• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok şeker yaa. :1:
nabersiniz kızlar
ben kalktım gittim geldim güne kızı uyuttumm
sporumu yaptım 3 mil 50dk
yemeğimi yapıyorumm
dosbam hastaymış gecmiş olsunn
herkes iyidir inşş
işlerim var uğrarım yinee

ben iyiyim hayatım sende maşallah herşeyi halletmişsin,gündü spordu elaydı oooo hariha.
daha ne işi yapcen,hadi öyle olsun kolay gelsin.

afiyet olsun dosbacım. elma da güzel olur. meyve türü şeyler mideni de yormaz hastalık dönemlerinde.
valla amacım vitamin almak ve midemi yoracak ağır gıdalardan kaçmak
aşkama da yemek yapamadım daha :((

geçmiş olsun canım bol sıvı al
ben geçen gripten nasıol kurtulduğumu yazayım san auygula bunu mutlaka canım gerçekten işe yarıyor..

muz portakal mandalina elma ayva bunları kabuklarıyla doğrayıp kaynat canım su koy ama çok değil
karanfil ve çubuk tarçında koy ılık ılık iç canım 2 günde kaldırdı beni
sıvı almaya çalışıyorum şimdi de ıhlamur içeceğim canım
muz nasıl oluyor bi tek ona kararsız kaldım ama diğerlerini kaynatabilirim
saol canım

:60::60:

nabersiniz kızlar
ben kalktım gittim geldim güne kızı uyuttumm
sporumu yaptım 3 mil 50dk
yemeğimi yapıyorumm
dosbam hastaymış gecmiş olsunn
herkes iyidir inşş
işlerim var uğrarım yinee
saol elacım
ii olmaya çalışıyorum

helal olsun kız sana valla durdun durdun turnayı gözünden vurdun,innşşaallah böylede devam eder canım. ama çokda şartlama kendini psikoloji rahatken daha iyi gidiyor kilolar.

canım ya çok sıkmadım sizi inşallah,hani üzgünlük varmı var tabii ama inanın yazdıklarımın onunla ilgisi yok tamamiyle içten gelen ve evet söylemeliyim dediğim şeyler. :78: eğer bu kadar tanışlıktan sonra bana kırılan olursa ben bu mesleği bırakırım. :14: ama öyleeee :37:

aklıma o geldi aslında kız kaçıran yazacaktım aaaa torpilde var bak onu unuttum. :16:

spor idolümüz belli oldu. hadi bakem yükü bindirdik omzuna hayırlı olsun. :29:
şaka hayatım,ama gerçekten baya iyisin kız maşallah. :nazar:

canım çok normaldir o haldeyken,dilerim çok ilerlemez. bol c vitamini ayakta tutar dilerim seni ama yatmadanda kolayına geçmezki bu illet. neyse hayatım çok yorma kendini sakın bol ılık su iyi gelecektir diye düşünüyorum istersen bir dene hani içten mikropları kolay atarsın diye yanlışmı düşünüyorum ki. ne bileyim aklıma geldi sadece hayatım.

sen bayağı şifayı almışsın dosbacım yapacak birşey yok ama imkan varsadr git derim yoksa sürekli dinlen canım.geçmişolsun.
sağol kaptan ya :38::78::77::77:
çok şeker yaa. :1:

.
:1:

dosbacım buzda kabuklarıyla koydum ben
suyunu içiyorsun sadece ama koymak istemzsen koyma canım:69:

adcım şimdi dr. antibiyotik vercek gitmesem daha ii
çnk ilaç kullanmak istemiyorum kullansamda aynı sürede geçiyor...
önemli olan bronşit olmayayım sadece gribe razıyım
geçer inş.

