Çantana birkaç parça kuru meyve at. Kayısı ve incir olabilir.

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir.

arada
sarı leblebi

öğlen
1 adet biber dolması

akşam
kışlık menemen yapılıyordu bizde. 1 tabak ondan yedim
1 dilim kepek(kepek ekmek sonunda bitti:) yalnız yarısı küflenmeye başladığı için kuşlara attım.)

bu benim kayıt dönemi normal beslenmem tek farkı arada tost yok akşam da Gece yatana kadar Allah ne verdiyse yok :) bana kilo yapan akşamlarmış. bir de işlerim rahatlayınca spora başlarsam müthiş olacak. işten bu saatte geldim heryerim ağrıyor :(
Gül' cüm bu menü senin için çok ama çok az. Bak böyle gidersen yine yarı yolda kalacaksın. Diyetisyene gittin mi hiç? Gitmediysen eğer benim bir listem var diyet listesi onu yazayım sana onu uygula. Yoksa böyle uzun süre dayanamazsın. Verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın ve ben buna çok üzülürüm. Şuan takımda en çok senin kilo vermeni istiyorum. Çünkü bu genç yaşta çok fazla kilon var. Hem sağlığın için hem mutlu olabilmen için mutlaka zayıflaman lazım. Lütfen ama lütfen sağlıklı beslen ve zayıfla.

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
2 zeytin
Salatalik
Çay
1 dilim ekmek( annemde etimek yoktu ) ;)
Ara
Kahve
Öğle
Bir kase çorba
1 kase yogurt
Aksam
Bi tabak salata

Spor evde 700 adim atmisim butin gum tmizlik yaptim annecigime faydam olsun diye.

Dus alip yaticam kizlar hepinize iyi geceler

07.09.2013
Msj sayım
8
Kızlar menülerde çorba olduğu zaman lütfen yanına ne çorbası olduğunu yazınız. Menün gayet güzel ama sende Buse gibi akşamı sadece salatayla geçiştirmişsin. Sanırım oldukça yoruldun bugün. İyi geceler :16:

İyi geceler tatlışlarr:)
İyi geceler canım. Bugün herkes erkenci :9:

yıllarca yaptığım saçma sapan diyetlerden bana kalan tek şey yoğurttan soğumam oldu ama ayran ve sütü seviyorum. sütü müsli ile çok tüketiyorum ayranı da akşamları uyku yaptığı için hemen içemiyorum...
Menülerinde bol bol protein olsun. Mesela haşlanmış yumurta, süt, yoğurt, kırmızı et, beyaz et, özellikle balık bunlar sağlıklı beslenmek için çok önemli gıdalar. Yoğurdu tek yiyemiyorsan başka şeylere karıştırabilirsin. Mesela ben yoğurt salatası yapıyorum ve bayılıyorum o salataya..

acaba kilo verince ben nasıl görüneceğim :) 38 beden giymek istiyorum hani mağazada süper indirim olur da; kalan tek bedenler 38 dir ya hemde sizin bedenden 1 tane bile bir şey yoktur:( işte bunu yaşamak istemiyorum artık....
Emin ol çok ama çok güzel bir duygu canım. :16:İnşallah sende yaşayacaksın bu duyguyu.

sanırım okudum anladım :)
O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben kendimi tanıtayım sana hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane kızım var ve çalışıyorum. Anlayacağın çok yoğunum çokkk :9:Sende bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu da yazmalısın.

buraya ve size alışıncaya kadar takip ederim , anlamaya calısırım bakalım eger olmazsa yazarım zaten...
Alışırsın canım merak etme yeter ki iste. Bizde ilk zamanlar senin gibiydik bir şekilde alıştık. İyi ki alışmışız burası sayesinde birçoğumuzun hayatı değişti.

