rabia tedbirlerini elden bırakmıyor hayatın,aslında işi şansa bırakmıyor.güzel uykunun ardından kahkaha olarak dopingidealmışsın ne güzel. o keyifle biraz çalışsaydın keşke. bu arada çalışmalardan ne haber,yazdığına göre sürekli pc başındasın,bir salmışlık durumu var anladığım kadarıyla. tamam burda paylaşım olsun istiyoruz kabul ama önemli işleri olan arkadaşlarımızı idare ederiz. ileride yanında bizler olamıcaz masalcım,geleceğinçok önemli hayatım,bunu düşünerek çalışmaya başla derim.Sende mi Dombili ??
Neyneysecim otlar mı aldın?
Ohh ne güzel salatalar olacak şimdi onlardan ımmm ..
Uyudum uyandım çok keyifli bir uyku çekmişim uyandığım gibi oda arkadaşım bir şey anlattı kahkaha ile kalktım.
Bu arada kaptan yardımcımız otoriterdirr haa hemen uyarır![]()
Ama ne kadar az kişi olsak da boş bırakmamaya çalışıyoruz ki takımı kapanmasın.
Yaz yaklaşınca çoğalacaktır gelmek isteyenler şimdi kış rahatı çöktü herkese.

canım sadece senin için yazmadım,genel olarak konuştum. tamam izinliykende gelip yazıyorsun teşekkürederiz ama kilo aldım verip geleyim olayını gerçekten anlamıyorum, paylaşım konusundada işi olanıidare ederiz zaten. ama yinede fikirlerinize herzaman saygı duyarım.ben deldilmm
yapılcaklarımı yaptım daha ar ama kalanı yarınn
asumancım bişeyler yazış katılıyorum cnm ama hiç o niyetle yazmadım inan sadece giremiyorum fazla paylaşımı bozmamak adına sizinle inanın verince dahacaok motive oluyorumm
paylaşım az diye izine ayrıldım zatenn
her zamanda gelip yazmaya calışıyorumm
buğün ne yedimn
öğlen 5tane lahana sarması
ara 1dilim ekmek 1dilim peynir
şimdi makarna yiyorum :) tursu azcıcık
akşamda yeşil cay içmeyi düşünüyorumm
buralardayımmm
canım öyle insanlar olduğunu biliyorum ama kim olduklarını hatırlayamadım malesef.slm kızlar beni soran olmamış ama merak etmeyin sizi bırakmaya niyetim yok![]()
![]()
takımda yer alıp almama konusu geçmiş... bu takım hepimizin ve ben 2 yıldır hiç bırakmadım bırakmayacağım
belki farkındasınızdır kaçamak yapıyorum sık sık ve yazmıyorum
nedenine gelince sizinde motivasyonunuzu azaltmamak...inanın burda 2 yılda çok şey gördüm...mesela geliyo ve diyetteyim diyo ama bi menü yazıyo paşalar gibi :44: tabii afiyet olsun ama herkesin metabolizma öyle hızlı çalışmıyo arada kaçamak herkesete olur ama menüleri hep böle olunca bazen bu kişi diyet yapmıyor mu diye akıldan geçiyor.... tabii bu dediğim kişileri adcım ve nurcum belki hatırlar
ben bu arkadaşların yaptığını yapmamak adına size günaydın demekiçimi dökmek ve kendimi kontrol etmek adına takımdayım ama yediklerimi yazarsam size saygısızlık olur gibi geliyor
burayı zayıflamaktan çok şu son günlerde dengede kalmak için takip ediyorum bi de valla alışkanlık yaptınız :13:![]()
neyse güzellerim ben hep burdayım
takımda listede kilo aldığım için değilde motivasyon düşürmemek adına girmiyorum
bu arada kimseye alınmadım böle yazdım diyede kimse alınmasın canım arkadaşlarım![]()
dosbacım,demek istediğimi anladınız hayatım,sizleri kırmak asla istemeyeceğim birşeydir,çünkü sizleri seviyorum alıştım ve arkadaşlarımsınız. izinli olduğunuz halde burda olmasanız inanın bu kadar aktif olmazdık, ben sadece kilo alsakta versekte listede olalım diyorum. aslında dombili en güzelini yapıyordu,her yediğini yazıyordu,sanırım bizde onun gibi olmalıyız bazı eleştirileri bilelim ama birazda görmezden gelelim.

