Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olmaz tabi hayatım.
sende benim gibi net ayarlarını değiştirmiş olmayasın nihanım :))

afiyet olsun hayatım,sen ayarlarsın artık.
sağol kaptancım.
yok kaptan ya net ayarlarıyla oynama yetkim yok işyeri bilgisayarı olduğu için kısıtlı

günaydın kızlar:92::92:

dün akşam yemeğim
1 kase çorba
yarım tabak pırasa yemeği

ara olarak portakal

ilerleyen saatlerde canım tatlı istedi çok
yine kendimce muzu ezip yoğurtla karıştırıp muzlu yoğurt yaptım
içine antep fıstığı koydum biraz süperdi:97:

2 saat yürüyüş
60 mekik çektim

bu sabah
yarım simit
birz peynir
çay

günaydın hanımlar

ben dün akşam yemeğinde 4 kaşık karnıbahar 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yedim
bu sabaha kadar bir şey yemedim akşam misafir geldi ama ben hiç bir şey yemedimmm

sabah 1 simit 1 kbrt kutusu peynir ve çay içtim

çok acımasız yazmışsın dosbam yacesaretin varsa ye hadi yesene:90:

canım, kendini tanıtır mısın bize. boy, yaş, kilo durumları gibi. birbirimizi biraz tanırsak burda daha iyi yardımcı olabiliriz.

eminecim, leslie'ye başlamışsın çok iyi. bu sefer kararlısın anlaşılan:)
şimdi kahveleri mi hüpletiyorsun yoksa

nihancım, senin muz çözümlerine hayranım. ben de tatlı krizi için tarçınlı, cevizli yapıyorum. çok lezzetli oluyor. iyi hadi lahmacunu yakmışsın, uzuun bir yürüyüş ve mekik var.

bu arada herkese günaydınlar.

yeni arkadaşımızın yazdığını görünce önce cevap yazayım belki görür dedim ama nafile.

sağol rabiacım
yoğurda tarçın ve ceviz katıyorsun dimi oda değişik olur.
bu akşamda portakal dilimliyim diyorum yoğurda bide onu deniyim
bu meyveli yoğurtta çığır açmalıyım
bu arada herkese günaydınlar.

yeni arkadaşımızın yazdığını görünce önce cevap yazayım belki görür dedim ama nafile.
evet

slm kızlar
inşallah herkes iyidir
bende idare ediyorum işte.
bugün Allah ın izniyle oğlumla kavuşuyoruz. oda çok özledi,dün akşam telefonda çok ağladı. tabi o ağladıkça bende ağladım.grip olmuş birde.gelince durumuna göre akşam dr gidebiliriz. bir daha zaten öyle 5-6 gün ne biryere yollarım nede ben giderim. bennereye o oraya. ay günlerim azap oldu resmen,ne yediğimden anlıyorum,ne içtiğimden.
dün akşam yemekte 2ad dolma biberyedim bol yoğurtlu başkada birşey yok.eşimde pizza yedi.
neyse canlar buralarda olacağım.
bu arada rabiacım kilovermekistiyorum arkadaşımız devam etmek istiyormuş hayatım. özelden mesaj atmıştım kendisine.:))

sağol rabiacım
yoğurda tarçın ve ceviz katıyorsun dimi oda değişik olur.
bu akşamda portakal dilimliyim diyorum yoğurda bide onu deniyim
bu meyveli yoğurtta çığır açmalıyım
yok, ben muza katıyorum nihancım. süt ürünleri ile aram çok yok. yoğurt sarımsaklı olursa yerim ama yoğurt sevenler için iyi bir fikir aslında. portakallı da güzel olur mayhoş mayhoş.

175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...

sana kilovermekistiyorumben şeklinde mi hitap edelim gerçek isim vermek zorunda değilsin tabiki ama bu da hitap etmek için biraz zor oluyor:)
benim adım rabia. ben de ankaradayım. evliyim. 1 çocuk var, Allah bağışlarsa.
aramızda ankarada bulunan arkadaş sayımız çok.
çok güzel boyun var maşallah. 175 boyla aslında 80 çok kilolu durmaz sanırım:44: belki biraz balık etli. inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın.

günaydınlar asumancım.
sonunda oğlunla kavuşabilecek olmana sevindim canım. senden ayrı olmaması gerektiğine de katılıyorum. boşver başkasının rahatını falan. böyle ayrlıklara gerek yok.
akşam hafif olmuş. bu aralar yoğunsun sanırım. menülerini göremiyoruz.
özel mesaj atman iyi olmuş canım:) ben de devam etmeyecek sanmıştım.

günaydın kızlar
bugün çok daha hastayım
gribin yanında öksürük başladı...işte bu beni bozar...bronşit geçirmiş biri olarak 3-5 yılda bir yoklar dua edin sadece öksürük olarak kalmasın ciğerlerime inmesin
yeni kalktım 2 mandaliana yedim
şimdi annemin ısrarıyla zencefilli süt veya bal ypacağım
buralardayım

balık etliden halliceyim Allah bağışlasın çocuğun varmış. Allah anneli babalı büyütsün inşaallah isim konusuna gelince böyle idare edin beni

günaydın dosbacım.
hastalık ilerledi demek ki. inşallah bronşite çevirmez.
zencefili ihmal etme çok faydalı. bu tür durumlarda neler iyi geliyorsa hepsini yap canım:) başka bir çaresi olmuyor. inşallah şifa olur.

sağolasın canım. Allah hepimizin evladını bağışlasın.
yeni evli misin yoksa? malum evliliğin ilk yılları kilo alınıyor.

2 yıl oldu ben evlenmeden önce bu hale geldim depresan ilacı kullandım okuduğum şehirde bir deprem yaşadım çok korktum uyuyamıyordum onun için kuvvetli bir uyku ilacı verdiler 7 ay kullandım ilaçtan önce 68 kilo idim 7 ay sonra 78 oldum şimdi ise 2 senede 2 kilo aldım 77-80 arası dolaşıyorum işte uykusuzluk önemli değil gibi geliyor ama önemliymiş

Neyneysecim moralim o kadar bozuldu ki anlatamam.
Dün moralim bozuktu arkadaşım kalk hadi komedi izleyelim falan diye rahatlattı sonra 3 gibi uyuduk.
Normale göre iyidi.
Sabah kahvaltı hazırlayıp kaldırdı ama midem çok ağrıdığından yiyemedim.
Kendime geleyim dedim duşa girdim çıktım güzelce giyineceğim falan bir baktım dar geliyor.
Ağlayacaktım neredeyse.
Oda arkdaşım da hep kızardı bana kilo verme diye çok üzüldüğümü görünce tamam dedi ben yardım edeceğim artık abur cuburları alıyorum önünden falan.
Sıkıldı canım işte.
Şimdi gidip sunum yapacağım

ben yatsam çok iyi olacak yaw. dün de geç yattım. masal'a diyene bak
melankoli seni aşağıda görüyorum, iyi geceler canım.:80:
iyi geceler herkese.

Umarım çok geç olmadan uyumuşsundur canım.

Aa ciddi misin?
Çok severim ben kestaneyi ya :S
175 cm boyunda 80 kiloluk bir şeyim....
Ankara'da yaşıyorum, evliyim, çocuk yok...

Ankarada mısın sende :)
Hoşgeldin tekrar.

Dosbam geçmiş olsun cnaım.
Elma sirkesi varsa evde biraz sıcak suyla karıştırıp iç istersen çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…