Son düzenleme:
[TABLE="width: 145"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 93, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl28, width: 100, bgcolor: transparent, align: right"]06.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]akashha[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ayeyldz[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]burcugncy[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent, align: right"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]elifimsuyum[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]evamaria[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]glmscs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]JeLiboNuMm[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]mavera87[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]melikea123[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]naeviaa[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]sukroz[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]yasemindeniz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]yasimutsuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]TOPLAM [/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent, align: right"]87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Anladım canım..

Hayal etmek çok işine yarayacaktır eminim ki.. Ben de 38 beden bir şey giyemeyeli çoook uzun zaman oldu

Son düzenleme:
[TABLE="width: 145"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 93, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl28, width: 100, bgcolor: transparent, align: right"]06.09.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]akashha
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ayeyldz
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]burcugncy
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent, align: right"]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]elifimsuyum
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]evamaria
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]glmscs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]JeLiboNuMm
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]22
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]mavera87
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]melikea123
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]naeviaa
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]19
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]sukroz
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, align: right"]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]yasemindeniz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]yasimutsuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]TOPLAM
[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent, align: right"]87
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar dünkü mesaj sayıları bunlar. Eksik olanlar lütfen tamamlasın yoksa 0 olarak geçecek. Ve bir daha bu şekilde uyarı yapmak istemiyorum. Herkes dikkat etsin lütfen mesaj sayılarına. :47:

Afiyet olsun canım. Sadece akşamın çok hafif olmuş. Özel bir nedeni mi var? Su az ama sporun güzel olmuş.

Akşamları tartıya çıkman bir süre sonra seni hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü akşamları biliyorsun ki kilomuz çok fazla çıkıyor. Öncelikle bu alışkanlığı bırak. Haftada sadece bir gün tartıl. O da cuma günü bildirim için. O zaman cumaları iple çekeceksin ve güzel güzel sürprizler yaşayacaksın. Leblebi yemende bir sakınca yok. Günde bir avuç yiyebilirsin o da bir pet bardak eder zaten. Hatta bol bol da su içirtir sana iyi olur. Açlığını bastırdığı içinde saçma sapan yiyecekler yemekten kurtulursun. Dün kızlarda söylemiş. Çantana birkaç parça kuru meyve at. Kayısı ve incir olabilir.

Gül' cüm bu menü senin için çok ama çok az. Bak böyle gidersen yine yarı yolda kalacaksın. Diyetisyene gittin mi hiç? Gitmediysen eğer benim bir listem var diyet listesi onu yazayım sana onu uygula. Yoksa böyle uzun süre dayanamazsın. Verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın ve ben buna çok üzülürüm. Şuan takımda en çok senin kilo vermeni istiyorum. Çünkü bu genç yaşta çok fazla kilon var. Hem sağlığın için hem mutlu olabilmen için mutlaka zayıflaman lazım. Lütfen ama lütfen sağlıklı beslen ve zayıfla.

canım inan diyetten deği öyle yoğunum ki. bugün uyuyayım dedim yorgunluktan uyuyamıyorum. Az önce arkadaşlarda dedi bende bir kaseye 2 kaşık yoğurt koydum yedim yanında da 2 tane taze biber yedim :) daha dikkat edeceğim söz ama bana 2 hafta verin. Şu yoğun dönemi atlatayım. Ben fazla idealist bir insanım sözkonusu işim ise kendimi kaybediyorum. öğle yemeklerinde okulda çıkan çorbaların geneli un katkılı yemekler yağlı ve hergün ya pilav ya makarna :( yoğurt her zaman çıkmıyor sabah erken gidiyorum ve yanımda götüremiyorum bu dönemde yeme imkanım olmuyor. Şaştım kaldım. sarı leblebi formülünü buldum ama ona da ne kadar onay verirsiniz. Zaten kayda gelen veliler yedi çoğunu :) şu anda kilo vermeyi herşeyden çok istiyorum buna odaklandım ve Allahın izni ile başaracağım. Tek istediğim destek olun bana. diyet listesi atarsan sevinirim.

