• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım gel desemde gelmezsin sen eve uçarsın şimdi bari ben toparlayıp geleyim :))
Allah kavuştursun canım artık yüzün güler:)) bu arada ufaklığada geçmiş olsun
vallahi öyle dosbacım, içim içime sığmıyor.
kesinlikle katılıyorum:42:

hoşgelmiş oğlun canım. hadi gözün aydın. havai fişekler nerde:) neyse kutlama olayını abartmayalım:1:yiyecek kısmına gelince diyetlerimiz bozulur sonra:1::1:
canım, akşam sen onu öpüp koklayınca gribi kalmaz inşallah.
sağol rabiacım,havai fişekleri evde atıcam.:))
ben onun gribini vantuz gibi çekerim kendime.:))
gözün aydın asumancım sevindim adına
bol bol ısır :1:

tamam nihancım,evde epey terlicez zaten koşturmacadan.:)))

Fazla karbonhidrat içeren yiyecekleri 2 haftada bir yemeye özen gösterin. Özellikle makarna ve pilav gibi yiyeceklerin hızlı bir şekilde yağa dönüşmemesi için yanında mutlaka protein içeren yiyecekelerden tüketin. Makarna ile yoğurt gibi...

bu yazıyı bi haber sitesinde gördüm acaba ne derece doğru???
doğruysa gelsin yoğurtlu makarnalar :))

protein ile karbonhidrat birarada yenmesin savı pek doğru değil zaman. tavuklu pilav da yiyebiliriz o zaman. aynı mantık yapabiliyor muyuz?

o zaman kızlar bu konuyu bir güzel araştıralım bakalım ne sonuçlar çıkarcak.
işlerimi toparlayıp çıkıyorum canlar.
az önce 1 portakal yedim
eve gidince oğlumu yicem, tatlı ama kalorisi yok.:))
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ciciler.

oğluşunu doya doya yiyebilirsin canım:) 0 kalori ve hatta arada harcadığın enerjiyi sayarsak sabah tartıya güzel bir yansıma olarak dönebilir, inşallah.
iyi geceler canım.

protein+karbonhidrat meselesi benim de aklımda.

Kızlar ben geldim.
Yarın çok önemli bir sınavım var ama ben çalışamıyorum.
Hala canım çok fazla sıkkın bütün gün ofladım pöfledim.
Bu arada sınavım iyi geçti.
Ama yarın tartılamayacağım için tartıldım ve 63 kilo çıktım.:43::43:
Ne deseniz haklısız ona da ayrı bir canım sıkıldı.
10 gün gecikti adet olamadım onun da etkisi var sanırım ama o da ayrı bir sıktı canımı.
Bütün gün yemedim doğru dürüst bir şey.
Neden böyle oldum anlamadım ama yarın için çalışmak zorundayım .
Off off :43:
YArın akşam polatlıya gitmeyi düşünüyorum halamlar orada biraz değişiklik olsun.
Pazar da trekking var söylemiştim zaten umarım biraz iyi gelir bakalım.
Umarım herkes iyidir bu arada ..

Ne yedim?

1 elma= 60 kalori
Elma çayı= 0 kalori
1 avuç kuru meyve= 70 kalori
Sütlü kahve= 64 kalori
Şehriye çorbası= 150 kalori
Tavuk= 150 kalori
2 kaşık Pilav= 150 kalori
Kuş Burnu= 0 kalori
Salep= 90 kalori
Toplam= 734 kalori

Ne zaman ne kadar yedim belli olmadığı için bu şekilde yazdım.

hoşgeldin masalcım.
kilo durumun adetinle ilgili olabilir. sen o geciktirici ilacı kullanmış mıydın?
canını sıkma lütfen. derslerine odaklan. bizim kadar tombiş değilsin yaw:) sınavların bitince seni sıkı bir programa alıcaz, merak etme.
bu arada polatlı fikri iyi olmuş, bir gözün gönlün açılsın.

hoşgeldin masalcım.
kilo durumun adetinle ilgili olabilir. sen o geciktirici ilacı kullanmış mıydın?
canını sıkma lütfen. derslerine odaklan. bizim kadar tombiş değilsin yaw:) sınavların bitince seni sıkı bir programa alıcaz, merak etme.
bu arada polatlı fikri iyi olmuş, bir gözün gönlün açılsın.

Hayır kullanmamıştım Neyneysecim.
Kullanmayı düşünüyordum karar verememiştim kendiliğinden olmadı.
O kadar çok fark ettirdi ki anlatamam sana.
Etek giyecektim bugün çok şeker duruyordu bir baktım ne hale gelmiş :(
Ciddi bir programa ihtiyacım var ve 3 hafta tatilim bu sırada bana hiç bir şey yedirmeyin.

Hayır kullanmamıştım Neyneysecim.
Kullanmayı düşünüyordum karar verememiştim kendiliğinden olmadı.
O kadar çok fark ettirdi ki anlatamam sana.
Etek giyecektim bugün çok şeker duruyordu bir baktım ne hale gelmiş :(
Ciddi bir programa ihtiyacım var ve 3 hafta tatilim bu sırada bana hiç bir şey yedirmeyin.
tamam, sen merak etme. ben senin canına okuycam o zaman bir gelsin:57:
şimdilik bu konuyu düşünme canım. neşelenecek bir şeyler yapıp sınavına odaklan. bu sınavlar geri gelmez bir daha, geç kurtul derslerinden.

tamam, sen merak etme. ben senin canına okuycam o zaman bir gelsin:57:
şimdilik bu konuyu düşünme canım. neşelenecek bir şeyler yapıp sınavına odaklan. bu sınavlar geri gelmez bir daha, geç kurtul derslerinden.

