Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi öyle dosbacım, içim içime sığmıyor.adcım gel desemde gelmezsin sen eve uçarsın şimdi bari ben toparlayıp geleyim :))
Allah kavuştursun canım artık yüzün güler:)) bu arada ufaklığada geçmiş olsun
sağol rabiacım,havai fişekleri evde atıcam.:))kesinlikle katılıyorum![]()
hoşgelmiş oğlun canım. hadi gözün aydın. havai fişekler nerde:) neyse kutlama olayını abartmayalımyiyecek kısmına gelince diyetlerimiz bozulur sonra
canım, akşam sen onu öpüp koklayınca gribi kalmaz inşallah.
gözün aydın asumancım sevindim adına
bol bol ısır![]()
hoşgeldin masalcım.
kilo durumun adetinle ilgili olabilir. sen o geciktirici ilacı kullanmış mıydın?
canını sıkma lütfen. derslerine odaklan. bizim kadar tombiş değilsin yaw:) sınavların bitince seni sıkı bir programa alıcaz, merak etme.
bu arada polatlı fikri iyi olmuş, bir gözün gönlün açılsın.
tamam, sen merak etme. ben senin canına okuycam o zaman bir gelsinHayır kullanmamıştım Neyneysecim.
Kullanmayı düşünüyordum karar verememiştim kendiliğinden olmadı.
O kadar çok fark ettirdi ki anlatamam sana.
Etek giyecektim bugün çok şeker duruyordu bir baktım ne hale gelmiş
Ciddi bir programa ihtiyacım var ve 3 hafta tatilim bu sırada bana hiç bir şey yedirmeyin.
tamam, sen merak etme. ben senin canına okuycam o zaman bir gelsin
şimdilik bu konuyu düşünme canım. neşelenecek bir şeyler yapıp sınavına odaklan. bu sınavlar geri gelmez bir daha, geç kurtul derslerinden.
sen de dikkat et kendine canım, sen bize lazımsın.:13:Teşekkür ederim Neyneysecim.
Ben biraz daha zorlayayım o zaman çalışmak için.
Ders bırakmak istemiyorum alttan o kadar da iyi gidiyor bu dönem diyordum ama bu bitirecek gibi.
Neyse ben gideyim yine gelirim gece.
Dikkat et kendine.
merhaba bende aranıza yeni katılıyorum umarım bu yaza bitiririm zayıflama işini burada hep beraber başaracağızkuralların hepsine göz attım diyeyim hepsinide yapıyorum 1 aydır diyet spor devam ve bol su hareketli,sağlıklı yaşam hoşgeldin
merhaba bende aranıza yeni katılıyorum umarım bu yaza bitiririm zayıflama işini burada hep beraber başaracağızkuralların hepsine göz attım diyeyim hepsinide yapıyorum 1 aydır diyet spor devam ve bol su hareketli,sağlıklı yaşam hoşgeldin
canım, hoşgeldin öncelikle.
kendini bize biraz tanıtırsan tanışmış oluruz. boy, yaş ve kilo bilgilerinle başlayabilirsin. bu takımlardan maksimum faydalanmanı sağlayack 1 numaralı şey paylaşım yapman olur. biz her gün menülerimizi paylaşıyoruz ve de diğer arkadaşlara da yprumlar yaoıyoruz. böylece doğru bildiklerimizin doğruluğunu veya yanlışlığını da tartışıyoruz diyete dair.
maşallah çok yoğun spor yapıyormuşsun canım.
Hoşbulduk yol arkadaşlarım :)
165 boy kilom 81 yılbaşından önce tartıldım :) salonda 18 antremanım dolacak ölçüm yapılacak 4-5 güne bakalım kaç çıkacak yağ oranım falan yaşım 23 masa başı bir işim var hareketsiz4-5 litre su içiyorum yoğun spor yapıyorum artık 3 saate çıkardım ozaman bugün yediklerimi yazayım
Sabah : 1 bardak 0 yağsız süt
Ara : 1 mandalina
Öğlen : Salata 1 dilim ekmek az çorba
Ara : 1 elma
Akşam (16:00 sonrası yemek yemiyorum spora gittiğimden 2 saat önceden yiyorum bitiriyorum) : 2 dilim çavdar domates yarım salata
Bugün spora gitmediğimden
19:00 gibi reglm ve tatlı krizindeyim2 tane kuru incir ve gün kurusu yedim ve büyük bi gelişim çiğköfte delisiyim ve sadece 1 adet yedim :)
![]()