nihancım suyuna muz dağılmıyorsa sorun değil ama dağılırsa hoşlanmayabilirim
bugün ıhlamur içeyim yarına da senin karışımını deneyebilirim bol vitaminli görünüyor

nihancım suyuna muz dağılmıyorsa sorun değil ama dağılırsa hoşlanmayabilirim
bugün ıhlamur içeyim yarına da senin karışımını deneyebilirim bol vitaminli görünüyor

ben 3-4 kere yaptım dağılmadı iyileştikten sonrada yapıyorum tadıda güzel meyve suyu niyetine içiyorum :1:

bu arada yediklerimi yazayım
sabah
yarım kk büyüklüğü peynir
yarım kk büyüklüğü helva
1 ad haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak karnabahar
200 gr yoğurt

helvanın kalorisini bir türlü bulamadım 10 gr tahin helvası 52 kaloriymiş. bilen varsa yazarsa sevinirim.

sabah
yarım kk büyüklüğü helva
1 ad haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak karnabahar
200 gr yoğurt

helvanın kalorisini bir türlü bulamadım 10 gr tahin helvası 52 kaloriymiş. bilen varsa yazarsa sevinirim.
azıcık yemişin ki çok değildir:44: bende bilmiyorum ki
afiyet olsun kaptan sende çok iyi beslenmisin valla

sağol kaptan ya :38::78::77::77::1:
dosbacım buzda kabuklarıyla koydum ben
suyunu içiyorsun sadece ama koymak istemzsen koyma canım:69:
ricaederim hayatım gerçekler bunlar,sende sağol.
adcım şimdi dr. antibiyotik vercek gitmesem daha ii
çnk ilaç kullanmak istemiyorum kullansamda aynı sürede geçiyor...
önemli olan bronşit olmayayım sadece gribe razıyım
geçer inş.
hımmmm haklısın hayatım antiboyotik kullanmak olmaz anlandım. inşallah en hafif haliyle atlatırsın hayatım.
100 GRAM TAVUK DÖNER 5 KAŞIK PİLAV 1 BRDK AYRAN 1 kase çorba ve salata 1 dilim ekmek

canım bu yediklerinle tam kararı kararınamı doyuyorsun yoksa fazla geldi diyormusun. aslında hem protein hem kh alarak menüyü dengelemişsin gibi görünüyor ama yinede pilavın olmamasından yeneyım.tavuk döner,ayran ve salata çok güzel öncesinde 1 kase çorba da iyi.

canım ya çok sıkmadım sizi inşallah,hani üzgünlük varmı var tabii ama inanın yazdıklarımın onunla ilgisi yok tamamiyle içten gelen ve evet söylemeliyim dediğim şeyler. :78: eğer bu kadar tanışlıktan sonra bana kırılan olursa ben bu mesleği bırakırım. :14: ama öyleeee :37:

aklıma o geldi aslında kız kaçıran yazacaktım aaaa torpilde var bak onu unuttum. :16:
yok yaw neden sıkasın bizi. bu aralar takımda bir alınmacadır gidiyor:1: seni üzen bir şey olduğu anlaşılıyordu ama çok şükür bu akşam vuslat:)

valla amacım vitamin almak ve midemi yoracak ağır gıdalardan kaçmak
aşkama da yemek yapamadım daha :((
akşama eşin bir şeyler ayarlar artık dosbam:1:

sabah
yarım kk büyüklüğü helva
1 ad haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak karnabahar
200 gr yoğurt

helvayı ben de bilmiyorum canım ama az yemişsin problem olmaz sanırım. yine de helvadan kaçınmakta yarar var. tahin helvası senin yediğin helva değil mi?
menün güzel, sorun yok.