güne çorbayla başlamak iyi fikir sanırım,bende kahvaltıyı bile zor yapıyorum,bu hafta kötü geçti benim için,oğlum gelince iyi olucam inşallah.sabah güne çorba ile başladım
çok hastayım
kuaföre gidecektim yattım uyudum
güne gittim yazmayayım yedim içtim :))
yeni geldim eşim geç gelcekmiş dışarda yiyecekmiş
bende artık bişi yemem ama c vitamini açısından bi yeşil çay patlatırım arkasından da mandalina
bu hasta halimle geziyorum ya kendimi tebrik ediyorum :78:
hasta hasta gezmekten geri kalmıyorsun ne hatunsun yaa.:))ama erkenden dinlenmekle iyi yapmışsın,sanırım o seni biraz toparladı yinede dikkat et hayatım heryerde salgın var,çok ilerlemesin hastalığın geçmişolsun canım.
hemen bildi kim olduğunuahh cnm ahh ben miyim bahsettğin kişi acabaa
gecmiş olsun cnm neyinvar
ne güzel gezmişsin bende özledim gezmeyii
yeşil cay mandalina iyi fikir
cnmbenim dedğin gibi buralarda olmaya calışıyorum
gecen sene gündüzleri ben ve dosbadan başka kimse olmazdı
bu sene biraz daha haraketliydii ama biraz sakinledi sanırımm
hafta sonları daha sessiz norma herkessin eşiyle vakit gecirmesi felan
gecen sene cuma bildirimden sonra kimse olmazdı pazartesiye kadar nerdeyseee
ben elimden geleni yapmaya calışıyomm
seviyorum sizinle olmayıı
cnm asuman karşı size karşıı cok paylaşımda bulanamayınca kendi adıma üzülüyorumm
bildirim yapmak sorun deill yaparımd paylaşımı etkilemek istemiyorumm

iyice toparlan sende gezersin hayatım.
yeni yıldan önce paylaşımlar iyiydi ama yeni yılla beraber iyice dağılmış durumdayız. hafta sonları çalışanlar için dinlenme zamanı oluyor hayatım,sizler idare ediyordunuz gerçekten.
neyse,tekrar düzelir eski tempomuza döneriz umarım.
neyin var şekerim bakayımm
boşver takma
hayat 3 kelime
dün,buğün,yarınn
dün gecti
buğünü yaşıyoruz
yarının ne getireceği belli deill
![]()