09 - 10 Eylül akashha
11 - 12 Eylül ayeyldz
13 - 14 Eylül burcugncy
16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül naeviaa

Kızlar yeni mesaj listemiz bu şekilde. Bugünün mesajlarını da topiğe yazın. Pazartesiden itibaren yukardaki listeye göre günlük mesaj sayıları özel mesajla o günün liste sırası kimdeyse o kişiye gönderilecek. Yeni gelen arkadaşlar anlayamadığınız yeri sorabilirsiniz. Seda' cım mesajlarda günlük olarak listelenecek canım. Mesela salı günü pazartesinin listesini yapman gerekecek. İki gün beklenmeyecek.

canım inan diyetten deği öyle yoğunum ki. bugün uyuyayım dedim yorgunluktan uyuyamıyorum. Az önce arkadaşlarda dedi bende bir kaseye 2 kaşık yoğurt koydum yedim yanında da 2 tane taze biber yedim :) daha dikkat edeceğim söz ama bana 2 hafta verin. Şu yoğun dönemi atlatayım. Ben fazla idealist bir insanım sözkonusu işim ise kendimi kaybediyorum. öğle yemeklerinde okulda çıkan çorbaların geneli un katkılı yemekler yağlı ve hergün ya pilav ya makarna :( yoğurt her zaman çıkmıyor sabah erken gidiyorum ve yanımda götüremiyorum bu dönemde yeme imkanım olmuyor. Şaştım kaldım. sarı leblebi formülünü buldum ama ona da ne kadar onay verirsiniz. Zaten kayda gelen veliler yedi çoğunu :) şu anda kilo vermeyi herşeyden çok istiyorum buna odaklandım ve Allahın izni ile başaracağım. Tek istediğim destek olun bana. diyet listesi atarsan sevinirim.
Tatlım benim tek korkum bu süre içerisinde senin bu işten vazgeçmen. Yoksa benim için hiç önemi yok. Ben seni bir ayda beklerim. Sen bu sıkıntılı dönemi ne kadar çabuk atlatırsan o kadar iyi olacak. O nedenle uyarılar yapıyoruz sana. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış. Gerisi önemli değil.

Anladım canım..

Hayal etmek çok işine yarayacaktır eminim ki.. Ben de 38 beden bir şey giyemeyeli çoook uzun zaman oldu

Hihihihi ben 38 giyiyorum :21::8:Darısı size inşallah. :16:

Kızlar ben kaçıyorum bugünlük. Eşimle ilgileneyim biraz. Çok yoruldum bugün. Puzzle da var işe başlamadan önce bitirebilsem keşke. Gerçi çok az kaldı ama en berbat yerindeyim. Bütün parçalar birbirine benziyor ve hepsi siyah :52::52::52::52::53::53::53::53::53::52::52:

İyi geceler hepinize :16:

iyi geceler kızlar :) inşallah uyuyabilirim yoksa geri gelirim. Öprtüm herkesi. Ebrucum ben ne olursa olsun buradan ayrılmam artık çok sevdim ortamı :)

09 - 10 Eylül akashha
11 - 12 Eylül ayeyldz
13 - 14 Eylül burcugncy
16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül naeviaa

Kızlar yeni mesaj listemiz bu şekilde. Bugünün mesajlarını da topiğe yazın. Pazartesiden itibaren yukardaki listeye göre günlük mesaj sayıları özel mesajla o günün liste sırası kimdeyse o kişiye gönderilecek. Yeni gelen arkadaşlar anlayamadığınız yeri sorabilirsiniz. Seda' cım mesajlarda günlük olarak listelenecek canım. Mesela salı günü pazartesinin listesini yapman gerekecek. İki gün beklenmeyecek.

Tamamdır kaptan :34:

Kızlar arkadaşım olmayanlar beni ekleyebilirrrr

Back