100 GRAM TAVUK DÖNER 5 KAŞIK PİLAV 1 BRDK AYRAN 1 kase çorba ve salata 1 dilim ekmek
biraz fazla olmuş canım. pilav 5 kaşık çok olur. hem ekmek hem de pilav da pek tercih edilmiyor. sabah da 1 simit yemiştin.

kilocum pilav yediğimizde ekmek yemesek diyoruz...sen ne dersin bilmem ama zaten 4yk pilav 1 dilim ekmek demek...belki zamanla azaltabilirsin
afiyet olsun

nihancım muzda deneyyebilirim sonuçta sen ii diyosun :))
neysecim akşama eşim geç gelecekmiş
yeni börek tarifi aldım ben yağını azaltarak yaptım
şimdi ıhlamurla 1 dilim yiyorum
akşama eşim yemeğe gelmeyecekmiş evde şu bitiremediğim çiğ köfte var 2 tanede ondan yemeyi planlıyorum
zaten cenım bişi istemio meyveye devam

bu aralar eşin yoğun çalışıyor sanırım dosbacım.
börek de afiyet olsun canım. gün boyunca bir şey yememiştin. enerji olur.

evet neysecim elindeki projenin son kısımlarını yapıyor
bu aralar toplu çalışmaları lazım bu nedenle bu meslek bayanlara göre pek değil :))

yok yaw neden sıkasın bizi. bu aralar takımda bir alınmacadır gidiyor:1: seni üzen bir şey olduğu anlaşılıyordu ama çok şükür bu akşam vuslat:)
akşama eşin bir şeyler ayarlar artık dosbam:1:
oğlum geldi evde ama ben hala göremedim,yemin ediyorumiçime sokasım var kuzumu,yalayıp yutarım onu bu akşam. birazcık grip olmuş dr getirecektim,patron diyor işim çok, gelde sinir olma,ama yapacak birşey yok bende eve gönderdim kuzumu. tabi durumu iyiymiş,yoksa kim tutabilir beni:))

helvayı ben de bilmiyorum canım ama az yemişsin problem olmaz sanırım. yine de helvadan kaçınmakta yarar var. tahin helvası senin yediğin helva değil mi?
menün güzel, sorun yok.
biraz fazla olmuş canım. pilav 5 kaşık çok olur. hem ekmek hem de pilav da pek tercih edilmiyor. sabah da 1 simit yemiştin.
fıstıklı helva yedim rabiacım. uzun zamandır yememiştim bu sabah heyecanda vardı atıverdim ağzıma,tekrar ara verdim,uzun süre yemem sanırım.:))
nihancım muzda deneyyebilirim sonuçta sen ii diyosun :))
neysecim akşama eşim geç gelecekmiş
yeni börek tarifi aldım ben yağını azaltarak yaptım
şimdi ıhlamurla 1 dilim yiyorum
akşama eşim yemeğe gelmeyecekmiş evde şu bitiremediğim çiğ köfte var 2 tanede ondan yemeyi planlıyorum
zaten cenım bişi istemio meyveye devam

börek ve şiğ köfte amanın dosbacım bekle ben geliyorum. :10:

adcım gel desemde gelmezsin sen eve uçarsın şimdi bari ben toparlayıp geleyim :))
Allah kavuştursun canım artık yüzün güler:)) bu arada ufaklığada geçmiş olsun

evet neysecim elindeki projenin son kısımlarını yapıyor
bu aralar toplu çalışmaları lazım bu nedenle bu meslek bayanlara göre pek değil :))

kesinlikle katılıyorum:42:
oğlum geldi evde ama ben hala göremedim,yemin ediyorumiçime sokasım var kuzumu,yalayıp yutarım onu bu akşam. birazcık grip olmuş dr getirecektim,patron diyor işim çok, gelde sinir olma,ama yapacak birşey yok bende eve gönderdim kuzumu. tabi durumu iyiymiş,yoksa kim tutabilir beni:))
fıstıklı helva yedim rabiacım. uzun zamandır yememiştim bu sabah heyecanda vardı atıverdim ağzıma,tekrar ara verdim,uzun süre yemem sanırım.:))
hoşgelmiş oğlun canım. hadi gözün aydın. havai fişekler nerde:) neyse kutlama olayını abartmayalım:1:yiyecek kısmına gelince diyetlerimiz bozulur sonra:1::1:
canım, akşam sen onu öpüp koklayınca gribi kalmaz inşallah.

Back
X