keşke benide öyle seven bir kardeşim olsa,yerim ben onu yaa.Bu arada annem aradı biraz önce.
Kardeşim çok agresif olmuş ben döndüğümden beri.
Öğretmen de fark etmiş konuşmuşlar bugün annemle.
Ve defterinin her sayfasına adımı yazmış.
Annem dün öğretmenin kızarsa demiş.
Kızarsa kızsın o benim ablam yazarım tabi demiş.
Dün de beni arayıp yarın gel gitme bir daha demişti.
Kötü oldum anlatınca annem bunu da .
Bu arada daha okumayı yeni öğreniyor işte 20 gün sonra falan okuma bayramları var.
Bana da gelmeden önce bir kağıda Hilal abla seni çok seviyorum diye yazp verdi bunu cüzdanında taşı olur mu diye
Duygulandım birden.
melankolicim neredeyse bildirimden bu yana yoksun hayatım,telaşen var kabul ediyorum kolaylıklar diliyorum,ama lütfen alınmayın kırılmayın yanlışsam da söyleyin.herkese hayırlı akşamlar :)) nasılsınız cümleten ? özledim ya özledim ben sizleri
haftasonu yoktum geldim yine bir trafiğe tutuldm misafir aslında pekte misafir sayılmazlar ama yinede düzenim bozuldu,şimdi de anneciğim yok evde yük benim omuzlarımda... geçmişe bakıp yorumlarım mutlaka olacaktır :))
dünkü beslenmem ile bugünkü beslenmem aynı diyebilirim
sabah : 1 haşlanmış ymurta yarım kibrit kutusu peynir bir lokma bal yarım dilim ekmek ile
ara : 2 galeta
öğle : çorba,5 yemek kaşığı z.y nohut ve 2 kaşık pilav
ara : bir portakal
akşam : çorba, 5 yemek kaşığı z.y nohut ,4 kaşık yoğurt
ara : 2 mandalina ( daha yemedim )
dün ve bugün düzene girdim yemek konusunda öncesinde kaçamaklarım oldu ama kendimce dengelemeye çalıştım
bu arada sporumuda aksatmıyorum yarın ve cuma günüde sporum var,dünkü seansta alt karına yüklendi hoca sabah neden ağrım var diye düşünüp durdum ve buldum![]()
şimdi,kilo vermek istediğiniz zaman yani güzel diyet yaptığınızda gelip yazıyorsunuz yani yazıyoruz neden, çünkü hep tebrik alınıyor. ama kaçamaklar yapılınca herkes bir yana kaçıyor. ozaman eleştiriyede açık olmak gerekmiyormu diye düşünüyorum.
vede haksızlık diye düşünüyorum.çünkü ben elimden geldiği kadar motive etmeye çalışıyorum herkesi yadıklarına cevap yazıyorum, benim yazdıklarıma 1-2 arkadaş cevap yazıyor. ama bendede kalmıyor artık,bende istiyorum motive olmayı.işte sıkıntımızın bir nedenide bu diye düşünüyorum.
ben şimdi bunları söylüyorum ama genel konuşuyorum arkadaşlar doğru olduğunu düşünüyorum ve kırılmamanızı rica ediyorum.
kötü bir beslenme olmuş. masalcım hani derler ya,madalyonun öbür yüzü diye. şimdi bir 1128 kalori vardır birde 1128 kalori vardır. şimdi aklında kaldığı kadarıyla yazmak istiyorum. vücudumuz yemek yerken olması gerektiğinden fazla insülin salgılarmış yani seçtiklerini yağ olarak depoluyor geri kalanını atıyor.yani yediklerinin 500 kalorisi yağ olarak sende kalır .ama senin bu yediklerinin hepsi şekerli olduğu için otomatikman 1128 kaloriyi yağ olarak tutuyorsun vücutta. sanırım böyleydi hayatım,yanlışları bunun üzerinden değerlendirmek gerekiyor sanırıım.Ne yedim?
Sabah: Benim o = 400 kalori ( sabah sınavım vardı zor yetiştim elime o geçti mecburen yemek zorunda kaldım )
Öğle: 2 tane küçük börek = 300 kalori
Akşam: 10 tane sarma = 300 kalori
Ara: Kuru meyve+ceviz= 70 kalori ( Dosbamın tavsiyesi üstüne )
Ara: 3 tane üzümlü draje: 58 kalori
Toplam: 1128 kalori
sebebini bilmiyorum ama arada banada oluyor hayatım sanırım zamanla geçer.kızlar bişey sorcamkonuyla alakasızz
yaben hasta olduktan sonra ne güzel ne kötü hiçbirşey duymuyorum burnumdan hisstemiyorum
elanın kakası,parfümm vb hiçç
normal mii tıkanık olduğu için korkuyom ya gecmezsee
süperkahvaltı: peynir, 4 zeytin, 1 çk reçel, 1/4 simit ve biraz ekmek. oğluğun sucuğundan 2 parça, küçük.
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: yeşil mercimekli makarna, hala hala hala:85: 1 bardak ayran
ikindi: 2 köfte
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 portakal, yarım avuç fındık, 2 kestane
akşam: nohutlu, brokolili salata
şimdi: adaçayı
belki yatmadan muz yerim. regl dönemlerimde:125:

seni çok ama çok tebrik ederim nihancım,inşallah hep böyle devam eder,bende bu haftayı aynı kilo ile atlatma çabasındayım,haftaya bomba gibi dönüyorum inşallah.günaydın kızlar:92::92:
dün akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa yemeği
ara olarak portakal
ilerleyen saatlerde canım tatlı istedi çok
yine kendimce muzu ezip yoğurtla karıştırıp muzlu yoğurt yaptım
içine antep fıstığı koydum birazsüperdi:97:
2 saat yürüyüş
60 mekik çektim
bu sabah
yarım simit
birz peynir
çay
günaydın hanımlar
ben dün akşam yemeğinde 4 kaşık karnıbahar 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yedim
bu sabaha kadar bir şey yemedim akşam misafir geldi ama ben hiç bir şey yemedimmm![]()
sabah 1 simit 1 kbrt kutusu peynir ve çay içtim
kilocum akşam yemeğin güzel olmuş hayatım afiyet olsun.175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...
yalnız simit konusunda şöyle bir uyarıda bulunmak istiyorum. bir simit 4 dilim ekmek demekmiş,diyetisyene gitmiş arkadaşlarımızda günde yenilebilecek ekmek sayısını 4 dilim olarak söylerler bizde buna göre dikkat etmeye çalşırız. yapabilirsen bugün başka ekmek yeme yada olmadı akşam yemeğinde ekmek kesinlikle alma hayatım.
ayrıcaboyun gerçekten iyi. sanırım 10 kilo kadar vermek istiyorsun. memurum yazmışsın,mesleğin boyunla alakalımı yoksa. neyse yazıştıkça tanışırız.
Son düzenleme: