sağol kaptancım.olmaz tabi hayatım.
sende benim gibi net ayarlarını değiştirmiş olmayasın nihanım :))
afiyet olsun hayatım,sen ayarlarsın artık.
çok acımasız yazmışsın dosbam yakilo alamayanlar kestane yiyip üzerinede su içerlerse yakın zamanda sonucu görüyorlar
çok acımasız oldum sanırım
4 tanesi (orta boy) 1 dilim ekmek demek :)) yani çok yememek lazım
bana da ii geceler sonra sabahları kalkamıyorum
günaydın hanımlar
ben dün akşam yemeğinde 4 kaşık karnıbahar 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yedim
bu sabaha kadar bir şey yemedim akşam misafir geldi ama ben hiç bir şey yemedimmm
sabah 1 simit 1 kbrt kutusu peynir ve çay içtim
sağol rabiacımeminecim, leslie'ye başlamışsın çok iyi. bu sefer kararlısın anlaşılan:)
şimdi kahveleri mi hüpletiyorsun yoksa
nihancım, senin muz çözümlerine hayranım. ben de tatlı krizi için tarçınlı, cevizli yapıyorum. çok lezzetli oluyor. iyi hadi lahmacunu yakmışsın, uzuun bir yürüyüş ve mekik var.
bu arada herkese günaydınlar.
yeni arkadaşımızın yazdığını görünce önce cevap yazayım belki görür dedim ama nafile.
175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....canım, kendini tanıtır mısın bize. boy, yaş, kilo durumları gibi. birbirimizi biraz tanırsak burda daha iyi yardımcı olabiliriz.
yok, ben muza katıyorum nihancım. süt ürünleri ile aram çok yok. yoğurt sarımsaklı olursa yerimsağol rabiacım
yoğurda tarçın ve ceviz katıyorsun dimi oda değişik olur.
bu akşamda portakal dilimliyim diyorum yoğurdabide onu deniyim
bu meyveli yoğurtta çığır açmalıyım
175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...
günaydınlar asumancım.slm kızlar
inşallah herkes iyidir
bende idare ediyorum işte.
bugün Allah ın izniyle oğlumla kavuşuyoruz. oda çok özledi,dün akşam telefonda çok ağladı. tabi o ağladıkça bende ağladım.grip olmuş birde.gelince durumuna göre akşam dr gidebiliriz. bir daha zaten öyle 5-6 gün ne biryere yollarım nede ben giderim. bennereye o oraya. ay günlerim azap oldu resmen,ne yediğimden anlıyorum,ne içtiğimden.
dün akşam yemekte 2ad dolma biberyedim bol yoğurtlu başkada birşey yok.eşimde pizza yedi.
neyse canlar buralarda olacağım.
bu arada rabiacım kilovermekistiyorum arkadaşımız devam etmek istiyormuş hayatım. özelden mesaj atmıştım kendisine.:))
sana kilovermekistiyorumben şeklinde mi hitap edelimgerçek isim vermek zorunda değilsin tabiki ama bu da hitap etmek için biraz zor oluyor:)
benim adım rabia. ben de ankaradayım. evliyim. 1 çocuk var, Allah bağışlarsa.
aramızda ankarada bulunan arkadaş sayımız çok.
çok güzel boyun var maşallah. 175 boyla aslında 80 çok kilolu durmaz sanırım:44: belki biraz balık etli. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
günaydın dosbacım.günaydın kızlar
bugün çok daha hastayım
gribin yanında öksürük başladı...işte bu beni bozar...bronşit geçirmiş biri olarak 3-5 yılda bir yoklar dua edin sadece öksürük olarak kalmasın ciğerlerime inmesin
yeni kalktım 2 mandaliana yedim
şimdi annemin ısrarıyla zencefilli süt veya bal ypacağım
buralardayım
sağolasın canım. Allah hepimizin evladını bağışlasın.balık etliden halliceyim Allah bağışlasın çocuğun varmış. Allah anneli babalı büyütsün inşaallah isim konusuna gelince böyle idare edin beni
sağolasın canım. Allah hepimizin evladını bağışlasın.
yeni evli misin yoksa? malum evliliğin ilk yılları kilo alınıyor.
masalcım, normal ya. sen sınav dönemindesin. yani her zaman bahane bulmaya karşı biriyim ama evinde falan da değilsin. bak uyku düzenin bile gitti. keşke biraz daha düzenli gidebilsen çok isterdim. çünkü bunun bir yaşam biçimi olduğuna inanıyorum artık. sınavlarından sonra sıkıştırcaz artık seni. stresli bir dönemden geçiyorsun. yine de uyku düzenini koru ve sabah kepek ekmek dahi olsa kahvaltı yapmalısın canım. senino benimo olmaz:)
ben yatsam çok iyi olacak yaw. dün de geç yattım. masal'a diyene bak
melankoli seni aşağıda görüyorum, iyi geceler canım.:80:
iyi geceler herkese.
kilo alamayanlar kestane yiyip üzerinede su içerlerse yakın zamanda sonucu görüyorlar
çok acımasız oldum sanırım
4 tanesi (orta boy) 1 dilim ekmek demek :)) yani çok yememek lazım
bana da ii geceler sonra sabahları kalkamıyorum
175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...
günaydın kızlar
bugün çok daha hastayım
gribin yanında öksürük başladı...işte bu beni bozar...bronşit geçirmiş biri olarak 3-5 yılda bir yoklar dua edin sadece öksürük olarak kalmasın ciğerlerime inmesin
yeni kalktım 2 mandaliana yedim
şimdi annemin ısrarıyla zencefilli süt veya bal ypacağım
buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?