Teşekkür ederim Neyneysecim.
Ben biraz daha zorlayayım o zaman çalışmak için.
Ders bırakmak istemiyorum alttan o kadar da iyi gidiyor bu dönem diyordum ama bu bitirecek gibi.
Neyse ben gideyim yine gelirim gece.
Dikkat et kendine.

Teşekkür ederim Neyneysecim.
Ben biraz daha zorlayayım o zaman çalışmak için.
Ders bırakmak istemiyorum alttan o kadar da iyi gidiyor bu dönem diyordum ama bu bitirecek gibi.
Neyse ben gideyim yine gelirim gece.
Dikkat et kendine.
sen de dikkat et kendine canım, sen bize lazımsın.:13:
Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar.:71:

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum umarım bu yaza bitiririm zayıflama işini burada hep beraber başaracağız :65: kuralların hepsine göz attım diyeyim hepsinide yapıyorum 1 aydır diyet spor devam ve bol su hareketli,sağlıklı yaşam hoşgeldin

merhaba bende aranıza yeni katılıyorum umarım bu yaza bitiririm zayıflama işini burada hep beraber başaracağız :65: kuralların hepsine göz attım diyeyim hepsinide yapıyorum 1 aydır diyet spor devam ve bol su hareketli,sağlıklı yaşam hoşgeldin

Hoşgeldin plasticwoman.
Bize biraz kendini tanıtır mısın?

canım, hoşgeldin öncelikle.:71:
kendini bize biraz tanıtırsan tanışmış oluruz. boy, yaş ve kilo bilgilerinle başlayabilirsin. bu takımlardan maksimum faydalanmanı sağlayack 1 numaralı şey paylaşım yapman olur. biz her gün menülerimizi paylaşıyoruz ve de diğer arkadaşlara da yorumlar yapıyoruz. böylece doğru bildiklerimizin doğruluğunu veya yanlışlığını da tartışıyoruz diyete dair.

Son düzenleme:
canım, hoşgeldin öncelikle.:71:
kendini bize biraz tanıtırsan tanışmış oluruz. boy, yaş ve kilo bilgilerinle başlayabilirsin. bu takımlardan maksimum faydalanmanı sağlayack 1 numaralı şey paylaşım yapman olur. biz her gün menülerimizi paylaşıyoruz ve de diğer arkadaşlara da yprumlar yaoıyoruz. böylece doğru bildiklerimizin doğruluğunu veya yanlışlığını da tartışıyoruz diyete dair.

Hoşbulduk yol arkadaşlarım :) :54:
165 boy kilom 81 yılbaşından önce tartıldım :) salonda 18 antremanım dolacak ölçüm yapılacak 4-5 güne bakalım kaç çıkacak yağ oranım falan yaşım 23 masa başı bir işim var hareketsiz :( 4-5 litre su içiyorum yoğun spor yapıyorum artık 3 saate çıkardım ozaman bugün yediklerimi yazayım

Sabah : 1 bardak 0 yağsız süt
Ara : 1 mandalina
Öğlen : Salata 1 dilim ekmek az çorba
Ara : 1 elma
Akşam (16:00 sonrası yemek yemiyorum spora gittiğimden 2 saat önceden yiyorum bitiriyorum) : 2 dilim çavdar domates yarım salata
Bugün spora gitmediğimden
19:00 gibi reglm ve tatlı krizindeyim :( 2 tane kuru incir ve gün kurusu yedim ve büyük bi gelişim çiğköfte delisiyim ve sadece 1 adet yedim :) :16:

Son düzenleme:

Hoşbulduk yol arkadaşlarım :) :54:
165 boy kilom 81 yılbaşından önce tartıldım :) salonda 18 antremanım dolacak ölçüm yapılacak 4-5 güne bakalım kaç çıkacak yağ oranım falan yaşım 23 masa başı bir işim var hareketsiz :( 4-5 litre su içiyorum yoğun spor yapıyorum artık 3 saate çıkardım ozaman bugün yediklerimi yazayım

Sabah : 1 bardak 0 yağsız süt
Ara : 1 mandalina
Öğlen : Salata 1 dilim ekmek az çorba
Ara : 1 elma
Akşam (16:00 sonrası yemek yemiyorum spora gittiğimden 2 saat önceden yiyorum bitiriyorum) : 2 dilim çavdar domates yarım salata
Bugün spora gitmediğimden
19:00 gibi reglm ve tatlı krizindeyim :( 2 tane kuru incir ve gün kurusu yedim ve büyük bi gelişim çiğköfte delisiyim ve sadece 1 adet yedim :) :16:
maşallah çok yoğun spor yapıyormuşsun canım.:nazar::nazar:spor yapmayı da seviyor olsa gerek, yoksa sadece kilo vermek için bu kadar saat bayağı zor olurdu sanırım.
beslenmen güzel, sanki biraz az gibi ama sanırım daha önce de diyet yaptığın için vücudun için iyi olanın böyle olduğunu düşünüyorsun.
bu arada daha önce de takımlara dahil miydin?

baban için de başın sağolsun canım. cuma yarışmasına katılmak isteyenler başlığında okumuştum. orda yazmak istemedim. mekanı cennet olsun.

Back
X